Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

apteka7dni.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 22
opinie o apteka7dni.pl
2019-02-19

Bardzo sprawnue

5 / 5 2018-11-21

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-18

Szwankuje obsługa mailem. Szybkośc odpowiadania na zapytanie. Trudno dodzownić się czasem do apteki. Sama obsługa b.miła i skutecznie załatwia sprawę. Niedopracowana strona apteki. Gdy chcesz zamówić więcej jak 3 szt. - problem. Dzięki obsłudze apteki sprawę udało się załatwić pozytwnie. Choć trochę trwało. Ogólnie będę robił zakupy mimo przejść za pierwszym razem. Całościowo oceniam aptekę na 4 -.

5 / 5 2018-09-03

Bardzo fajna apteka.Złożyłam zamówienie na stronie, szybka odpowiedz i kontakt mejlowy .Bardzo miła obsługa i dobre ceny.

5 / 5 2018-07-26

Szybka realizacja zamówienia, apteka godna polecenia znajomym i przyjaciołom.

5 / 5 2018-06-16

super obsługa

5 / 5 2018-05-12

Pierwsze zakupy w tej aptece i jestem z nich bardzo zadowolona. Wszystko odbyło się sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-05-08

Zakupy udane,nie mam zastrzeżeń.Polecam

5 / 5 2018-05-04

Polecam serdecznie.Widzę duże zaangażowanie i chęć pomocy nawet w drobnych sprawach.na piątkę-wlasciwie dziesiątkę:)

5 / 5 2018-04-26

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam w 100%,bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-04-15

polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-03-20

miło i profesjonalnie, na pewno jeszcze skorzystam, polecam

5 / 5 2018-03-13

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie i przystępna cena.Daję ocenę pozytywną

5 / 5 2018-01-21

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-12-19

super ,extra ,lux

5 / 5 2017-12-17

szybko i na temat

5 / 5 2017-11-03

szybko, sprawnie i przyjemnie

5 / 5 2017-10-14

kolejny raz polecam serdecznie.Wszystko ok

5 / 5 2017-10-10

super sklep, gorąco polecam

5 / 5 2017-09-21

Bardzo miła i szybka obsługa. Tak jak być powinno ;) Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-16

Jestem bardzo zadowolony z zamówienia paczka dotarła na czas. Produkt w bardzo przystępnej cenie.Polecam bardzo

5 / 5 2017-04-23

Bardzo dobra .Polecam

5 / 5 2017-04-17

Fachowa i do tego ładna obsługa. Polecam :)

Rzetelne opinie o apteka7dni.pl

apteka7dni.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://apteka7dni.pl

Email
[email protected]

Telefon
042-640-00-24

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie