Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekaprima24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 109
opinie o Aptekaprima24.pl
5 / 5 2019-03-23

szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-22

Polecam, wszystko sprawnie i bardzo dobrze zapakowane.

2019-03-11

Całkiem w porządku.

5 / 5 2019-03-07

Super szybko i tanio

5 / 5 2019-02-23

wszystko w porządku, szybko solidnie :)

2019-02-16

Apteka w 100 % godna polecenia.

5 / 5 2019-02-08

Profesjonalna obsługa ,szybkie działanie. Jest mała uwaga : coś jest nie tak z numerem telefonu albo jego odbieraniem,ale dla osób ze słabymi nerwami jest podany adres mailowy. Przesyłkę otrzymałem w rossądnym terminie, więc polecam tego dostawcę.

2019-02-02

Transakcja bezproblemowa, pozytywna,termin realizacji 2 dni robocze.

5 / 5 2019-01-31

szybko, sprawnie, tanio. Bardzo polecam

5 / 5 2019-01-20

Wszystko w porządku, obsługa znakomita, szybka dostawa

5 / 5 2019-01-13

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-09

Dobrze opakowana przesyłka. Szybki dowoz. Rewelacja. Polecam

5 / 5 2018-12-26

Bez problemu anulowali moje zamówienie i oddali mi przelane pieniądze :) (Zamieszanie powstałe z mojej winy) Super obsługa - polecam zakupy w tej aptece!

5 / 5 2018-12-06

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-12-06

OK. POLECAM

5 / 5 2018-12-04

Polecam

5 / 5 2018-11-30

Bardzo szybka wysyłka super

5 / 5 2018-11-26

Wszystko ok !

5 / 5 2018-11-16

bardzo sprawna polecam

5 / 5 2018-11-16

Wszystko było ok, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalna obsługa.Bardzo szybka dostawa.Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-11-04

OK OK OK

5 / 5 2018-11-03

Atrakcyjne ceny i szybka wysyłka. POLECAM !

5 / 5 2018-10-30

Szybka wysyłka i tańsze witaminki niż w normalnej aptece.Polecam.

5 / 5 2018-10-27

Wszystko bardzo dobrze.Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-18

Polecam

5 / 5 2018-10-13

Wszytko ok

2018-09-29

Bede stalym klientem

5 / 5 2018-09-26

Transakcja szybka i przyjemna.

2018-09-24

Apteka godna polecenia

5 / 5 2018-09-22

Bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-09-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-18

Szybka tranzakcja

5 / 5 2018-09-16

Super szybka i profesjonalna obsługa!

2018-09-15

Ok bez zastrzeżeń

2018-09-08

czas średni, dobrze zapakowane, towar zgodny

5 / 5 2018-09-06

jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-31

Polecam!!!

5 / 5 2018-08-28

Szybko profesjonalnie a co najwazniejsze w najlepszej cenie

5 / 5 2018-08-28

Dużo taniej niż w stacjonarnej aptece polecam.

2018-08-25

bardzo dobrzve

5 / 5 2018-08-22

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja odbyła się szybko i sprawnie

2018-08-21

W jednym opakowaniu zamiast czterech tabletek były dwie

2018-08-15

Godna polecenia

2018-08-12

Czas realizacji trochę długi, ale może wynika to z konieczności zgromadzenia zamówionych leków. Poza tym wszystko w porządku.

5 / 5 2018-08-07

Polecam.

2018-08-03

wszystko OK!

5 / 5 2018-07-29

Gorąco polecam!!!

2018-07-27

Apteka godna polecenia.

2018-07-18

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-07-14

Polecam.

5 / 5 2018-07-09

Szybka realizacja zamówienia ( kilka opcji do wyboru), odpowiednio zabezpieczona . Wszystko na plus.Polecam zakupy !

5 / 5 2018-06-13

Polecam

5 / 5 2018-06-05

Polecam

5 / 5 2018-06-03

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-05-30

Polecam aptekę.

5 / 5 2018-05-25

transakcja szybka i przyjemna ,polecam!

5 / 5 2018-05-22

Polecam, zakupy cena, dostawa bez zarzutu :) - dziękuję ! Skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-05-21

Polecam

2018-05-21

Nadal będę korzystać i polecać znajomym

2018-05-15

wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2018-05-13

Obsługa ekspresowa, dobra cena. POLECAM !!!!

5 / 5 2018-05-06

OK OK OK

5 / 5 2018-05-02

konkretnie i fachowo ....polecam

5 / 5 2018-05-02

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-27

Super zskupy

2018-04-24

Towar zgodny z zamowieniem. Ceny przystępne.

2018-04-24

Transakcja przeprowadzona wzorowo

2018-04-05

wszystko sprawnie i pozytywnie polecam

5 / 5 2018-04-02

Polecam

5 / 5 2018-03-21

ekspresowo, polecam!

5 / 5 2018-03-16

Gorąco polecam zalupy w tej aptece. Zakupy dotarly do mnie po dwoch dniach od momentu zlozenia zamowienia. Goraco polecam!

5 / 5 2018-03-10

polecam!

5 / 5 2018-03-10

SUPER SZYBKO I TANIO!!!

5 / 5 2018-03-02

Bardzo szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-02-28

Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam :)

5 / 5 2018-02-14

Zamówienie zrealizowane szybko. Paczka dotarła w nienagannym stanie. Polecam

5 / 5 2018-02-05

Profesjonalna obsluga. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń,. Polecam!

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalna obsługa, towar dostarczony odpowiada w 100% zamówieniu i jakości oferowanej w internecie. Polecam towary i firmę.

5 / 5 2018-01-28

Polecam super

2018-01-28

Dzisiaj zamówione następnego dnia dostarczone

2018-01-22

TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SERDECZNIE POLECAM!!!

2018-01-12

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-01-10

Polecam zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-12-29

Profesjonalna obsługa.polecam

5 / 5 2017-12-21

jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia

2017-11-30

Duży asortyment towarów.Minusem jest długość realizacji zamówienia od zapłaty do otrzymania towaru.

5 / 5 2017-11-23

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-11-18

Realizacja błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2017-11-16

Super

5 / 5 2017-11-14

expresowa wysylka, towar bardzo ładnie i bezpiecznie zapakowany, zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2017-11-12

Sprawnie, szybko, polecam.

5 / 5 2017-11-10

Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Polecam :)

5 / 5 2017-10-23

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-10-15

Polecam

5 / 5 2017-10-12

jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-12

polecam

5 / 5 2017-10-12

wszystko jest ok

5 / 5 2017-09-29

szybko, sprawnie, zamawiam tu witaminy co miesiac i jeszcze ani razu sie nie zawiodłlam

5 / 5 2017-09-23

Sprawnie, szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2017-09-18

Profesjonalna firma. Szybka przesyłka. Bardzo dobra komunikacja z klientem.

5 / 5 2017-09-12

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-09-03

Super szybka obsługa. Polecam wszystkim!!!!

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalizm i super szybka dostawa polecam wszystkim.

5 / 5 2017-08-31

Wspaniała, moja ulubiona apteka! Szeroki wybór kosmetyków ekologicznych (taniej niż u producenta!) i preparat dla dzieci IQ w znakomitej cenie. Ostatnio wraz z zamówieniem dostałam zestaw atrakcyjnych próbek. Polecam. Justyna, zadowolona klientka.

5 / 5 2017-08-29

Polecam.

5 / 5 2017-08-28

Profesjonalna obsługa transakcja bardzo szybka . Polecam

5 / 5 2017-08-26

Polecam sklep. Produkty dobrze zapakowane. Ceny nie najgorsze ale niektóre rzeczy są drogie. Duży asortyment dobrze pogrupowany.

5 / 5 2017-08-06

Super

5 / 5 2017-07-31

POLECAM ZAKUPY. SZEROKI ASORTYMENT. PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2017-07-29

Pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2017-07-15

Polecam.

5 / 5 2017-07-10

Profesjonalna szybka obsluga

5 / 5 2017-07-03

Super

5 / 5 2017-06-26

Profesjonalna obsługa

2017-06-23

obsługa na najwyzszym poziomie.

5 / 5 2017-06-16

szybka dostawa. dobre ceny

5 / 5 2017-06-10

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-06

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-06-03

Szybko tanio i bezpiecznie

2017-05-24

Bardzo dobra

5 / 5 2017-05-20

Wszystko ok.

2017-05-08

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-05-08

jestem zadowolona z zakupu w tej aptece. Szybka obsługa i konkurencyjna cena

5 / 5 2017-05-08

wszystko ok

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna usługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-02

GORĄCO POLECAM :D

5 / 5 2017-04-30

Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2017-04-26

Gorąco Polecam.

5 / 5 2017-04-22

Jestem bardzo zadowolona!!!

5 / 5 2017-04-22

Profesjonalna obsługa

2017-04-17

Jestem b.zadowolona z realizacji mojego zamówienia

5 / 5 2017-04-07

wszystko ok..polecam

2017-04-05

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-03-26

super

Rzetelne opinie o Aptekaprima24.pl

Aptekaprima24.pl

Siedziba
Konin

WWW
http://www.aptekaprima24.pl

Email
[email protected]

Telefon
798 - 077 - 177

Komórka
506 - 131 - 205

Infolinia
-

Logowanie