Kategorie: / Dom

Ardant.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o Ardant.pl
5 / 5 2019-01-23

wszystko ok

5 / 5 2019-01-02

Pełen profesjonalizm. Przemiła obsługa. Widać, że zależy im na zadowoleniu klienta. Z ogromną przyjemnością polecam.

5 / 5 2018-12-20

jestem bardzo zadowolona z realizacji zakupu

4 / 5 2018-11-08

Komunikacja była bardzo dobra, produkty zostały sprowadzone na moje zamówienie. Musiałam trochę poczekać, ale wszystko odbyło się zgodnie z informacją, którą otrzymałam podczas dokonywania zakupu. Jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2018-11-08

Komunikacja przebiegła bardzo dobrze, produkty zostały sprowadzone według zamówienia, choć musiałam trochę poczekać, wszystko było zgodne z informacją podaną podczas zakupu. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalna i miła obsługa.

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok. Super szybko i profesjonalnie.

4 / 5 2018-09-26

Wszystko ok

3 / 5 2018-09-10

Piekne lampy i świetny sklep

5 / 5 2018-08-08

Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Polecam

5 / 5 2018-06-17

super sklep

5 / 5 2018-05-29

Życzliwy kontakt telefoniczny. Czas oczekiwania na realizację krótszy niż deklarowano. Towar zgodny z zamówieniem. Bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-05-27

polecam zakupy. Szybko

5 / 5 2018-05-14

Polecam zkupy w sklepie.

5 / 5 2018-04-21

Podziwiam podejście Pani Oli, która obsługiwała mnie, wobec klienta. Wszystkie sklepy powinny odzwierciedlać takie podejście w usługach zakupowych i zwrotowych (sam/a zwróciłem/am jedną z dwóch lamp). Ten sklep idzie naprawdę w kierunku maksymalnego zadowolenia klienta i stawia na wygodę transakcji. Bardzo gorąco polecam.

4 / 5 2018-03-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-11

Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalny produkt! Wygląda bajecznie :)

4 / 5 2018-02-27

Czekaliśmy na lampki przez długi czas, około trzech tygodni. Jednak wszyscy sprzedawcy tego konkretnego modelu informowali nas, że sami również oczekują na dostawę tego produktu. Dlatego nie byliśmy zdziwieni. Lampki zostały starannie i bezpiecznie zapakowane, z przyjemnym dodatkiem.

4 / 5 2018-02-27

Czekaliśmy na lampki przez długi czas, około trzech tygodni. Niemniej jednak, wszyscy sprzedawcy tego konkretnego modelu informowali, że sami również będą musieli poczekać na ten produkt. Dlatego nie byliśmy zaskoczeni. Lampki zostały pięknie i bezpiecznie zapakowane, z miłym dodatkiem.

Rzetelne opinie o Ardant.pl

Ardant.pl

Siedziba
Puławy

WWW
http://ardant.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
793 266 561

Infolinia
-

Logowanie