Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Arif.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Arif.pl
5 / 5 2019-03-05

Drugi raz złożyłam zamówienie w tym sklepie i się nie zawiodłam. Profesjonalna obsługa, jakość produktów nie budzi zastrzeżeń, mamba i naklejki do zamówienia do strzał w dziesiątkę ;D mały gest, a jaki miły. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-09-28

SZYBKO, PROFESJONALNIE!

5 / 5 2018-09-12

Super sklep!!! DUŻY wybór, przystępne ceny, a dodawanie mamby i naklejek jest przeurocze! Wspaniały sklep :)

5 / 5 2018-08-02

Szybka wysyłka zakupów, towar najwyższej jakości, dodatkowo gratisy, których nawet się nie spodziewałam. Szybko, tanio, doskonale. Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-05-14

Bardzo lubię u nich zamawiać. Mam za sobą 6 i mniejszych, i większych zamówień. Zawsze byłam zadowolona z czasu realizacji oraz jakości przedmiotów. Jeden raz zdarzyła się pomyłka w zamówieniu, ale po krótkiej korespondencji dosłano pomylony kolczyk. Z pewnością sklep warty polecenia!

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalnie i tanio. Polecam !

2018-04-09

Bardzo porządny sklep, w obu przypadkach w jakich zamawiałem przesyłka docierała w przeciągu dwóch dni. Na dodatek miłym gestem jest dodawanie naklejek i w moim przypadku cukierka mamby :D. Naprawde wporzo sklep.

5 / 5 2018-02-21

Żadnych problemów, szybka realizacja. Produkty zgodne z opisem. Do zamówienia dodają gumę Mambe, świetny sklep :)

5 / 5 2018-02-17

Właśnie dostałam moje zamówienie. Pierwszy i na pewno NIE ostatni zakup w tym sklepie :) produkty świetne, wszystko dotarło dość szybko. No i MAMBY i naklejki są urocze :) POLECAM !!!

2018-02-11

Wszyscy mają mambe mam i JA!!!!!!!!!!

2 / 5 2017-12-16

Może i w sklepie jest duży wybór i wcale nie jest drogo, ale sam fakt ze obsługa klienta jest fatalna i nawet nie potrafią zajrzeć do swojej skrzynki pocztowej i sam musiałem sie upominać o moja przesyłkę. To sa moje ostatnie zakupy w tym sklepie bo za przeproszeniem macie w *** swoich klientów. Czekam juz po nad tydzień na moja przesyłkę a co dopiero jakbym sie o nią nie upomial. Nie polecam tego sklepu nikomu.

5 / 5 2017-12-02

Super! Bardzo szybka przesyłka, informują o wysłaniu paczki. Polecam w 100 procentach!

5 / 5 2017-10-13

wszystko perfekcyjnie i zawsze super gratisy :)

5 / 5 2017-07-19

Polecam. Produkty doskonałe jakościowo są w niskich cenach. Szybka dostawa. Informują o zamówieniu na bieżąco. No i ta mamba i naklejki

5 / 5 2017-06-12

Produkt zgodny z opisem. Wysylka szybka no coz wiecej pisac POLECAM !!!!!

Rzetelne opinie o Arif.pl

Arif.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://arif.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
48501750098

Infolinia
-

Logowanie