Kategorie: / Komputery / RTV / Biuro

Aramisklep.pl Opinie Klientów

3.93/5.00 - ilość ocen: 28
opinie o Aramisklep.pl
2 / 5 2019-02-26

Największy negatyw jaki tylko może być. Pomimo przelania pieniędzy towaru nie otrzymałem. Zwrotu pieniędzy również. Inną tablicę zamówiłem już dawno. Na początku owszem kontakt był. Pani skłamała że trzeba czekać do 10 dni na tablicę. Po upływie 10 dni zero kontaktu. Dzwoniłem chyba milion razy i UWAGA raz Pani odebrała telefon witając mnie słowami ( uwaga cytuję Panią) " Musiałam odebrać bo tak pan napierdzielał jak szalony tym telefonem". Po czym spławiła mnie prosząc o wysłanie emaila, na który zobligowała się odpowiedzieć. Niestety żadnego emaila nie dostałem.Porażka. Sklep porażka. Sprawa trafiła już do odpowiednich organów. Serdecznie nie polecam wszystkim tego sklepu.

2019-01-21

Od 3 tygodni mają moje pieniądze i nie oddają, katastrofa, szemrana firma, inni od razu powiedzieli,że tego towaru już nie ma a ci-mamy ostatnią sztukę, no i mnie złapali, UWAGA

5 / 5 2018-12-30

Bardzo pozytywny kontakt. Szybka odpowiedź, elastyczność. Niskie ceny.

2 / 5 2018-12-17

NIE POLECAM! zamówienie złożone w marcu expresowa wpłata - po miesiącu brak towaru po czym rezygnacją z zamówienia ale zwrotu pieniędzy nie zobaczyliśmy do dziś

2018-11-14

Brak realizacji towaru od dwóch tygodni mimo tego że zapłaciłem a towar miał być dostarczony w ciągu 5 dni roboczych. Nie można się dodzwonić - jeden numer komórkowy jest wyłączony a drugi nie odpowiada - dziś łaskawie dostałem esemesa - "proszę o wiadomość". Napisałem kilka dni temu maila dotyczącego rezygnacji z zamówienia i z żądaniem zwrotu gotówki - brak jakiejkolwiek odpowiedzi.

5 / 5 2018-11-07

Super obsługa, szybki czas realizacji zamówienia,zero jakichkolwiek problemów.Polecam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2018-10-19

Najbardziej beznadziejny sklep internetowy, w którym zdarzyło mi się dokonać zakupu. Po 3 tygodniach oczekiwania dostałem ekran inny niż zamawiany (bo "wciąż czekamy na dostawy"). Przez ten czas praktycznie zero kontaktu ze strony sklepu, gdyby nie moje maile i telefony to zamówienie pewnie by wciąż było na etapie "oczekuje na potwierdzenie". Nie dostałem faktury, o którą prosiłem. Zamiast tego dostałem.... świąteczne życzenia z jawną listą adresatów! Mam teraz wielką ochotę skopiować tę opinię i rozesłać do wszystkich osób z tej listy. Jednym słowem: sklep omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2018-09-14

Uwaga oszuści!!!! jakl można doprowadzić do zablokowania strony, żeby dalej nie okradali takich naiwniaków jak ja?

5 / 5 2018-07-30

Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt z obsługą, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-17

Polecam Gorąco zakupy doskonały przepływ informacji na każdym etapie zamówień towar dobrze zabezpieczony i szybko wysłany bez konkurencyjne ceny miła obsługa napewno sklep wart polecenia .

5 / 5 2018-07-08

W pełni zadowolony. Pełen profesjonalizm informacje o każdym etapie zamówienia na bieżąco ,błyskawiczna i bezproblemowa wysyłka.Ceny bez porównania z konkurencją gorąco zachęcam do zakupów

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalny sklep; swietna informacja o stanie realizacji zamówienia, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

polecam

3 / 5 2018-04-05

najgorszy sklep internetowy, odradzam, stracony czas i pieniądze , już od miesiąca próbuje się dodzwonić bezskutecznie, maile bez odpowiedzi tragedia.

5 / 5 2018-03-23

super błyskawiczna transakcja!

1 / 5 2018-03-11

Bardzo negatywna. Pomimo zapłaty zamówiony produkt nie dotarł. Kontakt z firmą jest bardzo utrudniony. Brak odpowiedzi na maile i telefon. Na razie nie ma kontaktu ani zwrotu wpłaconej kwoty.

5 / 5 2018-01-29

Rewelacyjnie szybka wysyłka nie minęło 24H, dodatkowym atutem jest wszechstronność i elestycznośc wobec klienta, pierwszy sklep który z czystym sumienim mogę POLECIĆ i na pewno wróće;)

5 / 5 2018-01-12

Doskonała obsługa klienta, szybka dostawa. Z ogromną przyjemnością mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-12-27

Doby kontakt, miła i rzeczowa obłsługa, informowano mnie o każdym etapie zamówienia. Polecam!

3 / 5 2017-12-12

Zamówiłem towar 2014-03-20. Od razu zrobiona była płatność na podstawie przesłanej proformy. Po 14 dniach brak przesłanego towaru. Trzeba było przesłać potwierdzenie przelewu bo w sklepie nie zauważyli. Pomimo przekazania zamówienia do realizacji do DNIA DZISIEJSZEGO TOWARU NIE OTRZYMAŁEM. Gdy wreszcie ktoś odbierze to mówią, że danym zamówieniem zajmowała się osoba, która aktualnie jest niedostępna. ODRADZAM TEN SKLEP!!!!

2017-11-26

UWAGA!!! Zakupiłam produkt miesiąc temu i do tej pory nie mam ani produktu ani zwrotu, choć dostałam info że zwrot będzie!!! Od tamtej pory nie ma pieniędzy na moim koncie, a to ponad 3000zł

1 / 5 2017-10-11

Nie kupujcie w tym sklepie!!! Oszuści, którym się płaci a potem przez kilka miesięcy pisze, dzwoni a towaru nie przysyłają. Pani właścicielka - Krztoń Żaneta - jest osobą, z którą mailowałam i telefonowałam kilkunastokrotnie. Brak reakcji, kolejne obietnice, zganianie winy na poddostawców. Kompletny brak profesjonalizmu.

5 / 5 2017-09-22

bardzo dobry kontakt szybka realizacja zamówienia

2017-09-02

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-08-19

Sklep posiada profesjonalnie przygotowaną kadrę pracowników, chętnie służącą pomocą w doradztwie i informowaniu o konkretnych produktach. Co prawda, przy wysyłce nie dotarły wszystkie części ekranu, ale już następnego dnia po zgłoszeniu tego faktu wszystko przyszło co brakowało. Zdecydowanie polecam sklep wszystkim użytkownikom.

5 / 5 2017-08-14

Szybka, rzetelna i miła obsługa.POLECAM

2017-07-17

Zamówienie do sklepu złożyłam 02.02.2012r. Po wielu próbach udało mi się dodzwonić na jeden ze wskazanych numerów. Podczas rozmowy poinformowano mnie, iz w danej chwili nie ma możliwości sprawdzenia mojego zamówienia, ale kiedy powiedziałam, co zostało zamówione usłyszałam, że czekają na towar i otrzymam go w następnym tygodniu czyli między 13-17.02.2012r. Po kolejnym telefonie z mojej strony w dniu 17.02.2012r dowiedziałam się że towar zostanie wysłany dziś, czyli 20.02.2012r. o czym zostanę poinformowana mailowo. W międzyczasie wysłałam maila do sklepu, ale on również pozostał bez odpowiedzi. W dniu 22.02.2012r. w końcu otrzymałam swoje zamówienie, tylko że tablica jest uszkodzona - obłamane z dwóch stron mocowania listwy do przytrzymywania kartek papieru na tablicy. Nie mam jednak siły a tym bardziej ochoty dochodzić, czy to wina firmy kurierskiej, czy taki towar mi przesłano. ( opakowanie nie było uszkodzone).

2017-06-27

OSZUŚCI, ponad miesiąc temu złożyłam zamówienie i tego samego dnia wpłaciłam pieniądze na konto. Nie odpowiadają na e-mail, nie odpowiadają na telefony i na sms. Jestem 600 zł. stratna, ponieważ od zjawy nie da się odzyskać pieniędzy ani towaru.

1 / 5 2017-06-15

Bardzo negatywna. Zapłaciłam dużą kwotę za zamówiony towar. Mijają dwa miesiące i nie ma towaru. Nie można się dodzwonić. Katastrofa

2017-06-13

Opine pozytywna, miły kontakt, sprawna przesyłka , towar zgodny z oferta na stronie sklepu i zadowalającej jakości.

2017-06-05

KU PRZESTRODZE!!! Od miesiąca (12.06.2014) ta garażowa firma trzyma moje pieniądze. Realizacja miała nastąpić w tygodniu otrzymania gotówki, ale... jakoś im nie wyszło. Kłamią w żywe oczy! Po dwóch tygodniach dostałam info, że to wina spedytora. Dociekliwa jestem, więc zadzwoniłam. Podany spedytor nigdy w życiu nie słyszał o Żanecie Krztoń i paczce rzekomo zleconej do mnie. Każdorazowo po kontakcie telefonicznym ktoś ma się odezwać, ale oczywiście tego nie robi. Kiedy ja dzwonię nikt nic nie wie. Oczywiście, że wie, ale co ma mi powiedzieć? Że robią ze mnie idiotkę? A właścicielka... już nawet nie raczy ze mną porozmawiać telefonicznie. Pracownica mówi, że jej nie ma. No pewnie... dostała moje pieniądze to biega po sklepach. Zażądałam zwrotu pieniędzy grożąc kancelarią. Z tym, że ja na straszeniu nie poprzestanę. Jutro oddaję sprawę do kancelarii. Właścicielka trafi na kogoś, kogo nie spławi nie odpisywaniem na maile.

5 / 5 2017-05-29

szybko, skutecznie, pozytywnie ! polecam

5 / 5 2017-05-17

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i przede wszytskim fachowe doradctwo. Polecam innym kupujacym!

5 / 5 2017-04-24

Rewelacyjna obsługa, chętnie pomagją w doborze sprzętu, wszytko wyjaśniają i proponują najlepsze rozwiązamie co nie znaczy najdroższe. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym!

5 / 5 2017-04-22

bardzo sprawna i szybka obsługa zamówienia, dostawy i faktury tania przesyłka, towar dobrze zapakowany, bieżaca informacja o stanie zamowienia

5 / 5 2017-03-26

Szybka transakcja, bardzo miła obsługa, sklep pozytywny jakich mało! Polecam!

Rzetelne opinie o Aramisklep.pl

Aramisklep.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.aramisklep.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie