Kategorie: / Pozostałe

Areyoufashion.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Areyoufashion.com
5 / 5 2019-02-25

Moja opinia o sklepie internetowym AREYOUFASHION jest jak najbardziej pozytywna,produkty są z dobrej jakości materiałów, podążają za modą co lubi każda kobieta,wysyłka jest szybka a ceny rozsądne, poza tym bardzo miła i pomocna obsługa klienta. Pozdrawiam. #30628

5 / 5 2018-12-18

Fajny sklep z bardzo fajnymi ubraniami. Kupuje już od paru lat i jestem bardzo zadowolona. nr zamówienia #30211

5 / 5 2018-06-05

Szybka wysyłka, a sukienka bardzo mi się podobała :)

2018-05-29

super ekspresowa przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-05-22

Na sklep trafiłam przypadkowo bardzo jestem zadowolona z zamówionych ubrań są piękne sukienki kombinezony bluzki itp.rozmiar zawsze pasuje i nareszcie jestem zadowolona , nie będę juz nigdzie szukać nowego sklepu , bo ten mi pasuje. Polecam ten sklep każdemu Nr mojego zamówienia to 30412

5 / 5 2018-04-09

To był mój pierwszy zakup ze sklepu AreYouFashion. Przesyłka dotarła szybko, a sukienka okazała się jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu i idealnie dopasowana. Na pewno to nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie. Nr zamówienia: 30482

2018-03-17

Sklep godny polecenia. Towar został wysłany ekspresowo, bez żadnych problemów, wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami. 100% zadowolenia. Nr mojego zamówienia #30741.

5 / 5 2018-02-01

Witam. Ekspresowa obsługa. Dobry kontakt ze sklepem. Szybka odpowiedź na maila. Nr mojego zamówienia: 30546

5 / 5 2017-12-19

Wszystko w jak najlepszym porządku, sukienka idealnie się prezentuje, szybka wysyłka i dobry kontakt z obsługą klienta, polecam w 100%

5 / 5 2017-07-02

Dobry kontakt, powiadomienie o nadaniu paczki, bardzo ładnie zapakowany produkt. Wciąż nowe dostawy, zatem jest w czym wybieram. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-25

Expresowa przesyłka, towar zgodny z opisem , świetna współpraca !!! Bardzo polecam :)

5 / 5 2017-05-18

100% zadowolenia,polecam gorąco!:)

5 / 5 2017-05-13

Świetna, sprawna obsługa! Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-05-06

Szybka wysyłka. Jeśli chodzi o zamawiany produkt zgadzały się wszystkie obwody, a materiał był zgodny z oczekiwaniami - bardzo ładnie się prezentował i miał miłą fakturę. Na sklep wpadłam przypadkiem i cieszę się, ponieważ można tu znaleźć nieszablonowe stroje w rozsądnej cenie. Jedyne czego mi brakuje do pełni szczęścia to zdjęcia ubrań na modelkach :). Zamówienie nr 30530.

2017-04-28

kłopoty ze śledzeniem przelewów

Rzetelne opinie o Areyoufashion.com

Areyoufashion.com

Siedziba
Międzyrzecz

WWW
http://www.areyoufashion.com

Email
[email protected]

Telefon
+34 971 82 57 27

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie