Kategorie: / Dom i ogród / Rolnictwo i leśnictwo / Usługi

ARKADIUSZ GUMIENICZUK TRAWNIK - PRODUCENT Opinie Klientów

4.30/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o ARKADIUSZ GUMIENICZUK TRAWNIK - PRODUCENT
1 / 5 2020-05-29

Firma nie płaci za faktury.

2 / 5 2019-01-31

Nie polecam tej firmy, najpierw płaca terminowo małe fv potem się człowiek godzi na długi termin zapłaty( no bo przecież pewny płatnik się wydaje), a jak większa fv to nie płacą i wynajmują sprzęt gdzie indziej. Szczerze nie polecam szkoda nerwów i zachodu.

5 / 5 2018-11-19

Szybko wykonane zamówienie, rolki mamy położone już dwa miesiące i trawnik wygląda jak z katalogu, jest soczyście zielony, bez białych plam, chwastów itd. Rolki przyjechały pod nasz dom w nienaruszonym stanie, do tego normalna cena za całość. super

2018-10-31

Firma niewiarygodna, unikać kontaktu jeśli tylko można. Właściciel przy żądaniu zapłaty faktury śmieje się w twarz i mówi, że nie zapłaci.

2018-08-29

Kurczę, aż ciężko mi w to uwierzyć, ja miałem styczność z tą firmą kilkukrotnie i nie wszystko było w porządku. Żadnych wpadek ani opóźnień.

5 / 5 2018-05-21

Zamówienie zrealizowane bez zarzutów terminowo i zgodnie z wyceną. Wszystko OK, dziękujemy i pozdrawiamy MAREK i EWA

5 / 5 2018-04-16

Firma TRAWNIK-PRODUCENT jest niewiarygodnym partnerem do współpracy. Wszystkim podwykonawcom polecam płatność gotówką w rozliczeniach z tą firmą. Stosowane praktyki: - gubienie faktur podwykonawców (księgowa twierdzi, że faktura do niej nie dotarła mimo, że na fakturze mam podpis pracownika tej firmy) - niepłacenie za wykonaną pracę chyba, że masz kolejną pracę dla nich do zrobienia- to płacą w dzień wykonania następnego zlecenia. I taka firma obsługuje imprezy na Stadionie Narodowym ?! I ja mam na Stadion Narodowy zabrać teraz swoje dzieci ?

5 / 5 2018-03-30

Trawnik z rolki był dla nas udanym zakupem. Udało się go nam szybko położyć, po upływie dwóch tygodni można już było po trawniku chodzić . Bardzo dobrej jakości trawa, gęsty i zielony dywan.

5 / 5 2018-02-24

Firma TRAWNIK-PRODUCENT jest niewiarygodnym partnerem do współpracy. Wszystkim podwykonawcom polecam płatność gotówką w rozliczeniach z tą firmą. Stosowane praktyki: - gubienie faktur podwykonawców (księgowa twierdzi, że faktura do niej nie dotarła mimo, że na fakturze mam podpis pracownika tej firmy) - niepłacenie za wykonaną pracę chyba, że masz kolejną pracę dla nich do zrobienia- to płacą w dzień wykonania następnego zlecenia. I taka firma obsługuje imprezy na Stadionie Narodowym ?! I ja mam na Stadion Narodowy zabrać teraz swoje dzieci ?

5 / 5 2018-01-09

Super sprawa z tymi trawnikami z rolki, wysokiej jakości produkt przy niskim nakładzie pracy. Położyliśmy swój trawnik w połowie maja i dzisiaj wygląda super, dzieciaki to by spać na nim mogły :-) fajny producent, który dba nie tylko o swój produkt, ale też czytałem gdzieś, że mają murawę hybrydową czyli idą z duchem czasu, co się chwali :-)

Rzetelne opinie o ARKADIUSZ GUMIENICZUK TRAWNIK - PRODUCENT

ARKADIUSZ GUMIENICZUK TRAWNIK - PRODUCENT

Siedziba
Turowo

WWW
http://trawnikproducent.pl/pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 94 374 19 28

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie