Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekaeskulap.pl Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 153
opinie o Aptekaeskulap.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam pod każdym względem

5 / 5 2019-03-20

Polecam!

4 / 5 2019-03-19

Profesonalna obsługa

5 / 5 2019-03-19

Za każdym razem super.szybko, bezproblemowo. kosmetyki dobrze zapakowane.Polecammmm

4 / 5 2019-03-14

Polecam aptekę

5 / 5 2019-03-14

Konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia, produkty dobrze zapakowane. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-03-13

Pełen profesjonalizm - szybko i sympatycznie

5 / 5 2019-03-09

W porządku. Polecam.

5 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Następnego dnia miałam przesyłkę do odbioru ! Polecam.

5 / 5 2019-02-26

Pełen profesjonalizm. Będę nadal tu kupować.

4 / 5 2019-02-19

Dobrze

5 / 5 2019-02-14

jak zawsze wszystko super! serdecznie dziękuję. :)

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-02-09

Pięknie, szybko, profesjonalnie!

5 / 5 2019-02-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Fachowa i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Z pewnością będę powracać do tej apteki i polecać ją innym.

5 / 5 2019-01-26

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-24

Profesjonalnie i szybko. Polecam gorąco

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalne załatwienie sprawy. Żadnych uwag.

5 / 5 2019-01-14

Polecam

5 / 5 2019-01-10

bardzo dobra

4 / 5 2018-12-23

Wszystko ok i szybko

4 / 5 2018-12-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w aptekaeskulap.pl Nieadekwatny jest tylko ten formularz do wystawienia oceny - próbuję pominąć pytanie o jakości zapakowanej przesyłki, ponieważ skorzystałam z odbioru osobistego i zamówienie nie było pakowane, a okazuje się, że to niemożliwe.

5 / 5 2018-12-19

super apteka

5 / 5 2018-12-05

Andrzej

5 / 5 2018-11-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-17

Polecam

5 / 5 2018-11-05

Idealnie, profesjonalnie, bardzo szybko. POLECAM!

5 / 5 2018-10-30

polecam

4 / 5 2018-10-23

dobry

5 / 5 2018-10-18

Polecam tę aptekę. Wysyłka niemalże natychmiastowa, towar dobrze zapakowany, super obsługa:)

5 / 5 2018-10-14

Serdecznie polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-10-09

podsumowalem

5 / 5 2018-10-08

Polecam

5 / 5 2018-10-05

zamawiam od kilku lat i zawsze wszytko jest na najwyższym poziomie! Przede wszystkim ceny są bardzo atrakcyjne i niższe od innych aptek, dlatego będę zamawiać nadal.

5 / 5 2018-10-02

Wszystko ok.

4 / 5 2018-10-01

Szybko i bez problemu!

5 / 5 2018-09-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Przesyłka błyskawiczna, porządnie zapakowana, produkt zgodny z opisem plus miła niespodzianka - kilka próbek. Polecam!

5 / 5 2018-09-23

POLECAM!

5 / 5 2018-09-18

polecam

5 / 5 2018-09-11

Polecam świetna obsługa błyskawiczna realizacja

5 / 5 2018-08-31

szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-08-22

Super

5 / 5 2018-08-18

Super

5 / 5 2018-08-12

Niestety, musiałam zrezygnować z zakupów, ponieważ nie było wszystkich dostępnych produktów, których szkałam.

5 / 5 2018-08-04

Szybka realizacja zamówienia, dobra informacja o stanie zamówienia, dogodny odbiór osobisty

5 / 5 2018-08-01

qwergW

5 / 5 2018-07-31

Polecam z jednak z jedna uwaga- brak programu dla stalych klientow za kazdym razem trzeba robic zamowienie powyzej 50zl i placic tylko gotowka...

5 / 5 2018-07-27

Wszystko sprawnie i bezbłednie

5 / 5 2018-07-23

Błyskawiczna przesyłka. Szeroki asortyment i bardzo konkurencyjne ceny. Paczka dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-07-23

Trannsakcja przeprowadzona profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-07-23

Wszystko znakomicie polecam

5 / 5 2018-07-19

Obsługa szybka,profesjonalna. Polacam

5 / 5 2018-07-11

Apteka godna polecenia. Szybko realizuje wysyłanie zamówionego towaru, jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówień oraz promocji. Ta bardzo dobra internetowa apteka , posiada również dermokosmetyki, dzięki temu za jednym zakupem mam wszystko co mi jest potrzebne. . Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-10

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-06

Wszystko sprawnie , polecam.

5 / 5 2018-07-06

11111

5 / 5 2018-06-29

Jak zawsze szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-06-29

Serdecznie polecam ! Zakupy to czysta przyjemnosć

5 / 5 2018-06-27

polecam zakupy

5 / 5 2018-06-26

Wszystko super!

5 / 5 2018-06-04

Wszystko super, polecam usługi

5 / 5 2018-05-25

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-05-12

będę tu kupować

5 / 5 2018-05-06

profesjonalna obsługa polecam szybkie działanie

5 / 5 2018-05-05

Jak zwykle wszystko super polecam

5 / 5 2018-05-04

Szybko, sprawnie, profesjonalnie,polecam.

4 / 5 2018-05-03

Wszystko w porządku.polecam

5 / 5 2018-04-29

WSZYSTKO SUPER

5 / 5 2018-04-25

Sklep warty polecenia

5 / 5 2018-04-24

wszystko OK

4 / 5 2018-04-22

Wszystko ok.,bardzo dobrze zabezpieczone produkty.

5 / 5 2018-04-16

jak zawsze wszystko super! serdecznie dziękuję. :)

5 / 5 2018-04-13

Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-04-05

Gorąco Polecam! Dobre ceny szybka wysyłka, profesjonalnie zabezpieczona. Bardzo dobre koszty wysyłki

5 / 5 2018-04-01

Niezwykle profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-03-28

Polecam.

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, sprawnie. REWELACJA!

5 / 5 2018-03-24

Jestem usatysfakcjonowany, polecam i sam nadal będę korzystał.

5 / 5 2018-03-19

super :)

5 / 5 2018-03-19

Profesjonala obsługa

3 / 5 2018-03-09

Przy odbiorze osobistym dostałam "luzem" wszystkie produkty.. żadnego opakowania!

3 / 5 2018-03-03

Przy odbiorze osobistym dostałam "luzem" wszystkie produkty.. żadnego opakowania!

5 / 5 2018-02-27

Bardzo szybka transakcja, zamówiłam rano a popołudniu było już do odbioru w aptece. Do tego bardzo konkurencyjne ceny. Jedyny minus ,że przy osobistym odbiorze można płacić tylko gotówką, o czym wcześniej nie wiedziałam.

5 / 5 2018-02-23

Wszystko w najlepszym porzadku

4 / 5 2018-02-22

podsumowałem.

5 / 5 2018-02-20

Szybko i sprawnie !

5 / 5 2018-02-05

Obsługa profesjonalna i szybka. Dołączone próbki, co przy mojej naczynkowej cerze jest b. istotne, aby dobrać odpowiednie kremy. Poleciłabym jak najbardziej aptekę Eskulap.

4 / 5 2018-01-28

Ceny przystępne.Na zamówienie czekałem 2 dni robocze.Polecam

5 / 5 2018-01-01

Bardzo szybka i sprawna dostawa zamówienia.

5 / 5 2017-12-31

Informacja o zamówieniu doskonała, realizacja szybka, zawsze wracam na zakupy!

5 / 5 2017-12-25

Szybko, sprawnie, bez zbędnego oczekiwania

5 / 5 2017-12-24

Polecam.

4 / 5 2017-12-21

Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Ze względu na brak w magazynie jednego z produktów na mojej liście, otrzymałam od apteki gratis jako kompensatę. Polecam aptekę, dla której ważny jest każdy klient, bez względu na wartość zamówienia.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia, każdorazowe powiadomienia o etapie realizacji zamówienia. Bardzo dobra cena produktu. Natomiast przy płatności przy odbiorze, jedyna opcja to gotówka bez możliwości zapłaty kartą. Konieczność biegania po okolicznych bankomatach, mimo że w aptece stoi przed nosem gotowy do pracy terminal... Niewygodne i niezrozumiałe.

5 / 5 2017-12-20

Polecam

5 / 5 2017-12-19

Kolejne zamówienie z tej apteki i jestem bardzo zadowolona.Ekspresowa wysyłka, bardzo atrakcyjne ceny i jak zawsze dodatkowo próbki różnych dermokosmetyków. Polecam

5 / 5 2017-12-09

Polecam!

5 / 5 2017-12-08

Super błyskawiczna wysyłka ,przesyłka dobrze zabezpieczona ,mnóstwo próbek.Polecam !!!

5 / 5 2017-12-04

Polecam z ogromną przyjemnością.

4 / 5 2017-11-27

Polecam sklep. Profesjonalna obsługa. Za opóźnioną przesyłkę otrzymałam super gadżety.

4 / 5 2017-11-27

Z czystym sumieniem mogę polecić Państwa aptekę. Produkty są dobrej jakości i w umiarkowanej cenie. Udało mi się trafić na krem do skóry suchej i atopowej bardzo skuteczny. Wcześniej tego wyrobu nie spotkałam w aptekach i nie był mi polecany. A wracając do zamówień, to klient jest obdarowany przez aptekę naprawdę dużą ilością próbek (a to chyba każdy lubi, choć się do takich słabostek nie przyznaje ;). Jednym słowem - bardzo przyzwoity poziom bez rozczarowań.

5 / 5 2017-11-26

Bardzo udane zakupy.

5 / 5 2017-11-19

Ładna i przejrzysta strona, a szybkość realizacji zamówienia powalająca, przesyłka bardzo dobrze zapakowana, ogólnie sklep na "szóstkę" godny polecenia :)

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obsługa. Bardzo miło i sympatycznie. szybko.

5 / 5 2017-11-11

Transakcja szybka i przyjemna. Pozdrawiam

5 / 5 2017-11-06

Dobra, profesjonalna apteka, dobra obsługa internetowa. Leki/produkty kosmetyczne są stosunkowo tanie. Żałuję tylko, że nie wszystko da się u Państwa zamówić internetowo, a chyba jest to możliwe, bo dostępne w innych aptekach internetowych. Dużym plusem jest możliwość odbioru osobistego. Korzystam z tej apteki już od co najmniej kilku lat i bardzo polecam.

5 / 5 2017-11-03

Bardzo szybka obsługa .Polecam.

4 / 5 2017-10-30

sprawnie poszło. bardzo szybko dostarczona przesyłka

3 / 5 2017-10-28

Zamówienie sprawnie zrealizowane, towary w dobrej cenie.Polecam.

5 / 5 2017-10-27

Polecam szybko i fachowo

3 / 5 2017-10-22

Zamówiłam 3 sera do twarzy La Roche. Dopiero po jakimś czasie dostałam maila, że apteka dysponuje tylko jednym. Przystałam więc na 1 serum. Na zwrot za 2 pozostałe musiałam trochę poczekać, uważam, że zwrot pieniędzy powinien odbywać się szybciej. Zamawiałam już kilka razy w tej aptece. Zawsze otrzymywałam bardzo dużo próbek dobrych kosmetyków i za to duży plus. Mam zamiar kontynuować zakupy w tej aptece.

5 / 5 2017-10-17

Polecam

5 / 5 2017-10-15

Apteka godna polecenia. Szybko realizuje wysyłanie zamówionego towaru, jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówień oraz promocji. Ta bardzo dobra internetowa apteka , posiada również dermokosmetyki, dzięki temu za jednym zakupem mam wszystko co mi jest potrzebne. . Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-15

PROFESJONALIZM!

5 / 5 2017-10-10

Jestem zadowolona

4 / 5 2017-10-09

podsumowałem.

5 / 5 2017-10-08

Ok jest

5 / 5 2017-10-08

SUPER:)

5 / 5 2017-10-01

Świetny sklep, świetne ceny, świetna obsługa! Polecam każdemu

5 / 5 2017-09-30

polecam

5 / 5 2017-09-30

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-27

Przyjazna Apteka, szybka realizacja zamówienia i wysyłka.

4 / 5 2017-09-19

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie Trochę paczka przy odbiorze została uszkodzona ale to raczej wina firmy kurierskiej Wszystko zamówione otrzymałam w bardzo dobrym stanie i korzystnie cenowo

4 / 5 2017-09-18

dobre ceny, tylko zbyt mała ilość dosteępna

5 / 5 2017-09-17

Polecam

4 / 5 2017-09-16

Dobra obsługa i szybka wysyłka, jednak do poprawy metody płatności - mimo możliwości wyboru płatności, wyglądającej na przekierowująca na stronę banku i natychmiastowy przelew, dopiero po złożeniu zamówienia klient dowiaduje się o konieczności wykonania przelewu tradycyjnego - do poprawy!

5 / 5 2017-08-19

Super sklep, obsługa i atrakcyjne ceny

4 / 5 2017-08-16

Produkty w dobrej cenie, poprawna realizacja zmówienia, nieco wydłużony czas realizacji. Ogólnie OK

5 / 5 2017-08-09

Super apteka, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, dużo próbek. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

polecam zakupy w tej aptece ,miło szybko i przyjemnie.

4 / 5 2017-08-07

SZKODA TYLKO,ZE ZAKUPY PRZEZ INTERNET MOŻNA ROBIĆ OD 50 ZŁ

5 / 5 2017-08-04

100% zadowolenie z zakupów!

5 / 5 2017-08-04

Nieraz w ofercie brakuje niektórych medykamentów/suplementów (które kiedyś były dostępne).

5 / 5 2017-08-01

Polecam

5 / 5 2017-07-26

Polecam.

5 / 5 2017-07-23

towar zgodny z opisem . Szybka realizacja ,bez kłopotu. Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2017-06-04

Polecam ten sklep . Przesyłka dotarła w ciągu 2 dni chociaż spodziewałem się że przed Świętami może to trwać dłużej .

5 / 5 2017-05-31

Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Do zamówienia dołączone zostały próbki innych kosmetyków.

5 / 5 2017-05-29

Doskonała obsługa,bardzo szybka wysyłka ,świetnie zapakowana. W załączeniu wiele próbek kosmetyków . Dziękuję i serdecznie polecam . Warto tutaj bywać

5 / 5 2017-05-29

dobra

5 / 5 2017-05-27

bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-24

polecam

5 / 5 2017-05-17

profesjonalizm w każdym calu

5 / 5 2017-05-12

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-05-05

Bardzo dobry serwis i szybka wysylka za granice

4 / 5 2017-04-27

Polecam

5 / 5 2017-04-20

Polecam

4 / 5 2017-04-06

Wszystko ok.,bardzo dobrze zabezpieczone produkty.

5 / 5 2017-03-28

Polecam!

Rzetelne opinie o Aptekaeskulap.pl

Aptekaeskulap.pl

Siedziba
Zabierzów

WWW
http://www.aptekaeskulap.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 285 31 03

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie