Kategorie: / Pozostałe

Aptekaotc.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o Aptekaotc.pl
5 / 5 2019-03-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem.W czwartek rano zrobiłam przelewem, wieczorem wysłałam potwierdzenie i juz następnego dnia otrzymałam maila ze przesyłka została wysłana! Szybkość realizacji zamówienia doskonała:) Polecam.

5 / 5 2019-01-21

Wyrażam pozytywną opinię o sklepie AptekaOTC.Duża propozycja artykułów,konkurencyjne ceny.Obsługa,zapakowanie,realizacja zamówienia na przyzwoitym poziomie.Polecam.

5 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-01-13

Z czystym sumieniem polecam ten sklep.Szybko , sprawnie,dobra komunikacja.

5 / 5 2018-01-02

Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam tę aptekę. Ceny mają naprawdę bardzo dobre - tania i dobra apteka.

2017-11-20

Ceny przyzwoite, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Nie odpisują na maile chociaż sprzedają produkty, których później najzwyczajniej w świecie nie mają na stanach magazynowych. Najgorsze jest to, że staram się zaproponować jakieś ultimatum i nawet nie dostaję odpowiedzi co wyślą, kiedy to będzie wysłane. Kosmos

5 / 5 2017-10-12

Bardzo szybka dostawa ,towar zgodny z oczekiwaniem.Będę wracać do tej apteki

2 / 5 2017-08-21

Nie polecam robienia zakupów w tej aptece. Apteka oszukuje i nie wysyła zamówionego produktu. Druga sprawa to przekłamywanie na dostawie, gdzie rzekomo wysyłka w 24h. Jesli ktoś zamówi w tej aptece to od razu otwierajcie paczki przy kurierze bo na paragon nabijają produkt a go nie wysyłają.! Jestem tez bardzo ciekawa czy ceneo wystawi moja opinie, bo zbyt podejrzane jest to aby ta apteka miała tyle pozytywów skoro negatywne opinie są dość świeżę.

Rzetelne opinie o Aptekaotc.pl

Aptekaotc.pl

Siedziba
Ząbki

WWW
http://www.aptekaotc.pl

Email
[email protected]

Telefon
608030488

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie