Kategorie: / Foto

Arcdeco.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arcdeco.pl
5 / 5 2019-02-15

Zakupy w internecie robiłem kilka razy i w ostatnim czasie niestety nie byłem zadowolony. Znajomy polecił mi arcdeco. Ten sklep przywrócił mi wiarę, że można zrobić zakupy w internecie i być w pełni zadowolonym. Polecam ten sklep wszystkim. Super kontakt i profesjonalne podejście.

5 / 5 2019-02-10

Szybka realizacja w ciągu kilku dni, miły kontakt i nawigacja nuvi 765t w bardzo dobrej cenie i 3 letniej gwarancji.

5 / 5 2019-02-04

Dobry sklep, pewne zakupy. Polecam.

5 / 5 2019-01-22

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami - polecam

5 / 5 2018-12-10

Z taką życzliwością i cierpliwością nie spotkałem się jeszcze nigdzie. Bardzo rzeczowe i szybkie zrealizowanie zlecenia. Jestem pod Wielkim Wrażeniem przez duże "W". Pozdrawiam i zdecydowanie polecam.

2018-09-13

Bardzo udane zakupy w tym sklepie. Kupiłem Sigmę 70-200. Gwarancja 3 lata, oficjalna dystrybucja, dobra cena i miły gratis. Pozdrawiam i dziękuję

5 / 5 2018-02-25

Czas realizacji wydłużał się ale p. Basia zadzwoniła i wytłumaczyła wszystko, towar otrzymałem i dodatkowo otrzymałem mini rabat oraz prezencik. Super Kobieta, Super Sklep. Polecę znajomym.

5 / 5 2018-02-17

Bardzo szybko, miło i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-02-15

Zamówiony obiektyw przyszedł w 30godzin od zamówienia. A inni sprzedawcy mówili że niema go w Polsce. Kontakt pozytywnie, Towar pozytywnie, kurier pozytywnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Po raz kolejny dokonałem zakupów w arcdeco.pl Tym razem kolejna lampa SB-900. Szybko , miło , w dobrej cenie.Polecam każdemu.

5 / 5 2017-10-26

Ostatnio coraz gorzej patrzyłem na oferty internetowe, interesował mnie jedynie odbiór osobisty. Ale tu czytając opinie zaryzykowałem i co.... REWELACJA. Mogęz czystym sumieniem polecić, Doskonały kontakt, paczka zapakowana profesjonalnie i co niemożliwe dla innych dla nich było możliwe oraz szybko zrealizowane. Planuję w przyszłości obiektyw - wybór sklepu już mam z głowy.

5 / 5 2017-10-21

Zdecydowanie polecam. Bardzo szybko i rzeczowo przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2017-10-06

Witam jestem fotoamatorem. Kupiłem w sklepie karty CF San Disk 4GB . Z karty zniknęło 60% zdjęć. Panikowałem , w sklepie dostałem instrukcję jak odzyskać , dodatkowo karta została przetestowana przez pana Tomka. Okazało się że mam zepsuty czytnik który powoduje zaniki zdjęć. Bardzo dziękuję za pomoc. Polecam każdemu zagubionemu fotoamatorowi. Dodatkowo pan Tomek wyjaśnił mi jak robić ostre zdjęcia skracając czas naświetlania. Lata już nie te co kiedyś i ręce się trzęsą. Bardzo dziękuję za pomoc. Gorąco polecam sklep.

2017-09-16

Kupowałem w Arcdeco juz wielokrotnie i moge z czystym sumieniem polecic ten sklep każdemu . Miła fachowa obsługa, łatwy kontakt, żadnego owijania w bawełne itp. Towar niemalże z "ręki do ręki" Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-03-30

Postanowiłem kupić Nikon-a D3x z obiektywem 24-70mm, długo szukałem odpowiedniego sklepu, w końcu wybór padł na „arcdeco”. Dziś cieszę się że dokonałem właśnie takiego wyboru, i pomimo że sklep znajduje się pawie na drugim końcu Polski to przesyłkę dostałem z moim upragnionym sprzętem już na drugi dzień. POLECAM – bardzo dobry kontakt z Panią o miłym ciepłym głosie, i na dodatek można porozmawiać i zaczerpnąć fachowych porad i komentarzy co do sprzętu i cen. Następne zakupy na pewno będą w arcdeco.

Rzetelne opinie o Arcdeco.pl

Arcdeco.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.arcdeco.pl

Email
[email protected]

Telefon
516155312

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie