Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność / Pozostałe

Aptekapodgryfem.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.71
opinie o Aptekapodgryfem.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo dobry sklep z szybką obsługą. Polecam.

5 / 5 2019-03-09

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2019-03-03

Sklep i przebieg zakupu OK !!!!!

5 / 5 2019-03-03

Przesyłka zrealizowana zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-02-24

Polecam tą aptekę. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-23

Dostawa szybko i bez kłopotów. Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2019-02-23

dobra

5 / 5 2019-02-20

Polecam.

4 / 5 2019-02-16

w porządku

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalne podejście do klienta!

4 / 5 2019-02-07

sklep z pełnym zaufaniem .pozdrawiam

5 / 5 2019-02-02

Błyskawiczna wysyłka towaru, polecam

4 / 5 2019-02-02

Same pozytywy, polecam .

5 / 5 2019-02-01

Wszystko idealnie

5 / 5 2019-01-31

Gorąco plecam!

5 / 5 2019-01-26

Świetny kontakt z klientem, pracownik z którym miałam przyjemność rozmawiać był bardzo sympatyczny, dokładnie udzielił mi wszelkich informacji. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Lek zamówiłam ponieważ nie dało się go dostać w zwykłych aptekach. Cena bardzo atrakcyjna a produkt ma długi termin przydatności. Polecam :)

5 / 5 2019-01-21

Profesjonalnie i szybko

4 / 5 2019-01-17

wszystko bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-16

wszyskto ok

4 / 5 2019-01-13

Mam jak najlepszą opinię o sklepie z jednym wyjątkiem. 3 na 10 przesłanych buteleczek z lekarstwem było stłuczonych. Sklep wysłał przesyłkę powtórnie, niemniej szkoda straty. Tym bardziej, że była to kwestia zapakowania przesyłki.

5 / 5 2019-01-03

Szybko, tanio, profesjonalnie. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-31

Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-27

Bardzo dobra

5 / 5 2018-12-25

Szeroki asortyment.Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-19

Super, rewelacja, polecam

4 / 5 2018-12-16

Szybka realizacja zamówienia. Ocena pozytywna

5 / 5 2018-12-13

Mega pozytyw ! Polecam

5 / 5 2018-12-04

Profesjonalny

5 / 5 2018-12-02

Świetna apteka. Zamówiłam Adept płyn przeciwzrostom po operacji. Zależało mi na szybkiej i ostrożnej przesyłce i była błyskawiczna i odpowiednio dowieziona. Zamówiłam w czwartek po 13-tej i w piątek na 15-tą była. Z Białegostoku pod Siedlce. Pani z apteki bardzo się postarała. Pozdrawiam i Polecam

4 / 5 2018-12-01

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-30

Polecam !

5 / 5 2018-11-29

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-29

Jak naibardzej

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalny sprzedawca, dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-11-20

Wszystko sprawnie polecam

5 / 5 2018-11-16

realizacja zamówienie przebiegła bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-15

Polecam

5 / 5 2018-11-01

Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Pozytywna

5 / 5 2018-10-26

Bardzo dobry kontakt z osobą sprzedającą. Bardzo szybka wysyłka. Towar był zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-10-26

Szybko dostałam produkt, o wszystkim byłam informowana. Następnym razem też będę tutaj kupować.

4 / 5 2018-10-24

Jest O.K.

5 / 5 2018-10-18

Świetny kontakt. Szybka i bezproblemowa transakcja.

4 / 5 2018-10-17

OK

4 / 5 2018-10-12

NA poziomie.

5 / 5 2018-10-08

Rewelacja

5 / 5 2018-10-03

BARDZO SZYBKA DOSTAWA PRZEDE WSZYSTKIM TANIO

5 / 5 2018-09-30

spelnil oczekiwania

5 / 5 2018-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-09-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-24

ok

5 / 5 2018-09-16

Apteka na najwyższym poziomie;) Realizacja zamówienia błyskawiczna. Doskonały kontakt. Polecam.

4 / 5 2018-09-12

Dobry sklep

5 / 5 2018-09-10

ok

5 / 5 2018-09-04

Pozytywna, sklep godny polecenia i zaufania

4 / 5 2018-09-02

dobra

4 / 5 2018-09-02

polecam

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalizm w każdym calu!!!

5 / 5 2018-08-28

Wspaniałe produkty i szybka dostawa!

5 / 5 2018-08-27

Polecam, łatwy kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-08-24

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-08-15

Polecam apteke pod gryfem !!!!

5 / 5 2018-08-05

Polecam szybka dostawa, świetny kontakt. Napewno wrócę

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalna obsługa, cierpliwa z empatią. polecam gorąco

4 / 5 2018-07-28

DObra

5 / 5 2018-07-25

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-07-16

Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-07-10

ok

5 / 5 2018-07-10

Polecam.

4 / 5 2018-07-07

szybka profesjonalna obsługa jest ok.

5 / 5 2018-07-04

Polecam

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa,świetny kontakt. POLECAM :):):)

5 / 5 2018-07-01

polecam zakupy w tej Aptece

5 / 5 2018-07-01

Wygodnie, szybko i dobre ceny! Polecam!

4 / 5 2018-06-29

ZADOWOLONY

5 / 5 2018-06-25

super

4 / 5 2018-06-22

Bardzo miła obsługa, dobre ceny, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-06-20

Szybka realizacja, bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-06-20

Szybko,rzetelnie z gratisem. Produkt 100%dobrej jakosci. Polecam!

5 / 5 2018-06-13

Polecam

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalnie i szybko zrealizowana transakcja. dziękuję;)

5 / 5 2018-06-10

przyjazna obsługa,czas kontaktu i realizacji natychmiastowy

5 / 5 2018-06-09

Szybka,profesjonalna obsługa.Korzystam już po raz kolejny. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Napiszę w trzech słowach: Szybko Sprawnie Bezproblemowo

5 / 5 2018-06-05

Super sklep. Zakupy bez problemu. Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Rewelacja. Jak najbardziej polecam. .

4 / 5 2018-05-31

Polecam aptekę. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-05-27

Wszystko ok. Szybka wysyłka. Polecam.

3 / 5 2018-05-22

Nastąpiło opóźnienie z powodu braku towaru w magazynie. System przyjmujący zamówienia jest źle skonfigurowany gdyż przyjął zamówienie na towar, którego nie było i nie dało się już uzupełnić tego produktu. Zaproponowano towar o podobnych właściwościach, ale innej firmy. Zgodziłam się na zmianę, jednakowoż pewien niesmak pozostał. Wskazówka: należy poprawić system aby takie sytuacje nie powtarzały się, gdyż to zniechęca klienta.

4 / 5 2018-05-20

ok

4 / 5 2018-05-19

Polecam zakupy internetowe w tej aptece :)

5 / 5 2018-05-16

bARDZO DOBRA

4 / 5 2018-04-27

dobra informacja, szybka dostawa

5 / 5 2018-04-22

Gorąco polecam ten sklep: miła obsługa, życzliwe podejście do klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-08

ok

5 / 5 2018-04-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, transakcja szybka. POLECAM!

5 / 5 2018-04-02

polecam

4 / 5 2018-03-31

pozytywna

5 / 5 2018-03-31

Szybka i profesjonalna obsługa. Towar super.

4 / 5 2018-03-29

Dziękuję za szybką przesyłkę i konkurencyjną cene produktu

5 / 5 2018-03-27

expresowa dostawa towaru:)

5 / 5 2018-03-27

Towar wysłany expressowo.polecam zakupy

5 / 5 2018-03-24

Wszystko w jak najlepszym porządku, ładnie zapakowane i szybka dostawa. Polecam :)

5 / 5 2018-03-24

Wszystko przebiegło pomyślnie, tak jak było zapowiedziane podczas zamawiania. Oceniam bardzo pozytywnie.

3 / 5 2018-03-20

Szukalam witamin Prenatal w starym opakowaniu, poniewaz nowe ma inny sklad. Na stronie internetowej sa podane informacje ze starego opakownaia,natomiast apteka wyslala mi nowa wersje witamin. Wydaje mi sie,z enie powinni wprowadzac w blad konsumentow...

4 / 5 2018-03-19

Szybka, konkretna obsługa godna polecenia

5 / 5 2018-03-02

Super

5 / 5 2018-02-26

Wszystko ok - łatwo, szybko i przyjemnie:)

5 / 5 2018-02-22

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-02-14

W mojej ocenie sklep jest na bardzo dobrym poziomie

5 / 5 2018-02-14

JESTEM mega zadowolony. W tej aptece sa rzeczy, ktorych teoretycznie nie mozna znalezc nigdzie indziej.

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dobra apteka, tanie produkty, szybka dostawa. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-02

Bardzo dobra obsługa

4 / 5 2018-02-01

Sprawna obsługa. Szybka realizacja. Polecam.

3 / 5 2018-01-30

Wszystko pięknie ładnie tylko że otrzymałem przesyłkę w formie gołych listków tabletek,bez żadnej ulotki czy opisu,po prostu nie wiadomo czy ten produkt co zamówiłem to jest to.Proszę następnym razem dołączyć nie tylko fakturkę ale opis i ulotkę.

5 / 5 2018-01-08

Przemiła, kompetentna i wiarygodna obsługa telefoniczna. Szybka realizacja, bezproblemowy zwrot. Gorąco polecam :-)

5 / 5 2018-01-04

sklep ma bardzo dobre ceny sprzedawanych przez siebie produktów

5 / 5 2018-01-04

Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony, zgody z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-29

Błyskawiczna transakcja! Polecam sklep!

4 / 5 2017-12-29

Wszystko ok, bardzo szybka obsługa

4 / 5 2017-12-28

Szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczony produkt.

5 / 5 2017-12-26

szybka wysyłka . Bardzo fajny sklep

2017-12-25

Zbyt długa realizacja zamówienia, wystawiają na stronie produkty których nie mają i każą długo czekać na sprowadzenie leku z hurtowni

4 / 5 2017-12-24

Kolejne zamówienie zrealizowane superowo

4 / 5 2017-12-22

Szybko,sprawnie ,profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2017-12-20

Wszystko sprawnie i bez problemowo. Polecam :)

5 / 5 2017-12-20

Szeroki asortyment, dobre ceny, bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2017-12-13

Polecam.

5 / 5 2017-12-06

Polecam

5 / 5 2017-12-03

Polecam zakupy w internetowej aptece. Przede wszystkim bardzo sprawna i szybka dostawa. Udany zakup

5 / 5 2017-11-30

szybka przesylka polecam pozd

5 / 5 2017-11-26

Polecam

5 / 5 2017-11-25

Jestem zadowolona z obsługi tego sklepu.. Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-11-24

Wszystko idealnie.Dziękuje

5 / 5 2017-11-22

Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności :)

5 / 5 2017-11-18

doskonały kontakt ze sprzedającym. Szybko, łatwo i przyjemnie! :)

5 / 5 2017-11-16

Dobra obsługa. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-16

Bardzo profesjonalna apteka! Kontakt z klientem, miła i rzeczowa obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-11

Polecam ! 5/5 !

5 / 5 2017-11-02

Jestem zadowolony.

4 / 5 2017-11-01

ok.

5 / 5 2017-11-01

super kompetencja ,komunikatywność ,szybka obsługa

5 / 5 2017-10-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów:) Polecam każdemu :p

5 / 5 2017-10-24

Rzetelny sklep, polecam :)

5 / 5 2017-10-24

Sprawnie, szybko

5 / 5 2017-10-13

W pełni polecam

4 / 5 2017-10-11

super sklep-polecam

5 / 5 2017-10-09

transakcja przebiegla pomyslnie polecam

5 / 5 2017-10-08

Jestem zachwycona, co nie zdarza mi się często.

4 / 5 2017-09-23

Produkt szybko dostarczony od momentu zapłaty

5 / 5 2017-09-19

Polecam, zakup w tym sklepie jest przyjemnością.

5 / 5 2017-09-19

profesjonalna obsługa , szybka . Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-18

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-12

Ekspresowa wysyłka! Super kontakt! Żel który zamawialam byl dostarczony w takich warunkach jak powinien (2-8 stopni). Polecam z calego serca zakupy w tej aptece. Napewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2017-09-12

Bardzo dobra cena, ekspresowa wysyłka, super zapakowana.Polecam tę aptekę wszystkim zainteresowanym zakupem leków w dobrej cenie

5 / 5 2017-09-04

dostawa szybka i sprawna polecam

5 / 5 2017-08-17

super

5 / 5 2017-08-16

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości obsługi.

4 / 5 2017-08-13

Szybka wysyła i fajne gratisy do zamówienia.

5 / 5 2017-08-10

Apteka godna polecenia.

4 / 5 2017-08-05

Transakcja przeszła b. sprawnie

5 / 5 2017-07-31

szybka realizacja

5 / 5 2017-07-30

Bardzo dobry kontakt,szybka realizacja zamówienia,gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-25

Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2017-07-17

Bardzo szybka wysylka i mila obsluga.

4 / 5 2017-07-15

Szybka i bezproblemowa transakcja.

4 / 5 2017-07-14

Szybko,sprawnie ,profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2017-07-09

Wszystko bardzo dobrze

4 / 5 2017-07-07

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Ogólnie sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-28

polecam

5 / 5 2017-06-28

Bardzo szybka realizacja.Po prostu jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-06-24

Bardzo dobra, polecam!

5 / 5 2017-06-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-22

Wszystko OK.

5 / 5 2017-06-21

Bardzo polecam.

4 / 5 2017-06-19

dobra

5 / 5 2017-06-19

Szybko Sprawnie Fachowo Polecam

4 / 5 2017-06-18

polecam

5 / 5 2017-06-18

Profesjonalna obsługa

3 / 5 2017-06-16

POLECAM

5 / 5 2017-06-13

Polecam zakupy w tej aptece

5 / 5 2017-06-11

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-06-08

przesyłka za pobraniem - za półtora dnia dostarczona

5 / 5 2017-06-07

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przesyłka kurierem dotarła następnego dnia. Polecam!

5 / 5 2017-06-06

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem w poniedziałek było już u mnie. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-06-05

Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

3 / 5 2017-05-28

Polecam

5 / 5 2017-05-23

Profesjonalna obsługa, szybka odpowiedź na zadane pytanie, polecam

5 / 5 2017-05-21

polecam

4 / 5 2017-05-09

godny polecenia

5 / 5 2017-05-08

Godny polecenia!

4 / 5 2017-05-06

Szybka realizacja zamówienia. Jak dla mnie mały wybór produktów.

5 / 5 2017-05-05

Polecam. Towar zgodny. Bardzo szybka wysyłka

4 / 5 2017-05-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. polecam

4 / 5 2017-04-27

Bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2017-04-27

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar oczekiwanej jakosci

5 / 5 2017-04-22

Bardzo sprawnie, dobry kontakt i szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-04-12

Rewelacja

4 / 5 2017-04-12

O mozliwosci opóźnienia przesylki poinformowano mnie natychmiast a samo opoznienie bylo symboliczne bo jeden dzien od deklarowanego. Obsluga i kontakt rewelacja. Polecam

5 / 5 2017-04-11

bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-04-10

dobra

Rzetelne opinie o Aptekapodgryfem.pl

Aptekapodgryfem.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.aptekapodgryfem.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie