Kategorie: / Dom

Arenawnetrz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Arenawnetrz.pl
5 / 5 2019-01-29

doskonaly produkt szybka wysylka polecam

5 / 5 2019-01-20

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, miły kontakt telefoniczny i szybka realizacja zamówionego towaru.

2018-12-31

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-19

Super oferta - wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecm

5 / 5 2018-09-30

Całkiem miła obsługa. Fajny przepływ informacji, a towar pożądnie zapakowany. Polecam

3 / 5 2018-09-09

BRAK SŁÓW! Na 5 zamówionych typów płytek 3 - jak się okazało - nie ma na stanie. Tu nie ma mowy o błędzie statystycznym, to jest po prostu brak szacunku dla potencjalnych klientów. ODRADZAM wchodzenie na stronę, bo czekanie na potwierdzenie zamówienia, a raczej - na nędzne wymówki - to strata czasu. ŻENADA.

5 / 5 2018-08-18

Bardzo miła i fachowa obsługa.Zamówiony towar dotarł błyskawicznie i bez uszkodzeń.Polecam.

5 / 5 2018-08-15

Profesjonalna i szybka obsługa. Przesyłka zgodna z opisem, bardzo dobrze zapakowana. Kontrahent godny polecenia.

5 / 5 2018-08-01

Polecam, zamówienie jest na miejscu bez uwag dla mnie na 6 pozdrawiam

5 / 5 2018-06-21

POLECAM

2018-02-15

Każdy aspekt zakupów oceniam na plus

5 / 5 2017-09-22

Super oferta - wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecm

5 / 5 2017-09-06

Co tu dużo mówić - zakupy przebiegły szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-08-20

Rewelacyjnie szybka obsługa. Nie trzeba czekac po 3 dni na dostawe jak w przpadku niektorych sklepow. Na pewno jeszcze bede u nich kupowac.

5 / 5 2017-04-05

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Bardzo miły kontakt i szybka wysyłka. Takiej współpracy życzę wszystkim kupującym.

Rzetelne opinie o Arenawnetrz.pl

Arenawnetrz.pl

Siedziba
Raszków

WWW
http://www.arenawnetrz.pl

Email
[email protected]

Telefon
602 342 331

Komórka
698 940 258

Infolinia
-

Logowanie