Kategorie: / Komputery

Arche.home.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arche.home.pl
5 / 5 2019-02-27

Perfekcyjne podejście do handlu, znakomita organizacja, wszystko szybko, łatwo i przyjemnie. POLECAM

5 / 5 2019-01-27

Piątek godzina 12 zamawiam towar. Wysyłają jeszcze tego samego dnia i w poniedziałek odbiór !!! To sie nazywa szybkość !!!

2018-09-26

Ten sklep to jakaś pomyłka kupiłem karte graficzną i sklep usunięto!!! zniewaga pieniądze w błoto żenada poprostu spaliła mi się karta graficzna i gwarancja tego nie uznaje!!!

5 / 5 2018-09-17

Zamówiłem notebooka, nigdzie w sieci nie znalazłem takiego żeby spełniał te parametry co chciałem i był z XP-kiem, no i jeszcze ta cena, przysłali i wszystko jest ok, sklep taki jaki powinien być.

5 / 5 2018-09-09

Sklep godny polecenia. Szybko wysyłka. Dobrze zabezpieczony towar. Informacja na bieżąco o etapie realizacji zamówienia jak na dobry sklep internetowy przystało. Polecam.

2018-08-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zamówiłem i opłaciłem w czwartek. W poniedziałek już miałem w domu.

5 / 5 2018-03-22

Wszystko super! Szybka wysyłka, towar pierwsza klasa! Dbałość o każdy szczegół - doceniam!! OCZYWIŚCIE - POLECAMMM!!!

5 / 5 2018-01-23

Dobry sklep. Wszystko sprawnie i ok. Polecam!

5 / 5 2017-11-28

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-11-12

Wszystko OK Jedynie nie dostałem meila z numerem listu przewozowego . Polecam !

5 / 5 2017-09-22

Wszystko jak najbardziej OK. Wysyłka MEGA EXPRESOWA!!!!!!!!! PEŁEN PROFESJONALIZM !!!!!! GORĄCO POLECAM !

5 / 5 2017-09-19

Wszystko w pełni profesjonalnie. Kontakt, błyskawiczna wysyłka etc. Polecam, dziekuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-05-31

Sklep bardzo profesjonalny, szybka wysyłka, zamówiłem w środę, a w czwartek po południu towar już miałem w domu. Zapakowane idealnie, ładna pisemna 3 letnia gwarancja, nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-05-21

Dużo można by tu napisać bo jest o czym, ale postaram się przedstawić to w skrócie...;-) Na początek: konkurencyjne ceny, porządny i pewny sprzęt, bardzo miły kontakt z pracownikami i obsługą. Błyskawiczna wysyłka! (ocenę 10 dla sklepu oparłem o szybkość wysyłki sprzętu, a nie szybkość jej doręczenia! - za to wielkie "0" [czyt. "zero!"] należy się kurierowi!) Płyta miała problemy z obsługą procesora: nie ma sprawy!-wymieniona na inną! ;-) I tu podziękowania za zrozumienie i cierpliwość ze strony sklepu... Takich plusów można by było wymienić jeszcze kilka, ale najlepiej będzie jak się sami o tym przekonacie robiąc zakupy w tym Sklepie!;-) Ja jestem już po dwóch seriach zakupów w "Arche" i na pewno nie zamierzam na tym zaprzestać! Ogólnie jestem bardzo zadowolony i Sklep mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim kupującym! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-05-15

Sprzęt zamówiony w poniedziałek ok.16h został wysłany tego samego dnia,a dnia następnego około 12h był juz u mnie!Jestem naprawdę zadowolony z zakupu w tym sklepie,pierwszy raz spotkałem się z tak szybką realizacją zamówień.Do tego najniższa cena w sieci jaką znalazłem na dany towar.Szybki kontakt,odpowiadają na pytania o każdy szczegół produktu. Sprzęt dobrze zabezpieczony. Sklep oczywiśie polecam,same plusy,dlatego ode mnie dycha.

Rzetelne opinie o Arche.home.pl

Arche.home.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.arche.home.pl

Email
[email protected]

Telefon
068 32 400 32

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie