Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekadziecka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Aptekadziecka.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo sprawna obsługa. Klient informowany na bieżąco o postępach w realizacji zamówienia. Konkurencyjne ceny. Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.

2019-03-19

Godny polecenia

1 / 5 2019-03-11

zamówiłam dwa różne produkty otrzymałem tylko jede żel rozgrzwajacy, brak kontaktu że nie otrzymam pełnej przesyłki

5 / 5 2019-03-07

polecam i wroce na zakupy

5 / 5 2019-03-01

Bardzo pozytywnie paczka doszła bardzo szybko za granice. Polecam ta aptekę

5 / 5 2019-02-09

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

wszystko ok

5 / 5 2019-02-03

Polecam!! Szybka wysyłka i dobre ceny!

5 / 5 2019-01-14

Super kontakt. Szybka realizacja.Powiadomienia na każdym etapie.Konkurencyjne ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-02

SZYBKO I SPRAWNIE. WZOROWO POLECAM

5 / 5 2018-12-26

Szybki. Sprawnie. Polecam

2018-12-23

bardzo dlugi czas oczekiwania na odpowiedz e-mailowa

2018-12-22

Sklep godny polecenia !!!

5 / 5 2018-12-21

OK

2018-11-28

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-16

Zakupiłem Enfamil3 w ilości 4x1200g. Byłem bardzo mile zaskoczony szybkością dostawy. Zamówiłem w czwartek wieczorem płacąc z góry przelewem. W sobotę o 12 dostałem informację, że paczka jest gotowa do odbioru. Spodziewałem się, że będę musiał czekać do weekendu. Bardzo dobrze, że utrzymują takie tempo dostaw i nie podnoszą jeszcze cen. Cieszą się z mnie jako nowego klienta.

2018-11-08

Bez zastrzeżeń

2018-11-06

Bardzo dobra firma

2018-10-23

Dziękuję,jestem.zadowolona:)

5 / 5 2018-10-22

Bez uwag. Polecam

5 / 5 2018-10-18

Bardzo solidny, polecam

5 / 5 2018-09-17

Konkretny sklep. Szybko i sprawnie realizuje zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Super sklep, zawsze szybka dostawa.

2018-09-06

Wszystko sprawnie i bez zarzutów.

5 / 5 2018-09-06

Polecam

5 / 5 2018-09-04

Wszystko w porządku i szybko polecam

5 / 5 2018-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-29

Polecam

5 / 5 2018-08-17

sklep super ,dostawa szybka, przesyłka dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-08-14

Tranzakcja przebiegła szybko. Paczka dotarła szybko, bez jakichkolwiek uszkodzeń.

5 / 5 2018-08-07

Na mobilnej wersji brakuje funkcji wyszukiwania, ale poza tym wszystko jest w porządku. Zauważyłam, że w sklepie brakuje pojemników na smoczki, moglibyśmy je dodać. Jest dużo produktów, ale gdyby była jeszcze większa różnorodność, to byłoby super! :-)

5 / 5 2018-07-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-29

Wszystko Super. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam Sprzedającego.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko ok. Polecam.

2018-07-19

ok. solidni.

2018-07-17

Wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

polecam, wzorowo

2018-07-10

Jest dorze zaprojektowany.

5 / 5 2018-07-04

Pozytywna

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-18

polecam

5 / 5 2018-06-16

Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru, polecam aptekę!

5 / 5 2018-06-08

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-06

Super

5 / 5 2018-06-02

polecam!

2018-05-27

solidna firma

2018-05-15

Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-04-25

Polecam!!

5 / 5 2018-04-23

POLECAM w 100%,

2018-04-21

Bardzo rzetelny.

2018-04-07

w porządku , nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-29

Szybka przesyłka. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-24

Szybka realizacja zamówienia. Godna polecenia :)

2018-03-02

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-02-25

Korzystam z tego sklepu od 2 miesięcy. Polecam każdemu, kto znajdzie produkt, którego potrzebuje. Żadnych problemów z jakością i dostawą.

5 / 5 2018-02-24

Bardzo szybka dostawa

2018-02-18

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Barawo!

2018-02-17

Godny polecenia !!!

5 / 5 2018-02-11

Polecam. Szybko i bez problemowo. Przesyłka dobrze zabezpieczona.

0 / 5 2018-01-29

Jestem regularną klientką, zamawiam regularnie i nie spotkałam się dotąd z żadnymi problemami dotyczącymi dostawy czy jakości towaru. Cena mleka jest atrakcyjna, a dodatkowo mają dostawę do domu, co w moim przypadku jest niezwykle wygodne.

0 / 5 2018-01-29

Regularnie korzystam z usług tego sklepu i zamawiam różne produkty bez żadnych trudności z dostawą czy jakością towaru. Szczególnie cieszę się z atrakcyjnej ceny mleka i oczywiście z możliwości dostarczenia go prosto do mojego domu, co jest dla mnie bardzo wygodne.

2018-01-20

wszystko okej :)

2017-12-30

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2017-12-27

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybko i bez żadnych zastrzeżeń. Produkty dobrze opakowane i zabezpieczone przed stłuczeniem.

5 / 5 2017-12-21

Super w 100%

5 / 5 2017-12-15

Szybka realizacja zamówień.Godny zaufania.

5 / 5 2017-12-15

Polecam!

2017-12-03

Ceny sporo niższe zamawiamy tu wszystko

5 / 5 2017-11-29

Polecam!

5 / 5 2017-11-17

Polecam. Wszystko przejrzyste, trzymają się zasad. Wysyłka błyskawiczna. W ciągu tygodnia już dwa razy robiłam tu zakupy. Naprawdę sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-07

Wszystko ok. Polecam.

2017-11-04

OK :)

5 / 5 2017-10-27

wszystko w porządku. W razie niejasności trzeba dzwonić, bo nikt nie odpisuje na emaile. Polecam

5 / 5 2017-10-12

100% POZYTYW. Szybko sprawnie bezproblemowo.

2017-09-28

Dobry produkt

5 / 5 2017-09-05

Realizacja zamówienia przebiegała powoli, ale możliwe, że wynikało to z noworocznego spowolnienia. Otrzymywane komunikaty o postępie realizacji nie były aktualne, ponieważ wpłata została dokonana już dawno, a firma nie zrealizowała jeszcze zamówienia i zadawała niepotrzebne pytania. To było frustrujące. Ostatecznie zdecydowali się wysłać zamówienie kurierem, zamiast poczty, co było dobrym pomysłem, ale musiałam trochę poczekać. Na szczęście otrzymałam gratisy dla dziecka, za co jestem wdzięczna. Oprócz tych drobnych niedociągnięć, wszystko było super, a opakowanie było bardzo eleganckie.

5 / 5 2017-09-03

Jestem zadowolona, szybka przesylka i dobry kontakt

5 / 5 2017-09-03

Same superlatywy. Bardzo pomocna i kompetentna obsługa. Gotowa do pomocy w niestandardowych sytuacjach. Polecam!!!!

5 / 5 2017-08-30

Bardzo szybka dostawa, dobra komunikacja. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

ok

5 / 5 2017-08-07

Szybko sprawnie dobrze zapakowane

2017-05-30

Doskonały!

5 / 5 2017-05-21

Super!

5 / 5 2017-05-14

Sklep rewelacyjny szybka wysyłka i dostawa

5 / 5 2017-05-11

Produkt zgodny z opisem paczka dotarła porządnie zapakowana polecam.

5 / 5 2017-05-09

Super, niskie ceny, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-04-25

Pozytywna. Szybka wysyłka i informacje na temat towaru.

5 / 5 2017-04-03

Super szybka przesyłka, witaminy mają długą datę ważności, na czym bardzo mi zależało. Dobra cena! Polecam :)

2017-03-31

sklep rewelacja błyskawiczna realizacja zamowienia

5 / 5 2017-03-26

Produkty w dobrej cenie i szybka realizacja zamówienia.

Rzetelne opinie o Aptekadziecka.pl

Aptekadziecka.pl

Siedziba
Ruda Śląska

WWW
http://aptekadziecka.pl

Email
[email protected]

Telefon
663690069

Komórka
663690069

Infolinia
663690069

Logowanie