Kategorie: / Komputery / RTV / Telefony

Arest.pl Opinie Klientów

4.90/5.00 - ilość ocen: 62
opinie o Arest.pl
5 / 5 2019-03-23

Naprawdę polecam ten sklep profesjonalne podejście do klienta , natychmiastowa wysyłka oraz paczka była rewelacyjnie zabezpieczona

5 / 5 2019-03-13

Bardzo mila i fachowa obsługa.Polecam innym klientom.

5 / 5 2019-03-07

POLECAM!!!

2019-02-14

Bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2019-02-04

Zadowolony :) dostawa szybka i bez problemów

2019-01-30

dobra z plusem

5 / 5 2019-01-26

Sprawnie , bez problemowo-polecam

5 / 5 2019-01-23

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji (szybka realizacja zamówienia, informacja o możliwości odbioru towaru przesłana mejlem oraz esemesem).

5 / 5 2019-01-18

kupiłem klawiatury, myszki i podkładki, wszystko jest ok, działa rewelacyjnie

5 / 5 2019-01-12

Najlepszy jak dla mnie sklep komputerowy! Polecam Wszystkim goraco!!!

5 / 5 2018-12-24

Goraco polecam !!!

5 / 5 2018-11-26

Wszystko ok

2018-11-15

Kupiłem pamięci ram, co najlepsze odbiór osobisty przychodze do domu patrze a w pudełku Kingstona z etykietka przyklejona na RAM Widnieje napis Kingston sratata i na małych modułach nagle patrze a tu napis HYNIX(Hundai Electronics) ktory nie ma nic wspolnego z Kingstonem(HyperX) może jak by ciemniocie sprzedali to by sie nie kapneł przestrzegam przed nimi!

2018-11-03

Towar zamówiony przez Internet był dostępny do odbioru osobistego w sklepie tego samego dnia. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

2018-10-15

Będzie to raczej pytanie!!! Wczoraj złożyłem zamówienie na podzespoły do komputera, po przejściu całej procedury wyskoczył komunikat o uaktualnieniu cen. Wasz regulamin mówi że ceny są takie jak w chwili zakupu przy danym produkcie. Okienka otwierają się wszystkie, tylko nie z uaktualnieniem. Pytanie?!?!?! O co tu chodzi?. Z poważaniem. w.b.

2018-10-14

sklep oceniam bardzo dobrze

2018-10-05

fantastyczny

5 / 5 2018-10-02

doskonały sklep, polecam

5 / 5 2018-09-20

ok

2018-09-11

Laptop zakupiony w sklepie sprawuję się świetnie. Jeden z lepszych sklepów ze sprzętem komputerowym we Wrocławiu, jeśli nie najlepszy. Obsługa sklepu zna się na rzeczy i pomorze w wyborze sprzętu. Serdecznie polecam ten sklep!

2018-08-29

Jak zwykle pełna profeska - wszystko od początku do końca na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-08-20

jak zawsze wszystko bez problemow, zamowienie przez internet, odbior osobisty na drugi dzien. Polecam!

5 / 5 2018-08-16

2 dni temu kupiłam laptopa w areście, polecam sklep, transakcja przebiegła pomyślnie

2018-08-12

Bardzo dobry

2018-07-27

Sklep jest bardzo dobry, ale ze sprzedawcami jest różnie. Kilku jest fantastycznych i starają się doradzić, inni zaś są dość "lakoniczni". Najlepiej oczywiście wiedzieć dokładnie, co kupić, ale nie każdy jest specem od komputerów. W porównaniu z innymi sklepami tutaj jest jednak raj - zatem jak najbardziej pozytyw!

5 / 5 2018-07-26

Bardzo szybka wysyłka i towar jak najbardziej zgodny z opisem, polecam!

5 / 5 2018-07-20

Polecam - towar do odbioru następnego dnia po złożeniu zamówienia ;)

1 / 5 2018-07-18

Uważałem ten sklep za dobry do momentu kiedy skasował moje negatywne opinie o serwisie gwarancyjnym Regenersis,która "naprawia" produkty firmy Samsung.Teraz na podstawie tego faktu stwierdzam,że tylko dobre opinie są pod produktami w tym sklepie a te złe są kasowane. W związku z powyższym w sklepie tym na pewno już nic nie kupię. Do widzenia Państwu

5 / 5 2018-07-16

Sklep oferuje ogromny asortyment. Zakup produktów przeszedł bezproblemowo, błyskawicznie. Polecam.

2018-07-05

Dobra!

5 / 5 2018-07-03

polecam

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalna obsługa w salonie. Facet obsługujący mnie wysłuchał mnie i doradził sprzęt nie wciskając nic na siłę z najdroższych modeli. Pełen profesjonalizm. Polecam (oddział na rynku we Wrocławiu)

5 / 5 2018-06-19

Kilkakrotnie kupowałam w Waszym sklepie, zawsze byłam zadowolona.

2018-06-11

Bardzo dobry sklep, często robię w nim zakupy, dobra komunikacja z klientem.

5 / 5 2018-06-09

Szybko i sprawnie. Dziękuję.

5 / 5 2018-06-01

Pełen profesjonalizm

2018-06-01

Ogólnie polecam, choć ja na towar ze stanem "na magazynie" czekałem do odbioru 4 dni. Duży minus dla sklepu. Mimo to polecam.

3 / 5 2018-04-20

panowie sprzedawcy mają inklinacje do wprowadzania w błąd klientów. Czy to jest polityka firmy: sprzedać za wszelką cenę wprowadzając klienta w błąd?! Kupiłem drukarkę Canon z informacją od sprzedawcy, że mogę stosować tusze-zamienniki. Tusz-zamiennik kupiłem w AREST. I co - drukarka przestała drukować w kolorze. Zapewnianie, że firma dostarczająca zamiennik bierze odpowiedzialność za funkcjonowanie drukarki po zastosowaniu ich tuszu okazało się kłamstwem. Odradzam - brak uczciwości powinien eliminować firmę. Ostrzegam

2018-03-07

Rewelacja !!!

5 / 5 2018-02-26

Wszystko ok, profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji.

5 / 5 2018-02-24

tanio ,szybko i baz stresu . Polecam

5 / 5 2018-02-18

Szybka realizacja. Bardzo dobra cena.

2018-02-14

Dobry kontakt, bez problemowo można zamówić i odebrać na drugi dzień :)

5 / 5 2018-02-05

Polecam ! Realizacja szybka,fachowa obsługa!

5 / 5 2018-02-03

szybko, sprawnie, zgodnie z opisem i ogólnie przyjętymi zasadami

5 / 5 2018-01-23

Polecam.

2018-01-14

Prędkość światła zmaterializowała się w arescie.

5 / 5 2017-12-23

wszystko ok, szybka dostawa, niska cena, produkt zgodny z ofertą

5 / 5 2017-12-04

Szybko sprawnie pan dzwoni potwierdza potem sms jak towar jest poleca

5 / 5 2017-12-04

Fachowa obsługa i doradztwo. Uczciwość w kontaktach z klientem. Obsługa serwisu bardzo pomocna i dbająca o klienta. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Z mojego doświadczenia wynika że Arest.pl jest jednym z najlepszych sklepów i serwisów internetowych, z jakimi miałem styczność.

5 / 5 2017-11-13

Jak zawsze (a wiele razy tu kupowałem) pełen profesjonalizm.

2017-11-04

Jak zawsze nie ma równych!

2017-10-29

Dobra lokalizacja do odbioru osobistego i bezproblemowa realizacja zamówienia.

2017-10-20

bardzo dobry

2017-10-17

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-13

Dobry i profesjonalny sklep

5 / 5 2017-10-11

Produkt dotarł do adresata kompletny, nieuszkodzony i w miarę szybko. Jestem zadowolony z tej transakcji.

2017-10-08

Bardzo dobry sklep - od momentu złożenia zamówienia do momentu odbioru minęły zaledwie 22 godziny.

5 / 5 2017-10-06

Sprawna, rzetelna i szybka obsługa

5 / 5 2017-09-30

Doskonała i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie AREST

5 / 5 2017-09-29

Dobre zaopatrzenie. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-15

OK

5 / 5 2017-08-28

Świetny kontakt, doskonałe pakowanie, szybka wysyłka. Przy okazji Arest przebija wszystkie inne sklepy internetowe jakością i czasem rozwiązywania sytuacji awaryjnych.

5 / 5 2017-08-25

Dobry, szybki i skuteczny kontakt ze sklepem.

5 / 5 2017-08-08

Dla mnie bomba. Kupuję od wielu lat w sklepie Arest. Nigdy nie było problemu z załatwieniem sprawy nawet z reklamacją (tych miałem niewiele). Jakość produktu byłą zawsze taka jaką oferował sprzedawca.Zamówiłem produkt w niedzielę na wieczór a w poniedziałek o 12:00 był już do odbioru. Byłem w szoku bo czas realizacji miał trwać do 48h. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-08-06

Wszystko bardzo dobrze, szybko, sprawnie, pozytywnie. Mogę polecić.

5 / 5 2017-08-05

Szybko sprawnie i bez problemów

5 / 5 2017-08-03

Kolejny zakup w tym sklepie i jak poprzednio: SZYBKO-SPRAWNIE-BEZPROBLEMOWO!!! Polecam.

