Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekaolimpijska.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Aptekaolimpijska.com.pl
5 / 5 2019-03-19

Szybka wysyłka, miły kontakt.Polecam!!!

5 / 5 2019-03-19

ok

5 / 5 2019-03-05

Profesjonalna obsługa polecam !!!

2019-02-19

Sklep rzetelny i godny polecenia

2 / 5 2019-02-17

NIE POLECAM; zamaiwam kosmetyki dla dziecka na atopowe zapalenie skory; prosze o realizacje w krotkim terminie, tym bardziej ze jestem z Łodzi i moge w kazdej chwili odberac zamowienie ze sklepu; nastepnego dnia zjawiam sie w aptece podpytac czy bylaby mozliwosc odbioru ze sklepu; zostaje potraktowany bardzo nie milo z informacja ze jak nie bylo potwierdzenia na maila to nie ma; i tak czekalem na potwierdzenie 10 dni; dziecko prawie zwariowalo od drapania sie w kazdym miejscu na ciele; potwierdzenie nie przyszlo, wiec znow pofatygowalem sie do apteki gdzie zamowienie czekalo do obioru; NIE POLECAM;

5 / 5 2019-02-10

Polecam , fachowo i szybko .

5 / 5 2019-02-05

Polecam! Firma warta zaufania.

5 / 5 2019-01-29

szybka dostawa i dobre ceny

5 / 5 2019-01-28

Witam Polecam zakupy w tej aptece,wszystko bardzo profesjonalnie i bez problemów. Do zakupionego produktu dostałam dużo próbek, obsługa przemiła:)

5 / 5 2019-01-22

Szybki zakup bez żadnych problemów, polecam!

5 / 5 2019-01-21

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, całkowite zadowolenie. Polecam

5 / 5 2019-01-13

Super sklep. Polecam.

5 / 5 2019-01-12

wszystko ok.polecam

5 / 5 2018-12-31

Bardzo dobry sklep internetowy, profesjonalne podejście pracownika do klienta, bardzo dobre ceny na każdą kieszeń

5 / 5 2018-12-27

OK

5 / 5 2018-12-15

szybko i tanio

2018-12-12

Witam wszystkich:) Ta apteka to jakaś porażka, nigdy już tu nie zrobię zakupów, dość że mi przysłali nie to co trzeba, to na prawidłowy produkt czekałam tydzień i gdym sama nie napisała to nigdy bym się chyba nie dowiedziała , że tego już nie mają a teraz czekam już 4 dzień za zwrot gotówki, jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!

2018-12-11

bardzo dobra i błyskawiczna obsługa godna polecenia

5 / 5 2018-12-05

wszystko super. Zresztą t kolejne moje zakupy w tym sklepie. polecam

5 / 5 2018-11-13

Wszystko w jak najlepszym porządku!Cała transakcja wzorowa...polecam!!!

5 / 5 2018-11-08

Szybka wysyłka polecam.

5 / 5 2018-11-06

Polecam

2018-11-06

Zawiedziona. Zamówiłam 5 różnych preparatów - szukając jednego konkretnego, znalazłam go w odrobinę niższej cenie - dokupiłam jeszcze 4 inne, aby zapłacić raz za przesyłkę. Jakie jest moje WIELKIE rozczarowanie, gdy na paragonie KAŻDA z tych rzeczy jest droższa niż życzą sobie sprzedając "normalnie" w aptece - na produktach są naklejone ceny. Za każdy z czterech leków zapłaciłam cenę wyższą niż mają w aptece. Nieładnie...

2018-11-04

Wysłali powiadomienie że towar do odbioru w punkcie. Pojechałem a towaru brak. Po rozmowie przez tel dostałem info że zadzwonią jutro z informacją nie zadzwonili!. I tak jeszcze raz muszę się udać do punktu. Żenada i strata czasu! Lepiej ciut dopłacić i wybrać inną aptekę

5 / 5 2018-10-03

Super obsługa

2018-10-01

Apteka godna polecenia, dobra cena,

2018-09-22

SZYBA TRANSAKCJA DUZO GRATISOW SERDECZNIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCE!!POZDR

2018-09-14

Sklep godny polecenia

2018-09-09

Zakupy przebiegły bez problemu, ceny niskie, przesyłka sprawna - będę wracać.

5 / 5 2018-09-06

bardzo profesjonalne działanie, czytelna strona ,dobry kontakt ze sklepem

2018-09-04

W zasadzie bez zastrzeżeń, poza pakowaniem przesyłki - przyszła strasznie zgnieciona, pudełka leków w środku były spłaszczone, na szczęście produkty nie uległy uszkodzeniu.

5 / 5 2018-09-02

Szybka wysyłka, miły kontakt.Polecam

5 / 5 2018-08-21

Polecam

5 / 5 2018-08-19

szybko, wszystko ok

2018-08-15

REWELACJA

5 / 5 2018-08-15

Gorąco polecam! Bardzo szybka wysyłka. Bardzo atrakcyjne ceny.

2018-07-31

Dobra apteka

5 / 5 2018-07-19

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu i szybkiego wysłania zamówienia oraz miłego gratisu!

5 / 5 2018-07-09

Po pierwszej dostawie jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam jeszcze z Waszej oferty.

2018-07-07

nie można mieć żadnych zastrzeżeń

3 / 5 2018-06-16

apteka fatalna. Chciałem fakturę, ale jej nie wysłali. Po kontakcie zaoferowali wysłanie na e-maila po przesłaniu skanu paragonu. Skan wysłałem i potem cisza. Po ponad 5 wiadomościach z monitami odpisali, że nie wiedzą o jakie zamówienie chodzi. To jakaś kpina. Odradzam wszystkim. Nie myślałem, że tak złe apteki jak ta istnieją.

2018-06-15

Dobry sklep internetowy, warty polecenia.

5 / 5 2018-06-02

Bardzo dobry kontakt. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-23

SUPER!!

5 / 5 2018-05-19

JEDYNY PROBLEM TO UTRUDNIONY KONTAKT ZE SKLEPEM. NIE ODPOWIADAJĄ NA MAILE. POZA TYM WSZYSTKO OK. POLECAM

5 / 5 2018-05-16

Wszystko przebiegło bez problemu. Naprawdę polecam sklep :) w paczce był mały upominek od firmy :)

5 / 5 2018-05-15

POLECAM i to w pełni tego słowa znaczeniu.Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-12

Przesyłka doszła ok. 10 dnia od wpłaty na konto. Zawartość zgadzała się z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-09

pozytywna

2018-04-28

Wszystko OK!

2018-03-30

na 10

5 / 5 2018-03-27

super

5 / 5 2018-03-11

ok

5 / 5 2018-02-05

Towar zgodny z opisem,szybka dostawa zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-02-02

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-25

Wszystko ok :)

2018-01-19

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-15

jestem zadowolona z zakupów

2018-01-14

Cały przebieg transakcji w tym sklepie oceniam dobrze.Informacje o realizacji przesyłki podawane są na bieżąco.

2018-01-10

Złożyłem i opłaciłem przelewem zamówienie 28.12.2013 do dnia dzisiejszego (2.01.2014) nie otrzymałem zamówienia ani żadnej wiadomości od sprzedającego.

5 / 5 2018-01-01

zakupy przebiegły pomyślnie, polecam

2017-12-29

sklep spełnił moje oczekiwania

2017-12-25

sklep jest fajny, dużo produktów, chociaż czasem są braki, ale oceniam go na 5 z minusem

2017-12-16

Długo realizowane zamówienie

5 / 5 2017-12-11

Bardzo dobry przepływ informacji, szybka informacja o możliwości odbioru zamówionego towaru, miła obsługa, super cena!

5 / 5 2017-11-28

polecam

5 / 5 2017-11-18

Rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia. W piątek zamawiałam, zapłaciłam a już w sobotę odbierałam przesyłkę z paczkomatu. Super!

5 / 5 2017-11-09

Sklep godny polecenia. Szybko, miło i tanio.

5 / 5 2017-11-04

Polecam.

5 / 5 2017-10-31

Szybka wysylka dokladnie opakowanej paczki.

2017-10-25

Po 12 dniach od zamówienia nie ma ani leków ani odpowiedzi na maila. Szkoda.

5 / 5 2017-10-17

Wszystkim polecam.

5 / 5 2017-08-17

Gorąco polecam! Bardzo szybka wysyłka. Bardzo atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-08-14

szybko i sprawnie, pozytywna

5 / 5 2017-08-09

Apteka godna polecenia. Bardzo poważne podejście do klienta. Dobry kontakt mailowy. Szybka przesyłka. Życzyłabym sobie i wszystkim zakupów na tak wysokim poziomie w każdym punkcie sprzedaży.

5 / 5 2017-07-19

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2017-07-19

Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-18

polecam

5 / 5 2017-06-20

POLECAM

2017-06-09

zamówiłem srebro koloidalne w promocji. Po chyba 5 e-mailach związanych z poszczególnymi etapami zakupu (zmiany statusu) otrzymałem telefon informujący mnie, że zabrakło produktu w promocji i pan proponuje anulowanie transakcji. Ja bym zaproponował produkt nie objęty promocją po promocyjnej cenie (jako rekompensatę) ale tak się nie stało. Pozostał niesmak.

5 / 5 2017-06-04

Produkty ok, choć metalowa puszka mogłaby być lepiej opakowana, a nie rzucona w kartonie, na szczęście doszła nie uszkodzona. Przesyłka dotarła po 3 dniach po opłaceniu przelewem zwykłym. Fajne próbki dodane jako gratisy!

2017-05-09

b.dobra

5 / 5 2017-05-08

WSZYSTKO SUPER POLECAM !!!!

5 / 5 2017-05-05

ok

5 / 5 2017-05-04

Szybka i sprawna wysyłka.

2 / 5 2017-04-29

Apteka jest nieuczciwa, nie polecam zakupów w tym sklepie. 3 tygodnie temu zamówiłam towar, który przyszedł niekompletny. A zapłaciłam za całość. Pomimo kilku maili i telefonów i obiecanek, że brakujący towar zostanie dostarczony do dnia dzisiejszego nie dostałam towaru na sumę 80 zł. Jest to ostatni zakup w tej aptece i przestrzegam wszystkich przed zakupami.

5 / 5 2017-04-08

Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko mimo okresu przedświątecznego. Cena b. korzystna.

2017-04-08

realizuje zamówienia

2017-04-06

Ceny leków konkurencyjne. Realizacja, tj. czas wysyłki od przyjęcia zlecenia do otrzymania w przypadku leków nie do przyjęcia- strasznie długi. Opłaty za odbiór w skrytce droższe niż u innych. Zmiana adresu odbioru bez uzgodnienia.

Rzetelne opinie o Aptekaolimpijska.com.pl

Aptekaolimpijska.com.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.aptekaolimpijska.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie