Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekacentrum.lublin.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Aptekacentrum.lublin.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam Aptekę Centrum w Lublinie.

5 / 5 2019-03-13

Polecam, dobre ceny i duży wybór produktów

5 / 5 2019-03-07

super

5 / 5 2019-02-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2019-02-19

Super! Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-19

kremy dostala bardzo szybko, apteke wybralam ze wzgledu na najnizsza cene mojego kremu w polsce, szczerze polecam

5 / 5 2019-02-16

pozytywna

5 / 5 2019-02-15

szybko,miło,profesjonalnie-polecam kazdemu!

5 / 5 2019-02-01

Polecam.

2019-01-28

O.K.

2018-12-26

Bardzo dobry

5 / 5 2018-12-21

bardzo sprawna i szybka dostawa

2018-12-18

bardzo dobry

5 / 5 2018-12-06

Bardzo szybka i sprawna obsluga.

5 / 5 2018-11-16

bardzo tania i dobra apteka, odbieram towar osobiście, przeważnie wszytko mogę dostać wszystkie produkty, które mnie interesuję, polecam bardzo

5 / 5 2018-11-14

Polecam

5 / 5 2018-11-14

pozytywna

5 / 5 2018-11-08

Polecam, niskie ceny, duży wybór.

5 / 5 2018-11-06

super cena i szybka obsługa

5 / 5 2018-11-04

polecam!super cena,szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-10-30

OK

5 / 5 2018-10-24

Polecam wszystkim aptekę Centrum w Lublinie przy ul. 3 maja. Poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie oraz błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-19

Wszystko w najlepszym porzadku, polecam

5 / 5 2018-10-03

Jestem zadowolona z uslug tej apteki

2018-10-02

Apteka niezawodna.

2018-10-01

Godny polecenia

5 / 5 2018-09-20

Bardzo szybka wysyłka produktów. Bez problemów polecam

2018-09-06

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-09-02

Produkty oryginalne, ceny konkurencyjne, dostawa bardzo szybka, obsługa klienta godna pochwały. Polecam aptekę.

2018-08-30

Rewelacja

5 / 5 2018-08-29

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie i szybko. Poza tym apteka ma niskie ceny.

5 / 5 2018-08-22

Apteka godna polecenia. Szeroki wybór leków. Ceny przyzwoite. Obsługa szybka.

2018-08-19

ten sklep chyba już nie istniej, podany telefon nie działa (skrzynka jest pełna), na maile nie odpowiadają a złożone zamówienie sprzed dwóch tygodni nadal nie zrealizowali

5 / 5 2018-08-06

Szybka wysyłka , zamówienie zrealizowane solidnie, ceny przystępne.

2018-08-01

Dobre ceny produktów

5 / 5 2018-07-29

ok

2018-06-22

Wszystko zorganizowane bardzo dobrze

2018-06-21

dobry

5 / 5 2018-06-21

polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-01

DOBRA APTEKA, POLECAM

5 / 5 2018-05-30

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo konkurencyjne ceny, polecam.

2018-05-20

wszystko jak w najlepszum porzadku

2018-05-03

Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-04-28

Witam. Gorąco polecam. Sprawna szybka obsługa. Produkty świeże, dobrze (bezpiecznie) zapakowane. Naprawde robie Tu zakupy bardzo często i zawsze jestem zadowolona. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, informacje z każdego etapu zapupu. Gorąco polecam. Jadwiga [dane osobowe]

2018-04-27

Sklep godny polecenia

2018-04-25

wszystko w jak najlepszym porządku

2018-04-16

OK.

2 / 5 2018-04-03

Nie polecam zamawiania w tej aptece. Czas oczekiwania dłuższy niż byście chcieli. Nie stosują własnego regulaminu sprzedaży. Po doświadczeniach znajomych czekających o wiele za długo na realizację swojego zamówienia zadzwoniłem, żeby zapytać na jakim etapie jest moje zamówienie - otrzymałem odpowiedź, że jest pakowane. Gdy następnego dnia zamówienie nie zmieniło statusu poprosiłem, że gdy nie zostanie wysłane w dniu bieżącym proszę o jego anulowanie. Apteka oczywiście odrzuciła zamówienie. Pytam zatem co było pakowane??? Żałosna obsługa sprzedaży internetowej!!! Może mają tak dużo klientów, że im nie zależy. Więc jeśli Wam z kolei zależy na zaoszczędzeniu czasu, pieniędzy i nerwów zamówcie gdzie indziej...

5 / 5 2018-04-02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2018-03-28

Zdecydowanie polecam. Miałam parę droższych rzeczy do kupienia, zaczęłam szperać w internecie. Okazało się, że w tej aptece jest wszystko, czego potrzebowałam, w dodatku w b. dobrych cenach. Paczka przyszła do mnie już następnego dnia po złożeniu zamówienia. Niestety formularz dostawy nie akceptuje nietypowych adresów, ale sprawę dało się załatwić przez "uwagi do zamówienia". Na pewno wrócę.

5 / 5 2018-03-28

Gorąco polecam, uczciwa firma, nic wiecej nie potrzeba !!!

5 / 5 2018-03-27

super sklep

5 / 5 2018-03-25

Wszystko ok. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-03-15

bardzo dobry sklep - polecam

5 / 5 2018-01-27

polecam

2018-01-22

MIŁA OBSŁUGA

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalna, szybka obsługa zamówień, bardzo dobre ceny. Polecam! 10/10

5 / 5 2017-12-24

SUPER

5 / 5 2017-12-22

bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa , apteka ul.Kawaleryjska,polecam

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka przesyłka, dobrze zapakowana, bezproblemowo, polecam!

2 / 5 2017-12-17

W praktyce zakup produktów "na fakturę" nie jest możliwy, o czym apteka nie informuje, a wręcz wprowadza klienta w błąd umieszczając informację, że jeśli produkty kupowane są dla firmy i na fakturę, należy umieścić informację, że "są przeznaczone do użytku własnego" - co też uczyniłam. Mimo to, apteka odmówiła mi wystawienia faktury. Chociaż ceny są atrakcyjne - nie polecam tej apteki, jeśli za zakup potrzebna jest faktura.

2017-12-13

Przebieg transakcji zgodny z regulaminem. Rzetelna informacja. Pełna satysfakcja.

2017-12-11

sprzedaż przebiegła sprawnie

5 / 5 2017-12-10

Szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2017-12-04

Transakcja przebiegła pomyślnie, paczka dotarła na miejsce w ustalonym czasie a zawartość była zgodna z zamówieniem. Polecam fachowość powyższego kontrahenta.

5 / 5 2017-11-28

Bardzo dobra obsługa polecam, Mariusz.

5 / 5 2017-11-19

Szybko, przystępne ceny, dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-11-16

super. szybko i sprawnie. będę kupować tylko tu:)

2017-10-27

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-10-21

polecam

5 / 5 2017-10-08

wszystko super!!!!

5 / 5 2017-09-01

od 3 lat oki i ta sama cena super

5 / 5 2017-08-22

szybko, sprawnie, miło, kompetentnie

5 / 5 2017-08-01

Polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2017-07-22

Jak zwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-18

Dobra cena, szybka realizacja zamówienia, godne polecenia.

5 / 5 2017-07-14

Polecam tę aptekę, szybka realizacja zgodna z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-03

jestem bardzo zadowolona z ekspresowej i bardzo bezpiecznej transakcji. Polecam

5 / 5 2017-07-01

wszystko ok

2017-06-23

czas realizacji zamowienia byl zbyt dlugi

5 / 5 2017-06-17

Bardzo miła obsługa, zamówienie szybko zrealizowane

2017-06-13

Pozytywna.

5 / 5 2017-06-13

polecam za milą obsluge, ceny i szybkosz realizacji zamowienia

5 / 5 2017-06-13

Super po raz kolejny. Polecam!

5 / 5 2017-05-21

szybko, bez problemu. Polecam.

5 / 5 2017-04-29

Wszystko Ok,bardzo szybka dostawa,2go dnia od zamówienia towar w domu.

5 / 5 2017-04-08

szybko, sprawnie, bez problemów

2017-03-29

Godny polecenia sklep

2017-03-26

bardzo dabry

Rzetelne opinie o Aptekacentrum.lublin.pl

Aptekacentrum.lublin.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.aptekacentrum.lublin.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 532 66 50

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie