Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Aptekavera.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 74
opinie o Aptekavera.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo wysoki poziom dbałości o klienta. Polecam wszystkim kupującym zakupy w tej Firmie. Satysfakcja gwarantowana :)

2019-03-17

Wszystko w porządku

2019-03-13

Świetna apteka!

5 / 5 2019-03-13

Polecam.

5 / 5 2019-03-11

Ok

2019-03-04

godny polecenia

2019-02-18

bardzo wysoka

5 / 5 2019-02-17

Sprawna realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2019-02-12

bardzo miła obsługa i wyczerpujące informacje o działaniu leku,produkt dostarczony w bardzo szybkim czasie,staranne zabezpieczenie przed uszkodzeniem.Z pewnością skorzystam jeszcze z usług tej apteki,polecam bo warto,pragnę dodać,że nigdzie nie mogłam dostać tego leku-Oni mają,bo się starają

5 / 5 2019-02-05

Transakcja OK.

2019-01-19

Doskonały kontakt

2019-01-16

Rewelacja!

5 / 5 2018-12-28

Polecam!!!

5 / 5 2018-12-26

przesyłka dostarczona szybko , towar zapakowany bardzo bezpiecznie ( bylam pod wrazeniem )

5 / 5 2018-12-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-17

Bardzo fachowa obsługa a przede wszyskim szybka

2018-11-28

Wszystko jak należy.

5 / 5 2018-11-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece , zainteresowanie klientem bardzo duże z pewnością dokonam zakupów tutaj jeszcze raz

5 / 5 2018-10-28

Wszystko ok. POlecam!

5 / 5 2018-10-26

Bardzo szybka dostawa, informacja przekazywana Nabywcy na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam!!!!

5 / 5 2018-10-07

polecam, zakup bez problemów

5 / 5 2018-09-18

Fachowa i miła obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Pełny profesjonalizm.

2018-09-14

bardzo dobra

2018-09-03

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-30

Szybka i bardzo dobra obsluga

5 / 5 2018-08-28

Obsługa b. sprawna i szybka. Z prawdziwą przyjemnością mogę polecić tą aptekę.

5 / 5 2018-08-28

Polecam! Bardzo szybka przesyłka.

2018-08-25

Kompetentna i pomocna obsługa.

5 / 5 2018-08-19

Transakcja przebiegla pomyslnie.Polecam.

5 / 5 2018-08-13

wszystko jak należy , jestem zadowolona.

5 / 5 2018-08-10

SZYBKA obsługa

5 / 5 2018-07-27

Polecam.

5 / 5 2018-07-25

wszystko ok

2018-07-22

godny polecenia

5 / 5 2018-07-19

jestem bardzo zadowolona

2018-07-14

BARDZO DOBRA

2018-07-10

godny polecenia

5 / 5 2018-07-06

Wszystko w najlepszym porządku, sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-07-04

Ok

5 / 5 2018-06-29

towar zgodny z zamówieniem, szybki czas realizacji, polecam

5 / 5 2018-06-22

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka przesyłka. Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-19

Szybko, profesjonalnie, bardzo dobry sklep .Polecam !!!

2018-06-19

Wszystko w porządku

2018-06-15

Wszystko odbyło się bardzo sprawnie

5 / 5 2018-06-09

towar dotarł szybko i był zgodny z zamówiniem.

2018-06-06

Dokonałam na razie tylko 1. zakupu, więc ocenianie sklepu wydje się przedwczesne. Na razie jestem bardzo zadowoona.

2018-05-20

bardzo dobry

5 / 5 2018-05-07

Bardzo gorąco polecam zakupy internetowe w aptece. Super obsługa i mega ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-05-02

super sklep z wspaniałą obsługą

5 / 5 2018-04-22

Wszystko ok.Polecam

2018-04-21

bardzo dobra

5 / 5 2018-04-18

Super sklep i bardzo profesjonalna obługa. Przemiła i konkretna konsultacja. Polecam wszystkim, ja z pewnością skorzystam niejednokrotnie

5 / 5 2018-04-14

Szybko i konkretnie

5 / 5 2018-04-13

super sklep, wszystko poszło sprawnie i szybko,

5 / 5 2018-04-09

Super

5 / 5 2018-03-25

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-04

super

2018-02-23

godny polecenia

5 / 5 2018-02-23

Super,szybko,profesjonalnie

2018-02-14

Wszystko sprawnie i zgodnie z podawanymi informacjami

5 / 5 2018-02-12

Dostawa błyskawiczna. Ceny towarów- atrakcyjne i konkurencyjne w stosunku do innych aptek. Polecam !

5 / 5 2018-02-12

szybko ,i to co chciałam,

5 / 5 2018-02-11

Jestem zaskoczona szybkością i bardzo wysokim poziomem obsługi. Na pewno polecę aptekę swoim znajomym. Pozdrowienia

2018-02-09

Sklep godny polecenia.

2018-02-09

szerokiwybór produktów

2018-02-01

Paczka bardzo ładnie zapakowana. Błyskawiczna wysyłka, serdecznie polecam!

5 / 5 2018-01-16

Ok

5 / 5 2018-01-12

Super sklep.

2018-01-10

Bardzo dobra

2018-01-09

ustalenie w rozmowie tel. zrealizowane błyskawicznie - DZIĘKUJĘ

2018-01-08

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-07

polecam

5 / 5 2018-01-07

Super,bardzo polecam

5 / 5 2017-12-29

Bezproblemowa i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-11-27

szybko zrealizowana tranzakcja

5 / 5 2017-11-07

Bardzo szybka wysyłka

2017-10-23

Bardzo dobry

5 / 5 2017-10-15

Wysoka jakość obsługi, szybka realizacja zamówienia, polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam!

5 / 5 2017-10-14

Sklep super. Polecam

5 / 5 2017-10-12

Bardzo szybko dostałam przesyłkę, porządnie zapakowana i nawet próbę kremui w prezencie ;) polecam !

2017-10-11

W najwyższym stopniu wiarygodna firma!!! Zamówienia realizuje z dnia na dzień. Dodam, że paczki są wyjątkowo starannie zapakowane. Zdumiewająco bogaty asortyment, zwłaszcza jeśli chodzi o produkty najwyższej jakości niedostępne w aptekach stacjonarnych.

5 / 5 2017-10-09

Ok

2017-09-20

Brak potwierdzenia e mailem w dniu zamówienia, ale dostawa w niecałe 24 godz.

5 / 5 2017-09-18

OK

5 / 5 2017-09-08

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SZYBKO SPRAWNIE.SKLEP GODNY POLECENIA!!!

5 / 5 2017-08-29

Super

2017-08-21

Nie mam uwag, kupuje tak, bo jest wygodniej a czasu brak na indywidualne zakupy.

5 / 5 2017-08-21

Szybka wysyłka, super produkt, polecam!!!

5 / 5 2017-08-16

ok

5 / 5 2017-08-08

Korzystałem po raz pierwszy. Doskonały kontakt. Pełne zadowolenie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-30

Dobry kontakt, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-07-22

szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. dziękuję.

5 / 5 2017-06-19

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-26

Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-05-18

SUPER sprzedawca! Transakcja przebiegła, szybko sprawnie i bezproblemowo. Wspanały kontakt ze sprzedawcą.Przesylka bardzo dobrze zapakowana.Firma godna polecenia i naśladowania.

5 / 5 2017-05-13

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam !

5 / 5 2017-05-01

ok

2017-04-28

Wszystko w porządku. Wyszukiwarka dobra, ceny też. Doręczenie - na następny dzień.

5 / 5 2017-04-22

Wszystko sprawnie i tak jak być powinno:) polecam!

5 / 5 2017-04-12

Super

5 / 5 2017-04-11

Polecam

5 / 5 2017-04-06

Szybka i kompetentna obsluga

5 / 5 2017-04-06

Sprawna obsługa .Super

5 / 5 2017-04-01

Super

Rzetelne opinie o Aptekavera.pl

Aptekavera.pl

Siedziba
Wyszków

WWW
http://www.aptekavera.pl

Email
[email protected]

Telefon
29 742 80 85

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie