Kategorie: / Komputery / Biuro / Dom

Arakom.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 58
opinie o Arakom.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam!

5 / 5 2019-03-21

szybka i sprawna obsługa, informacja o statusie wysyłki na bieżąco

5 / 5 2019-03-05

Znalazłem to co chciałem.Sklep z bardzo dużym asortymencie.Bardzo dobre ceny, przemiła obsługa i szybka dostawa. Zapewne wrócę tu nieraz. Polecam.

5 / 5 2019-02-25

Bardzo dobry sprzedawca, dobry kontakt, szybka wysyłka.

2019-02-02

Dobry sklep.

5 / 5 2019-01-15

Sklep godny polecenia. Dostałam to co zamówiłam, szybko i niezbyt drogo

2019-01-13

Towar zgodny z opisem, dobra obsługa, miły kontakt

5 / 5 2019-01-09

Polecam :)

5 / 5 2018-12-29

Wszystko ok bardzo polecam

5 / 5 2018-12-23

super

2018-12-22

Zarówno kontakt jak i obsługa i praca sklepu są bez zarzutu. Bardzo kulturalni i rzetelni Państwo. Przy każdym zamówieniu otrzymujemy telefon od obsługi, że jest już ono gotowe.

5 / 5 2018-12-20

Super sklep , szybka realizacja, polecam

5 / 5 2018-11-20

Bardzo solidna firma. Wszystko ok, jedna z rzeczy została zniszczona ale jej wartość to 4 zł także nie robiłem problemów ;-)

5 / 5 2018-11-08

Wszystko poszło bardzo sprawnie, zero problemów. Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-11-04

błyskawiczna dostawa towaru, szybka obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-10-27

wszystko ok

2018-10-06

Koszt dostawy można byłoby obniżyć.

2018-10-03

Sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-09-30

Kolejny zakup w Arakom i kolejna szybka,dobra transakcja.04 05 zamówienie,wpłata na konto tego samego dnia, za 2 dni wysyłka ( piątek ) , dostawa w pon.Tym razem wyjątkowo nie podano n-ru listu przewozowego, ale i tak przesyłka dotarła szybko- po 3 dniach ,ale po weekendzie.Polecam!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-28

Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie, fachowa obsługa. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-22

Szybko , sprawnie i na temat.

5 / 5 2018-09-13

Jestem bardzo zadowolona! Pomimo, że zamówienie było nieduże zostało zrealizowane błyskawicznie Towar zamówiony w niedzielę wieczorem we wtorek rano był u mnie Do tego bardzo miły profesjonalny kontakt Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-08-25

Miła obsługa,szybka wysyłka, najniższe ceny

2018-08-16

Prawidłowa realizacja zamówienia, zgodnie ze zobowiązaniem

5 / 5 2018-07-26

Szybka, bezproblemowa obsluga. Zgodnosc zamowienia z otzrymanym towarem

5 / 5 2018-07-06

Sprawna obsługa i szybka wysyłka, przystępne ceny.

5 / 5 2018-06-28

Szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-19

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-17

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z pracownikami sklepu

5 / 5 2018-06-14

Super Sklep!!! Bardzo rzetelni, słowni i bardzo, bardzo szybko realizujący zamówienie. Naprawdę polecam ;}

5 / 5 2018-06-11

Polecam! Szybki kontakt i realizacja!

5 / 5 2018-06-03

Polecam zakupy w sklepie Arakom. Szybko i sprawnie. Dziękuje za udana transakcję.

5 / 5 2018-05-25

Polecam ten sklep. Szeroki wybór towarów, ceny satysfakcjonujące.

2018-05-18

Bez zarzutu:)

5 / 5 2018-04-28

W niedzielę zamówienie a we wtorek dostawa. Błyskawiczna realizacja. Polecam.

2018-04-28

Sklep, pracowników i organizację oceniam ponad oczekiwania.

2018-04-13

Bez żadnych problemów, błyskawiczna wysyłka - dla mnie bomba.

5 / 5 2018-03-21

Bardzo szybka wysyłka (byłem tym zaskoczony) po 23 godzinach od zamówienia towar był już u mnie. Produkt zgodny z opisem, solidnie opakowany. poleca. Z pewnością tam jeszcze zrobię zakupy, bo ceny jedne z najniższych na rynku.

2018-03-18

Znam sklep od ponad 2 lat i jeszcze się nie zawiodłam. To dobry sklep z asortymentem, który mi w 100% odpowiada

5 / 5 2018-03-08

Szybka przesyłka, dobry kontakt, pozytywnie i fachowo:)

5 / 5 2018-02-18

Sklep oki szybko przyjął zamówienie. Towar do odbioru na drugi dzień

5 / 5 2018-02-16

szybko, sprawnie i rzetelnie POLECAM ten sklep w 100%

2018-02-14

tanie artykuły i stosunkowo tania wysyłka

5 / 5 2018-02-07

wszystko ok

5 / 5 2018-02-02

Przede wszystkim tanio! Do tego dochodzi szybkość realizacji zamówienie i dobry kontakt ze sklepem co ogólnie oceniam na moce OK:) Polecam.

2018-01-12

Żadnych problemów przy zakupie

5 / 5 2018-01-06

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie :) i podoba mi się to, że dzień wcześniej otrzymałam telefon z informacją o wysyłce :)

5 / 5 2017-12-09

Fachowa obsługa, dobry kontakt, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-12-04

Ekspresowa wysylka , wszytko ok,bogata oferta,b.dobry kontakt , polecam zakupy w tym sklepie.

2017-12-02

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-28

szybka i sprawna realizacja zamóienia.

5 / 5 2017-11-21

Pierwszy zakup i 100 % zadowolenie. Zamówienie zrealizowane ekspresowo, kontakt ze sklepem na poziomie. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-05

POLECAM!!!!!!!

5 / 5 2017-10-15

bardzo interesująca, polecam

5 / 5 2017-10-11

Bezproblemowa realizacja zamówienia, szybki kontakt oraz błyskawiczna odpowiedź na zapytanie ofertowe. Polecam!

5 / 5 2017-10-09

Szybko i sprownie

5 / 5 2017-09-15

polecam szybka realizacja, towar zgodny z opisem, cena super

5 / 5 2017-09-10

Sklep bardzo dobry,ceny bardzo dobre, solidna i szybka dostawa. Jestem zadowolony z transakcji. Korzystałem z usług sklepu wcześniej i będę korzystał w przyszłości.

5 / 5 2017-09-04

OK

5 / 5 2017-09-02

Polecam

2017-08-28

Sprzedawca kompetentny, utrzymuje kontakt z klientem. Osobiście zostałem poinformowany o braku towaru i zapewniony o jak najszybszym - pozytywnym załatwieniu transakcji kupna-sprzedaży.

5 / 5 2017-08-09

super

2017-07-24

Towar dotarł pęknięty i niepełnowartościowy

5 / 5 2017-07-23

jestem zachwycona, jeszcze nigdy realizacja zamówienia nie nastąpiła tak błyskawicznie, towar super, kontakt super

5 / 5 2017-07-16

Super servis

5 / 5 2017-07-11

Pełen profesjonalizm. Wypada tylko wszystkim polecić :)

5 / 5 2017-06-29

Sprzedawca naprawdę godny polecenia. Konkurencyjne ceny, dostawa na czas. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-06-12

Bardzo dobry sklep. Fajna szybka oraz tania przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Super, polecam: terminowo , bardzo szybko, super kontakt za sprzedawcą

5 / 5 2017-06-01

Dobry sklep,błyskawiczna wysyłka,dobrze zapakowana. Polecam.

5 / 5 2017-05-19

Sklep bardzo profesjonalny, szybka transakcja. Osobiście mam same pozytywne doświadczenie. Polecam

5 / 5 2017-04-17

Serdecznie polecam, towar bardzo dobrej jakości, przemiła obsługa, szybka wysyłka. Wszystko super !!

2017-04-12

Świetny kontakt z obsługą. Bardzo przyjemnie zrobiłam zakupy. Jak tylko nadarzy się okazja, skorzystam jeszcze raz.

2017-04-08

Bardzo dobry, konkretny kreator tworzenia zamówienia, płatności. Bardzo przyjazny system robienia zakupów przez internet. Bardzo miłe zaskoczenie.

5 / 5 2017-04-03

dobry sklep, szybka realizacja

2017-03-29

bardzo fajny

Rzetelne opinie o Arakom.pl

Arakom.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.arakom.pl

Email
[email protected]

Telefon
(32) 209 18 85

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie