Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Aptekamini.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 121
opinie o Aptekamini.pl
5 / 5 2019-03-10

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam !

5 / 5 2019-03-04

zakupy udane chociaż nie wszystko udało mi się kupić zgodnie z planem ponieważ parę produktów było w trakcie oczekiwania na dostawę. Zmuszona byłam kupić odpowiedniki lub np. w mniejsze opakowania , których nie kupiłabym w przypadku posiadania pełnego wyboru. Reasumując i tak jest OK

5 / 5 2019-02-26

profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalna obsługa. Transakcja bez zastrzeżeń -polecam Sprzedawcę w 100%.

5 / 5 2019-02-16

Jak najbardziej polecam tę aptekę!!

5 / 5 2019-02-08

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-04

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-23

Tanie i na miejscu nie zawsze dostępne leki. Jestem zadowolona.

5 / 5 2019-01-20

Produkt był w bardzo dobrej cenie, dostałam też próbki innych produktów, Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko ok

2019-01-16

więcej niż dobrze

5 / 5 2019-01-06

Szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-03

polecam sklep

5 / 5 2019-01-02

Jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam z tej formy zakupu w przyszlosci. Dziekuje i pozdrawiam. Krystyna P.

5 / 5 2018-12-31

polecam

5 / 5 2018-12-10

Wszystko załatwione OK

5 / 5 2018-12-10

Szybko zrealizowane zamówienie i jak trzeba

2018-12-06

Obsługa bardzo dobra, brak kosztów przesyłki

5 / 5 2018-12-06

Jak zawsze było szybko i tanio, ale tym razem mała wpadka z pakowaniem, przez co dwie butelki z żelem przyjechały pęknięte i ciut się rozlało. Jestem pewien, że następnym razem będzie OK

5 / 5 2018-11-30

szybka dostawa, polecam sprzedawcę.

2018-11-24

Wszystko w porządku. Dużym plusem jest darmowa przesyłka od kwoty 50 zł.

5 / 5 2018-11-23

Polecam.Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-24

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-23

Szybka realizacja zamówienia,przystępne ceny.Polecam

5 / 5 2018-10-20

Wszystko super

5 / 5 2018-10-16

Szybka dostawa , cena niewygórowana .

5 / 5 2018-10-12

Polecam niskie ceny szybka przesylka

5 / 5 2018-10-11

Profesjonalna obsługa, super produkty w bardzo dobrych cenach:) Polecam:)

5 / 5 2018-10-08

bardzo profesjonalna szybka obsluga.super.

5 / 5 2018-10-02

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-09-25

Jestem zadowolona z zakupow w tej aptece.

5 / 5 2018-09-19

Polecam

5 / 5 2018-09-18

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-09-14

Wszystko OK.

5 / 5 2018-09-04

Szybko i sprawnie. Jak zawsze. Polecam.

5 / 5 2018-09-03

Super szybko polecam

2018-09-01

Wszystko Ok!

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybka przesyłka. Na pewno będę polecać ten sklep znajomym!

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa! Polecam

5 / 5 2018-08-17

Polecam

5 / 5 2018-07-28

Polecam zakupy w tej aptece

5 / 5 2018-07-25

Szybka przesyłka, polecam.

5 / 5 2018-07-22

Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Jestem zadowolony z dokonania zakupu w waszej aptece i poleciłbym ją wszystkim.

5 / 5 2018-07-15

Polecam

5 / 5 2018-07-14

Super

5 / 5 2018-06-20

bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-08

wszystko sprawnie z czystym sumieniem polecam tą aptekę elzbieta

5 / 5 2018-05-31

Szybka i sprawna obsługa. Przesyłka przyszła, wszystko ok. Solidna firma.

5 / 5 2018-05-24

Profesjonalnie

2018-05-23

sługab.dobra ob

5 / 5 2018-05-12

Szybka wysyłka,paczka dobrze zabezpieczona i bardzo korzystne ceny.polecam

5 / 5 2018-05-07

Wszytko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-04-26

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-04-16

Transakcja sprawna szybka i satysfakcjonujaca.

2018-04-15

bez zarzutu

5 / 5 2018-04-15

Super ceny i bardzo szybka wysyłka polecam :)

5 / 5 2018-04-10

Szybko, bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-29

ok ok ok

5 / 5 2018-03-26

Szybko profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-25

wszystko ok

5 / 5 2018-03-25

Polecam sklep,zamówienie zrealizowano pozytywnie,szybko i bez żadnych pomyłek

5 / 5 2018-03-13

Bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-04

Szybka realizacja zamówienia, towar z długim terminem ważności, przyszedł bardzo szybko i cena najlepsza jaką udało mi się znaleźć w internecie

5 / 5 2018-03-02

Polecam bardzo!!

5 / 5 2018-02-27

Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-02-19

Profesjonalna obsluga ,polecam sklep

2018-02-17

wszystko na medal

2018-02-14

PROFESKA !!!

5 / 5 2018-02-11

Transakcja wzorowa. Polecam!

2018-02-11

Z pewnoscia polecilabym ten sklep

2018-02-10

Rewelacja!

5 / 5 2018-02-04

szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-01-27

Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Dobra cena, fajne promocje, szybko na drugi dzien

2018-01-24

Dobra apteka

5 / 5 2018-01-24

Na drugi dzień otrzymałam paczkę kurierem. Pierwszy raz zdarzyła mi się sytuacja, że będąc niepewna czy otrzymam towar , który potrzebuję (są dwa rodzaje o identycznej nazwie różniące się jednym słowem) zadzwoniłam , a pani dokładnie oglądnęła produkt , dzieki czemu nie doszło do niepotrzebnej sytuacji, zwrotów i niezadowolenia. Wybrałyśmy właściwy produkt i taki wrzuciłam do koszyka. To było bardzo miłe, nie zostałam potraktowana przedmiotowo. Polecam, profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-01-23

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy

5 / 5 2018-01-22

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-04

jestem zadowolona, bedę korzystała nadal z tej formy zakupów

2017-12-20

Realizacja i produkt zgodnie z opisem.

2017-12-13

Wszystko czego oczekiwałem było na poziomie.

5 / 5 2017-12-09

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-12-08

Polecam!!! Szybka, darmowa wysyłka, przy kwocie zamówienia od 50 zł!!! Extra!

5 / 5 2017-11-29

Szybko i profesjonalnie, to mój kolejny zakup w Aptece, na pewno jeszcze będę kontynuował współpracę.

5 / 5 2017-11-27

Polecam zakupy w tym sklepie, korzystna cena, szybka, sprawna dostawa

5 / 5 2017-11-27

W pełni polecam

5 / 5 2017-11-19

Szybko i milo. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-11-16

była to pierwszy ale nie ostatni mój zakup w tym sklepie - polecam za dobrą cenę towaru i jakość obsługi

5 / 5 2017-11-10

Dobra cena szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-04

Bardzo jestem zadowolona z zakupu w Aptekamini.pl. Dostarczone błyskawicznie. Bardzo dobra cena. Polecam.

5 / 5 2017-11-04

szybko i na czas i w dobrej cenie

2017-11-01

bez problemu wato polecić.

5 / 5 2017-10-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-10-28

PROFESJONALNIE

5 / 5 2017-10-25

Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Polecam bardzo tanio szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-14

Wyjątkowo szybka i korzystna cenowo przesyłka

5 / 5 2017-10-11

wszystko ok

5 / 5 2017-10-06

Szybka i sprawna obsługa,towar zgodny z zamówieniem,polrecam

5 / 5 2017-09-26

Pełen profesjonalizm, POLECAM

5 / 5 2017-09-23

Wszystko na medal. Polecam.

5 / 5 2017-09-16

Super

5 / 5 2017-09-15

Jestem zadowolona. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam innym kupującym.

2017-09-10

Pierwsze moje zakupy i napewno nie ostatnie polecam. Super opcja darmowej wysyłki

5 / 5 2017-09-07

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem polecam aptekę.

5 / 5 2017-08-31

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-08-10

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, bardzo przystępne ceny !!! będą korzystać z tej Apteki i polecam kupującym !!!

5 / 5 2017-08-01

Znakomita apteka: profesjonalnie, szybko, niska cena preparatu i bez kosztów przesyłki kurierskiej. Polecam; ja będę wracać :-)

2017-07-31

Jest dobrze:)) Tak trzymać! Pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-20

Super

5 / 5 2017-07-19

Polecam!!!

5 / 5 2017-07-08

O 13 złożyłam zamówienie a o 14 przesyłka została nadana. Następnego dnia wszystko było już u mnie. Super. Najszybsza dostawa z wszystkich aptek internetowych w jakich zamawiałam.

5 / 5 2017-07-03

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-07-01

szybko i sprawnie,

5 / 5 2017-06-29

Jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie

5 / 5 2017-06-26

ok ok ok

5 / 5 2017-06-19

BARDZO SPRAWNIE, SUPER

2017-06-17

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-15

Jak najbardziej polecam. Ekspresowa dostawa.

5 / 5 2017-06-11

Samą aptekę polecam ale kosmetyczka z zestawu wyglądała na czarną w rzeczywistości okazała się szarą spłowiała

5 / 5 2017-06-08

Polecam zakupy w tym sklepie. Przede wszystkim szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-05

Wszystko super !

5 / 5 2017-06-02

super

5 / 5 2017-06-01

Wszystko w jak najlepszym pożądku. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-05-31

jestem bardzo zadowolona z obslugi, dostawy i poduktu

5 / 5 2017-05-23

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-15

Profesjonalna obsługa, bardzo szybko dostarczona przesyłka, wszystko zgodne z zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-05-06

Polecam!

5 / 5 2017-05-04

Super obsługa, dobre ceny produktów. Polecam.

5 / 5 2017-04-25

Transakcja szybka i bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-15

Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Szybka, profesjonalna transakcja.

5 / 5 2017-04-12

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-04-06

Profesjonalna obsługa ,jak najbardziej polecam.Szybka realizacja.

5 / 5 2017-04-05

Polecam ;)

5 / 5 2017-03-31

Polecam.

Rzetelne opinie o Aptekamini.pl

Aptekamini.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.aptekamini.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 100 40 94

Komórka
-

Infolinia
(22) 100 40 94

Logowanie