Kategorie: / Dom / Pozostałe

Arcotech.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arcotech.pl
5 / 5 2019-02-28

wszystko super

5 / 5 2019-02-20

wszystko w porzadku

5 / 5 2019-02-19

KOLEJNY ZAKUP I KOLEJNY DUZY POZYTYW! SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2019-02-11

wszystko super, polecam

5 / 5 2019-02-01

bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-21

sklep godny polecenia, dobry kontakt i szybka wysyłka. dziekuje

5 / 5 2019-01-07

polecam, bardzo szybko zrealizowanie zamówienie

5 / 5 2018-12-22

Arcotech - jest godny polecenia i dostarcza pełno pociech. Zawsze na czas nigdy się nie opóźnia przez to na przesyłki nie czekam do pozna Polecam wszystkim zawsze i wszędzie z Arcotechem dobrze wam będzie :D

5 / 5 2018-12-18

Wszystko super, bardzo polecam ten sklep i tego sprzedawcę. Towar dotarł, bez zastrzeżen dobrze zapakowany i w terminie.

5 / 5 2018-12-08

błyskawiczny zakup i wysyłka, towar świetnie zapakowany, dziekuję

5 / 5 2018-12-06

Dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka ekpresss a towar dobrze zapakowany i zabezpieczony POLECAM

5 / 5 2018-12-06

super polecam

5 / 5 2018-11-24

Zakup i wysyłka przebiegło to szybko i sprawnie, przesyłka dobrze zabezpieczona, urządzenie solidne i sprawne. Dziekuje

5 / 5 2018-11-23

polecam, wszystko gra

5 / 5 2018-11-16

Zakup udany, przesyłka szybka. Dobry kontakt, jak zadzwoniłam dostałam nr przesyłki i sama mogłam śledzić gdzie jest. Urządzenie było dobrze zabezpieczone

5 / 5 2018-11-12

Kolejne zamówienie i kolejny raz się nie zawiedliśmy. Gorąco wszystkim polecam

5 / 5 2018-10-19

Przed zakupem miałem kilka pytań, na maila odpowiadają w przeciągu kilku godzin i wysyłka towaru czasem już jest tego samego dnia . Duży plus. POLECAM

5 / 5 2018-10-16

ok polecam sklep

5 / 5 2018-10-16

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-10-11

Dziękuje za szybką wysyłkę, wszystko dotarło przed świętami tak jak Pan obiecał. I rodzinka zadowolona a to najważniejsze. Dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-10-07

Wszystkoz towarem zakupionmy w sklepie ok, wszystko dołączone instrukcje, towar dobrze zabezpieczony. Bardzo polecam sklep!!

5 / 5 2018-10-03

wszystko OK

5 / 5 2018-09-15

Pełna satysfakcja z obsługi sklepu

5 / 5 2018-09-08

Sklep godny polecenia, można mu zaufać. Szybka realizacja i sprzęt dokładnie taki jak w opisie. Polecam

5 / 5 2018-09-05

wszystko w porządku, sprzęt mop otrzymałam nastepnego dnia po południu

5 / 5 2018-09-01

WSZYSTKO OK POLECAM

5 / 5 2018-08-26

Wszystko w porządku, towar przyszedł szybciutko, bardzo miły kontakt. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-08-14

Super polecam

5 / 5 2018-07-16

Co do sklepu nie mam zastrzeżeń, natomiast kurier DPD zostawił moją przesyłkę na progu, nawet nie zadzwonił. Na szczęście nikt nie ukradł, skarga już została złożona! Sklep

5 / 5 2018-07-02

Bardzo pozytywnie oceniam sklep. Kontakt super, ekspresowa wysyłka. Wszystko w miłej i przyjemnej atmosferze.

5 / 5 2018-06-11

WSZYSTKO ZAŁATWIONE EKSPRESEM. ZAMOWIENIE I DOSTAWA. KONTAKT SUPER. DZIEKUJE I POLECAM SKLEP

5 / 5 2018-05-31

wszystko ok

5 / 5 2018-05-25

super!

5 / 5 2018-05-08

Polecam, na zakupy małe i duże. Dziękuje za realizacje zamówienia i bardzo dobry produkt.

5 / 5 2018-04-28

Przy świątecznym szale, staneli na wysykości zadania i zdązyli z wysyłką i miałamm prezemt na święta. Także dziękuje i pozdrawiam. Oczywiscie polecam!

5 / 5 2018-04-25

Super sklep i bardzo dziękuje za tak ekspresową przesyłkę. Ledwo ją zamówiłam a za chwile kurier pukał do drzwi :) pozdrawiam serdecznie

5 / 5 2018-04-07

Dziękuje za szybką realizacje zamówienia, sprzęt jest rewelacyjny, używam go codziennie. POLECAM!!

5 / 5 2018-04-07

bardzo dobre wrażenie, szybka wysyłka , dobre porady i towar super,

5 / 5 2018-03-23

wszystko super , szybka dostawa

5 / 5 2018-02-20

profesjonalne podejscie, szybka obsluga

5 / 5 2018-02-20

wszystko prawidłowo, polecam

5 / 5 2018-02-04

POLECAM SKLEP. DOBRY KONTAKT, SZYBKA WYSYŁKA, WSZYSTKO JAK TRZEBA.

5 / 5 2018-01-21

Towar dotarł w umówionym terminie, dobrze zabezpieczony. Wszystko zgadzało się z opisem zamieszczonym na stronie, nie było niestety instrukcji w j.polskim ale po informacji została szybko dosłana.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka a sprzęt super działa. Polecam!

5 / 5 2018-01-20

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, towar dobrze zapakowany i sprawny. POLECAM SKLEP!

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna obsługa i towar dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-01-17

Bardzo polecam. Wysyłka była juz tego samego dnia co zamówiłem. Także naprawdę szybko. Dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-01-16

Realizacja zamówienia, szybkość i informacja zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie. Urządzenie dotarło do mnie bardzo dobrze zabezpieczone, byłam też informowana na bieżąco o statusie zamówienia i już po JEDNYM dniu od zamówienia mogłam się cieszyć zakupem w domu. POZDRAWIAM

5 / 5 2018-01-03

polecam

5 / 5 2017-12-27

MIMO MALEJ POMYLKI WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE ZALATWIONE. POLECAM INNYM

5 / 5 2017-12-17

bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-14

Jestm podwrażeniem tak szybkiej wysyłki, praktycznie straciłam nadzieje na szybką dostawę przed świętami, a tutaj niespodzianka. Pan był tak miły że wysłał towar od razu po złożeniu zamówienia, dzięki temu wszystko doszło na czas. POLECAM

5 / 5 2017-11-27

Duży plus dla sklepu za szybką przesyłkę. Jednego dnia zamówiłem i drugiego już było. WOW POLECAM

5 / 5 2017-11-15

WSZYSTKO DOBRZE, PACZKA PRZYSZLA SZYBKO I URZADZENIE DZIALA DOBRZE

5 / 5 2017-11-13

Szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-23

Jestem zadowolona z obsługi tego sklepu, mimo iż produkt nie spełniał moich oczekiwań, zwrot był wykonany ekspresowo i bezproblemowo. Na pewno jeszcze skorzysta z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-10-14

Sklep godny polecenia. Już kilka razy robiłem tam zakupy i zawsze wszystko na czas i dobrej jakości. POLECAM

5 / 5 2017-10-05

Szybko, sprawnie i miła obsługa. Dziękuje i Polecam

5 / 5 2017-10-01

Bardzo uczciwy sklep, transakcja przebiegła dość szybko i mimo mały braków w przesyłce, szybko zostały uzupełnione plus mały gratis także dziękuje i polecam

5 / 5 2017-09-18

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Uzyskałam fachowe i szybkie odpowiedzi na wszelkie zadane pytania dotyczące używanego sprzętu nabytego w tym sklepie. Z prędkością błyskawicy usunięto mi usterkę na gwarancji. Jestem po prostu zachwycona: przesłanie + naprawa+ odesłanie trwało 4 dni - NIEWIARYGODNIE SZYBKO.

5 / 5 2017-09-07

bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-08-21

polecam

5 / 5 2017-08-12

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, z zakupu jestesmy zadowoleni. Polecam

5 / 5 2017-08-12

Gorąco polecam, wszystko było ok. Duży plus za szybką dostawę. Dziękują.

5 / 5 2017-08-12

bardzo profesjonalne podejście do klienta. polecam!

5 / 5 2017-08-07

Gorąco polecam sklep internetowy arcotech.pl, duży wybór różnych sprzętów również do profesjonalnego użytku. Bardzo dobra jakość.

5 / 5 2017-08-03

Szybka wysyłka i sklep porządny

5 / 5 2017-07-20

wszystko super

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-14

kontrahent spisał się wzorowo

5 / 5 2017-07-13

Wszystko naj. Najszybsza dostawa ever, najlepszej jakości towar i najlepszy sprzedajacy polecam!

5 / 5 2017-07-11

Sklep godny polecenia. Kupowałam trochę drogiego sprzętu, miałam lekkie obawy ale zadzwoniłam, porozmawiałam z miłym panem i wszystko przyszło szybko.

5 / 5 2017-07-10

ok!

5 / 5 2017-07-09

bardzo pozytywnie, szybka przesylka polecam sklep arcotech.pl

5 / 5 2017-07-04

POLECAM!!

5 / 5 2017-07-03

Wszystko załatwione bardzo szybko, w takich firmach można robić zakupy. Duży plus za bezproblemową realizacje.

5 / 5 2017-07-02

wSZYSTKO SPRAWNIE, BYŁ LEKKI POŚLIZG ALE TO Z WINY KURIERA.

5 / 5 2017-07-01

Jesteśmy z żoną stałymi klientami, to chyba mówi samo przez siebie ze warto korzystać z usług tego sklepu!

5 / 5 2017-06-30

Polecam ten sklep internetowy, uczciwy i sumienny. Paczkę dostaliśmy szybko i dobrze zapakowaną.

5 / 5 2017-06-25

towar zgodny z umowa

5 / 5 2017-06-11

wszystko w porzadku, towar przyszedł dnia nastepnego paczka kurierską , plus za mozliwosc sprawdzenia paczki przy kurierze

5 / 5 2017-06-01

towar bardzo szybko dostarczony, sklep spisuje sie na 5tke i taką daje notę

5 / 5 2017-05-14

OK polecam sklep

5 / 5 2017-04-27

Wszystko super, gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-23

polecam sklep, profesjonalne podejscie

5 / 5 2017-04-19

brak uwag, a sklep jest bez zastrzezen

5 / 5 2017-04-07

OK

5 / 5 2017-04-05

Polecam, towar przyszedł w umówionym terminie, była też możliwość śledzenia przesyłki. Wszystko na 100% sprawnie i uczciwie. Polecam

5 / 5 2017-04-03

Polecam sklep, jestem naprawdę zadowolony z przebiegu transakcji. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-01

Pełen profesjonalizm

Rzetelne opinie o Arcotech.pl

Arcotech.pl

Siedziba
Opole

WWW
http://arcotech.pl

Email
[email protected]

Telefon
794 13 15 50

Komórka
-

Infolinia
794 13 15 50

Logowanie