Kategorie: / Motoryzacja

Aqt24.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aqt24.eu
5 / 5 2019-03-14

Solidne podejście do klienta , profesjonalna obsługa , szybka realizacja :) oby tak dalej :)

5 / 5 2019-03-13

sprzedawca godny zaufania polecam serdecznie

2019-03-13

Wszystko bardzo dobrze!!!!

2019-02-16

bardzo łatwa obsługa katalogów, ja kupowałem przekładnie kierowniczą do szczęścia zabrakło mi tylko tego abym mógł dokupić końcówki drążków kierowniczych

5 / 5 2019-02-14

Jestem zadowolony z zamówienia

2019-01-30

Bardzo dobry i przede wszystkim rzeczowy kontakt

5 / 5 2019-01-08

bardzo profesjonalna obsługa szybko zrealizowane zamówienie polecam bardzo miłe wrażenia

5 / 5 2019-01-06

Bardzo dobry kontakt, bez problemu doradzili co powinienem zakupić, bardzo szybko zrealizowana przesyłka no i zakupiony produkt do tej pory działa bez zarzutu :) (Półoś do Citroena Saxo) Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-20

Wszystko w najlepszym porządku polecam sklep, towar dotarł szybko i odpowiednio zabezpieczony

5 / 5 2018-12-18

przystępne ceny towaru , szybka obsługa , polecam

5 / 5 2018-12-17

Szybka wysyłka towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-22

SUPER SZYBKA DOSTAWA TOWAR ZGODNY Z OPISEM

5 / 5 2018-11-06

polecam ten sklep

2018-11-03

Solidny i rzetelny sprzedawca

5 / 5 2018-10-31

Wszystko OK . Polecam sklepik.

5 / 5 2018-10-30

wszystko w jak najlepszym porządku polecam w 100%.

5 / 5 2018-10-29

Pełne profesjonalizmu podejście,dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-09

Wszytsko pozytywnie . Polecam

5 / 5 2018-10-06

Duży pozytyw, szybka realizacja, polecam.

5 / 5 2018-10-02

Szybko i sprawnie

2018-09-30

bardzo dobry

5 / 5 2018-09-29

szybka i dobra obsługa polecam

2018-09-24

Zasługują na te 10

2018-09-16

bardzo dobra

2018-08-22

dzieki

2018-08-21

bardzo solidna firma.Bardzo dobnra jakość wykonania sprzedanych artykułów/rozrusznik+ alternator/

5 / 5 2018-08-19

Wszystko ok, towar doszedł szybciutko. Polecam!

5 / 5 2018-08-04

wszystko ok! szybka dostawa! polecam!

2018-07-22

transakcja bezproblemowa

2018-07-18

Przydałaby się lepsza wyszukiwarka produktów.

2018-07-02

Zakup.przesyłka i obsługa całkiem w porządku. Zakupiłam w sklepie część,która okazało się nie pasowała do mojego samochodu (nie z winy sklepu,ale z racji rocznika samochodu). Po rozmowach z Panem ze sklepu postanowiłam najpierw zamienić,a potem ostatecznie zwrócić towar...i tu zaczęły się jakieś schody.Wciąż zapewniano mnie,że zamówiono kuriera,który do mnie przyjedzie,a ten absolutnie się nie pojawiał.Trwało to ponad tydzień.Po kilku takich bajkach i moim stanowczym telefonie w końcu przysłano kuriera,który odebrał ode mnie część na koszt sklepu. Wszystko w porządku zatem-błąd naprawiono,ale mam nadzieję,że zwrot moich pieniążków,to nie są kolejne bajki.

5 / 5 2018-06-17

zamówiona półoś jest w porządku, ogólnie realizacja ok

5 / 5 2018-06-17

Super sklep , napewno polecę go znajomym.

5 / 5 2018-06-07

szybko,sprawnie , miła obsługa:))

5 / 5 2018-05-30

Bardzo pozytywna opinia, szybka dostawa POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-30

zakup ok. bezproblemowy, natomiast część niewłaściwa. odsyłam i czekam na zwrot pieniążków. Wina leży po mojej stronie ponieważ zamówiłem część od samochodu z innego rocznika.

5 / 5 2018-05-25

polecam

5 / 5 2018-05-19

Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka wysyłka, niskie ceny. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-18

Wszystko w porządku. Polecam.

2018-05-09

jest spoko

2018-05-07

Towar zgodny z opisem.Po zamontowaniu działa poprawnie.

5 / 5 2018-05-05

Sklep bardzo dobry, mily, sprawny kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-05-02

bradzo dobry towar szybka przesylka

2018-05-02

bardzo dobra obsługa klienta fachowe podejscie do sprawy

5 / 5 2018-04-13

Dobry kontakt, szybka obsługa i wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-04-07

100 procent satysfakcji. Polecam Art24 :-)

5 / 5 2018-03-31

Firma godna polecenia. polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-29

Polecam.

5 / 5 2018-03-25

Szybko sprawnie bez zbędnych pytań i opóźnień

5 / 5 2018-03-23

Wielki pozytyw.Bardzo szybko realizacja i świetny kontakt. Polecam !!!

5 / 5 2018-03-21

Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-03-14

Wszystko w najlepszym porzadku! Polecam.

5 / 5 2018-03-12

Szybki, skuteczny, dobry.Polecam

5 / 5 2018-02-27

Bardzo dobry sklep. Wymienili bez problemu uszkodzona czesc na nowa. POLECAM!

5 / 5 2018-02-18

Bardzo dobra obsługa szybka dostawa gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka wysyłka po wpłacie.

5 / 5 2018-02-15

Witam wysyłka była błyskawiczna polecam pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-15

Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo szybki transport. Polecam.

5 / 5 2018-02-12

szybko,sprawnie i na temat:)to mi sie podoba:)fany kontakt polecam sklep

2018-02-05

ok :)

5 / 5 2018-01-26

ok

5 / 5 2018-01-15

sklep idealny dla kadego.prejrzysty katalog i niskie ceny.bardzo polecam

5 / 5 2018-01-04

Sklep godny polecenia. Mega szybka wysyłka i dostawa. Od wykonania przelewu do odbioru towaru 2 dni. Szybciej już chyba nie można.

5 / 5 2017-12-22

Polecam wszystki którzy szukają tanich i solidnych części samochodowych. Szybka i pewna wysyłka! POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-14

Polecam

5 / 5 2017-11-28

Zamowiony produkt przeslany bardzo szybko, dokladnie i starannie zapakowany,kontakt ze sprzedawca na wysokim poziomie,polecam

2017-11-23

Pozytywna! Lepiej kupować tu niż na Alegro

2017-11-19

pozytywna , realizacja zamówienia sprawna

5 / 5 2017-11-09

Szybko, sprawnie, precyzyjnie ! :)

2017-11-02

Podejście sklepu do klienta rewelacyjne. Wszystko w jak najlepszym porządku. Informacje o kupionym produkcie i nadaniu przesyłki przesyłane na bieżąco. Wielki pozytyw! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-11-01

Szybko towar przyszedł, zero problemów, sprawny, w 100% zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-10-23

Jestem bardzo zadowolony,szybko i fachowo dostarczony towar za nie wielką kasę.Mam nadzieję że dostarczona przekładnia wytrzyma gwarantowany termin.Wtedy to będzie Super luks Malina.Pozdrawiam i zachęcam do korzystania z powyższego sklepu

5 / 5 2017-10-06

ok

2017-10-04

O.K.

5 / 5 2017-09-28

Wszystko ok . Polecam gorąco zakupy w tym serwisie [email protected]!!

5 / 5 2017-09-16

Pełny profesjonalizm. Świetna informacja.Błyskawiczna przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-09-10

wiarogodny,szybka dostawa

2017-09-09

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-09-08

PRZESYŁKA BYŁA EKSPRESOWA W CIĄGU 48 GODZIN MIAŁEM TOWAR POLECAM TEN SKLEP

5 / 5 2017-09-06

Szybki i bezproblemowy zakup. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-08-20

Gorąco polecam !

5 / 5 2017-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-21

wszystko szybko, sprawnie towar dobrej jakosci zgodny z opisem polecam gorąco!!!

2017-06-20

ok.

5 / 5 2017-06-19

Miła i kompetentna obsługa, jestem zadowolony z zakupu, konkurencyjne ceny, szybka transakcja, sklep godny polecenia.

2017-06-09

Ekstra, przejrzyste strony, wygląda na przykładowy sklep.

2017-05-28

Dostawa towaru,jak i sam towar bez zastrzeżeń.Sklep godny polecenia.

2017-05-24

Miła i przyjemna obsługa. Wszystko przebiegało bez problemowo. Rzetelnie i fachowo. Godni polecenia.

5 / 5 2017-05-16

Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-05-15

Serdecznie Polecam Sprzedawcę. Przeprowadził on transakcję sprzedaży w sposób sprawny oraz szybki.

5 / 5 2017-05-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-04-13

polecam

2017-04-12

przede wszystkim fachowa pomoc przy zakupie. Sprzedawca nie żałował na telefony żeby upewnić się czy dobra część wysyła. Pozatym ceny rewelacyjne choć na początku myślałem że nieprawdziwe wręcz. oby tak dalej!

5 / 5 2017-04-10

fachowość,terminowość,polecam wszystkim

2017-04-05

takich wiecej!!!

5 / 5 2017-03-29

Witam polecam sklep interetowy AQT 24.eu miła i szybka osługa paczaka dotarła z szybkością swiatła i tani zakup pozdrawiam

Rzetelne opinie o Aqt24.eu

Aqt24.eu

Siedziba
Słupsk

WWW
http://www.aqt24.eu

Email
[email protected]

Telefon
59 848 11 36

Komórka
609 999 457

Infolinia
59 848 11 36

Logowanie