Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekaflora.pl Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 164
opinie o Aptekaflora.pl
5 / 5 2019-03-06

szybka przesyłka

5 / 5 2019-03-04

polecam

5 / 5 2019-03-02

dziękuję i polecam

5 / 5 2019-01-24

Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalnie, polecam

5 / 5 2019-01-05

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-12-30

polecam

5 / 5 2018-12-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-12

Bardzo szybka wysyłka towaru, wszystko bardzo dobrze zapakowane

5 / 5 2018-12-11

Bardzo szybko.

5 / 5 2018-11-21

Kolejny raz, wszystko na "piątkę"!

5 / 5 2018-11-19

wszystko ok

2018-11-15

Czekać tydzień na przesyłkę to zdecydowanie za długo.

5 / 5 2018-11-08

polecam

5 / 5 2018-11-01

usługa ok

5 / 5 2018-10-31

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-10-29

Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-26

Szybko, sprawnie i w dobrych cenach Polecam

5 / 5 2018-10-23

Ekspresowa wysylka, estetycznie zapakowane, polecam!

5 / 5 2018-10-16

Polecam szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-14

Polecam zakupy - szybko sprawnie i w bardzo dobrych cenach!

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa.Polecam.

4 / 5 2018-10-04

Transakcja sprawna i bez komplikacji. Polecam

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-09-25

Towar zgodnie z zamówieniem, starannie zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-09-20

Polecam

5 / 5 2018-09-09

Super

4 / 5 2018-09-01

Wszytko ok. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-08-31

Szybki czas realizacji, niskie ceny

5 / 5 2018-08-26

Everything Okey

5 / 5 2018-08-26

Polecam zakupy. Szybka i sprawna transakcja. Polecam

5 / 5 2018-08-25

Wszystko ok.

4 / 5 2018-08-19

Polecam !

5 / 5 2018-08-15

Bardzo precyzyjnie zapakowane produkty

5 / 5 2018-08-13

Szybko, tanio, bezproblemowo - polecam!

4 / 5 2018-08-08

SUPER

5 / 5 2018-08-02

super apteka, wszystkim polecam

5 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-07-24

bardzo sprawna wysyłka

5 / 5 2018-07-20

Błyskawiczna realizacja zamówienia polecam

5 / 5 2018-07-18

Tok powinno być

5 / 5 2018-07-02

Super apteka!

5 / 5 2018-06-21

POLECAM WSZYSTKIM TE APTEKE

5 / 5 2018-06-10

Szybki czas realizacji, niskie ceny

5 / 5 2018-06-08

Wszystko w najwyzszej jakosci za dobra cenę

5 / 5 2018-06-01

Bardzo dobra obsługa, szybko i dobrze

5 / 5 2018-05-28

Bardzo dobra jakość obsługi

5 / 5 2018-05-26

Szybko i sprawnie. Tak jak lubię.

5 / 5 2018-05-24

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-05-22

ok.super

4 / 5 2018-05-17

Jest ok

5 / 5 2018-05-17

Błyskawiczna dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam tą Aptekę, tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-14

Jeszcze nie raz skorzystamy:)

4 / 5 2018-05-12

Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Super

5 / 5 2018-05-06

Otrzymałam wszystkie produkty, które zamawiałam. Tylko jeden zakupiony lek ma dosyć krótki termin przydatności, ale wykorzystam go na pewno przed upływem tego terminu. Na pewno ponownie zrobię tam zakupy.

5 / 5 2018-05-04

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Polecam innym kupującym.

5 / 5 2018-05-04

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-04-24

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-30

Jest w porządku. Polecam

5 / 5 2018-03-26

Produkt dostarczony szybko i prawnie. Wszystko ok. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-03-17

Szybka realizacja zamówienia ,bardzo dobra obsługa klienta ,dziękuję .

4 / 5 2018-03-16

Polecam

5 / 5 2018-03-16

Wszystko OK.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-05

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-03

Obsługa ok

5 / 5 2018-02-27

Polecam szybko tanio i profesjonalnie

5 / 5 2018-02-27

Everything Okey

5 / 5 2018-02-27

polecam

5 / 5 2018-02-26

polecam zakupy w tej Aptece

5 / 5 2018-02-26

Polecam,jakość usług na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-02-19

profesjonalna obsługa, b.szybka realizacja

5 / 5 2018-02-18

Wszystko w porzadku

5 / 5 2018-01-18

Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam tą aptekę.

4 / 5 2018-01-07

BARDZO POLECAM

5 / 5 2018-01-06

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-05

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-01-04

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-29

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-25

Polecam!

5 / 5 2017-12-22

polecam, szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-08

jestem zadowolony

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalna obsługa. Realizacja bez problemów, szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-12-06

polecam bardzo szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2017-12-03

polecam bardzo szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2017-12-01

Szybka wysyłka, niska cena produktów. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Polecam w 100%!!!

5 / 5 2017-11-28

Towar zgodny z opisem i tanio. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-11-17

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-11-10

wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2017-11-08

Wszystko O.K

4 / 5 2017-11-06

Transakcja przebiegła prawidłowo. Polecam.

5 / 5 2017-11-06

Polecam

5 / 5 2017-11-01

Bardzo szybko, sprawnie i dobrze. Polecam

5 / 5 2017-10-18

Szybko i bez problemów

5 / 5 2017-10-14

Super

5 / 5 2017-10-06

wszystko ok

5 / 5 2017-10-05

Jest ok.

5 / 5 2017-10-03

szybka realizacja zamówienia, przejrzyste i klarowne zasady zakupów. Polecam

5 / 5 2017-10-02

wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

profesjonalna, szybka obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-24

Ekspresowa wysylka, estetycznie zapakowane, polecam!

5 / 5 2017-09-22

Super sprawnie szybko

5 / 5 2017-09-20

Polecam

5 / 5 2017-09-18

Polecam !

5 / 5 2017-09-18

Przesylka dobiegla zgodnie z zamowieniem.Szybka dostawa przez kuriera.Polecam jak najbardziej..Szeroki wybor lekow i innych produktow ktorych nie mozna zakupic w aptekach.

5 / 5 2017-09-15

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-09-14

Polecam

4 / 5 2017-09-03

Polecam tą aptekę

5 / 5 2017-08-31

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-27

Wszystko szybko i sprawnie,polecam.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. POLECAM !

5 / 5 2017-08-23

Polecam

5 / 5 2017-08-18

Jedzcie warzywa i owoce i kochajcie bliźnich.

5 / 5 2017-08-16

Szczerze Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-04

Bardzo polecam

5 / 5 2017-08-02

Bardzo dobra obsługa, szybko i dobrze

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-01

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-26

Profesjonalnie i szybko..polecam

5 / 5 2017-07-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalna obsługa klienta

4 / 5 2017-07-17

100% pozytyw,

5 / 5 2017-07-14

polecam

5 / 5 2017-07-08

Polecam

5 / 5 2017-07-08

Jestem zadowolona, szybka przesyłka!

4 / 5 2017-07-08

Wszystko ok!

5 / 5 2017-06-25

Polecam zakupy w tej aptece

5 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-12

Jestem zadowolona z obsługi. Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-06-04

Godne polecenia.

5 / 5 2017-06-03

Polecam

5 / 5 2017-06-03

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-06-03

Polecam zakupy w tej aptece, Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-02

Jestem zadowolona towar dobrze zapakowany szybka wysyłka i do zamówienia dostałam gratis próbki kremu

5 / 5 2017-05-30

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-05-28

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-28

Profesjonalna usługa. Bardzo dobre ceny produktów. Polecam

5 / 5 2017-05-26

szybka przesyłka

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-05-21

Transakcja ok.

5 / 5 2017-05-18

Bardzo szybka dostawa, polecam z czystym sumeniem

5 / 5 2017-05-15

To moje kolejne udane zakupy w aptece Flora.Szeroki asortyment i przystępne ceny oraz szybkość realizacji zamówienia to główne atuty.Dodatkowo przystępny próg 200 zł pozwalający na bezpłatną wysyłkę.

5 / 5 2017-05-14

Wszystko poszło po mojej myśli

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2017-05-11

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2017-05-04

Profe

5 / 5 2017-05-04

Przesylka dobiegla zgodnie z zamowieniem.Szybka dostawa przez kuriera.Polecam jak najbardziej..Szeroki wybor lekow i innych produktow ktorych nie mozna zakupic w aptekach.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko w najlepszym porzadku

5 / 5 2017-04-27

wszystko ok

5 / 5 2017-04-26

polecam

5 / 5 2017-04-23

Wszystko w najwyzszej jakosci za dobra cenę

5 / 5 2017-04-21

OK !!!

5 / 5 2017-04-16

Szybka dostawa, polecam

5 / 5 2017-04-15

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-13

Błyskawiczna dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam tą Aptekę, tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-04-09

Profe

5 / 5 2017-04-07

Produkt dostarczony szybko i prawnie. Wszystko ok. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2017-03-29

Polecam zakupy w aptece Flora.

5 / 5 2017-03-28

polecam

5 / 5 2017-03-26

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)

Rzetelne opinie o Aptekaflora.pl

Aptekaflora.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://www.aptekaflora.pl

Email
[email protected]

Telefon
44 725 18 54

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie