Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekadziecka.pl Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 64
opinie o Aptekadziecka.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo sprawna obsługa. Klient informowany na bieżąco o postępach w realizacji zamówienia. Konkurencyjne ceny. Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam.

2019-03-19

Godny polecenia

1 / 5 2019-03-11

zamówiłam dwa różne produkty otrzymałem tylko jede żel rozgrzwajacy, brak kontaktu że nie otrzymam pełnej przesyłki

5 / 5 2019-03-07

polecam i wroce na zakupy

5 / 5 2019-03-01

Bardzo pozytywnie paczka doszła bardzo szybko za granice. Polecam ta aptekę

5 / 5 2019-02-09

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

wszystko ok

5 / 5 2019-02-03

Polecam!! Szybka wysyłka i dobre ceny!

5 / 5 2019-01-14

Super kontakt. Szybka realizacja.Powiadomienia na każdym etapie.Konkurencyjne ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-02

SZYBKO I SPRAWNIE. WZOROWO POLECAM

5 / 5 2018-12-26

Szybki. Sprawnie. Polecam

2018-12-23

bardzo dlugi czas oczekiwania na odpowiedz e-mailowa

2018-12-22

Sklep godny polecenia !!!

5 / 5 2018-12-21

OK

2018-11-28

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-16

Kupilem Enfamil3 4x1200g. Bardzo pozytywnie zaskoczony szybkoscia otrzymania. Czwartek wieczorem zamowilem platnoscia z gory przelewem. W sobote o 12 informacja ze paczka do odbioru. A spodziewalem sie dopiero po weekendzie. Tak trzymac, poki cen nie podwyzsza maja mnie jako nowego klienta.

2018-11-08

Bez zastrzeżeń

2018-11-06

Bardzo dobra firma

2018-10-23

Dziękuję,jestem.zadowolona:)

5 / 5 2018-10-22

Bez uwag. Polecam

5 / 5 2018-10-18

Bardzo solidny, polecam

5 / 5 2018-09-17

Konkretny sklep. Szybko i sprawnie realizuje zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Super sklep, zawsze szybka dostawa.

2018-09-06

Wszystko sprawnie i bez zarzutów.

5 / 5 2018-09-06

Polecam

5 / 5 2018-09-04

Wszystko w porządku i szybko polecam

5 / 5 2018-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-29

Polecam

5 / 5 2018-08-17

sklep super ,dostawa szybka, przesyłka dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-08-14

Tranzakcja przebiegła szybko. Paczka dotarła szybko, bez jakichkolwiek uszkodzeń.

5 / 5 2018-08-07

W wersji mobilnej brak wyszukiwania. Poza tym wszystko ok. Można by dodać do sklepu pojemniki na smoczki,bo nie ma. Produktów jest całkiem sporo, ale jskby była jeszcze większa różnorodność to by było fajnie. :-)

5 / 5 2018-07-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-29

Wszystko Super. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam Sprzedającego.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko ok. Polecam.

2018-07-19

ok. solidni.

2018-07-17

Wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

polecam, wzorowo

2018-07-10

Jest dorze zaprojektowany.

5 / 5 2018-07-04

Pozytywna

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-18

polecam

5 / 5 2018-06-16

Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru, polecam aptekę!

5 / 5 2018-06-08

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-06

Super

5 / 5 2018-06-02

polecam!

2018-05-27

solidna firma

2018-05-15

Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-04-25

Polecam!!

5 / 5 2018-04-23

POLECAM w 100%,

2018-04-21

Bardzo rzetelny.

2018-04-07

w porządku , nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-29

Szybka przesyłka. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-24

Szybka realizacja zamówienia. Godna polecenia :)

2018-03-02

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-02-25

Korzystam z tego sklepu od 2 miesięcy. Polecam każdemu, kto znajdzie produkt, którego potrzebuje. Żadnych problemów z jakością i dostawą.

5 / 5 2018-02-24

Bardzo szybka dostawa

2018-02-18

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Barawo!

2018-02-17

Godny polecenia !!!

5 / 5 2018-02-11

Polecam. Szybko i bez problemowo. Przesyłka dobrze zabezpieczona.

2018-01-29

Jestem stałą klientką i zamawiam regularnie, nie ma żadnych problemów z dostawą i towarem. Fajna cena mleka i oczywiście przyjeżdża do domu co w moim przypadku jest bardzo korzystne.

2018-01-20

wszystko okej :)

2017-12-30

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2017-12-27

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybko i bez żadnych zastrzeżeń. Produkty dobrze opakowane i zabezpieczone przed stłuczeniem.

5 / 5 2017-12-21

Super w 100%

5 / 5 2017-12-15

Szybka realizacja zamówień.Godny zaufania.

5 / 5 2017-12-15

Polecam!

2017-12-03

Ceny sporo niższe zamawiamy tu wszystko

5 / 5 2017-11-29

Polecam!

5 / 5 2017-11-17

Polecam. Wszystko przejrzyste, trzymają się zasad. Wysyłka błyskawiczna. W ciągu tygodnia już dwa razy robiłam tu zakupy. Naprawdę sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-07

Wszystko ok. Polecam.

2017-11-04

OK :)

5 / 5 2017-10-27

wszystko w porządku. W razie niejasności trzeba dzwonić, bo nikt nie odpisuje na emaile. Polecam

5 / 5 2017-10-12

100% POZYTYW. Szybko sprawnie bezproblemowo.

2017-09-28

Dobry produkt

5 / 5 2017-09-05

Zamówienie realizowane wolno, ale może to przez noworoczne rozleniwienie... Komunikaty o stanie realizacji przychodzą nieaktualne, bo wpłata dawno była a oni jeszcze nie otrzymali i ponaglają, jest to denerwujące. W końcu przesłali kurierem, zamiast pocztą, co się chwali, bo czekałam trochę. I dostałam dla dziecka gratisy, za co dziękuję. Poza tymi małymi mankamentami super wszytsko, bardzo ładnie zapakowane!

5 / 5 2017-09-03

Jestem zadowolona, szybka przesylka i dobry kontakt

5 / 5 2017-09-03

Same superlatywy. Bardzo pomocna i kompetentna obsługa. Gotowa do pomocy w niestandardowych sytuacjach. Polecam!!!!

5 / 5 2017-08-30

Bardzo szybka dostawa, dobra komunikacja. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

ok

5 / 5 2017-08-07

Szybko sprawnie dobrze zapakowane

2017-05-30

Doskonały!

5 / 5 2017-05-21

Super!

5 / 5 2017-05-14

Sklep rewelacyjny szybka wysyłka i dostawa

5 / 5 2017-05-11

Produkt zgodny z opisem paczka dotarła porządnie zapakowana polecam.

5 / 5 2017-05-09

Super, niskie ceny, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-04-25

Pozytywna. Szybka wysyłka i informacje na temat towaru.

5 / 5 2017-04-03

Super szybka przesyłka, witaminy mają długą datę ważności, na czym bardzo mi zależało. Dobra cena! Polecam :)

2017-03-31

sklep rewelacja błyskawiczna realizacja zamowienia

5 / 5 2017-03-26

Produkty w dobrej cenie i szybka realizacja zamówienia.

Rzetelne opinie o Aptekadziecka.pl

Aptekadziecka.pl

Siedziba
Ruda Śląska

WWW
http://aptekadziecka.pl

Email
[email protected]

Telefon
663690069

Komórka
663690069

Infolinia
663690069

Logowanie