Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekahit.istore.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Aptekahit.istore.pl
2018-11-10

Jestem pod wrażeniem. Zamówiłem specyfik trudno dostępny w aptekch w sobotę a w poniedziałek otrzymałem rano przesyłkę przez kuriera. Towar zgodny z opisem a do teko drobny upominek od firmy!

5 / 5 2018-10-11

Przesyłkę otrzymałam szybko. Do każdego zamówionego produktu był drugi (inny, tej samej firmy)gratis, czym byłam bardzo mile zaskoczona! Prócz tego dostałam również bezpłatne próbki kosmetyków! Brawo!

5 / 5 2018-09-26

Polecam, wszystko odbywa się sprawnie rzetelnie.

5 / 5 2018-08-02

Rzadko wystawiam jakiekolwiak opinie, ale w tym przypadku muszę - jestem tak mile zaskoczona!!! Oprócz tego, że dużo taniej zakupiłam produkty to jeszcze ładnie spakowane oraz fajne gratisy!!! Polecam - na prawdę warto.

5 / 5 2018-06-26

Jestem mile zaskoczona. Bardzo szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm w każdym względzie. Pierwszy raz spotkałam się z dołączaniem aż tylu prezentów. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-06-17

Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, solidnie zapakowaną. Polecam.

5 / 5 2018-05-28

Miła,szybka i rzetelna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-14

Najlepsza apteka internetowa!!! Działają szybko, sprawnie na dodatek tanio. jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2017-10-17

Dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka i bardzo bezpiecznie zapakowana przesyłka. Polecam:)

5 / 5 2017-08-31

Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z opisem,gorąco polecam.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna dostawa. Towar w rzetelnych cenach (50% taniej niż w aptekach lokalnych). Polecam

5 / 5 2017-06-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo miła i pomocna obsługa.

5 / 5 2017-05-28

Ekspresowa wysylka, profesjonalizm na calej linii, polecam.

5 / 5 2017-04-14

wszystko super i w dodatku ciekawe gratisy od firmy.Polecam

Rzetelne opinie o Aptekahit.istore.pl

Aptekahit.istore.pl

Siedziba
Suszec

WWW
http://www.aptekahit.istore.pl

Email
[email protected]

Telefon
322124040

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie