Kategorie: / Artykuły Medyczne / Pozostałe

Aptekazdrowie-24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Aptekazdrowie-24.pl
2019-03-24

B.dobra

2019-03-10

Wszystko w porządku, leki w rozsądnych cenach.

5 / 5 2019-02-22

Bardzo szybka przesyłka, świetne ceny, solidna i sympatyczna obsługa, w miejsce brakującego produktu otrzymałam inny o podobnym działaniu plus gratis :-) bardzo miło. Polecam :-)

2019-02-21

Wszystko o.k miła obsługa i świetny kontakt

5 / 5 2019-02-20

ok

5 / 5 2019-02-07

WSZYSTKO OK.

2019-02-06

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-05

Jestem zadowolona z transakcji

5 / 5 2019-01-29

Szybko i rzetelnie

2019-01-29

bardzo dobry ,tanio expresowa dostawa

5 / 5 2018-11-28

szybki i profesjonalny

5 / 5 2018-11-07

polecam, profesjonalnie i szybko !!!!

5 / 5 2018-10-27

Super obsługa , miła i fachowa. Szybki kontakt z klientem , pełna perfekcja . Jestem bardzo zadowolonym klientem :)

2018-10-26

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-10-20

Szybko, tanio, bez problemów

5 / 5 2018-10-19

Dobry kontakt, atrakcyjna cena, szybka dostawa

5 / 5 2018-10-03

Bardzo miła i kompetentna obsługa, szybka realizacja, bardzo dobry jakościowo i cenowo produkt

5 / 5 2018-09-28

Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2018-09-20

Bardzo dobra

5 / 5 2018-09-11

szybka dostawa

5 / 5 2018-09-04

Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów. Pełna satysfakcja

5 / 5 2018-09-01

Szybka przesyłka, doskonały kontakt. Szczerze polecam

5 / 5 2018-08-06

Zakupiłem lek, który był dostępny. Następnego dnia dostałem informację, że produktu nie ma. Zakończyło się to szybkim zwrotem pieniędzy.

5 / 5 2018-08-01

Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-29

SUPER APTEKA,POLECAM

5 / 5 2018-07-27

Wszystko szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-07-18

szybka realizacja, miła obsługa, przyzwoite ceny - POLECAM!

2 / 5 2018-07-17

Produkt, który "niby" był dostępny na sklepie internetowym, przez co wykonałam przelew, okazał się brakiem na magazynie, o którym zostałam poinformowana tydzień później. Pani od razu przekonała mnie, że odeślą moje pieniądze. Mija tydzień, znów dzwonie, tłumaczą, że księgowa jest na urlopie. Mija kolejny tydzień i znów dzwonie, mówią, że pieniądze zostaną wysłane do końca tygodnia. Mija kolejny, pieniądze zostały wysłane. Dzwonie na drugi dzień iż pieniędzy nadal nie ma, Pani tłumaczy się księgową na urlopie. Pytam : "To długo mają ten urlop, jak z miesiąc już minął". Pani przeprosiła, że do dzisiaj otrzymam pieniądze na koncie. Dzwonię późnym popołudniem, że nadal nie otrzymałam zwrotu. Zdziwiona Pani, oświadcza, że nie było mojego zamówienia w ogóle i oczywiście, że urlopy. OD razu oświadczyłam, że dzwoniłam rano i pieniądze miały być na koncie. Pani stwierdziła, ze musi zadzwonić do kogoś wyżej na stanowisku. Otrzymałam numer i zadzwoniła do kogoś wyżej, Pan zaskoczony tym, że incydentem oświadcza, że dzisiaj robili dużo przelewów i pyta mnie czy było to zamówienie za granice. Mówię, że nie i że dzisiaj dzwoniłam i powiedziano mi, że dzisiaj będę miała pieniądze i wczoraj i w zeszłym tyg. Mają jutro być na koncie, zobaczymy ! BRAK ZGRANIA I ZWROTU PIENIĘDZY, NIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-07-11

wszystko w najlepszym porządku. Wysyłką bardzo szybka.Polecam

5 / 5 2018-07-06

OGÓLNIE NIE LUBIE WYSTAWIAĆ OPINII , JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG TEGO SKLEPU I OCZYWIŚCIE BĘDĘ NADAL ZAMAWIAŁA POTRZEBNE MI ARTYKUŁU

2018-07-06

Paczka wcale nie dotarla do mnie pisalam do panstwa maila w tej sprawie i zero odpowiedzi ale maila o wystawieniu opinii to wyslaliscie prosze oddac moje pieniadze jesli paczka nie dotarla

5 / 5 2018-06-30

POLECAM

2018-06-26

rzetelny

5 / 5 2018-06-21

szybko, niedrogo, profesjonalnie i z miłym gratisem :)

5 / 5 2018-06-21

Polecam - duży wybór i szybka przesyłka. Jeśli chodzi o wady, to dość wysokie ceny i spory koszt przesyłki.

2018-06-13

bardzo dobry

5 / 5 2018-06-07

Jestem zadowolona z przesyłki leków u państwa.

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalny sklep. Szybka transakcja, bezproblemowo.

5 / 5 2018-05-22

polecam

2018-05-15

Pozytyw

5 / 5 2018-05-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-24

Sklep super, szybka wysyłka, dobry kontakt, ceny jeszcze lepsze ;) POLECAM!

2018-04-23

Bardzo fajne

5 / 5 2018-04-20

ok

2018-04-07

zaopatrzenie bardzo dobre, realizacja bezzwłoczna

5 / 5 2018-03-28

Wszystko super dosc szybko ok 5 dni od daty zamowienia ( wysylka za granicę ) . Zapakowane bardzo dobrze chetnie bede dalej zamawiac przez ta apteke leki ;) polecam

2018-03-20

Dobry sklep

5 / 5 2018-03-15

Dziekuje, jestem bardzo zadowolona, przesylke otrzymalam barczo szybko. Pozdrawiam Anna Glowacka

5 / 5 2018-03-11

Polecam zakupy w sklepie internetowym Apteka 24. Szybka wysyłka, towar zgodny z informacją, bieżąca informacja o statusie zamówienia

2018-03-10

OMIJAC SZEROKIM LUKIEM! W trakcie zamowienia nigdzie Nie widnieje informacja, ze gdy paczka przekroczy 5kg nalezy doplacic prawie drugie tyle za dostawe zamowienia. Poinformowala mnie Pani mailem, w ktorym Nie bylo ani krzty tlumaczenia (o innych kosztach dowiedzialam sie dopiero z drugiego maila, od wlasciciela firmy). Obie wiadomosci byly kompletnie bezczelne, brak jakiegokolwiek szacunku dla klienta ktory przeciez daje Wam swoje pieniadze. Gdy powiedzialam, ze zamowienie juz zostalo potwierdzenie, wiec to Nie Ja powinnam doplacic za przesylke (zwlaszcza, ze firma wprowadza klientowi w bald, perfidious ukrywajac prawdziwe koszty wysylke) dostalam bezczelna odpowiedz, ze to Ja zlozylam FALSZOWANIE zeznanie, gdy kliknelam na ikonki 'zapoznalam sie z regulaminem'. Przyznajmy sobie szczerze - nikt tych regulations Nie ma czasu czytac. Firma doskonale o tym wie I intencjonalnie wprowadzil klientowi w bald. Jakim problemem jest bowiem dodanie jednego zdania w ostatnim etapie zamowienia? ALBO zawiadomic (z szacunkiem!) klienta o dodatkowych kosztach PRZED finalizacja zamowienia (czyli przed wysylaniem maila potwierdzajacego zamowienie). Kompletny brak obycia w kulturze customer service. NIGDY Nie spotkalam sie z niczym podobnym. Problem mogl zostac latwo rozwiazany, ale bezczelny traktowanie klienta i sposob, w jaki sie do niego zwracano - jest naprawde szokujacy! Firma od poczatku Nie chciala pomoc klientowi.

5 / 5 2018-02-17

Szybko i dokładnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-10

Obsługa bardzo dobra polecam

5 / 5 2018-01-09

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-01-02

Dostawa i obsługa bez zastrzezeń .polecam.

5 / 5 2017-12-24

Szybko, sprawnie - polecam !

5 / 5 2017-12-21

Godny polecenia. Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2017-11-23

Szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2017-11-10

Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń.

2017-11-03

Bardzo lubię ten sklep. Produkty są wysyłane błyskawicznie

2017-10-07

Transakcja przebiegła sprawnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-10-07

Pozytywna

2017-10-03

Od czasu złożenia zamówienia. Otrzymaliśmy przesyłkę po 6 dniach

5 / 5 2017-09-29

Rewelacyjna obsluga, kosmetyki i lekarstwa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-27

Gratulacje! Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu...

5 / 5 2017-09-25

pozytywna

5 / 5 2017-09-20

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka za granicę i przystępna cena. Na pewno skorzystam ponownie !

2017-09-15

godny polecenia

5 / 5 2017-09-13

Bardzo szybka realizacja zamówienia oraz konkurencyjne ceny i szeroki asortyment, sprawiają, że warto zrobić tu zakupy.

5 / 5 2017-09-13

Sklep ma niewygórowane ceny. na bieżąco podaje postęp w realizacji zamówienia. termin dostawy szybki.

5 / 5 2017-08-31

sprawna realizacja zamówienia wszystko ok

2017-08-29

bardzo przydatny dla mnie ciesze sie ,ze udalo mi sie go odkryc

5 / 5 2017-08-21

Transakcja przebiegła pomyślnie,jestem zadowolona.

5 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-07

super polecam bylam bardzo zaskoczona za profesjonalizm brawo...

5 / 5 2017-08-05

polecam

2017-07-22

Okej

2017-07-20

Towar dotarł zgodnie z zamówieniem, bardzo solidnie zapakowany.

2017-07-17

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-16

Szybka reakcja i błyskawiczna wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam współpracę z ze sklepem Aptekazdrowie-24.pl

2017-07-04

oki

2017-06-22

Po raz kolejny duzy plus

5 / 5 2017-06-16

Jak zwykle wszystko SUPER

2 / 5 2017-06-10

Zamówienie na 10 opakowań pasków testowych do glukometru Accu Check złożyłem w niedzielę 03/04/2017 skuszony atrakcyjną ceną 31,75 za opakowanie i bezpłatną dostawą przy zamówieniu powyżej 300 zł. Tego samego dnia wysłałem przelewem pieniądze na konto sklepu. Następnego dnia rano dostałem potwierdzenie mailem ,że pieniądze wpłynęły na konto apteki i zamówienie jest w trakcie realizacji Niestety w środę po południu zadzwoniła do mnie pracownica apteki z informacją ,iż na stronie zaszła pomyłka i że paski kosztują 38,97 czyli 7,22 zł drożej na paczce. Pracownica poinformowała mnie ,że w drodze wyjątku mogą mi obniżyć cenę o 2,50 na opakowaniu ale i tak muszę im dopłacić ok 45 zł. Pani owa nie chciała przyjąć do wiadomości ,że to ich błąd i ktoś z apteki powinien za to ponieść odpowiedzialność. Zdarzały się już w Polsce wypadki ,że ludzie sprzedawali samochody za kilka tysięcy złotych które warte były 10 razy tyle tylko dlatego ,że pomyliły im się zera. Gdyby nie to ,że wyjeżdżam sprawa zapewne skończyła by się w sądzie. Rozumiem ,że pomyłki zawsze będą się zdarzać ale za skandaliczne uważam iż zostałem poinformowany dopiero po 3 dniach i nie mam już w tej chwili możliwości zamówienia owych pasków gdzie indziej. Co prawda pieniądze apteka zwóciła mi następnego dnia ale co mi po tym? Nota bene do tej pory 06/04/2017 10:20 na stronie sklepu jak i na Ceneo widnieje błędna cena. Jak dla mnie po prostu kpiny dlatego absolutnie nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-06-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-05-23

Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta. Błyskawicznie i konkretnie. Pani przemiła i pomocna.

2017-05-13

Sklep bardzo dobry.

5 / 5 2017-04-28

Szybko i sprawnie! Plecam!:)

2017-04-22

Do dziś nie otrzymałem przesyłki

2017-04-12

Bardzo dobry kontakt.

Rzetelne opinie o Aptekazdrowie-24.pl

Aptekazdrowie-24.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.aptekazdrowie-24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie