Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekamax24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aptekamax24.pl
5 / 5 2019-03-23

Sklep rewelacyjny i przede wszystkim niskie ceny polecam aptekemax24 :-)

2019-03-16

Bardzo dobra

5 / 5 2019-03-13

polecam

5 / 5 2019-02-23

Jestem zadowolona z usług świadczonych przez aptekę, przede wszystkim obsługa na poziomie oraz bardzo szybko realizowane jest zamówienie.

5 / 5 2019-02-18

Pełen profesjonalizm !

5 / 5 2019-02-04

Wszystko szybko i sprawnie

2019-01-09

Wszystko działa bez zarzutu

5 / 5 2019-01-08

Kolejny raz zrobiłem zakupy w tym sklepie. Zamowienie zostało zrealizowane b.szybko i zgodnie ze zleceniem. Polecam z przekonaniem AptekaMax24

2018-12-25

niby wszystko w tej aptece jest ale niczego nie mozna znalezc :/ bardzo slaba strona...

2018-12-24

ok wszystko na poziomie

2018-12-24

dobra

2018-12-21

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-17

Jestem bardzo zadowolony z transakcji, Rzetelna obsługa klienta zachęca do korzystania z Państwa usług.

5 / 5 2018-12-17

Szybko, sprawnie.

5 / 5 2018-12-02

Super szybko i towar zgodny z informacją

5 / 5 2018-11-26

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem mega zadowolona, towar o 50% tańszy niż w aptece. Polecam serdecznie.

2018-11-16

Szyba i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-11-16

ok

5 / 5 2018-11-11

super

5 / 5 2018-11-09

Ok

5 / 5 2018-10-31

Szybko i efektywnie. W ciągu dwóch dni od złożenia zamówienia otrzymałam dokładnie to, czego żądałam - produkt w pełnej wartości. Bardzo dziękuję. W przyszłości zamierzam ponownie korzystać z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-10-31

Poszło bardzo szybko i bez żadnych problemów. Zamówienie zostało dostarczone w ciągu tylko dwóch dni i otrzymałam dokładnie to, co zamówiłam - wysokiej jakości towar. Chciałabym podziękować za pełnowartościową dostawę i na pewno w przyszłości skorzystam ponownie z usług tego sklepu.

2018-10-23

Dobra

2018-10-14

dobre ceny

5 / 5 2018-10-06

Wszystko poszło szybko i sprawnie - apteka godna polecenia.

5 / 5 2018-10-05

Dobre ceny w aptece,szybka wysyłka - polecam

5 / 5 2018-09-29

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-24

Informacja dla klienta na temat postępu przygotowania i wysyłki paczki jest bardzo dobrze prezentowana. Ogólnie jestem zadowolona z mojego doświadczenia. Paczka została odpowiednio zabezpieczona i bezpiecznie dostarczona. Chętnie wróciłabym do tego sklepu, gdyby miał większy wybór produktów. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-09-24

Jestem bardzo zadowolona z poziomu informacji o przygotowaniu i wysyłce paczki dla kupującego. Jestem również zadowolona z bezpiecznego zapakowania paczki. Ogólnie jestem zadowolona, ale nie wróciłabym do tego sklepu z powodu biednego asortymentu. Niemniej jednak, polecam go innym.

5 / 5 2018-09-14

Wszysto super, polecam :)

5 / 5 2018-09-01

Polecam:)

5 / 5 2018-08-26

Szybka, prosta, jasna transakcja. Bez żadnych kłopotów. Paczka dostarczona na czas. Każdy klient powinien być zadowolony. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-26

Polecam

5 / 5 2018-08-23

Szybka obsługa polecam.

5 / 5 2018-07-28

szybko, bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu

5 / 5 2018-07-27

Polecam :)

2018-07-22

Sklep godny polecenia, transakcja przebiegla bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalna obsługa,rzetelna

5 / 5 2018-07-14

Jestem bardzo zadowolony z dostawy zamówionego produktu.,pod każdym względem, cena najlepsza ze wszystkich sklepów internetowych.

5 / 5 2018-06-25

Super kontakt szybka dostawa

2018-06-24

Leki bez recepty w rewelacyjnych cenach

5 / 5 2018-06-23

Bardzo dobry sklep tanie leki ,szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalizm w najlepszej odmianie!!!

2018-06-16

O.K.

5 / 5 2018-06-15

Nie jest to pierwszy zakup w tym sklepie. Polecam!

5 / 5 2018-06-15

Wszystko w jak najlepszym porządku. Wzorowy kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam :)

5 / 5 2018-06-01

Polecam zakupy w tej aptece. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka przesyłka.

2018-05-25

Dobra

5 / 5 2018-05-11

Szybko ,sprawnie,w miarę przystępne ceny.

5 / 5 2018-04-16

ok

2018-04-14

Rewelacyjny poziom obsługi klienta

5 / 5 2018-04-13

Bardzo dobra ocena. Wszystko OK.

2018-04-11

Dobre ceny, towar dobrze oznakowany i zapakowany. Faktura bez problemu (bo w innych różnie bywa...)

5 / 5 2018-04-01

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-28

Polecam !!!

2018-03-27

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Leki zgadzają się z opisem na stronie apteki. Gorąco polecam zakupy w tej aptece. Rewelacja

5 / 5 2018-03-05

Działa b.dobrze,profesjonalna sprzedaż.

5 / 5 2018-03-02

Reagują na zamówienia niezwykle szybko. Otrzymane leki były zgodne z opisem na stronie apteki. Nie miałam żadnych problemów. Mam nadzieję, że tak będzie nadal. Gorąco polecam robienie zakupów w tej aptece.

5 / 5 2018-02-28

Szybko-sprawnie-bezproblemowo. Dziękuję

5 / 5 2018-02-18

Polecam zakupy w tej aptece- szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-18

Dziękuję, transakcja odbyła się sprawnie, szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-01-10

SUPER !!!

2017-11-28

Bardzo ubogi asortyment. Leków w sklepie mnóstwo, ale wszystkie ze stanem "ZERO"...

5 / 5 2017-10-17

Polecam, apteka wysyła leki bardzo szybko, chociaż moja przesyłka dostarczona była później, ale to była wina poczty.

5 / 5 2017-10-11

Wszyst ok. Polecam.

5 / 5 2017-10-08

Sklep OK.

5 / 5 2017-10-07

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym sklepem.

5 / 5 2017-10-06

szybko i na temat

2017-10-04

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-24

To byl mój pierwszy zakup w tym sklepie ale jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2017-09-09

Szybko, sprawnie, dobra cena.

5 / 5 2017-09-02

jestem zadowolona z zakupu oraz z całego procesu wysyłki, wszystko przebiegło szybko i sprawnie.myślę ze można im zaufać. polecam

5 / 5 2017-08-30

szybka realizacja zamowienia, poza tym towar zgodny z opisem, bede systematycznie korzystala z apteki internetowej :)

5 / 5 2017-08-25

polecam

5 / 5 2017-08-23

Sklep szybko zrealizował zamówienie, dobry kontakt z osobą obsługująacą.

5 / 5 2017-08-13

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Super!

2017-08-02

Wszystko w jak najlepszym porządku! Serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-07-14

Pełen profesjonalizm - szybko, tanio, sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-14

Jestem bardzo zadowolona za zakupów. Wszystko w terminie, produkt znakomity.

5 / 5 2017-06-16

Szybka dostawa,polecam

5 / 5 2017-06-07

Polecam innym!

5 / 5 2017-05-27

Jestem zadowolona z obsługi w tym sklepie, w tym pomocnych ludzi odbierających telefony :)

5 / 5 2017-05-12

Produkt bardzo dobrze zapakowany przesylka w natychmiastowym tempie naprawde super . Polecam :)

5 / 5 2017-05-04

Szybka i sprawna obsługa.Super.Polecam

2017-04-22

bardzo przyjemna współpraca ;) pozdrawiam

2017-04-20

wszystko w porządku

0 / 5 2017-04-07

Sklep dostarczył mi zamówione leki, ale zastanawiające jest, że zostały one upchane w małym pudełku. Zamówiłam je powyżej minimalnej kwoty zapewniającej darmową przesyłkę, dlatego podejrzewam, że sklep chciał zaoszczędzić na kosztach przesyłki. Nawet maści były spakowane oddzielnie, a kartonowe pudełka po maściach zostały złożone, aby zmieścić je wszystkie w jednym większym pudełku. To nie do zaakceptowania, zwłaszcza że zapłaciłam ponad 230 zł za moje zakupy. Zaskoczeniem było też to, że jedno opakowanie tabletek miało ważność tylko miesiąc, podczas gdy pozostałe trzy były przydatne do marca 2016 roku. To dziwne, że sklep sprzedaje wygasające produkty zamiast je sprzedać w niższej cenie w aptece.

2017-04-03

najwyższy poziom

5 / 5 2017-04-01

Udane i szybkie zakupy Polecam atrakcyjne ceny i szybka wysyłka

5 / 5 2017-03-26

Super!

Rzetelne opinie o Aptekamax24.pl

Aptekamax24.pl

Siedziba
Wieluń

WWW
http://aptekamax24.pl

Email
[email protected]

Telefon
533-435-435

Komórka
533-435-435

Infolinia
533-435-435

Logowanie