Kategorie: / Dom

Aquario.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aquario.pl
5 / 5 2019-03-04

Sklep oceniam pozytywnie, sprzedawcy mają sporą wiedzę i potrafią doradzić, a nie tylko wciskać swój towar. Pomimo tego, że miałem parę przygód z zamówieniami (np. nie ten nawóz co trzeba) sprawa była zawsze wyjaśniania w pomyślny dla mnie sposób. Miło i kompetentnie. POLECAM.

2019-02-23

Rzadko zdarza mi się wystawiać opinie. Jednak w wypadku tego sklepu po prostu trzeba, bo jak dotąd nie spotkałem się z tak przyjaznym i otwartym podejściem do klienta. Gratuluję!

5 / 5 2018-10-15

wszytko super wysyłka, obsługa, no moze towar zamówilem taki sobie ale sklep przyjol reklamacje i szybko wymenil towar na nowy

2018-10-10

Towar tragicznie zapakowany, luzno latajaca pompa w miekkim pudelku tekturowym owinietym tylko w czarna folie, doszedl uszkodzony, protokol uszkodzenia spisany nastepnego dnia z kurierem (przez czarna folie nie widac bylo uszkodzen), niestety firma kurierska nie uwzglednila im reklamacji, wiec pompa do wyrzucenia. Zrzucanie odpowiedzialnosci na klienta za zle zapakowanie i wybor firmy kurierskiej, na ktore nie mialem zadnego wplywu.

2018-09-09

rewelacja. zamówienie złożone w niedzielę i opłacone online, od razu w niedzielę zmieniony status na przyjęte i we wtorek rano mam paczkę kurierem. Tak powinny być realizowane wszystkie zamówienia w sklepach internetowych. Z zamówieniem dostałem gratis mini poradnik dot. zakładania akwariów roślinnych - bardzo przydatny.

5 / 5 2018-08-20

Wszystko super

2018-07-28

pozytyw

5 / 5 2018-02-13

wszystko w ok Był Mały zgrzyt z wysyłką

2018-02-04

Zamówiłem filtr do akwarium ,tego samego dnia filtr poszedł do kuriera a nastepnego dnia miałem w domu.Rewelacja

5 / 5 2017-12-10

Bardzo dobry sklep miła i szybka obsługa Polecam!

5 / 5 2017-08-30

Zasłużony pozytyw, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.

2017-08-03

Dobry kontakt z klientem - telefoniczny i mailowy , przejrzysta witryna i dobre ceny

5 / 5 2017-07-15

Super szybko,towar zgodny z opisem i w przystępnej cenie, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-04-22

Sklep rewelacyjny. Wszystko na stronie rzeczowo opisane z bardzo dobrymi fotkami. Realizacja szybka i baz najmniejszych problemów. Towar dostarczony bardzo bezpiecznie zapakowany. I co chyba najważniejsze obsługa klienta REWELACJA !!! Wszyscy bardzo otwarci i chętnie służą pomocą. Naprawdę nic dodać i nic ująć. Napewno będę Ich stałym klientem. Cały team serdecznie pozdrawiam i dziękuje za udzielana mi pomoc. Z wyrazami szacunku

5 / 5 2017-04-10

Trochę się rozpisze, bo by mnie sumienie zjadło. Ten sklep po prostu zasługuje na miano Najlepszego, takie jest moje zdanie i mam nadzieje, że go nie zmienię. To jedyny sklep akwarystyczny z jakim się dotąd spotkałem (a możecie mi wierzyć zwiedziłem ich wiele w Polsce), w którym obsługa, wie co sprzedaje, ma pojęcie o branży w której się znajduje, zawsze doradzi klientowi w wyborze sprzętu, czy też innych sprawach w temacie akwarystyki, myśląc oczywiście o głównych mieszkańcach akwarium, a nie o jak największych zyskach. Zalety +: -doświadczony, wykwalifikowany personel, -duży wybór towaru oraz usług, -życzliwe podejście do klienta, -szybkie realizowanie zamówień + szybka dostawa, -przejrzysta, prosta oraz „miła dla oczu” strona internetowa Mógłbym tak wymieniać i wymieniać… Wady -: Na chwilę obecną nic nie przychodzi mi na myśl. Każdy sklep ma wady i zalety i ten też na pewno jakieś ma, jednak wydaje mi się, że nie są one tak rażące w przypadku tego sklepu. Takie jest moje zdanie. Starałem się wypowiadać szczerze, a nie „robić ludzi w bambuko”, wszystkie informacje które zamieściłem w opinii posiadam z własnego doświadczenia. Z pewnością poleciłbym ten sklep znajomemu. POLECAM!

Rzetelne opinie o Aquario.pl

Aquario.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie