Kategorie: / Artykuły Medyczne

Aptekazawiszy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Aptekazawiszy.pl
5 / 5 2019-03-25

Najlepsza Apteka w sieci POLECAM

5 / 5 2019-03-24

Szybko i sprawnie polecam

4 / 5 2019-03-23

Polecam sklep. Szeroki asortyment. Konkurencyjne ceny. Opcja darmowej dostawy. Czegóż trzeba więcej ?

5 / 5 2019-03-22

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-14

PROFESJONALNE USŁUGI.

5 / 5 2019-03-13

To juz nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie i po raz kolejny sie nie zawiodlam!Pelen profesjonalizm! Zamowienie zrealizowane bardzo szybko, informacja na kazdym etapie. Z calego serca polecam ta apteke!

4 / 5 2019-03-12

Dobra obsługa

5 / 5 2019-03-12

Kocham Was.

5 / 5 2019-03-03

Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-02-12

SZYBKO SOLIDNIE I RELATYWNIE TANIO

5 / 5 2019-02-11

Polecam

5 / 5 2019-02-10

Szybka transakcja. Super ceny. Szczerze polecam

5 / 5 2019-02-08

Wszystko ok :)

5 / 5 2019-02-05

polecam

5 / 5 2019-02-05

Wszystko super, gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-04

super

5 / 5 2019-02-04

Serdecznie polecam ,szybka wysyłka,dobry kontakt ze strony sprzedającego

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa w tym sklepie.Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2019-02-01

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Robię je już kolejny raz

5 / 5 2019-01-25

szybka obsluga . towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-22

Super szybka wysyłka towaru. Towar świetnie zabezpieczony. Konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2019-01-22

Polecam. Wszystko się zgadza, czyli świetnie :)

5 / 5 2019-01-11

Kolejne udane zakupy w tejże aptece, konkurencyjne ceny, szeroki asortyment towarów, szybka dostawa i dobrze zapakowana przesyłka. Polecam:)

5 / 5 2019-01-10

Wszystkiego ok.

5 / 5 2019-01-09

wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-09

Jak zwykle wszystko super :). Polecam

4 / 5 2019-01-07

Wszystko OK

5 / 5 2019-01-02

Polecam zakupy.

5 / 5 2019-01-01

super - polecam

5 / 5 2018-12-28

Jestem bardzo zadowolony i miło zaskoczony

5 / 5 2018-12-20

super

3 / 5 2018-12-15

Zbyt długa realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-07

Transakcja odbyła się bez najmniejszego problemu. Przesyłkę dostałam 2 dni po złożeniu zamówienia. Polecam :)

5 / 5 2018-11-28

Super polecam!!!

5 / 5 2018-11-24

Szybka, przyjemna transakcja. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-23

Jestem zadowolona polecam

5 / 5 2018-11-22

polecam

5 / 5 2018-11-21

Transakcja bezproblemowa. Polecam.

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa, polecam korzystanie z zakupów

5 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-09

Szybko, solidnie zapakowane, nie mam uwag.

5 / 5 2018-11-07

Wszystko przebiegło sprawnie, polecam sklep

5 / 5 2018-11-06

Jak zawsze szybko i bez problemu

5 / 5 2018-11-06

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-30

TRANSAKCJA SZYBKA I PRZYJEMNA.

4 / 5 2018-10-28

4 na 5 brak bardzo wielu leków

5 / 5 2018-10-27

polecam

5 / 5 2018-10-08

Szybko i tanio !

5 / 5 2018-10-08

Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-10-05

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-09-28

Polecałabym zakupy w waszym punkcie. Niebawem bo w sobotę dokonam następnego zamówienia lecz na inny adres.

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalizm na wysokim poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-09-13

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-09-13

Polecam zakupy w tym sklepie. Leki zgodnie z opisem. Dobrze zapakowane w folię bąbelkową. Przesyłka szybko dotarła. Polecam

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna obsługa!!!!polecam

4 / 5 2018-09-06

zamówienie ok szkoda tylko ,że nie ma w sklepie wszystkiego czego potrzebuję

5 / 5 2018-09-05

Solidnie, bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-09-05

Polecam! Wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-09-04

Transakcja odbyła się bez najmniejszego problemu. Przesyłkę dostałam 2 dni po złożeniu zamówienia. Polecam :)

4 / 5 2018-08-31

Polecam, super obsługa.

5 / 5 2018-08-29

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-08-24

Wszystko ok.

4 / 5 2018-08-23

jest okej

5 / 5 2018-08-20

Wszystkiego ok

5 / 5 2018-08-18

Szybko, sprawnie. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-08-14

Wielokrotnie korzystałam z Państwa apteki i jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-06

super - polecam

5 / 5 2018-08-04

Polecam

5 / 5 2018-08-04

wszystko okey

5 / 5 2018-07-30

Obsługa profesjonalna, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-23

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

5 / 5 2018-07-21

Wszystko super

5 / 5 2018-07-17

Atrakcyjne ceny i szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-11

Jestem bardzo zadowolona z obsługi apteki korzystam już kolejny raz i będę zapewne korzystać

5 / 5 2018-07-05

Zgodnie z moim oczekiwaniem szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-04

Polecam.

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa, polecam korzystanie z zakupów

5 / 5 2018-06-28

Polecam

5 / 5 2018-06-23

ok. Polecam.

5 / 5 2018-06-19

Obsługa szybka i profesjonalna, duży wybór produktów, dobre ceny, polecam

5 / 5 2018-06-16

jest ok

5 / 5 2018-06-15

Z ogromną przyjemnością wystawiam komentarz POZYTYWNY! Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie!

5 / 5 2018-06-13

Szybka dostawa

4 / 5 2018-06-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-06

Bardzo szybko, sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2018-06-06

Polecam

5 / 5 2018-06-02

Transakcja przebiegła prawidlowo

5 / 5 2018-05-30

Polecam apteke,

5 / 5 2018-05-21

Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-05-20

Profesjonalnie i szybko, polecam.

5 / 5 2018-05-08

super

5 / 5 2018-05-05

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-05

Jak najbardziej polecam aptekę. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam w 100%

4 / 5 2018-05-02

Polecam, atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-04-28

Przesyłka dostarczona następnego dnia roboczego. Polecam.

5 / 5 2018-04-26

Szybka dostawa

5 / 5 2018-04-19

Polecam :)

5 / 5 2018-04-18

O.K. polecam

4 / 5 2018-04-18

jest okej

1 / 5 2018-04-16

Wszystko super!!!

4 / 5 2018-04-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-14

wszystko super

5 / 5 2018-04-06

Z zakupu i przebiegu transakcji jestem zadowolony. Dziękuję.

5 / 5 2018-04-03

Jestem zadowolony. Skorzystam nie raz

5 / 5 2018-04-02

Polecam

5 / 5 2018-03-26

Polecam! Wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-03-23

Transakcja przeprowadzona sprawnie i profesjonalnie , polecam sprzedawcę. Bardzo odpowiada mi forma z wysyłką gratis z której skorzystałam . Polecam sprzedającego !!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-03-20

polecam

4 / 5 2018-03-15

wszystko ok

5 / 5 2018-03-07

Polecam,wszystko ok:)

5 / 5 2018-03-04

Polecam - szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2018-03-01

bardzo dobrze

5 / 5 2018-02-28

Wszystko super!!!

3 / 5 2018-02-28

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-21

Wszystko super, gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-21

Szybkość realizacji , ale część produktów z informacją nie dostępne. Nie było np.zelu kolagen, Ascorutcal, który jest bardzo pomocny w przeziebieniach zwłaszcza u dzieci

5 / 5 2018-02-19

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-02-18

Polecam

5 / 5 2018-02-18

Wszystko super!

5 / 5 2018-02-09

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-02-08

Wszystko okejjjjjjjjjjjjjjjjjj

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-02

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-02-01

"Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam."

5 / 5 2018-01-29

Szybka obsługa

5 / 5 2018-01-28

polecam jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2018-01-27

ok polecam

5 / 5 2018-01-19

Polecam

5 / 5 2018-01-19

Polecam wszystkim Ok

5 / 5 2018-01-18

Polecam

5 / 5 2018-01-17

Szybką dostswa polecam

5 / 5 2018-01-12

Transakcja przebiegła bez zarzutu.

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-07

to nie jest sklep tylko apteka nie ma problemu z odbiorem paczki

4 / 5 2018-01-07

OK - polecam

5 / 5 2017-12-31

Super szybka wysyłka towaru. Towar świetnie zabezpieczony. Konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2017-12-30

Transakcja poprawna i wszystko OK.

5 / 5 2017-12-27

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-19

W przyszłości zapewne skorzystam ponownie z usług Apteki Zawiszy! Profesjonalna obsługa, szybka dostawa oraz stan faktyczny zgodny tym przedstawionym w ofercie, najniższe ceny - jednym słowem: 11/10!

5 / 5 2017-12-18

Wszystko w jaknajlepszym porzadku...

4 / 5 2017-12-16

Długi czas realizacji, ale reszta na 5

5 / 5 2017-12-15

Polecam serdecznie zakupy w tej Aptece. Rzetelność to mocna strona tej firmy!

5 / 5 2017-12-06

Super

5 / 5 2017-12-06

POLECAM

5 / 5 2017-12-04

Szybka wysyłka

4 / 5 2017-12-02

Apteka godna polecenia.

5 / 5 2017-11-25

Polecam

4 / 5 2017-11-24

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-11-16

transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2017-11-15

Polecam transakcja przebiegła pomyślnie i szybko.

5 / 5 2017-11-10

Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Profesionalna obsługa

5 / 5 2017-10-29

Polecam - szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem.

4 / 5 2017-10-27

Polecam, super obsługa.

5 / 5 2017-10-26

Wszystko świetnie, polecam!

3 / 5 2017-10-26

Brak informacji o całkowitym składzie,na stronie internetowej są wyszczególnione nie wszystkie składniki, dopiero po otrzymaniu przesyłki stwierdzasz jaki jest całkowity skład: Tymianek Podbiał Plus zawiera acesulfan k i aspartam ,tego chciałam uniknąć,niestety dzięki nierzetelnej informacji zakupiłam pastylki ze szkodliwymi składnikami a sporo czasu piświęciłam na znalezienie pastylek bez aspartamu i acesulfanu k, przykre

5 / 5 2017-10-25

Jestem zadowolona szybko dostałam towar z maletka pomyłka ale myślę że szybko będzie rozwiązany problem ale ogólnie jest super

5 / 5 2017-10-22

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-10-20

Wszystko zgodne z opisem, jestem zadowolony z transakcji

5 / 5 2017-10-13

Apteka godna polecenia.

5 / 5 2017-10-13

Jak zawsze bez zarzutu. Miło i szybko.

4 / 5 2017-10-08

Obsługa dobra, dodzwonić się trudno, automatyczna sekretarka. Strona internetowa zawiesza się. Mimo tych niedogodności polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-04

super polecam

5 / 5 2017-10-03

Wszystko szybko i sprawnie :) Polecam

5 / 5 2017-09-29

Super.

5 / 5 2017-09-28

Super apteka, bardzo szybko i sprawnie otrzymane zamówienie. Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2017-09-27

Supet

5 / 5 2017-09-26

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2017-09-25

Szybko, sprawnie. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2017-09-12

Super

4 / 5 2017-09-05

Transakcja bezproblemowa.

5 / 5 2017-09-05

Polecałabym zakupy w waszym punkcie. Niebawem bo w sobotę dokonam następnego zamówienia lecz na inny adres.

5 / 5 2017-08-26

Polecam jak najbardziej.

4 / 5 2017-08-21

Po opłaceniu zamowienia kilka dni oczekiwania na informację o dalszych losach zamowienia. Wysyłka jednak nastapila po kilku dniach. Paczka dotarla ostatecznie w ciągu 5dni. Ceny w aptece konkurencyjne z aptekami stacjonarnymi. Darmowa wysylka przy drogim zamowieniu. Polecam apteke!

5 / 5 2017-08-21

Super

4 / 5 2017-08-16

SUPER

5 / 5 2017-08-15

Wszystko o key!

5 / 5 2017-08-11

Jak najbardziej na TAK

5 / 5 2017-08-09

Ceny świetne, rewelacyjna jakość. Leki dostałam błyskawicznie.

4 / 5 2017-08-09

Towar i obsługa klienta ok jedunie ponad tydzień czekałam na przesyłkę

5 / 5 2017-08-05

Transakcja jak najbardziej udana

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-08-01

Polecam

5 / 5 2017-07-25

Polecam

5 / 5 2017-07-24

super. dostawa na drugi dzień ! polecam

5 / 5 2017-07-20

Jestem bardzo zadowolony , z obsługi oraz z zakupu .

4 / 5 2017-07-20

Umiarkowane ceny. Szybka realizacja

5 / 5 2017-07-20

wszystko OK.

5 / 5 2017-07-19

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie :) Paczka została wysłana szybko i zapakowana była tak ze produkt nie został uszkodzony .

5 / 5 2017-07-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2017-07-12

Dobra

5 / 5 2017-07-08

Polecam

5 / 5 2017-07-01

Wszystko sprawnie. Polecam w 100%!!!

5 / 5 2017-06-23

Polecam zakpy w tej Aptece!

5 / 5 2017-06-21

Bardzo polecam

5 / 5 2017-06-21

Super

5 / 5 2017-06-12

super

5 / 5 2017-06-11

Wszystko szybko i sprawnie

Rzetelne opinie o Aptekazawiszy.pl

Aptekazawiszy.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.aptekazawiszy.pl

Email
[email protected]

Telefon
426405034

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie