Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Aptekirodzinne.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aptekirodzinne.pl
5 / 5 2019-03-19

Sklep godny polecenia. Produkty w atrakcyjnej cenie, szybka wysyłka.

2019-03-03

Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Produkt dobrze zapakowany.

5 / 5 2019-03-03

Jak zawsze szybko i sprawnie .

5 / 5 2019-03-02

Odbiór osobisty. Godzinę po złożeniu zamówienia internetowego, towar był gotowy do odbioru. Polecam sklep!

5 / 5 2019-02-25

Polecam

2019-02-16

bez problemow, zamowienie gotowe do odbioru nastepnego dnia

2019-01-16

to dobra apteka

2019-01-11

Bardzo przyjemna obsluga

5 / 5 2019-01-10

Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-12-11

jestem zadowolony. Wszystko OK

5 / 5 2018-12-08

wszystko ok

5 / 5 2018-12-06

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-21

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

2018-11-21

dobra

5 / 5 2018-11-18

Transakcja przebiegła szybko. Wkładki zakupiłem w atrakcyjnej promocji.

5 / 5 2018-11-13

Kupowałam produkty z Musteli były tańsze niż w innych sklepach internetowych. Kolejnym plusem jest obsliga super!!!! Pani bardzo miła i pomocna☺ dawno nie roawialam z taką osobą pomimo zapracowania które było słychać w głosie powiedziała mi do kiedy ważny jest każdy produkt (daty ważności około 2 lat). Super, super, super

5 / 5 2018-11-10

ok

5 / 5 2018-11-10

Sklep miał problem z dostępnością u producenta. Zamawialam 4 różne produkty tego samego producenta i z dwoma był problem. Kontakt ze sklepem ok.

5 / 5 2018-11-07

wszystko ok

5 / 5 2018-10-26

Dobry kontakt, dość szybka dostawa do wybranego punktu odbioru (apteka w śródmieściu Warszawy).

5 / 5 2018-10-17

Pozytywna polecam

2018-09-22

bardzo dobra

2018-09-09

GODNY POLECENIA

2018-09-01

Niezawodna apteka!

5 / 5 2018-08-24

Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-08-08

pozytywna

5 / 5 2018-08-07

Sprawnie, szybko, bezstresowo.

2018-07-21

Ok. Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-20

polecam

5 / 5 2018-06-30

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Pozytywnie! Polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2018-06-15

ok

5 / 5 2018-06-04

Bardzo dobry sprzedawca, apteka dobrze zaopatrzona. Szybka przesyłka. Polecam

2018-05-28

Zamowienie zrealizowane pozytywnie.

5 / 5 2018-05-20

Ok

2018-05-17

wielokrotnie korzystałem,jestem b.zadowolony

2018-05-17

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-15

Sprawna obsługa zakupów Towar nieuszkodzony odebrany w aptece Miła obsługa w środku Polecam Dodatkowy atut stosunkowo niskie ceny

5 / 5 2018-05-11

Bardzo dobra apteka, sympatyczna i miła obsługa. pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-04-28

polecam

5 / 5 2018-04-16

Doskonały kontakt ze strony sklepu zrekompensował niewielkie opóźnienie w dostawie. Polecam :)

2018-04-13

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-10

Błyskawiczne skompletowanie zamówienia do odbioru (w ciągu ok. 3 godzin od zamówienia), bardzo miła obsługa, bardzo dobre ceny!

5 / 5 2018-04-04

super

2018-03-27

godny polecenia, sparwnie realizuje zamowienia

2018-03-21

OK.

2018-03-07

Niestety musiałam czekać na towar zbyt długo, musiałam przerwać kurację. W ramach przeprosin miałam dostać dodatkowe produkty - (obiecane telefonicznie np.maseczki). Nic nie dostałam

5 / 5 2018-01-26

Jestem zadowolona z obsługi sklepu internetowego. Wszystko zgodnie z planem. Polecam

5 / 5 2018-01-19

ok

5 / 5 2018-01-18

Szczerze polecam Aptekę Rodzinną. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Napewno będę tu jeszcze robić zakupy.

5 / 5 2018-01-01

Sprawnie przeprowadzone zakupy, bardzo dobre ceny, szybka dostawa. Polecam

2017-12-22

realizacja jak i informacje o statusie zamówienia bez zarzutu. Jednak przy odbiorze osobistym początkowo chciano abym zapłaciła inna - WYŻSZĄ cenę

2017-12-19

bardzo dobra dbałość o klienta

2017-11-23

OK.

2017-11-23

Solidna

2017-11-12

Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.

5 / 5 2017-11-11

super, polecam!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-11-02

Pozytywna

2017-11-01

Bardzo dobry - duży wybór - przystepne ceny

2017-10-29

5 lipca NIE BYŁO JESZCZE TOWARU A TO JUŻ SZÓSTA ANKIETA DAJCIE MI SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-29

Jestem zadowolona z usług tej apteki. Obsługa klienta bardzo profesjonalna. Ceny na ogół przystępne. Dostawa terminowa. Apteka godna polecenia.

5 / 5 2017-10-02

Super

5 / 5 2017-09-30

Szybko i co najważniejsze bardzo konkurencyjne ceny. duży plus za odbiór osobisty w Warsszawie

5 / 5 2017-09-23

Bardzo szybko załatwiona transakcja - genialna cena produktu.

5 / 5 2017-09-18

Sprawnie i szybko towar został dostarczony szczerze polecam

5 / 5 2017-08-24

Sprawnie i szybko towar został dostarczony szczerze polecam

5 / 5 2017-07-28

Ok

2017-07-19

Nie mam żadnych zastrzeżeń

2017-07-19

Jedyny problem był z płaceniem, wymagało zrobienia przelewu, mimo teoretycznej opcji zapłaty online (która nie działała).

2017-07-10

Sklep jest rewelacyjny pomimo okresu przedświątecznego poradzili sobie świetnie. Z powazaniem

2017-07-05

Szeroka gama produktów w przystępnych cenach.

5 / 5 2017-07-01

Lek odebrałem i było by wszystko OK, ale gdy przed odbiorem leku zapytałem przez telefon o cenę innego specyfiku to ku mojemu zdziwieniu otrzymałem odp.: "Nie udzielamy takich informacji" :) WTF!! To cóż to za apteka, cóż za sprzedaż? Śmieję się, że lada moment będą informowali o cenie po odbiorze paragonu. Na szczęscie aptek jest pod dostatkiem więc nie jesteśmy skazani na takie dźiwadła.

5 / 5 2017-06-28

OK

5 / 5 2017-06-23

Jestem bardzo zadowolona z wybory sklepu. Cena za produkt była bardzo korzystna, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Na bieżąco byłam informowana o poszczególnych etapach realizacji zamówienia. Korzystałam z odbioru osobistego - obsługa apteki bardzo uprzejma i pomocna

2017-06-20

Brak zastrzeżeń

2017-06-10

Wszystko w porządku. Miła obsługa.

5 / 5 2017-06-01

wszystko ok., gorąco polecam

5 / 5 2017-05-30

Szybko, sprawnie z troską o klienta. Polecam

2017-05-23

Bardzo przyjazny sklep, znakomita obsługa, przystępne ceny, wysoka oferta produktów, dobrze rozbudowana sieć sklepów stacjonarnych wraz ze sklepem internetowym.

5 / 5 2017-05-18

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-05-17

ok

5 / 5 2017-05-13

gorąco polecam

5 / 5 2017-05-06

Szybko i miło. Na początku przegapiłem aptekę na Mokotowskiej. I teraz nie wiem cz była słabo oznakowana cz ja byłem zamyślony ;)

5 / 5 2017-04-27

wszystko ok.

2017-04-20

Transakcja przejęła bez żadnych komplikacji

5 / 5 2017-04-19

Szybko i tanio

2017-04-09

bdb.

5 / 5 2017-04-07

Super Apteka. Polecam

5 / 5 2017-04-04

Sprawnie, szybko, miło - polecam,

5 / 5 2017-03-26

Cena produktu,szybkość realizacji bardzo dobry Polecam

Rzetelne opinie o Aptekirodzinne.pl

Aptekirodzinne.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aptekirodzinne.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 622 09 03

Komórka
797 126 731

Infolinia
22 622 09 03

Logowanie