Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekagemini.pl Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 300
opinie o Aptekagemini.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybka przesylka

5 / 5 2019-03-17

polecam zakupy w tej firmie

5 / 5 2019-03-16

Super

5 / 5 2019-03-15

wszystko ok

5 / 5 2019-03-15

profesjonalna obsługa, polecam sklep, dostawa szybka i miła obsługa

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna obsluga, transakcja przebiegla zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2019-03-14

Transakcja szybka i profesjonalna

5 / 5 2019-03-12

jestem bardzo zadowolona, profesjonalna, szybka obsługa

5 / 5 2019-03-11

Jak zawsze są świetni :)

5 / 5 2019-03-04

Polecam

5 / 5 2019-03-03

Szybko, tanio, duży wybór, czyli wszystko, czego potrzeba, by zakupy były udane.

4 / 5 2019-03-01

Dobra

5 / 5 2019-03-01

Takie zakupy to przyjemność :) A jeszcze gdy zdarzają się dni z darmową wysyłką - pełnia szczęścia :)

5 / 5 2019-02-27

Polecam !!!

5 / 5 2019-02-25

Profesjonalna obsluga. Polecam w 100%

4 / 5 2019-02-24

Bdb. (5)

4 / 5 2019-02-23

Dużo wybór. Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2019-02-20

z apteki korzystam od wielu lat i zawsze byłam zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-02-16

POLECAM :)!!!

5 / 5 2019-02-16

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2019-02-15

Jestem zadowolona z obslugi

5 / 5 2019-02-13

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2019-02-10

Szybka realizacja, towar w bardzo dobrych cenach

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsługa, zakupy dobrze zapakowane. Polecam

5 / 5 2019-01-27

GITEZ

5 / 5 2019-01-24

Polecam

5 / 5 2019-01-20

profesjonalna obsługa,polecam,sklep godny zaufania

5 / 5 2019-01-18

polcam wszystko ok

5 / 5 2019-01-15

Polecam :-) szybko, sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-15

Polecam,szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-14

Wszystko idealnie

5 / 5 2019-01-14

Polecam

5 / 5 2019-01-08

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tej aptece.

4 / 5 2019-01-08

Dobra

5 / 5 2019-01-08

Super apteka, sprawnie realizują zamówienia, produkty bezpiecznie zapakowane, ceny atrakcyjne i można dużo zaoszczędzić. Polecam!

5 / 5 2019-01-04

Bardzo szeroki asortyment, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-03

Wszystko na porządku polecam

5 / 5 2018-12-28

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-28

Szybko, tanio i sprawnie. Bez żadnych problemów z zamówieniem oraz płatnością. Paczka dotarła bardzo szybko i zapakowana w idealny sposób

5 / 5 2018-12-26

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2018-12-23

Polecam

5 / 5 2018-12-20

wszystko ok

5 / 5 2018-12-20

To moja ulubiona apteka internetowa. Zamówienie przygotowane z dużą starannością :) Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-12-19

Takie zakupy to przyjemność :) A jeszcze gdy zdarzają się dni z darmową wysyłką - pełnia szczęścia :)

5 / 5 2018-12-19

Polecam zakupy w tej aptece internetowej

5 / 5 2018-12-19

Polecam

5 / 5 2018-12-19

Pełen profesjonalizm, zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-12-16

perfekcja,dokładność ,szybkość

5 / 5 2018-12-11

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-09

polecam

5 / 5 2018-12-07

bardzo polecam, dobry kontakt, informacje o każdym etapie podawane na bieżąco, szybko, sprawnie

5 / 5 2018-12-05

Polecam,szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-12-04

Super obsługa

5 / 5 2018-12-04

Szybko, sprawnie- nic dodać nic ująć. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tej aptece.

5 / 5 2018-12-02

Polecam. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-02

Polecam zakupy w aptece Gemini. Bardzo szybka transakcja

5 / 5 2018-11-22

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-19

Polecam

5 / 5 2018-11-18

Jak najbardziej polecam zakupy tutaj :) wszystko szybko i w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-11-17

POLECAM

5 / 5 2018-11-17

według mnie najlepsza apteka polecam

5 / 5 2018-11-14

Mega duży pozytyw

5 / 5 2018-11-09

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-11-07

Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-11-04

Profesjonalna obsługa, zakupy dobrze zapakowane. Polecam

5 / 5 2018-10-31

Polecam

5 / 5 2018-10-30

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-28

Wszystko zgodnie z planem! :)

5 / 5 2018-10-25

Polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam sklep, zresztą jak zwykle :)

5 / 5 2018-10-21

Wszystko idealnie .

5 / 5 2018-10-20

To moja ulubiona apteka internetowa. Zamówienie przygotowane z dużą starannością :) Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-10-19

Jestem zadowolona super polecam

4 / 5 2018-10-16

Dużo wybór. Szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-10-12

Polecam apteke

4 / 5 2018-10-11

Bdb. (5)

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Transakcja szybka i profesjonalna

5 / 5 2018-10-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupu leków.

5 / 5 2018-09-26

Super sprzedawca

5 / 5 2018-09-21

Przesyłka dotarła szybko, całość odpowiednio zapakowana .

4 / 5 2018-09-18

Tj. W

5 / 5 2018-09-17

Super obsługa. Bardzo szybkie i profesjonalne dostarczenie przesyłki

5 / 5 2018-09-10

Obsługa wzorowa,zamówienie zrealizowane szybko,przesyłka bardzo dobrze zapakowana-każdy zakupiony towar osobno zabezpieczony.. Wszystkie informacje dotyczące zamówienia przekazywane na bieżąco Nie mam żadnych zastrzeżeń,polecam zakupy w aptece Gemini.

5 / 5 2018-09-05

Szybko, tanio, duży wybór, czyli wszystko, czego potrzeba, by zakupy były udane.

5 / 5 2018-09-04

Super.

5 / 5 2018-09-02

Zachęcam do zakupu w aptece gemini

5 / 5 2018-08-30

Szybko,sprawnie,profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-27

Polecam

5 / 5 2018-08-26

Polecam

5 / 5 2018-08-25

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-20

Szybka realizacja, towar w bardzo dobrych cenach

5 / 5 2018-08-19

PrEsylka zgodna z opisem. Produktu z długa data ważności. Przesyłka szybko dotarła. Zdecydowanie polecam!!

5 / 5 2018-08-16

jak najbardziej polecam zakupy w aptece gemini.

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsluga. Polecam w 100%

5 / 5 2018-07-24

Super apteka, sprawnie realizują zamówienia, produkty bezpiecznie zapakowane, ceny atrakcyjne i można dużo zaoszczędzić. Polecam!

5 / 5 2018-07-24

Polecam

5 / 5 2018-07-22

Wszystko ok. Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-21

super szybka realizacja

5 / 5 2018-07-20

Polecam 100%

5 / 5 2018-07-19

Emilia Kotewicz

5 / 5 2018-07-14

polecam

5 / 5 2018-07-13

Super

5 / 5 2018-07-12

Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-07-11

wszystko ok

5 / 5 2018-07-06

Polecam

4 / 5 2018-07-04

Propozycje apteki i sposbów realizacji godny polecenia

5 / 5 2018-07-03

profesjonalna obsługa, polecam sklep, dostawa szybka i miła obsługa

5 / 5 2018-06-30

Emilia Kotewicz

4 / 5 2018-06-28

Propozycje apteki i sposbów realizacji godny polecenia

5 / 5 2018-06-22

Jestem b.zadowolona z zakupow w tej aptece

5 / 5 2018-06-15

Szybko, tanio i sprawnie. Bez żadnych problemów z zamówieniem oraz płatnością. Paczka dotarła bardzo szybko i zapakowana w idealny sposób

5 / 5 2018-06-13

Jak zawsze dostawa na czas. Polecam!!!!

5 / 5 2018-06-12

Od 2 lat zamawiam w Gemini jestem bardzo zadowolona średnio co półtora miesiąca coś zamawiam

4 / 5 2018-06-10

Bardzo dobre

4 / 5 2018-06-08

Polecam!

5 / 5 2018-06-05

Polecam ta aptekę

5 / 5 2018-06-01

Polecam!

5 / 5 2018-06-01

Polecam w pełni

5 / 5 2018-06-01

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Zakupy szybkie i bez problemów :)

4 / 5 2018-05-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-27

Szybka przesylka

4 / 5 2018-05-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-05-24

Polecam

5 / 5 2018-05-18

Zamówienie złożone w piątek około południa w poniedziałek było u mnie, wszystko dokładnie zapakowane i zabezpieczone. Bardzo polecam

5 / 5 2018-05-16

według mnie najlepsza apteka polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam!

4 / 5 2018-05-08

Bdb. (5)

5 / 5 2018-05-07

POLECAM

4 / 5 2018-05-05

Jest OK"

5 / 5 2018-05-03

Dobrze

5 / 5 2018-04-26

pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-04-24

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-20

POLECAM

4 / 5 2018-04-16

Wszystko OK i superekspresowo

5 / 5 2018-04-13

Zachęcam do zakupu w aptece gemini

5 / 5 2018-04-05

szybka wysyłka konkurencyjne ceny polecam

5 / 5 2018-03-31

Od 2 lat zamawiam w Gemini jestem bardzo zadowolona średnio co półtora miesiąca coś zamawiam

5 / 5 2018-03-26

Super apteka, sprawnie realizują zamówienia, produkty bezpiecznie zapakowane, ceny atrakcyjne i można dużo zaoszczędzić. Polecam!

5 / 5 2018-03-24

Super apteka

5 / 5 2018-03-23

Dobrze

5 / 5 2018-03-22

Całość transakcji przebiegła szybko i sprawnie

4 / 5 2018-03-21

profesjonalnie

5 / 5 2018-03-18

Po raz pierwszy zamówiłam w aptece, bardzo zadowolona, teraz będę stałym klientem. Szybko. Polecam !

5 / 5 2018-03-17

Apteka godna polecenia

5 / 5 2018-03-16

Super sprzedawca

5 / 5 2018-03-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-12

Kupuję od niedawna i jestem bardzo zadowolona ;)

5 / 5 2018-03-11

Polecam

4 / 5 2018-03-06

Szybka przyjemna obsluga

5 / 5 2018-02-28

Od 2 lat zamawiam w Gemini jestem bardzo zadowolona średnio co półtora miesiąca coś zamawiam

5 / 5 2018-02-27

Profesjonalna obsluga, transakcja przebiegla zgodnie z opisem. Polecam

4 / 5 2018-02-25

Polecam

5 / 5 2018-02-24

Po raz pierwszy zamówiłam w aptece, bardzo zadowolona, teraz będę stałym klientem. Szybko. Polecam !

5 / 5 2018-02-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu leków.

5 / 5 2018-02-21

Zamówienie złożone w piątek około południa w poniedziałek było u mnie, wszystko dokładnie zapakowane i zabezpieczone. Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-15

Super

5 / 5 2018-02-12

z apteki korzystam od wielu lat i zawsze byłam zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna i szybka transakcja . Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-02-11

Polecam

5 / 5 2018-02-10

Jestem zadowolona super polecam

5 / 5 2018-02-06

Super, polecam tą aptekę, już od kilku lat korzystam z ich usług

5 / 5 2018-02-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-04

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-03

Bardzo szybka wysyłka, wszystko bardzo dobrze zapakowane , zabezpieczone. Dlugie daty ważności. Dołożone do paczki gratisy :):)

5 / 5 2018-02-02

Polecam

5 / 5 2018-02-01

Polecam, szybko, profesjonalnie. Towar bardzo dobrze opakowany.

5 / 5 2018-01-31

Polecam

5 / 5 2018-01-30

Wszystko idealnie .

5 / 5 2018-01-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupow,z pewnoscia je powtorze.Szybka realizacja,atrakcyjne ceny.POLECAM

5 / 5 2018-01-23

Polecam

5 / 5 2018-01-19

polecam

5 / 5 2018-01-16

Szybko. Profesjonalnie. Zgodnie z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-01-14

Jestem zadowolony

4 / 5 2018-01-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-12

Tak ekspresowej przesyłki jeszcze nie miałam nigdy :) w piątek zamówione, po weekendzie w poniedziałek już była u mnie :)

5 / 5 2018-01-11

Super

5 / 5 2018-01-08

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-06

jestem bardzo zadowolona z wszystkiego

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-12-27

Wszystko super

5 / 5 2017-12-25

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-12-21

Polecam, szybko, profesjonalnie. Towar bardzo dobrze opakowany.

4 / 5 2017-12-17

Dobra

5 / 5 2017-12-12

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-11

Tania apteka , szybka realizacja zamówienia, polecam.

4 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolona ze swojego zamówienia, spełnia moje oczekiwania. Do tego paczka przyszła w szybk czasie, Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-06

Bardzo profesjonalna obsługa i bardzo szybka. Również bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa na infolinii.Polecam zakupy w aptece Gemini.

5 / 5 2017-12-05

Polecam

5 / 5 2017-12-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-01

Szybko, sprawnie- nic dodać nic ująć. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tej aptece.

4 / 5 2017-11-25

Transakcja szybka, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalnie. Szybko.Polecam.

3 / 5 2017-11-19

Polecam

Rzetelne opinie o Aptekagemini.pl

Aptekagemini.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.aptekagemini.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 80 88

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie