Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Artykuły Medyczne / Żywność / Film i Muzyka

Aquariusthomas.eshopping24.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 3.00
opinie o Aquariusthomas.eshopping24.eu
2019-02-23

Kwota 152zł. Od 16.04 2012 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru. Na e-maile nie odpowiada, całkowita cisza. Bardzo żałuję, że opinie o tym przeczytałam po fakcie. PRZESTRZEGAM !!!

1 / 5 2018-12-26

Tragedia Minęły prawie trzy miesiące odkąd zapłaciłem za towar. Dopiero jak postraszyłem policją dostałem odpowiedź na maila że towar już dawno powinien u mnie być i prośba o dwa tygodnie na sprawdzeie. Dwutygodniowy termin minął, a na maile znowu brak odpowiedzi. W poniedziałek zgłaszam sprawe na POLICJE Po moim komentarzu dostałem ze sklepu informacje że towar wysłany i rzeczywiście dzisiaj dostałem paczkę. Nie wiem co sądzić o sklepie. Czekałem 3 miesiące na realizacje zamówienia, beznadziejny kontakt mailowy. Skończyło się dobrze, ale chyba to były ostatnie zakupy u Aquariusa.

2018-11-26

Katastrofa. Pieniądze wysłałem ponad 2 tyg. temu. Nie mam do dziś zamówionego towaru, sklep nie odpowiada na maile. Chcesz utopić kasę - zamawiaj u Thomasa Aquariusa ka68

2018-10-21

Oszuści! Ostrzegam! Nie wysyłają zamówionego towaru!

5 / 5 2018-09-22

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie i bezproblemowo. Przesyłka świetnie zapakowana i zabezpieczona. Jestem bardzo zaskoczony negatywnymi opiniami nt tego sklepu. Ja jak najbardziej go polecam.

2018-08-31

Towaru nigdy nie dostarczył, PIENIĘDZY NIE ODDAŁ, NA MAILE NIE ODPOWIADA.

2018-08-06

Podobnie. Mija miesiąc, pieniądze wplacone od razu. Na portalu status ze kasa wpłynęła..Napisałem 5 emaili zero oddzewu, zero przesyłki. Gdzie można zgłosić taki przypadek ? Nie odpuszczę...

5 / 5 2018-08-04

Ciekawy sklep, szybki termin realizacji, POLECAM ;)

2018-07-21

Bardzo fajny sklep, dużo towarów.

5 / 5 2018-06-28

zamówiłam towar w kwietniu , pod koniec , otrzymałam go około dwudziestego czerwca , zamawiałam przez pocztę , towar zapakowany solidnie , kontakt ok , byłam zaniepokojona dlatego nad następnym zamówieniem dobrze się zastanowię

2 / 5 2018-05-31

Ja zapłaciłam za towar 18 grudnia .Do dzisiaj 2 lutego nie mam ani towaru ani żadnej odpowiedzi na 5 e-maili.Karygodne lekceważenie klienta.Sklepu nie polecam.

2018-05-14

Fantastyczny !

1 / 5 2018-04-20

Pomimo, że ostatecznie otrzymałam zamówienie, to oceniam sklep negatywnie. Realizacja zamówienia trwała naprawdę długo- nieomal 2,5 miesiąca. Pan Tomasz na serio potraktował moje zamówienie dopiero po mailu w którym poinformowałam, że powiadamiam odpowiednie służby. I rzeczywiście tak bym zrobiła, bo z podobną sytuacją miałam już do czynienie wcześniej. Tłumaczenia co do braku realizacji były mętne i nieprawdziwe - nie uwierzyłam w nie nawet przez chwilę. Niemniej wszystko zakończyło się w miarę pozytywnie - nie licząc oczywiście moich nerwów i długiego czasu oczekiwania

2018-03-30

dokonałam zamówienia 16.01.2012 późnym wieczorem w tym sklepie. potem dopiero znalazłam w internecie złe opinie...bałam się więc że nie dostanę mojej przesyłki. dostałam automatyczną informację na e-maila, że 17.01.2012 została wysłana. 27.01.2012 otrzymałam moje witaminy wraz z gratisem- saszetką cococardio do wypicia. REWELACJA. PACZKA PRZYSZŁA W 11 DNI PO ZAMÓWIENIU. dziwne że na poczcie nie musiałam nic podpisywać aby ja odebrać... JEŚLI WITAMINY SIĘ SPRAWDZĄ DLA MNIE , BĘDĘ TAM ZAMAWIAĆ.

5 / 5 2018-03-14

Niestety należę do grupy klientów, którzy od ponad miesiąca czekają na swoje zamówienie. Mimo szybkiej wpłaty status zamówienia dalej niezrealizowany. Zaczynam wątpić czy w ogóle otrzymam przesyłkę i jak w tej sytuacji odzyskać pieniądze. Poczekam jeszcze tydzień i tak jak wy udam się na policję. Miał być piękny prezent dla mamy i teściowej, a są nerwy i stres. Na mail-e nie dostaję odpowiedzi. NOWI KLIENCI UWAŻAJCIE

2018-02-27

Ostrzegam! jest to sklep który nie wysyła zamówionego towaru. Złożyłam zamówienie, załaciłam i dostałam informacje o wpływie pieniędzy. Po upływie miesiąca nie dostałam prouktu i nikt nie odpowiada mi na meile.

2018-02-06

Zamówiłem towar 8 kwietnia, opłaciłem Go, do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki. Po złożeniu zamówienia - brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym (wcześniej odpisywał na e-maile). 135 zł w plecy

2018-01-25

Sklep wyjątkowy, jego wyjątkowość polega na produktach które nie są dostępne na Polskich półkach. Jedyne co to można mu zarzucić pocztę, ale tylko pocztę.

2018-01-24

Drodzy Państwo pod wpływem mojego dość ostrego domaganie się zamwówionego towaru, przestraszył się chyba i dzwonił do mnie twierdząc, ze wysłał towar zwykła pocztą, minęły 2 msce i oczywiście nic do mnie nie dotarło.

2018-01-11

UWAGA! Zamawiasz więcej niż jedną szt. produktu, a dostajesz 1 płacąc za wszystkie z góry. Dobrze gdy zamówisz jedną i ja dostaniesz, ale z opinii wynika, że nie zawsze. KOMBINATOR ukrywa się za angielskim numerem telefonu, za amerykańskim adresem pocztowym i polskim kontem bankowym. Tylko służby finansowe wiedzą dlaczego.

3 / 5 2017-11-22

niestety dopiero teraz przeczytałam poniższe opinie. dokonałam zamówienia - 2 produkty, opłaciłam je. po czym otrzymałam paczkę z 1 produktem. Pan nie odpowiada na żadne maile, zapadł się pod ziemię. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!! TRZEBA TEN SKLEP OMIJAĆ Z DALEKA.

2 / 5 2017-11-16

zgadzam się z przedmówcą,tyle,że ja pieniądze przelałam już ponad półtora miesiąca temu i była tylko jedna odpowiedź,że księgują raz na miesiąc,na kolejne maile odpowiedzi brak,zamówienie ma nadal status nieopłaconego,przesyłki jak nie było tak nie ma ,ja raczej swoją sprawę oddam w ręce policji,sklepu NIE polecam!!!!

1 / 5 2017-10-06

Uwaga - omijajcie ten sklep z daleka. Za towar zapłaciłem dwa miesiące temu i do tej pory go nie otrzymałem. Ze "sklepem" nie ma żednego kontaktu. Zgłaszam sprawę na policję.

3 / 5 2017-09-30

Za towar zapłaciłam natychmiast po zamówieniu tj.11/02. Mam potwierdzenie z dokonania przelewu na konto sklepu AquariusThomas, a 8/04 status mojego zamówienia widnieje jako nieopłacony i oczywiście zamówionego towaru nie otrzymałam. Nigdy więcej nie zmówię nic w tym sklepie i wszystkim też odradzam.

2017-08-30

Fajny sklep, dużo towarów ...

2017-08-14

Sklep oferujący duży wybór towarów w sieci, oprócz tego że ma wielki asortyment to niestety łatwo się w nim pogubić. Kontakt bardzo dobry jak na sklep internetowy.

2017-08-05

Zamówiłam towar w grudnia 2010 i do dzisiaj nie otrzymałam pieniędzy za zwrot towaru. Towar na prawie 1000 zł

5 / 5 2017-07-19

Naprawdę super sklep od lutego czekam na paczkę i jeszcze nie dostałem uważajcie gdzie kupujecie bo stracić kasę można szybko a towaru nie dostaniecie UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!

2017-07-18

W dniu 16 maja 2011 zamówiłem u nich lek, Zapłaciłem ponad 100 PLN wpłaciłem na konto w Polsce. Z powodu braku potwierdzenia po 2 tygodniach zapytałem się czy przyjęli zamówienie. Odpowiedział mi pan Thomas S., że mam czekać. Później kontaktowałem się parę razy, za każdym razem prośa o oczekiwanie, o sprawdzenie poczty amerykańskiej i polskiej i dalej o czas do dnia następnego itp. A później to już moje maile pozostały bez odpowiedzi. Dziś mamy 01/08/2011 i wygląda na to, że ktoś pojechał na wakacje, a ja myślałem, że dostanę lek który mi pomoże. Nie mam słów na takie postępowanie. Bo nawet nie byli mi w stanie podac numeru przesyłki. Jeżeli chcecie stracić pieniądze i zafundować im wakacje to radzę przesłać od razu pieniądze bez zamówienia.

2017-07-18

towar zamowiony 19.02.2013r. - nie zostal dostarczony, nie otrzymalam zwrotu pieniedzy do dzisiaj.

2017-06-23

12 marca złożylam zamówienie na suplement dla mojego autystycznego syna 14 wyslalam kase Do dziś nie otrzymałam paczki. Jak bym wczesniej znala opinie o sklepie to nigdy bym nie zamówiła.To kpina z ludzi Nie kupujcie w tym sklepie.

2017-05-26

Pieniądze wpłacone ponad 3 miesiące temu, przesyłki ani śladu, na maile przestali odpisywać, a status oczywiście "nieopłacone".

1 / 5 2017-05-02

Witam wszystkich Powiem krótko jeśli chcesz kupować to na pewno nie u tego Pana i nie w tym sklepie.Zamówiłem towar w lutym nic zero kontaktu brak dostawy wysłałem @ z innego adresu z zapytaniem ze che kupić cos w sklepie i o dziwo odp za 2 godz!!!!!!! a jak wysłałem pytanie odnośnie mojej wysyłki czekam 2 tygodnie i zero odzewu Mam pytanie do innych jak się zakończyła przygoda z tym nie uczciwym sprzedawca

Rzetelne opinie o Aquariusthomas.eshopping24.eu

Aquariusthomas.eshopping24.eu

Siedziba
-

WWW
http://aquariusthomas.eshopping24.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie