Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

aptekazgor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o aptekazgor.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam, szybka realizacja, towar zgodny z opisem, praktycznie nie trzeba było kontaktować się ze sklepem bo wszytsko przebiegło jak z automatu.

5 / 5 2019-01-26

Apteka jest bardzo dobrze zaopatrzona. Zamówienia sa realizowane szybko i zprawnie.

5 / 5 2019-01-20

Bardzo Dobry sklep Polecam

5 / 5 2019-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie w 100 % !!! Jestem zadowolona z transakcji i z towaru.

5 / 5 2018-12-21

bardzo pozytywna

2018-10-25

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-14

Szybka wysyłka, produkty w niskiej cenie, pełnowartościowe. Duży plus!

5 / 5 2018-09-25

Szybka przesyłka i wszystkie potrzebne mi rzeczy w dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2018-09-11

z ogromna przyjemnościa polecam, wszystko perfekcyjne

5 / 5 2018-06-25

Bardzo dobry. Szybka obsługa, przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona, opakowanie odpowiednie do zawartości (często zdarzało mi się przy zakupach w innych aptekach dostawać wielkie pudło wypełnione folią, a towar zajmował 1/5 zawartości)

5 / 5 2018-06-07

"Profesjonalne doradztwo produktów, szybka wysyłka, niskie ceny i do tego jeszcze mały gratis od firmy w przesyłce:) Polecam wszystkim"

5 / 5 2018-05-22

polecam aptekę. Miła i szybka obsługa

5 / 5 2018-05-13

Szybko, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-03-16

Ok

2018-02-27

Apteka godna polecenia

2018-02-23

Realizacja zamówienia - błyskawiczna! Poza tym zestaw próbek produktów o podobnym profilu !

5 / 5 2018-01-29

Super - bez uwag

5 / 5 2018-01-25

Szybko, sprawnie i dokładnie to co zamówiłem.

2018-01-03

Bardzo miła i sympatyczna obsługa.

2017-11-30

Oceniam wysoko.

5 / 5 2017-09-21

Polecam, bardzo dobre doradztwo tanich produktów, miła fachowa obsługa, rewelacyjny czas wysyłałka.

5 / 5 2017-09-17

Bardzo szybka i fachowa realizacja zamówienia, miła i rzetelna obsługa. Bardzo Polecam!

5 / 5 2017-09-02

Szybko , sprawnie, fachowo polecam.!

2017-08-24

Idealny

5 / 5 2017-08-14

Jestem zadowolona z obsługi sklepu,dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka .Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-10

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu oraz błyskawicznej przesyłki. Na pewno chętnie tu wrócę. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-01

Jestem w 100% zadowolony za szybkie przysłanie przesyłki zgodnej z zamówieniem.Polecam

5 / 5 2017-06-25

OK, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, gratisy.

5 / 5 2017-06-24

super apteka! świetna szybka i rzetelna obsługa! naprawdę warto tu robić zakupy bo jest taniej niż w nie jednej aptece. Przesyłka zapakowana bardzo starannie i tak że nie ma możliwości się coś uszkodzić. Polecam!

5 / 5 2017-06-24

Pozytywna

5 / 5 2017-05-29

POLECAM ,SZYBKO ,SPRAWNIE,ZAKUPIONE PRODUKTY DOTARŁY BEZPIECZNIE I NIE USZKODZONE,DOBRZE ZABEZPIECZONA PRZESYŁKA.

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsluga

2017-05-12

Póki co tańszej apteki nie znalazłam. Leki dla dziecka kosztują o połowę taniej. Do tego błyskawicznie wysłali moje zamówienie. Będę korzystać z tej apteki z przyjemnością :)

5 / 5 2017-05-06

Szybka i fachowa obsługa.Polecam.

5 / 5 2017-05-05

Wszystko super! Szybka wysyłka! Polecam gorąco!

5 / 5 2017-05-02

polecam zakupy w tej aptece, wszystko zgodnie z opisem, w paczce znalazłam też kilka próbek

Rzetelne opinie o aptekazgor.pl

aptekazgor.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://aptekazgor.pl

Email
[email protected]

Telefon
882004443

Komórka
-

Infolinia
882004443

Logowanie