Kategorie: / Pozostałe

Aquaarte.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.27
opinie o Aquaarte.pl
5 / 5 2019-02-23

Obsługa była bardzo profesjonalna, co zauważyłam od razu. Mieliśmy również możliwość negocjowania ceny, co było bardzo korzystne. Niestety, dwa produkty z zestawu okazały się uszkodzone, ale pracownicy byli bardzo pomocni i natychmiast wymienili je na nowe. Dodatkowo, otrzymaliśmy dokładne informacje na temat dostępności produktów i oczekiwanego czasu realizacji zamówienia. Z całego serca polecam!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo profesjonalna obsługa, istnieje możliwość negocjacji ceny. Zdarzyło się, że dwa produkty z całego zestawu były uszkodzone, jednak ich wymiana odbyła się bez problemów. Sprzedawca dostarcza uczciwe informacje na temat dostępności towaru oraz terminów realizacji zamówienia. Gorąco polecam.

0 / 5 2019-02-17

Zamówiłem czwartą baterię marki TRES. Mieli ją dostępną od razu i była najtańsza na polskim rynku. Po trzech dniach od złożenia zamówienia, kurier dostarczył paczkę aż pod moje drzwi. Ogromnie pozytywne wrażenie wywarła na mnie firma AQUA ARTE.

5 / 5 2018-12-31

Wszystko sprawnie mimo okresu świątecznego. Polecam.

2018-12-06

Niestety sprzedawczyki z Bartyckiej muszą jeszcze bardzo dużo uczyć się o handlu oraz obsłudze klienta. Zachęcam na wieczornych zajęć na SGH.

5 / 5 2018-09-18

Pan Marcin szybko poradził sobie z zamontowaniem wszystkich baterii podtynkowych. Zauważył błąd wykonawcy i go naprawił. Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy. Otrzymałam profesjonalne doradztwo po rozsądnej cenie. Serdecznie dziękuję za pomoc i do zobaczenia podczas ostatniego, trzeciego już remontu łazienki.

5 / 5 2018-09-18

Pan Marcin sprawnie poradził sobie z montażem wszystkich baterii podtynkowych. Odkrył błąd popełniony przez architekta i go naprawił. Jestem naprawdę usatysfakcjonowana. Otrzymałam profesjonalne porady w przystępnej cenie. Dziękuję za pomoc i czekam na spotkanie przy realizacji ostatniej, trzeciej łazienki.

1 / 5 2018-09-10

Podzielam zdanie moich poprzedników, że obsługa była fatalna. Prosiłam Pana Pawła o wymianę syfonu do wanny, jednak usłyszałam odmowę, ponieważ spóźniłam się z prośbą o jeden dzień. Choć rozumiem zasady, uważam, że Pan Paweł powinien pamiętać o humanitarnym podejściu do swoich klientów. Choć zyskał na tym 300 zł, stracił jednocześnie klienta na przyszłość. Gratuluję takiego podejścia do prowadzenia biznesu.

3 / 5 2018-05-09

Poinformowali mnie o tym, jak długo jest gwarantowany sprzedawany produkt. Jednak kiedy wystąpiła usterka i poprosiłem o wymianę, zdecydowali się odwołać swoje zobowiązania w sposób nieprzyzwoity, przedstawiając jako argument inną długość gwarancji, rzekomo określoną przez producenta. Ważne jest, że dokonałem zakupu na podstawie informacji, które otrzymałem w sklepie, ale wydaje się, że miało to dla nich niewielkie znaczenie. Zdecydowanie nie polecam tej nierzetelnej firmy.

5 / 5 2018-04-08

Poważny problem !!! Nie polecam kupowania tam. Nie warto skupiać się tylko na cenie! W moim przypadku wydałem ponad 15 000 PLN i jedna rzecz była niesymetryczna. Sprzedawca był w stanie określić, czy kabina prysznicowa ma być lewa czy prawa, ale pomylił zamówienie i teraz musimy walczyć w sądzie. Sklep Aquarte jest w porządku, ale my straciliśmy 5 tysięcy złotych z tego powodu. Sprzedawcy są beznadziejni i właściciel nie jest zainteresowany rozwiązywaniem problemów. Radzę porównać ceny z innymi sklepami i zapłacić więcej za lepsze i bardziej profesjonalne usługi.

5 / 5 2018-01-20

Sklep solidny, produkty TRES'a w najniższej cenie wg Ceneo, uprzejmi sprzedawcy. Polecam.

0 / 5 2017-11-16

Muszę zrewidować treść, będę zaraz całe zdanie - "Po nabyciu muszli w sklepie AquaArte okazało się, że jest ona wadliwa, ponieważ wypływają z niej zanieczyszczenia". Niestety, sklep odmówił uwzględnienia reklamacji i mimo mojego odwołania oraz szczegółowego przedstawienia problemu, nie odniósł się nawet do moich argumentów.

0 / 5 2017-11-16

Muszla, którą zakupiłem w AquaArte, okazała się wadliwa, ponieważ z niej wypływają nieczystości. Mimo złożonej reklamacji, sklep nie uwzględnił mojego żądania. Nawet po moim odwołaniu i szczegółowym przedstawieniu problemu, sklep nie odniósł się do moich argumentów.

5 / 5 2017-11-04

Szybko i sprawnie - tak jak powinno być. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-10-02

Sklep jest rewelacyjny! Nie dość że tani to jeszcze błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry sprzęt. Polecam z czystym sumieniem

3 / 5 2017-07-22

Ostrzegam, że sklep stosuje manipulacje cenami. Zamówiłam produkt widoczny na ich stronie za 171 zł brutto, ale później okazało się, że powinien być sprzedawany za 202 zł (nie wiadomo jednak, co oznacza "realna cena"). Cały dzień kłóciłam się z nimi, ale mimo to cena na stronie pozostała taka sama, przez co mogli oszukiwać klientów. Bardzo nie polecam tego sklepu! Posiadam maile i screeny z niższą ceną, zrobione w momencie, kiedy usiłowali sprzedać mi ten sam produkt drożej.

2 / 5 2017-06-08

Obsługa w sklepie stacjonarnym jest fatalna, a w sklepie internetowym brakuje ważnych informacji. Na stronie nie ma informacji, że należy składać zamówienia na produkty "od ręki", a także brakuje informacji o płaceniu gotówką (w kontekście XXI wieku, gdzie nawet w warzywniaku można płacić kartą). Sklep nie jest również oznakowany, co utrudnia dojazd, zwłaszcza że znajduje się w trudno dostępnym miejscu. W dodatku, sprzedawca Paweł Dołęga zachowuje się bezczelnie i nieprofesjonalnie. Nie polecam tego miejsca.

2017-05-24

Dla mnie to co najważniejsze: indywidualna obsługa, przez ludzi znających się na rzeczy.

0 / 5 2017-05-09

Nabyłem w sklepie Ruben nową wannę. Po upływie trzech tygodni została dostarczona pod mój dom. Kierowca, który przyniósł ją ze sobą, miał ze sobą narzędzia, takie jak łapkę i młotek, w razie potrzeby do rozebrania drewnianej skrzyni. Całość odbyła się zgodnie z naszymi wcześniejszymi ustaleniami.

0 / 5 2017-05-09

Nabyłem wanny firmy Ruben i po trzech tygodniach została dostarczona pod mój dom. Kierowca przywiózł ze sobą narzędzia takie jak łapkę i młotek, na wypadek potrzeby rozłamania drewnianej skrzyni. Wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.

5 / 5 2017-05-05

Zakupiłem kabinę huppe, brodzik oraz obudowę w sklepie. Cena była dla mnie niesamowicie atrakcyjna. Pracownicy sklepu pomogli mi sprowadzić brodzik, który nie był dostępny w ofercie. Wszystkie formalności zostały załatwione szybko, sprawnie i w terminie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i gorąco polecam ten sklep potencjalnym klientom.

5 / 5 2017-04-30

Kupiłem wyposażenie do dwóch łazienek. Tanio, sprawnie, z dostawą pod drzwi. Bez żadnych przedpłat, czekania, zaliczek. Polecam.

Rzetelne opinie o Aquaarte.pl

Aquaarte.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aquaarte.pl

Email
-

Telefon
603 260 507

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie