Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Gry

Ardero.pl Opinie Klientów

4.48/5.00 - ilość ocen: 67
opinie o Ardero.pl
2019-03-14

Wszystko w porządku, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-03-08

Jestem bardzo zadowolona z transakcji, dobry kontakt, sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany, bez zarzutów:)

5 / 5 2019-03-04

Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupu i ceny zakupionych towarów.

3 / 5 2019-02-27

W przypadku "nieskomplikowanych" zamówień (tzn. bezzwrotny zakup) sklep sprawdza się znakomicie - dość szybka realizacja zamówienia. Jednak w przypadku konieczności wymiany towaru niestety zdecydowanie odradzam ten sklep. W połowie stycznia 2011 złożyłam zamówienie na 2 komplety bielizny. Okazało się, że jest za mała, więc szybko odesłałam paczkę i od razu złożyłam kolejne zamówienie na bieliznę w większym rozmiarze (a co gorsza od razu je opłaciłam przelewem), gdyż tak sugerowano na stronach sklepu. Dopiero po kilku mailowych przypomnieniach otrzymałam odpowiedź, że przesyłka się znalazła 26 dni po jej otrzymaniu przez ardero.pl (na stronie Poczty Polskiej można śledzić przesyłki), a co gorsza moje drugie zamówienie nie może być zrealizowane z powodu braku asortymentu... Musiały minąć kolejne tygodnie, musiałam pisać kolejne maile, bo telefony nie są w tej firmie odbierane, by wreszcie dopiero w połowie marca otrzymać zwrot pieniędzy za oba zamówienia. Wtedy też po raz pierwszy i jedyny pojawiło się w korespondencji słowo "przepraszam" za długi czas oczekiwania... Niestety, mimo mojego postępowania zgodnie z procedurami opisanymi na stronie ardero.pl, wszystkie procedury zwrotu, wymiany i otrzymania pieniędzy trwały równo 2 miesiące i wiem na pewno, że gdyby nie moje upierdliwe maile, wszystko wydłużyłoby się o jeszcze kilka miesięcy, albo, co bardzo prawdopodobne, wcale nie zostałoby wyjaśnione... Współpraca z tym sklepem wiąże się z dużym ryzykiem utraty pieniędzy i kosztuje wiele nerwów...

2 / 5 2019-02-26

Obsługa reklamacyjna na żenującym poziomie, brak jakiegokolwiek odzewu na dwa maile. Nie polecam i przestrzegam przed zakupami.

5 / 5 2019-02-14

Wszystko Super, tylko kupować w tym sklepie.

2019-02-07

OK.

2019-01-24

Bardzo tanio, przesyłka też nienajdroższa. Wysyłka mogłaby być trochę szybsza, zważywszy, że przyęcie zamówienia i email o tym, że towar został spakowany i czeka na wysyłkę, przyszedł juz w Niedzielę późnym wieczorem. Towar zgodny z zamówieniem dobrze, zapakowany. Suma sumarum w sklepie tym spokojnie można zakupy robić :-)

2019-01-24

beznadziejny sklep, czekałam prawie dwa tygodnie aby mi łaskawie odpisali że nie ma tego co zamówiłam

5 / 5 2019-01-20

Ok

5 / 5 2018-12-18

Polecam!!!

5 / 5 2018-12-18

Transakcja przebiegła szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.

2018-12-11

realizował zamówienie według życzenia

2018-12-01

dobra

2018-11-28

poleca, na pewno kupię tu jeszcze nie raz :]

2018-11-22

Bez zastrzeżeń, godny polecenia.

5 / 5 2018-11-08

Szybka reakcja, profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-06

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-10-29

ok

5 / 5 2018-10-28

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i tak jak poprzednio wszystko w jak najlepszym porządku. Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.

2 / 5 2018-10-28

Nie polecam! Przy zamówieniu okazuje się,że połowy zamawianych rzeczy nie mają mimo, że widnieją jako dostępne. Przysyłają nie ten towar jaki został zamówiony,po wielu prośbach zwracają pieniądze po miesiącu, nie zwracając za przesyłkę i bez słowa przepraszam, mimo, że wina była po ich stronie. Strata czasu, nerwów i pieniędzy. Nie liczcie,że odpisują na maile, a telefon zlikwidowali.

3 / 5 2018-10-28

odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zrealizowane dopiero po trzech tygodniach i to po wielu mailach z prośbą o wyjaśnienie sytuacji i telefonach do szefa (chyba). Numer znalazłam na zupełnie innych tronach niż strona sklepu. Telefonów firmowych w ogóle nie odbierają.Do tego nie mieli towaru, który zamówiłam, mimo tego, że na stronie widniała informacja, że dostępnych jest ponad 100 sztuk. Druga wysłana rzecz był chyba wybrana na chybił trafił. Towar niezgodny z zamówieniem, zupełnie innego producenta, w innym fasonie, itd. Do tej pory nie doczekałam się wyjaśnienia tej sytuacji. Podsumowując. Sklep może tani, jednak obsługa klienta zupełnie nie profesjonalna. No i można dostać produkty wybrane losowo, a nie te, które się faktycznie zamawia!!

5 / 5 2018-10-22

Jest to moje drugie zamówienie i ogólnie jestem zadowolona. Biustonosz fajny, w nietypowym rozmiarze i dodatkowo w korzystnej cenie. Niestety sama paczka doszła do mnie uszkodzona (wraz z podpisami poczty o uszkodzeniu). Na szczęście wnętrze jakoś wytrzymało tą próbę sił :]

2 / 5 2018-10-17

Towar nie zgodny z zamówieniem, brak kontaktu ze strony sklepu. nie polecam

2018-10-16

Wszystko sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2018-10-06

transakcja bez zarzutu. Towar dokładnie taki jaki zamówiłam, szybka dostawa(paczka ekonomiczna dostarczona po 6 dniach), niskie ceny, polecam

2018-09-26

Przyjemna obsługa, lecz zdarzyła się pomyłka, co przedłużyło czas wysyłki towaru do klienta.

5 / 5 2018-08-09

polecam

5 / 5 2018-08-07

Super sklep.

2 / 5 2018-07-28

Nie polecam! Przy realizacji zamówienia okazuje się,że brak jest towaru pomimo , że widnieje jako dostępny. Jak już prześlą towar to nie ten jaki został zamówiony. Strata czasu, nerwów i pieniędzy. Trzymajcie sie z daleka od nich.

5 / 5 2018-07-24

Polecam ten sklep. Bardzo profesjonalny.Na bieżąco informowana byłam o statusie przesyłki. Mały minus za troche za długą realizacje zamówienia.

2018-07-21

Bardzo pozytywny sklep. Godny polecenia.

5 / 5 2018-07-17

Sklep godny polecenia, obsługa klienta bardzo dobra, jakość przesyłki bardzo dobra, czas relizacji szybki a towar najwyższej jakości. Z ogromną przyjemnością polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-14

Jestem zadowolona za tranzakcji

5 / 5 2018-07-13

Wszystko przeciętnie bez fajerwerków z szybkoscia dostawy.

2018-06-27

ceny dobre, szkoda tylko, że wysyłają niekompletne zamówienia nie informując o tym klienta...

2018-06-26

Udane zakupy!Sprzedawca,godny polecenia.Transakcja wzorowa!!!

5 / 5 2018-06-16

Sklep jest ok. Zamówienie realizują szybko i bez problemów. Polecam!!!

2018-06-15

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-11

Rewelacyjny sklep internetowy z bardzo niskimi cenami. Czas realizacji zamówienia trwał jedyne 2 dni! Przesyłka świetne zapakowana. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-06-01

Dobry sklep. Polecam.

2018-05-22

Zaletą są atrakcyjne ceny, duży wybór bielizny, jednak głównie w nietypowych rozmiarach.

5 / 5 2018-05-19

Transakcja OK.

5 / 5 2018-05-16

Bez zarzutów, polecam. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka, 100% profesjonalizmu.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko ok, rzetelna i godna polecenia firma.

1 / 5 2018-04-06

1)Brak kontaktu tel. podaja numer ale jest to tylko ściema Nigdy nie odbieraja. Kontakt wyłącznie przez e mail. 2)Właściciel sklepu nie respektuje przepisów związanych ze zwrotem i naprawą urządzeń. (prubuje zrzucać winę na producenta a to on jako podmiot tranzakcji jest zobowiuązany do wymiany i zwrotu towaru) OSTRZEGAM 3)Przed zamawianiem czegokolwiek !!należy!! wymusić wypełnienie karty gwarancyjnej tak aby uniknąć niemiłych niespodzianek.

5 / 5 2018-04-06

Wszystko jak w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-06

super

5 / 5 2018-04-04

Polecam. Spakowanie produktu niedługo po zaksięgowaniu przelewu. Wysyłka tego samego dna lub 1 dzien max po. :)

2 / 5 2018-03-30

Nieprofesjonalne podejście do transakcji, lekceważenie klienta, na stronie internetowej mają produkty, których, jak się 6 dni po wpłaceniu pieniędzy okazuje nie posiadają w magazynie. Nie raczyli powiadomić o tym fakcie od razu. Po prostu przesłali prośbę o podanie nr konta w celu zwrotu pieniędzy. Tak się składało, że produkt miał być prezentem i w związku z opieszałością obsługi sklepu o braku towaru dowiedziałem się w dniu, kiedy prezent miał być wręczony. Nie polecam.

2018-03-21

Bardzo przyjazny

3 / 5 2018-03-14

Sklep fatalny. Zamowilam gorset, zaplacilam karta po dwoch tyg., po moim zapytaniu okazalo sie ze nie zauwazyli mojej wplaty. Dostalam przesylke po ponad 16 dniach i okazalo sie ze to zupelnie inny gorset niz zamawialam. Totalna porazka! Teraz odsylac, bawic sie w formularze etc. Koszt przesylki. Odradzam bardzo!!!! Nigdy wiecej

2018-03-03

Sklep godny polecenia,zakup i dostawa bez zarzutu.Dobra komunikacja!!!

2018-01-29

realizacja zlecenia bardzo dobra. Dobre ceny na papier do drukarek

5 / 5 2018-01-19

Wszystko OK POLECAM

5 / 5 2017-12-25

jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2017-12-13

Niepoważne podejście do klienta i brak rzetelnej informacji na stronie sklepu. Chciałem zakupić towar oznaczony jako "dostępny", zamówiłem, przelałem pieniądze a następnego dnia otrzymałem wiadomość, że towaru nie ma na magazynie i zwrócą pieniądze. Oczywiście towar dalej jest na stronie oznaczony jako "dostępy"... Jedynym plusem jest w szybka informacja mailowa.

5 / 5 2017-12-08

Polecam sklep, wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-09

Sklep profesjonalnie pracyjący, godny polecenia innym kupującym.

2017-11-09

bardzo dobrze funkcjonujacy sklep internetowy. Duży plus za konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-11-08

Wszystko ok,

5 / 5 2017-10-30

sprawny kontakt, przesylka dobrze zapakowana i szybko przyszła

2 / 5 2017-10-26

Sklep tragedia, brak kontaktu nie odpisują na meile, nie odbierają telefonu. Towar był na stanie a ja czekam na paczkę 2 tygodnie kiedy pieniązki wpłaciłam tego samego dnia! nawet w tym samym banku!! nikomu nie polecam wręcz odradzam. TRAGEDia brak profesjonalizmu

5 / 5 2017-10-13

swietny sklep. polecam!

5 / 5 2017-10-01

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-01

Realizacja zamówienia rzeczywiście bez zastrzeżeń, ale cala reszta to masakra. Kupiłam strój kąpielowy. Zmierzyłam się dokładnie i zamówiłam taki rozmiar, jak w tabelce. Ok, to rozmiarówka producenta a nie sklepu, ale sklep to akceptuje. Strój o dużo za mały. Jeszcze tego samego dnia odesłałam paczkę z poprawnie wypełnionym formularzem. Po dwóch tygodniach żadnej odpowiedz, ani pieniążków, ani zwróconego kostiumu. Piszę maila i się okazało, że przed wysłaniem paczki nie poprosiłam o nadanie jakiegoś numeru. ok, moja wina, że nie czytam całej strony o zwrotach, wymianie etc, tylko przechodzę od razu do interesującego mnie punktu. Uważam, że taka informacja powinna być pod każdym punktem,a nie tylko na początku, i myślę, że jest to zrobione z premedytacją. Zrobiłam test wśród swoich znajomych, inteligentnych i umiejących czytać i myśleć, i wierzcie mi, nikt nie zaczął od początku strony, tylko każdy przeszedł automatycznie do punktu o zwrotach. Paczkę dostałam z powrotem po miesiącu(!). Piszę więc maila, czy mogę prosić o ten numer, a oni mi na to, że jeśli nie minęło 10 dni,to jak najbardziej mogę zwrócić paczkę. Odpisuję więc, jeszcze raz wyjaśniając cała sytuację, bo cholera wie, czyja to wina, że paczka szła miesiąc, i do tej pory nie otrzymałam odpowiedz, czyli dwa miesiące!!Masakra, nigdy więcej!

5 / 5 2017-09-30

Polecam z całą odpowiedzialnością sklep Ardero - towary pełnowartościowe za najniższe ceny. Obsługa i kontakt - profesjonalne.

5 / 5 2017-09-20

Sklep bardzo dobry! Cały zakup przebiegł bez problemu. Polecam!

1 / 5 2017-09-18

straszne rze w obecnej dobie moze istniec tak nieprofesjonalny sklep nie otrzymalam zamówionego towaru od miesiaca od 2 tygodni czekam na zwrot naleznosci na konto czy jest jaka organizacja która mogla bys ie zajac sciganiem ludzi nieuczciwych pracujacuch w tyl sklepie

5 / 5 2017-09-03

Firma godna polecenia i współracy, produkt który zakupiłem w 100% zgodny z opisem bez żadnych uszkodzeń. Przesyłka na czas za godną cenę. Polecam.

5 / 5 2017-09-01

Jestem zadowolona,przedmiot zgodny z opisem,żadnego naciągania.Polecam.

5 / 5 2017-08-13

Polecam szybka wysyłka, informacja o stanie przesyłki wszystko czego trzeba ;)

5 / 5 2017-07-27

Szybko,sprawnie , bezproblemowo.Polecam sklep

5 / 5 2017-07-24

Wszystko ok oprócz czasu oczekiwania. Pomimo dostępności produktu w magazynie musiałem czekać ponad tydz na wysłanie. Po wysłaniu przesyłka doszła w 2 dni.

2017-07-17

Sklep godny polecenia , zamówienie + kasiorka = błyskawiczna dostawa, pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-13

Bezproblemowo polecam

2017-06-28

Bardzo fajny sklep i obsługa.

2 / 5 2017-06-16

Ten sklep to tragedia. Na realizację zamówienia czekałam ponad 2 tygodnie, mimo że towar na stronie był jako dostępny. Zero kontaktu, nie raczyli nawet odpisać na moje maile. Nie przysłali wszystkich zamówionych towarów o czym nawet nie poinformowali, a pieniędzy do dnia dzisiejszego mi nie zwrócili. Część towaru odesłałam, ale nie przyjęli mojej paczki, ponieważ nie poprosiłam o jakiś cholerny numer. Paczka przeleżała na poczcie ponad 3 tygodnie po czym wróciła do mnie i musiałam po raz kolejny zapłacić za przesyłkę. Często robię zakupy w sklepach internetowych, ale NIGDY nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta. NIE POLECAM TEGO SKLEPU, TRZYMAJCIE SIĘ OD NIEGO JAK NAJDALEJ!!!!!!!!!

5 / 5 2017-06-15

polecam!

5 / 5 2017-06-11

Szybko, sprawnie i bez problemów. Jedyny minus to bardzo wysokie koszty wysyłki

5 / 5 2017-06-10

Sklep na nowo definiuje pojęcie "priorytet". Dzięki ultraszybkiej dostawie (22dni - tak to nie pomyłka - słownie: dwadzieścia dwa dni) żona mogła cieszyć się prezentem 11dni po urodzinach!! Na prawdę watro dopłacić za priorytet, któż wie ile jeszcze spędziłbym dni w oczekiwaniu gdyby nie to że ardero oferuje taką opcję. Mimo obietnicy, iż towar zostanie nadany dnia następnego (po grzecznym zwróceniu uwagi że pieniądze zostały przelane na konto ardero już 9 dni wcześniej) na jakąkolwiek reakcję czekać przyszło mi 5 dni. Być może cała kadra sklepu ardero urządziła sobie "uroczy wieczorek z piątku na wtorek" tak, że niefortunnie moje zamówienie zapodziało się. Kontakt ze sklepem mailowy ogranicza się tylko i wyłącznie do wysyłania klientowi automailerów. Firma ardero nie zasługuje nawet na ćwierć słowa uznania. Pracownikom ardero proponuję zakup kalendarza oraz zegarka gdyż wyczucie czasu w ardero jest fatalne.

2017-06-07

Nie kupujcie w tym sklepie bo to nie jest sklep tylko ludzie którzy naciągają na kasę.do tej pory nie otrzymałem paczki z moim zamówieniem ani pieniędzy z powrotem i nie zapowiada się żeby coś się zmieniło.Z tak okropnym sklepem jeszcze się nie spotkałem. takich ludzi jak w tym sklepie to powinni zamykać w więzieniu.

5 / 5 2017-05-21

Doskonała komunikacja e-mailowa. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę - zna się na handlowaniu w internecie.

5 / 5 2017-05-16

Super sklep, szybka dostawa, miły kontakt. GORACO POLECAM !!

5 / 5 2017-05-06

Wszystko w porządku, świetnie zorganizowany system powiadomień, stosunkowo szybka przesyłka - POLECAM

5 / 5 2017-04-24

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam!

2017-04-21

Takiej niekompetentnej obsługi sklepu internetowego nigdy wcześniej nie spotkałam. Nie dość, że od trzech tygodni nie dostałam zamówionego towaru, to maile z prośbą o wyjaśnienie sprawy pozostają bez odpowiedzi. Dodzwonić się też nie można. Oczywiście o zwrocie pieniędzy też chyba mogę zapomnieć.

5 / 5 2017-04-04

Szybka realizacja złożonych zamówień , nienaruszone opakowania , informowanie klienta o statusie złożonego zamówienia i co najważniejsze bardzo konkurencyjne ceny .

5 / 5 2017-03-31

Jestem zadowolona z zakupionego towaru i obsługi. Polecam zakupy w sklepie ARDERO.

5 / 5 2017-03-29

Polecam ten Sklep. Dobra inforamcja o statusie zamówienia, szybka dostawa, towar dobrej jakości i zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o Ardero.pl

Ardero.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.ardero.pl

Email
[email protected]

Telefon
123953923

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie