Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekamirowska.pl Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o Aptekamirowska.pl
5 / 5 2019-03-20

Świetne ceny, darmowa dostawa. Polecam.

4 / 5 2019-03-03

Polecam tę aptekę. Wszystko doskonale zapakowane. Przy większym zamówieniu otrzymałem miłe upominki;) Doczepię się tylko do tego, że po otrzymaniu informacji o wysyłce i numerze paczki minęły dwa dni do faktycznej wysyłki. Ale od tej chwili paczka dotarła w 24godziny. Jeszcze raz polecam jakość obsługi i samą aptekę.

5 / 5 2019-03-03

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Polecam

5 / 5 2019-02-28

Wszystko ok, szybko, tanio.

5 / 5 2019-02-24

Zawsze zadowolony

5 / 5 2019-02-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Tranzakcja przebiegła szybko i sprawnie. Napewno jeszcze wrócę.

5 / 5 2019-02-21

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-15

Polecam sprzedawcę. Szybka przesyłka.

4 / 5 2019-02-14

Szybka realizacja, dobre ceny, wygodna forma odbioru . Polecam

5 / 5 2019-02-04

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-01

OK, OK,OK

5 / 5 2019-02-01

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Na pewno będę wracać.

2019-01-25

Ok, polecam

5 / 5 2019-01-22

wszystko ok polecam

5 / 5 2019-01-12

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2019-01-11

Korzystne ceny, polecam!

4 / 5 2019-01-06

Polecam

5 / 5 2019-01-04

Supet

5 / 5 2019-01-03

Ekspresowa wysyłka zamówienia, produkty bardzo dobrze zapakowane a po otwarciu paczki oprócz zamówionych preparatów miła niespodzianka. Polecam!!

5 / 5 2019-01-01

polecam

5 / 5 2018-12-29

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-20

Szybka realizacja zamówienia, korzystne ceny, rewelacyjna dbałość o klienta (gratisy w paczce) - polecam gorąco

5 / 5 2018-12-19

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2018-12-13

ok polecam

4 / 5 2018-12-12

wszystko szybko, zamówienie kompletne

4 / 5 2018-12-09

Trochę długi czas realizacji zamówienia

4 / 5 2018-12-09

super wszystko. ok

5 / 5 2018-12-08

polecam

5 / 5 2018-12-07

Szybko, zgodnie z zamówieniem, uzupełnione drobnymi, ale przyjemnymi upominkami.

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-03

Bardzo duży wybór produktów, możliwość płacenia paypalem, szybkie wysłanie zamówionych rzeczy. Nie oceniam samej szybkości działania poczty (wybrałam odbiór w punkcie), bo paczka szła z jednej dzielnicy do drugiej.

5 / 5 2018-12-01

Wszystko super

5 / 5 2018-11-26

Polecam tą aptekę.

5 / 5 2018-11-25

Super!!!

5 / 5 2018-11-14

Obsługa jak najbardziej profesjonalna. Zamówienie zgodne z opisem. Brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-05

Polecam :) bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-11-02

super

5 / 5 2018-10-31

wszystko jest ok !

5 / 5 2018-10-28

100% POZYTYW

5 / 5 2018-10-19

Będę u Was zamawiać i polecę znajomym!

5 / 5 2018-10-17

Szybko, bezproblemowo. Mój lek kupiony za połowę ceny niż w innych aptekach! Polecam

5 / 5 2018-10-17

Polecam

4 / 5 2018-10-16

Zamówienie odebrałam z apteki, więc szare pudło na paczkę było niepotrzebne.

4 / 5 2018-10-14

Dobra 5

4 / 5 2018-10-12

Profesjonalna obsluga. Polecam

4 / 5 2018-10-11

Czas wysyłki powinien być 24h kurierem

5 / 5 2018-10-06

Przesyłka szybko, sprawnie dotarła, a na dodatek w środku miłe zaskoczenie z niespodzianki :) Polecam :)

4 / 5 2018-09-29

Ok, polecam

5 / 5 2018-09-20

Wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-08-30

.....

5 / 5 2018-08-30

Polecam

5 / 5 2018-08-26

Jest usatysfakcjonowana i będę korzystała w przyszłości z tej Apteki. Lek był bardzo dobrze zapakowany. Dziękuję

5 / 5 2018-08-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-18

Zawsze zadowolony

5 / 5 2018-08-15

.....

4 / 5 2018-08-05

odbior powinien byc poza kolejka

5 / 5 2018-08-05

Obsługa jak najbardziej profesjonalna. Zamówienie zgodne z opisem. Brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-03

polecam

5 / 5 2018-07-30

Bezproblemowo

5 / 5 2018-07-29

Polecam :) bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-07-27

Wszystko ok . polecam .

5 / 5 2018-07-18

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-12

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-11

polecam:)

5 / 5 2018-07-05

polecam

5 / 5 2018-06-23

Polecam !!!

5 / 5 2018-06-13

polecam

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Super opcje dostawy

1 / 5 2018-05-22

Druga z rzędu porażka zakupowa. Poprzednio czekałem 3 dni na dostwę leków do lokalnej apteki ( odbiór osobisty ) bez żadnej informacji ze strony sprzedającego . Tym razem czas oczekiwania był nieco krótszy ( choć nie z dnia na dzień jak dawniej byłem obsługiwany ) , również 0 informacji o „ poślizgu „ ( mimo próśb o takową - meilowo i telefonicznie przy poprzednim zamówieniu ) to na dodatek dostałem dwa INNE leki niż zamówiłem... . Nie znam powodu takiego stanu rzeczy , wcześniej było wiele razy wszystko ok , ale w tak newralgicznej sprawie jak zdrowie , przy takiej konkurencji , trzeciej , kolejnej komplikacji z tą firmą na pewno nie będę już miał ! NIGDY WIĘCEJ APTEKI INTERNETOWEJ MIRO !!!

5 / 5 2018-05-22

Obsługa 10/10

5 / 5 2018-05-22

Super polecam

5 / 5 2018-05-12

Bardzo jestem zadowolona z zamówienia w aptece miro. Nigdzie nie mogłam znaleźć w Gdyni acesanu dla syna. Przesyłka była ekspresowa. To napewno nie ostatni raz kiedy będę zamawiać w tej aptece

5 / 5 2018-04-24

Super:-) Plus gratisy

5 / 5 2018-04-24

Super.

5 / 5 2018-04-20

Wszystko OK!

5 / 5 2018-04-08

Ekspresowa wysyłka, produkt i przesyłka w idealnym stanie i dokładnie to co zamawiałam. Dodatkowo miła niespodzianka w postaci słodkiej krówki i mini kalendarzyka

4 / 5 2018-04-07

Paczkę otrzymałem szybko i sprawnie. Zawartość zgodna z moim zamówieniem. Sklep działa szybko i powiadamia o kolejnych etapach realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-04-01

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-26

Wszystko

5 / 5 2018-03-10

Jaknajbardziej polecam

5 / 5 2018-03-07

wszystko super.

5 / 5 2018-02-28

polecam, szybko i sprawnie; kolejne moje zamówienie z tej apteki

4 / 5 2018-02-27

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-26

Fachowa i miła obsługa, bardzo szybka przesyłka, dokładnie zapakowana. Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-24

Bezproblemowy zakup szybka dostawa polecam

3 / 5 2018-02-18

To było pierwsze zamówienie - narazie ok. Drobna niepewnosc w aptece gdy odbierasz paczke i nie wiesz czy jest kompletna jej zawartosc.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia plus przydatne gadżety gratis. Polecam wszystkim - to profesjonalna apteka. Jestem również b.zadowolona z apteki Miro w mojej miejscowości, gdzie odbieram przesyłkę.

5 / 5 2018-02-09

Polecam

5 / 5 2018-01-28

Kontakt z tą apteką i zakupy w niej to sama przyjemność. Polecam zawsze i wszędzie!

5 / 5 2018-01-28

Udane zakupy. Dobra obsługa. Polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2018-01-26

Wszystko O.K. Niskie ceny i szybka dostawa. Bardzo dobra komunikacja z klientem.

5 / 5 2018-01-26

Bez zarzutu

4 / 5 2018-01-23

Ogólne ok.

5 / 5 2018-01-20

Polecam

5 / 5 2018-01-20

Polecam

3 / 5 2018-01-09

Bardzo spóżniona dostawa co naraził mnie na dodatkowe koszty.

5 / 5 2018-01-04

Transakcja szybka i przyjemna, polecam.

4 / 5 2018-01-02

Ceny są na przyzwoitym poziomie. Od wpłaty do realizacji zamówienia upłynęło mało czasu, także czas realizacji jest błyskawiczny :)

5 / 5 2017-12-22

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-12-12

Błyskawiczna wysyłka, wszystko idealnie i profesjonalnie

5 / 5 2017-12-08

Polecam korzystanie z tej apteki internetowej.

5 / 5 2017-12-03

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-11-27

Polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super, wysyłka ekspresowa! :) Polecam!

5 / 5 2017-11-21

polecam

5 / 5 2017-11-16

Wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2017-11-14

nie mam uwag

5 / 5 2017-11-12

Transakcja dokonana wzorowo .

5 / 5 2017-11-09

Wysoki poziom obsługi

5 / 5 2017-11-08

Profesjonalna obsługa klienta godna polecenia

5 / 5 2017-11-08

Jestem zadowolona

4 / 5 2017-11-02

Gdybym nie otworzyl paczki w aptece w której odbierałem to zamiast niquitin 72 dostałbym niquitin mini 20szt - prawie 40zl różnicy. Nie wiem jakbym później mógł to reklamować. Ogolnie Pani w aptece szybko wymieniła, bo miala na miejscu, na właściwy produkt. Ogólnie polecam ze wzgledu na przystepne ceny.

5 / 5 2017-10-29

Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-10-28

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-25

Polecam aptekę

5 / 5 2017-10-21

Polecam

3 / 5 2017-10-12

Nie polecam

5 / 5 2017-10-10

Jestem zadowolony

4 / 5 2017-10-10

Wszystko było ok.

4 / 5 2017-10-09

Czas realizacji trochę się wydłużył ale bardzo miła obsługa wyjaśniła sytuację i otrzymałam kilka gratisów. Wielki plus za porządne zapakowanie paczki.

5 / 5 2017-10-07

Szybko, sprawnie, bezbłędnie - jak zawsze.

5 / 5 2017-10-04

tak jak być powinno!

2017-10-01

24h oczekiwania na odbiór osobisty, raczej słabo...

4 / 5 2017-09-25

Dobra 5

2017-09-17

odbior powinien byc poza kolejka

5 / 5 2017-09-17

Jestem zadowolona, tranzakcja przeprowadzona szybko, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-09-15

Tanio,szybko i przyjemnie :) Szczerze polecam!

5 / 5 2017-09-14

Wszystko w porządku, szybka wysyłka. Jedynie wzbudziło mój niepokoj to, że nie dostałam potwierdzenia zakupu emailem bezpośrednio po transakcji.

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa. Często kupuje leki i jestem b.zadowolona. Szkoda, że trzeba stać w kolejce po odbiór.

4 / 5 2017-09-10

Oprócz tego, że musiałem jeszcze raz założyć swoje konto(system twierdził że nie istnieje) to generalnie polecam. Można poprawić lekko czas wysyłki ale bardzo miłym akcentem są gratisy. Wystawiam 5 z małym minusem;)

5 / 5 2017-08-22

wszystko super polecam

5 / 5 2017-08-20

wszystko super

5 / 5 2017-08-19

Transakcja ok

3 / 5 2017-08-09

Jedyny minus to długi czas oczekiwania na przesyłkę

5 / 5 2017-07-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-26

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, produkty w bardzo korzystnych cenach

5 / 5 2017-07-23

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-07-18

Super

5 / 5 2017-07-17

polecam

5 / 5 2017-07-16

Polecam zdecydowanie obsługę.

5 / 5 2017-07-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Miro Apteka. Atrakcyjne ceny, błyskawiczna przesyłka - serdecznie polecam!

5 / 5 2017-07-07

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-04

Szybka realizacja zamówienia, odpowiednio zapakowane leki, uprzejma obsługa w aptece - polecam taką formę zakupu medykamentów.

5 / 5 2017-07-03

100% POZYTYW

5 / 5 2017-07-03

Polecam

4 / 5 2017-07-02

rzetelny sprzedawca

4 / 5 2017-06-20

Szybkie zakupy, dobre ceny, polecam

5 / 5 2017-06-16

Czysta przyjemność, serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-16

wszystko jest ok !

5 / 5 2017-06-14

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-12

Profesjonalna obsługa. Często kupuje leki i jestem b.zadowolona. Szkoda, że trzeba stać w kolejce po odbiór.

5 / 5 2017-05-28

Polecam

4 / 5 2017-05-28

w miarę ok

5 / 5 2017-05-18

Szybko, bezproblemowo. Mój lek kupiony za połowę ceny niż w innych aptekach! Polecam

5 / 5 2017-05-15

wszystko ok

4 / 5 2017-05-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-15

Nie spodziewałam się, że leki zamówione w weekend będę mogła odebrać już w poniedziałek. Niczego nie zabrakło, a do tego dostałam kilka próbek i chusteczki. Nie mam żadnych zastrzeżeń :)

5 / 5 2017-04-15

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-04-14

dobra

5 / 5 2017-04-09

Sympatycznie i bez problemów...

5 / 5 2017-04-02

Apteka miro :korzystne ceny, szybka realizacja.Korzystam zwykle z odbioru osobistego. Polecam.

4 / 5 2017-04-01

Towar zgodny .Przesyłka dotarła bez komlkacji. Polecam.

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalna obsługa. Każdemu polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka dotarła bardzo szybko.

Rzetelne opinie o Aptekamirowska.pl

Aptekamirowska.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://aptekamirowska.pl/

Email
[email protected]

Telefon
226206724

Komórka
-

Infolinia
226206724

Logowanie