Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Artykuły Medyczne / Żywność / Film i Muzyka

Aquariusthomas.eshopping24.eu Opinie Klientów

3.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Aquariusthomas.eshopping24.eu
2019-02-23

Kwota 152zł. Od 16.04 2012 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru. Na e-maile nie odpowiada, całkowita cisza. Bardzo żałuję, że opinie o tym przeczytałam po fakcie. PRZESTRZEGAM !!!

1 / 5 2018-12-26

Tragedia Minęły prawie trzy miesiące odkąd zapłaciłem za towar. Dopiero jak postraszyłem policją dostałem odpowiedź na maila że towar już dawno powinien u mnie być i prośba o dwa tygodnie na sprawdzeie. Dwutygodniowy termin minął, a na maile znowu brak odpowiedzi. W poniedziałek zgłaszam sprawe na POLICJE Po moim komentarzu dostałem ze sklepu informacje że towar wysłany i rzeczywiście dzisiaj dostałem paczkę. Nie wiem co sądzić o sklepie. Czekałem 3 miesiące na realizacje zamówienia, beznadziejny kontakt mailowy. Skończyło się dobrze, ale chyba to były ostatnie zakupy u Aquariusa.

2018-11-26

Katastrofa. Pieniądze wysłałem ponad 2 tyg. temu. Nie mam do dziś zamówionego towaru, sklep nie odpowiada na maile. Chcesz utopić kasę - zamawiaj u Thomasa Aquariusa ka68

2018-10-21

Oszuści! Ostrzegam! Nie wysyłają zamówionego towaru!

5 / 5 2018-09-22

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie i bezproblemowo. Przesyłka świetnie zapakowana i zabezpieczona. Jestem bardzo zaskoczony negatywnymi opiniami nt tego sklepu. Ja jak najbardziej go polecam.

2018-08-31

Towaru nigdy nie dostarczył, PIENIĘDZY NIE ODDAŁ, NA MAILE NIE ODPOWIADA.

2018-08-06

Podobnie. Mija miesiąc, pieniądze wplacone od razu. Na portalu status ze kasa wpłynęła..Napisałem 5 emaili zero oddzewu, zero przesyłki. Gdzie można zgłosić taki przypadek ? Nie odpuszczę...

5 / 5 2018-08-04

Ciekawy sklep, szybki termin realizacji, POLECAM ;)

2018-07-21

Bardzo fajny sklep, dużo towarów.

5 / 5 2018-06-28

zamówiłam towar w kwietniu , pod koniec , otrzymałam go około dwudziestego czerwca , zamawiałam przez pocztę , towar zapakowany solidnie , kontakt ok , byłam zaniepokojona dlatego nad następnym zamówieniem dobrze się zastanowię

Rzetelne opinie o Aquariusthomas.eshopping24.eu

Aquariusthomas.eshopping24.eu

Siedziba
-

WWW
http://aquariusthomas.eshopping24.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie