Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekapomocna24.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 152
opinie o Aptekapomocna24.pl
2 / 5 2022-01-22

Bardzo przeciętna.

5 / 5 2019-03-24

Polecam zakupy w tej aptece. Szyba realizacja :)

5 / 5 2019-03-21

Transakcja szybka i bezproblemowa.Polecam.

5 / 5 2019-03-20

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-03-14

Super.

4 / 5 2019-03-07

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-03

polecam

5 / 5 2019-02-22

:) :)

5 / 5 2019-02-15

super kontakt, bardzo sprawna obsługa, leki doszły na czas, szybka wysyłka

5 / 5 2019-02-13

Profesjonalne podejście do zagadnienia

4 / 5 2019-02-12

OK polecam

5 / 5 2019-02-10

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-04

Polecam zakupy s tej aptece

5 / 5 2019-02-03

Wszystko Ok

5 / 5 2019-01-31

Polecam.

4 / 5 2019-01-29

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-15

bardzo dobra obsługa i ceny

5 / 5 2019-01-10

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-07

Bardzo miła i pomocna obsługa klienta.

5 / 5 2019-01-04

polecam

5 / 5 2019-01-03

Jest ok.

5 / 5 2019-01-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-27

Wszystko super !

5 / 5 2018-12-17

Super sprzedawca. Polecam!

5 / 5 2018-12-13

ok polecam

5 / 5 2018-12-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-28

Usługa profesjonalne, na wysokim poziomie. Dziekuje.

5 / 5 2018-11-26

polecam

5 / 5 2018-11-21

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-15

polecam

5 / 5 2018-11-12

Profesjonalna i szybka obsługa. Przesyłkę odebrałam w aptece. Panie przemiłe.

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-11-05

.....

5 / 5 2018-11-03

Drugi raz zrobiłem zakupy i jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

5 / 5 2018-10-30

Wszystko przebiegło bardzo pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-26

Profesjonalna obsługa. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-10-23

super szybko same plusy

5 / 5 2018-10-03

Wszystko ok.

4 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-09-21

Szybko, profesjonalnie, towar zgodny z opisem, dostałam sporo gratisowych próbek. Polecam ten Sklep.

5 / 5 2018-09-18

Jak najbardziej profosjonalna obsluga

5 / 5 2018-09-11

Otrzymałam towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-09-02

Apteks dobrze zaopatrzona i super szybka dostawa leków. Polecam

4 / 5 2018-08-30

obsługa dobra

5 / 5 2018-08-30

Super

5 / 5 2018-08-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tej aptece ...

4 / 5 2018-08-08

Godna polecenia.

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-02

serdecznie polecam!

5 / 5 2018-07-29

Polecam

4 / 5 2018-07-24

wszystko ok

5 / 5 2018-07-21

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. ogromnie polecam

5 / 5 2018-07-06

100% zadowolenia w pełni profesjonalnego przebiegu transakcji - dziękuję, polecam, pozdrawiam

4 / 5 2018-07-05

Bez uwag

5 / 5 2018-06-27

Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-25

Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-25

Dokonałam zakupu nie pierwszy raz w tej aptece i jak zwykle szybko , sprawnie profesjonalnie zabezpieczona i zapakowana .........SUPER

5 / 5 2018-06-21

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-06-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-09

Wszystko tak jak być powinno!

5 / 5 2018-06-07

Bardzo szybko. Bez żadnych komplikacji. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-06-05

Wszystko Ok. Przesylka szybka i towar db zapakowany.

5 / 5 2018-06-03

Serdecznie polecam! Szybka przesyłka, profesjonalna obsługa, darmowe próbki! :)

5 / 5 2018-05-31

Błyskawiczna realizacja zamówienia, ceny konkurencyjne i bardzo miła obsługa...TAK od teraz będzie to dla mnie wiodącą apteka na rynku. Bardzo dziękuję...

5 / 5 2018-05-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-25

Jak najbardziej polecam, szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-03

Transakcja bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2018-04-26

Zamówienie bardzo sprawnie zrealizowane, szybka przesyłka, wszystko ładnie spakowane :) polecam!

4 / 5 2018-04-19

Bez uwag

4 / 5 2018-04-11

Trudno powiedzieć coś o obsłudze skoro zamówienie sama składałam. Zamówienie otrzymałam w dobrym stanie i szybko

5 / 5 2018-04-10

Szybko i tanio i profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-06

Polecam!

5 / 5 2018-04-06

Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-04-04

Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie i rzetelnie! Informacja o statusie zamówienia przekazywana na bieżąco. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-02

Polecam

4 / 5 2018-03-20

Przesyłka dostarczona b.szybko.

5 / 5 2018-03-20

Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie i rzetelnie! Informacja o statusie zamówienia przekazywana na bieżąco. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-18

szybko polecam

5 / 5 2018-03-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-15

Super profesjonalnie i expresowo

4 / 5 2018-03-13

Świetny zakup

5 / 5 2018-03-09

Polecam

5 / 5 2018-03-08

Super tempo i obsługa, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-07

Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-03-06

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-05

wszystko ok, jestem zadowolona

4 / 5 2018-02-20

Dobra lokalizacja, asortyment szerszy niż przeciętnie

5 / 5 2018-02-19

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-02-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-14

Szybka profesjonalna obsługa. Pilecam

5 / 5 2018-02-09

Szybko i fachowo

5 / 5 2018-02-06

Super!!!

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalna obsługa. Polecam aptekę.

5 / 5 2018-01-29

zadowolona

5 / 5 2018-01-27

Polecam

5 / 5 2018-01-21

super

5 / 5 2018-01-14

Perfekt

5 / 5 2018-01-12

Wszystko czego potrzebowałam było dostępne, przesyłka naprawde ekspresowa (kurier przywiózł mi paczkę kilkunastu godzinach od zamówienia) POLECAM.

5 / 5 2018-01-08

Super kontakt. Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście. Wzór

5 / 5 2017-12-28

Pelen profesjonalizm, atrakcyjne ceny, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-20

Ekspresowa realizacja, dobre ceny

5 / 5 2017-12-20

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-12-19

Wszytko ok

5 / 5 2017-12-15

Jest ok

5 / 5 2017-12-14

Szybko, tanio - profesjonalnie!

5 / 5 2017-12-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i ekspresowej obsługi. Polecam goraco!

5 / 5 2017-12-04

jest ok

5 / 5 2017-12-01

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-10

Wszystko sprawnie i szybko jestem zadowolona

4 / 5 2017-11-09

Ok, ale czekałem na to trochę za długo

5 / 5 2017-11-04

Obsluga na 5

4 / 5 2017-10-31

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi ,bardzo dobra cena , zdecydowanie będę korzystać w przyszłości

5 / 5 2017-10-22

ok...

4 / 5 2017-10-21

Świetny zakup

5 / 5 2017-10-19

pozytywna

5 / 5 2017-10-12

serdecznie polecam!

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalna obsługa polecam robić zakupy w tej aptece

5 / 5 2017-10-01

Polecam

5 / 5 2017-09-26

Wszystko bardzo sprawnie

5 / 5 2017-09-12

Polecam, szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-10

Polecam

5 / 5 2017-08-31

Polecam

4 / 5 2017-08-18

Tego samego dnia zamówiłam i tego samego dnia odebrałam - super, ale w Aptece stałam co najmniej 10 min. w kolejce, a nie było miejsca do siedzenia.

5 / 5 2017-08-09

Polecam

5 / 5 2017-08-08

Super

5 / 5 2017-08-07

Polecam zakupy

5 / 5 2017-07-24

Wszystko ok ! Polecam

5 / 5 2017-07-21

Wszystko przebiegło bardzo pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-07-07

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-07-05

Produkty zgodne z opisem w bardzo atrakcyjnej cenie. Szybka i bezproblemowa dostawa. Na pewno skorzystam jeszcze raz.

5 / 5 2017-07-01

Znakomicie, bez uwag.

5 / 5 2017-06-29

Szybko,profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-26

Super

5 / 5 2017-06-08

Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-05-30

Polecam. Bezproblemowa transakcja

5 / 5 2017-05-29

Apteka godna polecenia. Profesjonalna obsługa, a wiele artykułów kosztuje taniej niż w innych aptekach.

5 / 5 2017-05-20

Towar zgodny z zamówieniem wszystko odbyło się sprawnie i szybko:)

5 / 5 2017-05-11

POLECAM!

5 / 5 2017-05-07

Błyskawiczna wysyłka, dziękuję

5 / 5 2017-05-04

Jak najbardziej polecam. Towar dobrej jakości dotarł bardzo szybko.

5 / 5 2017-05-04

ok polecam

5 / 5 2017-05-01

jestem bardzo zadowolony

4 / 5 2017-04-27

Dobra obsluga

5 / 5 2017-04-21

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. ogromnie polecam

5 / 5 2017-04-18

Jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia i zabezpieczeniem dostarczonego zamówionego towaru.

5 / 5 2017-04-16

szybko, ceny bardzo przystępne, ogólnie polecam !

5 / 5 2017-04-14

polecam

5 / 5 2017-04-09

Super apteka polecam

5 / 5 2017-04-07

Profesjonalnie, szybko polecam.

5 / 5 2017-04-03

Zamówiłam rano jednego dnia, następnego otrzymałam towar. To się nazywa ekspres.

Rzetelne opinie o Aptekapomocna24.pl

Aptekapomocna24.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://aptekapomocna24.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 536 98 69

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie