Kategorie: / Dom / Pozostałe

Arcotech.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arcotech.pl
5 / 5 2019-02-28

wszystko super

5 / 5 2019-02-20

wszystko w porzadku

5 / 5 2019-02-19

KOLEJNY ZAKUP I KOLEJNY DUZY POZYTYW! SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2019-02-11

wszystko super, polecam

5 / 5 2019-02-01

bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-21

sklep godny polecenia, dobry kontakt i szybka wysyłka. dziekuje

5 / 5 2019-01-07

polecam, bardzo szybko zrealizowanie zamówienie

5 / 5 2018-12-22

Arcotech to firma, którą szczerze polecam i która przynosi wiele satysfakcji. Zawsze dostarcza swoje usługi punktualnie, nie zdarza się im spóźniać, dzięki czemu nie muszę czekać na przesyłki do późna. Z całego serca polecam wszystkim korzystanie z usług Arcotech, bez względu na miejsce i czas, zawsze będziecie zadowoleni :D

5 / 5 2018-12-22

Firma Arcotech jest bardzo godna polecenia i zapewnia wiele korzyści. Zawsze dotrzymuje terminów, dzięki czemu nie muszę czekać na przesyłki do późna. Osobiście polecam ją wszystkim, gdziekolwiek jesteście, bo dzięki Arcotechowi będziecie się czuli świetnie :D

5 / 5 2018-12-18

Wszystko super, bardzo polecam ten sklep i tego sprzedawcę. Towar dotarł, bez zastrzeżen dobrze zapakowany i w terminie.

5 / 5 2018-12-08

błyskawiczny zakup i wysyłka, towar świetnie zapakowany, dziekuję

5 / 5 2018-12-06

Dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka ekpresss a towar dobrze zapakowany i zabezpieczony POLECAM

5 / 5 2018-12-06

super polecam

5 / 5 2018-11-24

Zakup i wysyłka przebiegło to szybko i sprawnie, przesyłka dobrze zabezpieczona, urządzenie solidne i sprawne. Dziekuje

5 / 5 2018-11-23

polecam, wszystko gra

5 / 5 2018-11-16

Zakup był udany, przesyłka została dostarczona szybko. Komunikacja była dobra, gdy zadzwoniłam, otrzymałam numer przesyłki i mogłam samodzielnie śledzić jej lokalizację. Urządzenie było solidnie zabezpieczone.

5 / 5 2018-11-12

Kolejne zamówienie i kolejny raz się nie zawiedliśmy. Gorąco wszystkim polecam

5 / 5 2018-10-19

Przed zakupem miałem kilka pytań, na maila odpowiadają w przeciągu kilku godzin i wysyłka towaru czasem już jest tego samego dnia . Duży plus. POLECAM

5 / 5 2018-10-16

ok polecam sklep

5 / 5 2018-10-16

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-10-11

Dziękuje za szybką wysyłkę, wszystko dotarło przed świętami tak jak Pan obiecał. I rodzinka zadowolona a to najważniejsze. Dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-10-07

Wszystkoz towarem zakupionmy w sklepie ok, wszystko dołączone instrukcje, towar dobrze zabezpieczony. Bardzo polecam sklep!!

5 / 5 2018-10-03

wszystko OK

5 / 5 2018-09-15

Pełna satysfakcja z obsługi sklepu

5 / 5 2018-09-08

Sklep godny polecenia, można mu zaufać. Szybka realizacja i sprzęt dokładnie taki jak w opisie. Polecam

5 / 5 2018-09-05

wszystko w porządku, sprzęt mop otrzymałam nastepnego dnia po południu

5 / 5 2018-09-01

WSZYSTKO OK POLECAM

5 / 5 2018-08-26

Wszystko w porządku, towar przyszedł szybciutko, bardzo miły kontakt. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-08-14

Super polecam

5 / 5 2018-07-16

jest w porządku, ale kurier DPD nie wykazał należytej staranności, pozostawiając moją paczkę na drzwiach bez uprzedniego telefonu. Na szczęście nic nie zostało skradzione, ale skarga już została złożona!

5 / 5 2018-07-16

jest bez zarzutu, ale kurier DPD nie był profesjonalny - zostawił moje zamówienie na progu i nawet nie poinformował mnie o dostawie. Na szczęście nikt nie ukradł paczki, ale już złożyłem reklamację!

5 / 5 2018-07-02

Bardzo pozytywnie oceniam sklep. Kontakt super, ekspresowa wysyłka. Wszystko w miłej i przyjemnej atmosferze.

5 / 5 2018-06-11

WSZYSTKO ZAŁATWIONE EKSPRESEM. ZAMOWIENIE I DOSTAWA. KONTAKT SUPER. DZIEKUJE I POLECAM SKLEP

5 / 5 2018-05-31

wszystko ok

5 / 5 2018-05-25

super!

5 / 5 2018-05-08

Polecam, na zakupy małe i duże. Dziękuje za realizacje zamówienia i bardzo dobry produkt.

5 / 5 2018-04-28

Podczas gorączkowego świątecznego zamieszania, byliśmy w stanie sprostać naszym obowiązkom i zdołaliśmy wysłać prezenty na czas. Chciałam także podziękować i przesłać pozdrowienia. Oczywiście serdecznie polecam!

5 / 5 2018-04-25

Super sklep i bardzo dziękuje za tak ekspresową przesyłkę. Ledwo ją zamówiłam a za chwile kurier pukał do drzwi :) pozdrawiam serdecznie

5 / 5 2018-04-07

Dziękuje za szybką realizacje zamówienia, sprzęt jest rewelacyjny, używam go codziennie. POLECAM!!

5 / 5 2018-04-07

bardzo dobre wrażenie, szybka wysyłka , dobre porady i towar super,

5 / 5 2018-03-23

wszystko super , szybka dostawa

5 / 5 2018-02-20

profesjonalne podejscie, szybka obsluga

5 / 5 2018-02-20

wszystko prawidłowo, polecam

5 / 5 2018-02-04

POLECAM SKLEP. DOBRY KONTAKT, SZYBKA WYSYŁKA, WSZYSTKO JAK TRZEBA.

5 / 5 2018-01-21

Produkt dotarł na czas, był odpowiednio zabezpieczony. Wszystkie elementy zgadzały się z opisem na stronie, niestety brakowało instrukcji w języku polskim. Po zgłoszeniu tego faktu, instrukcja została szybko dostarczona.

5 / 5 2018-01-21

Towar został dostarczony punktualnie, starannie zabezpieczony. Wszystko zgadzało się z opisem podanym na stronie internetowej, chociaż brakowało instrukcji w języku polskim. Jednak po zgłoszeniu tego faktu, instrukcja została szybko wysłana.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka a sprzęt super działa. Polecam!

5 / 5 2018-01-20

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, towar dobrze zapakowany i sprawny. POLECAM SKLEP!

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna obsługa i towar dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-01-17

Bardzo polecam. Wysyłka była juz tego samego dnia co zamówiłem. Także naprawdę szybko. Dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-01-16

Bardzo byłem zadowolony z realizacji zamówienia, niesamowicie mnie zaskoczyła szybkość oraz dostarczona informacja. Przesyłka dotarła do mnie w doskonałym stanie, została bardzo dobrze zabezpieczona. Co więcej, byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia i już po jednym dniu mogłem cieszyć się zakupem w domu. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-03

polecam

5 / 5 2017-12-27

MIMO MALEJ POMYLKI WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE ZALATWIONE. POLECAM INNYM

5 / 5 2017-12-17

bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-14

Jestem bardzo zaskoczona szybkim dostarczeniem zamówienia. Początkowo byłem/a sceptyczny/a co do otrzymania towaru przed świętami, ale zostałam/a pozytywnie zaskoczony/a. Sprzedawca był niezwykle uprzejmy i wysłał zamówienie zaraz po jego złożeniu, dzięki czemu wszystko dotarło na czas. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-12-14

Jestem bardzo zaskoczony(a) tak szybką dostawą, praktycznie straciłem(a) nadzieję na otrzymanie paczki przed świętami, ale niespodzianka, wszystko dotarło na czas. Pan był niezwykle uprzejmy(a), gdyż wysłał(a) towar od razu po złożeniu zamówienia. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-27

Duży plus dla sklepu za szybką przesyłkę. Jednego dnia zamówiłem i drugiego już było. WOW POLECAM

5 / 5 2017-11-15

WSZYSTKO DOBRZE, PACZKA PRZYSZLA SZYBKO I URZADZENIE DZIALA DOBRZE

5 / 5 2017-11-13

Szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-23

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym sklepie, mimo że towar nie spełnił moich oczekiwań. Jednakże, zwrot został przeprowadzony szybko i bez żadnych komplikacji. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-10-23

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym sklepie, chociaż produkt nie spełnił moich oczekiwań. Jednak zwrot został przeprowadzony szybko i bez żadnych problemów. Bez wątpienia skorzystam jeszcze z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-10-14

Sklep godny polecenia. Już kilka razy robiłem tam zakupy i zawsze wszystko na czas i dobrej jakości. POLECAM

5 / 5 2017-10-05

Szybko, sprawnie i miła obsługa. Dziękuje i Polecam

5 / 5 2017-10-01

Ten sklep jest bardzo uczciwy, przeprowadzka transakcji odbyła się niesłychanie sprawnie, pomimo drobnych braków w przesyłce, zostały one szybko uzupełnione. Dodatkowo, otrzymałem również mały gratis. Dziękuję serdecznie i gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-18

Obsłużono mnie bardzo sprawnie i profesjonalnie. Otrzymałam merytoryczne i ekspresowe odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące używanego sprzętu zakupionego w tym sklepie. Usterka została naprawiona z niesamowitą prędkością, na gwarancji. Jestem po prostu zafascynowana: cały proces obejmujący przesłanie, naprawę i odesłanie zajęły tylko 4 dni - jest to absolutnie nie do wiary jak szybko zostałem obsłużony.

5 / 5 2017-09-07

bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-08-21

polecam

5 / 5 2017-08-12

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, z zakupu jestesmy zadowoleni. Polecam

5 / 5 2017-08-12

Gorąco polecam, wszystko było ok. Duży plus za szybką dostawę. Dziękują.

5 / 5 2017-08-12

bardzo profesjonalne podejście do klienta. polecam!

5 / 5 2017-08-07

Gorąco polecam sklep internetowy arcotech.pl, duży wybór różnych sprzętów również do profesjonalnego użytku. Bardzo dobra jakość.

5 / 5 2017-08-03

Szybka wysyłka i sklep porządny

5 / 5 2017-07-20

wszystko super

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-14

kontrahent spisał się wzorowo

5 / 5 2017-07-13

Wszystko naj. Najszybsza dostawa ever, najlepszej jakości towar i najlepszy sprzedajacy polecam!

5 / 5 2017-07-11

Sklep godny polecenia. Kupowałam trochę drogiego sprzętu, miałam lekkie obawy ale zadzwoniłam, porozmawiałam z miłym panem i wszystko przyszło szybko.

5 / 5 2017-07-10

ok!

5 / 5 2017-07-09

bardzo pozytywnie, szybka przesylka polecam sklep arcotech.pl

5 / 5 2017-07-04

POLECAM!!

5 / 5 2017-07-03

Wszystko załatwione bardzo szybko, w takich firmach można robić zakupy. Duży plus za bezproblemową realizacje.

5 / 5 2017-07-02

wSZYSTKO SPRAWNIE, BYŁ LEKKI POŚLIZG ALE TO Z WINY KURIERA.

5 / 5 2017-07-01

Jesteśmy z żoną stałymi klientami, to chyba mówi samo przez siebie ze warto korzystać z usług tego sklepu!

5 / 5 2017-06-30

Polecam ten sklep internetowy, uczciwy i sumienny. Paczkę dostaliśmy szybko i dobrze zapakowaną.

5 / 5 2017-06-25

towar zgodny z umowa

5 / 5 2017-06-11

wszystko w porzadku, towar przyszedł dnia nastepnego paczka kurierską , plus za mozliwosc sprawdzenia paczki przy kurierze

5 / 5 2017-06-01

towar bardzo szybko dostarczony, sklep spisuje sie na 5tke i taką daje notę

5 / 5 2017-05-14

OK polecam sklep

5 / 5 2017-04-27

Wszystko super, gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-23

polecam sklep, profesjonalne podejscie

5 / 5 2017-04-19

brak uwag, a sklep jest bez zastrzezen

5 / 5 2017-04-07

OK

5 / 5 2017-04-05

Polecam, towar przyszedł w umówionym terminie, była też możliwość śledzenia przesyłki. Wszystko na 100% sprawnie i uczciwie. Polecam

5 / 5 2017-04-03

Polecam sklep, jestem naprawdę zadowolony z przebiegu transakcji. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-01

Pełen profesjonalizm

Rzetelne opinie o Arcotech.pl

Arcotech.pl

Siedziba
Opole

WWW
http://arcotech.pl

Email
[email protected]

Telefon
794 13 15 50

Komórka
-

Infolinia
794 13 15 50

Logowanie