Kategorie: / AGD / Artykuły Medyczne

Aptekajakmarzenie.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Aptekajakmarzenie.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam. Szybko, sprawnie, bez kłopotu. Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka dobrze zapakowana. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-13

ok

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w tej aptece :)

5 / 5 2019-02-28

ok

5 / 5 2019-02-17

OK

5 / 5 2019-02-08

Polecam - wszystko sprawnie i za dobrą cenę.

5 / 5 2019-01-03

Realizacja zamówienia zgodna z ofertą. Jestem zadowolona. Polecam

3 / 5 2018-12-31

STANOWCZO ODRADZAM!!! Nie odbierają telefonu, emaili! Towar niestarannie zapakowany otrzymałam 10 dni od złożenia zamówienia i wpłaty. Przy rezygnacji z towaru zwracają z dużym opóźnienieniem pieniądze i w niepełnej kwocie!!! NIGDY WIĘCEJ APTEKI JAK MARZENIE! (jak zły sen!)

5 / 5 2018-12-30

bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Polecam ten sklep wszystkim

2 / 5 2018-12-20

W chwili składania zamówienia produkt był dostępny na stronie, po czym po tygodniu braku informacji co się dzieje z moją przesyłką i kontakcie telefonicznym dowiedziałam się, iż produkt jest niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie... Na prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy, zero odzewu, nikt nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonu. Porażka! Nie polecam!

2018-12-18

W porządku

5 / 5 2018-12-12

Mało profesjonalna obsługa, zakupiony produkt w porządku.

5 / 5 2018-12-03

Polecam. Szybka i mila obsluga.

5 / 5 2018-11-17

wszystko ok

5 / 5 2018-11-06

pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-11-02

Zawartość zgodna z zamówieniem , przesyłka dobrze zapakowana ale szybkość zamówienia bardzo bardzo wola - zamówienie i przesłanie przelewu w piątek , w środę po południu informacja mailowa o zaksięgowaniu pieniędzy. W rezultacie przesyłka dotarła w następny poniedziałek czyli po 10 dniach. Pierwszy raz tak długo czekałam na przesyłkę mając na myśli wszystkie firmy wysyłkowe, z których korzystałam. Odliczając czas przelewu (internetowy), który na pewno doszedł do firmy w poniedziałek - 7 dni to i tak długo na realizację.

3 / 5 2018-11-01

Zdecydowanie odradzam. Towar zamówiony i zapłacony 24 dni temu nadal nie dostarczony. Po moim telefonie do apteki ( kontakt utrudniony, telefon podany na stronie sklepu nikt nie odbiera ) dostałem informację że nie dysponują towarem, który był dostępny w chwili składania zamówienia. Postanowiłem zrezygnować z zamówienia .

5 / 5 2018-10-24

Bardzo dobry Polecam

5 / 5 2018-08-30

to drugie moje zakupy w tym sklepie, szybkie sprawne, bez zarzutu

2018-08-30

Zawsze życzyłbym sobie tak udanych zakupów. Towar zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna. Rewelacja.

3 / 5 2018-08-22

Pomimo że na stronie sklepu jet informacja "produkt dostępny" (Braun IRT 4520 termometr do ucha ) termin wpłaty 19.01.15 - cały czas otrzymuję informację - oczekujemy na dostawę. Jak dla mnie oczekiwanie do dnia 27.01.15 pomimo wpłaty na konto tego sklepu to jest porażka (żeby nie użyć niecenzuralnych słów). Naprawdę odradzam zakupów w Aptece jak marzenie. Kupuję w wielu sklepach internetowych ale tak słabego jeszcze nie spotkałem.

5 / 5 2018-08-17

Sklep bardzo dobry pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-12

bardzo profesjonalny i bardzo czytelna str.internetowa

2018-08-09

Zamówienia nie otrzymałam ponieważ okazało się, że nie towar takiego zabrakło. Otrzymałam maila, że otrzymam zwrot pieniędzy, mija drugi tydzień a pieniędzy nie ma.

2018-08-03

Wszystko ok/

2018-07-31

niskie ceny

5 / 5 2018-07-30

Szybka wysyłka , cena przystępna , obsługa OK.

5 / 5 2018-07-16

Super !

2018-07-16

Transakcja przebiegla pomyslnie

5 / 5 2018-07-16

Dobre ceny, duży asortyment, świetny kontakt mailowy, niestety jedyny mały minus to nie można się dodzwonić, poza tym super, polecam !!!!

2018-07-11

Wprowadzenie w błąd przez sprzedawcę - towar oznaczony w ceneo.pl jako dostępny, tymczasem po wpłacie pieniędzy email od sprzedawcy, że brak w magazynie i wysyłka nie wiadomo kiedy , na pewno po min. tygodniu, ; brak odpowiedzi na mój email z zapytaniem o konkretny termin w dniu roboczym.

5 / 5 2018-07-02

DZIEKI ,BARDZO!WSZYSTKO ZGODNE Z ZAMÓWIENIEM.JAK RÓWNIEŻ SAM PRODUKT PRZYZWOICIE ZAPAKOWANY!PZDR POLECAM

2018-06-27

Fajny sklep.

2 / 5 2018-06-16

brak towaru na stanie mimo, że jest dostępny na stronie sklepu, brak kontaktu telefonicznego, bardzo opóźniony kontakt meilowy, zwołka ze zwrotem pieniędzy, oferta zamiany towaru zamówionego na model niższy, żadnej propozycji rekompensaty za stracony czas oczekiwania na towar, brak żadnej inicjatywy ze strony sklepu. Jedyny pozytyw to zwrot pieniędzy za nieudaną transakcję. Pozdrawiam i NIE polecam!

2018-06-08

wart polecenia na pewno skorzystam z niego ponownie

5 / 5 2018-05-21

Szybka dostawa, atrakcyjna cena

5 / 5 2018-05-20

gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-12

wszystko w jak najlepszym porządku... polecam wszystkim korzystanie z ich usług...

5 / 5 2018-05-11

Bardzo sprawna i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

2018-05-08

Towar zgodny z umową. Przesyłka też dotarła na czas. Kontakt z obsługą dosłownie zerowa. Telefonów nie odbierają, na maile odpowiedź po tygodniu i dłużej. Chciałem otrzymać fakturę. Towar zamówiłem na początku stycznia., jest już koniec stycznia a faktury nadal nie mam.

5 / 5 2018-04-27

OK

5 / 5 2018-04-05

Ok

5 / 5 2018-04-04

Wszystko super !!!

2018-03-27

Godna uwagi

2018-03-14

Bardzo dobra,dobre ceny

5 / 5 2018-03-07

To moje pierwsze zakupy w sklepie ale jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-03-02

Towar zgodny z opisem za atrakcyjną cene, szybka przesyłka

5 / 5 2018-02-18

szybko,sprawnie.

5 / 5 2018-02-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super!

2018-02-05

Towar zgodny z zamówieniem

2 / 5 2018-01-28

Nie polecam. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Zwróciłam towar tydzień temu, żadnej informacji, ani pieniędzy.

5 / 5 2018-01-08

Szybka obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-01-03

Bardzo jestem zadowolona, produkty dotarły szybko, w rewelacyjnej cenie !!! Polecam !!!

2018-01-02

dobry punkt

1 / 5 2017-12-26

Brak kontaktu telefonicznego. Towar wysłany po przypomnieniu mailowym. Poza tym transakcja w porządku.

5 / 5 2017-12-25

Sklep szybko i bez problemu zrealizował zamówienie

5 / 5 2017-12-13

Szybka transakcja, wszystko zgdone z zamowieniem

5 / 5 2017-12-06

ok

5 / 5 2017-12-05

Do transakcji nie doszło. Zrezygnowałem tym, jak bezskutecznie spróbowałem się skontaktować ze sklepem. Nikt nie odpowiada na maile, telefon też milczy. Do tego doszła lektura opinii o sklepie dotyczących szybkości realizacji zamówienia. Właściwie wszystkie negatywne opinie o tym sklepie dotyczą szybkości realizacji zamówienia i braku kontaktu. W moim przypadku to się potwierdziło.

2017-11-13

Właściwie w porządku ale...odebrałam niezapakowany produkt. Każdy mógł zobaczyć co kupiłam...niby nic ale...

2017-11-01

Bardzo dobra apteka

5 / 5 2017-10-28

Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Cena bardzo konkurencyjna. Same plusy.

5 / 5 2017-10-28

Duży wybór, świetne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Dobry kontakt ze sklepem.Artykuł zgodny z opisem, przesyłka szybka.Polecam

2017-10-04

Na przesylke czekalam 9 dni,po wykonanym telefonie byla juz na drugi dzien.

2017-10-02

Brak aktualizacji informacji o dostepnosci produktu.Przyjeto zamówienie i nie zrealizowano ze wzgledu na brak zamówionego produktu.

2017-09-26

dobry sklep, nie mam uwag

2017-09-21

Nie ma sie do czego przyczepic

2017-09-20

ok!

2017-09-19

Extra

2017-09-10

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-01

Zakup przebiegl pomyslnie. Bardzo atrakcyjna cena towaru. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. szczerze polecam.

2017-08-29

Nie otrzymałem zamówionego towaru i nie ma żadnego kontaktu od strony sklepu. Zostałem oszukany na prawie 700 zł. Apteka jak marzenie??? Chyba z horroru!

5 / 5 2017-08-28

jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2017-08-28

Wszystko OK i Bardzo Sprawnie

5 / 5 2017-08-23

jestem bardzo zadowolona ,paczka przyszla nieuszkodzona i zamowienie bylo szybko zrealizowane

2017-08-09

bardzo pozytywnie

2017-08-03

Solidny dobrze zaopatrzony sklep

2017-07-25

Sklep godny polecenia,

5 / 5 2017-07-25

zakupy udane, fajne ceny, polecam.

5 / 5 2017-07-07

pozytywna

5 / 5 2017-05-23

Szybka profesjonalnie zapakowana przesyłka. Polecam!

2017-05-22

Nie doszło do realizacji zamówienia z powodu braku zamówionego produktu. Brak informacji ze strony sklepu w sprawie statusu zamówienia (jedynie informacja o zaksięgowaniu wpłaty). Pierwsza wiadomość została wysłana przez sklep po upływie tygodnia i po wielu mailach (brak towaru w magazynie). Brak możliwości dodzwonienia się (nikt nie odbiera telefonu). Przelana kwota została zwrócona dopiero po wielu mailowych zapytaniach, po okołu 12 dniach od dnia złożenia zamówienia i zapłaty.

5 / 5 2017-05-14

Produkt dotarł bardzo szybko, zapakowany w taki sposób że podczas transportu nic by się nie zniszczyło. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-21

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.

5 / 5 2017-04-20

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-04-11

Polecam zakupy w sklepie online-błyskawiczna wysyłka

2017-04-04

Solidny, terminowy i godny polecenia partner.

5 / 5 2017-03-26

Polecam

Rzetelne opinie o Aptekajakmarzenie.pl

Aptekajakmarzenie.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.aptekajakmarzenie.pl

Email
[email protected]

Telefon
042 298 53 52

Komórka
-

Infolinia
0 42 298 53 52

Logowanie