2017-07-28

Jak najbardziej pozytywna. Prośba aby ze strony internetowej, usuwać artykuły promocyjne, które są już nie aktualne. A zamieszczać takie użyteczne, np. jak wykorzystać wymieniony dysk twardy. No i dlaczego jest droższy od tego samego w konkurencyjnym sklepie ?

2017-07-24

Jedynym mankamentem jest fakt, że konkurencja PROL... ulicę obok ma taniej... a poza tym sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-16

Sklep bardzo przyjazny. Szybka realizacja, wszystko jak najbardziej OK. Polecam.

5 / 5 2017-07-14

wszystklo przebiegło bardzo sprawnie, kontakt rownież świetny. bardzo polecam

5 / 5 2017-07-12

Moim zdaniem jeden z najlepszych sklepów komputerowych w Wrocławiu. Konkretny sklep. Polecam każdemu zakupy w areście.

2017-07-12

Drukarka DCP-J315W ulegla awarii. Chciałem kupić inną, podobą z uwzględnieniem przede wszystkim kosztów ekskploatacji. Została mi polecona drukarka DCP-J152W. Niestety nikt nie wsponiał o tym, że tusze posiadają chipy przez co koszty zakupu zamienników do niej są kilkukrotnie większe niż w mojej poprzedniej drukarce. Zdecydwanie nie plecam.

5 / 5 2017-07-09

Szybka realizacja, świetny kontakt - informacja o statusie zamówienia mailem i smsem. Odbiór osobisty. Polecam

5 / 5 2017-07-05

szybka realizacja zamówienia polecam.

2017-07-02

dobry zakup w dobrej cenie, miła obsługa, fachowa pomoc

2017-07-01

Solidnego sprzedawcę poznaje się po obsłudze reklamacyjnej. Ten taki nie jest. Kupiłem dysk SSD firmy OCZ. Dysk padł po 1,5 roku. Oddałem do serwisu. Podobno producent postanowił wymienić, piszę podobno bo po 10 dniach miałem zgłosić się po odbiór nowego dysku, a jest to wg mnie trochę krótki czas na wysłanie dysku do producenta, weryfikację dysku i odesłanie nowego. No i faktycznie firma Arest.pl jako nowy dysk dała mi na wymianę dysk firmy MACH XTREME MX-DS FUSION. Przypominam ja oddałem na gwarancji dysk OCZ, a oni (producent???) mi dali jako nowy jakąś tanią tandetę. I czas gwarancji tego nowego dysku pomimo, że producent daje 24 miesiące to dla mnie jest inny, liczony od dnia zakupu tego zepsutego dysku. Nie polecam tego sklepu. Jeśli kierownik to przeczyta, to przypominam, że prosiłem żebyś do mnie wyszedł porozmawiać, ale nie chciałeś. Wnioski pozostawiam czytającym.

5 / 5 2017-06-12

Po nieudanych zakupach w innym znanym sklepie komputerowym, zamówiłam u Panów kompa składaka. Zamówienie poszło w czwartek rano, a już w piątek komputer był gotowy. Na dodatek przywieźli mi go do domu :). Nie wiem jak będzie się sprawował (bo dopiero zaczynam z nim przygodę), ale duży pozytyw za podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2017-06-06

Wszystko przebiegło szybko i dobrze, przedmiot zgodny z zamówieniem

2017-05-23

Wiarygodny, oferuje szeroki asortyment produktow, zawsze uprzejma obsluga.

5 / 5 2017-05-19

Ogólnie OK. Jak byłem nie było kolejki, obsłużony zostałem szybko, sprawnie i uprzejmie. Tak trzymać !

5 / 5 2017-05-18

Dawno temu w Arest składałem komputer i mogłem liczyć na rzetelną pomoc jak i szybką dostawę. Prawda jest taka, że nic się nie zmieniło nadal są najlepszym sklepem internetowym w jakim zakupowałem.

5 / 5 2017-05-16

Bardzo dobre ceny, profesjonalna obsługa, polecam :)

5 / 5 2017-05-09

szybko tanio i dobrze. Polecam

5 / 5 2017-04-28

szybko i sprawnie jak zawsze

5 / 5 2017-04-27

Wszytko super polecam

5 / 5 2017-04-21

Sklep godny polecenia. Towar zamówiony w piątek późnym wieczorem a w sobotę rano już było potwierdzenie zamówienia oraz informacja o płatności i wysyłce. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-04-21

Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo szybka realizacja!

5 / 5 2017-03-29

Doskonała fachowa obsługa, szybko rzetelnie, polecam sprzedawcę- pana Łukasza, dobry kontakt i rzeczowe doradztwo.

Rzetelne opinie o Arest.pl

Arest.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.arest.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 79-59-168

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie