Kategorie: / AGD / Biuro / Dom

Armadeo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Armadeo.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam zakupy w Armadeo

5 / 5 2019-03-19

Szybka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-16

wszystko jak najbardziej pozytywne,szybka i mila transakacja pozdrawiam

5 / 5 2019-03-06

Serdecznie dziękuję wszystkim obsługującym sklep Armadeo.pl za wzorcowe podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt online. Doradztwo techniczne na najwyższym poziomie. Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji mojego zamówienia. Bateria cudnie prezentuje się w kuchni. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

2019-02-27

Bardzo miła i przyjazna obsługa, Korzystne oferty cenowe, fachowe doradztwo. Odbiór - wielki plus za możliwość indywidualnego odbioru poszczególnych elementów.

2019-02-21

Wszystko w porzadku. Transakcja przebiwgla pomyslnie. Kompetentna obsluga.

5 / 5 2019-01-25

Dobry kontakt, sprawna dostawa. Polecam.

5 / 5 2019-01-23

Wszystko OK - Sklep godny polecenia

2019-01-02

bardzo dobra

5 / 5 2018-12-27

Fantastyczny! Dobrze się współpracuje, gdyż pracownicy wykazują dużo dobrych chęci i życzliwość w stosunku do klienta. Spokojnie - polecam!

5 / 5 2018-12-20

Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt. Wszystko przebiegło jak należy. Polecam!

5 / 5 2018-12-15

Wszystko Ok,polecam.

2018-12-14

Bardzo sprawnie działający sklep.

5 / 5 2018-12-09

Super Kontakt telefoniczny

5 / 5 2018-12-01

Bardzo polecam. Fachowa pomoc.

5 / 5 2018-11-01

Wzorowa szybka, mila, profesjonalna obsluga. Polecam.

5 / 5 2018-10-22

Kompetentna i miła obsługa, szybka realizacja. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-10-09

Jestem zadowolona z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-09-24

pozytywna

5 / 5 2018-09-19

Super!

5 / 5 2018-09-19

SUPER :)

2018-09-17

Transakcja przebiegła wzorowo.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko OK! Przesyłka odpowiednio zapakowana, błyskawiczna dostawa i kompetentna obsługa:-) Polecam!

5 / 5 2018-09-09

Super sklep do zrobienia zakupów w zakresie wyposażenia łazienki i kuchni. Znalazłam w nim szeroki wybór produktów, dokładny opis, miłą obsługę. Wszystko przyszło do mnie kurierem, porządnie zapakowane więc nic się uszkodziło. Polecam!

2018-09-06

Dobre ceny i akceptowalne terminy. Cenna pomoc przy wyborze produktów.

5 / 5 2018-08-31

Towar zgodny z zamówieniem, dobra obsługa, terminowa dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-08-30

sklep bardzo OK, polecam!

5 / 5 2018-08-12

super - mimo wielości takich sklepów, ten wyróżnia się bardzo pozytywnie. Godny polecenia innym

2018-07-09

Zakupy udane. Dobry kontakt, informacja o etapach zamówienia, przesyłka przed terminem (co akurat w przypadku zamówień długoterminowych i gabarytowych powinno być poprzedzone jakąś informacją co najmniej dzień przed wysyłką, a nie na godzinę przed dotarciem kuriera, jedyny taki minusik)

2018-07-08

Transakcja przebiegła prawidłowo. Co prawda jedna z zamówionych rzeczy była niezgodna z zamówieniem - ale jak się okazało wina leżała po stronie producenta a nie sprzedawcy, który co innego miał w katalogu i taki udostępnił sprzedawcy a co innego dostarczał. Nieprawidłowy towar został zamieniony na produkt innego producenta.

2018-07-06

łatwy kontakt, terminowa dostawa towaru, przesyłka w dobrym stanie i umówionym terminie

5 / 5 2018-07-05

Ogólnie jestem zadowolona z Armadeo, mają niskie ceny w porównaniu do konkurencji, produkt odbierałam w punkcie obsługi w Krakowie, czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy.

2018-07-02

w porządku

2018-06-26

Bardzo miła obsługa, możliwość sprawdzenia towaru na miejscu, rewelacyjny kontakt, bardzo sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-25

Polecam

2018-06-10

zawsze miły głos po drugiej stronie słuchawki służący radą i pomocą .Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-10

Super. Dostawę towaru przyspieszono o 22 dni.

5 / 5 2018-06-04

Polecam sklep

2018-05-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-23

Super sklep. Zamówiony towar wieczorem był już do odbioru popołudniu następnego dnia. A cena... 50 procent taniej niż w castoramie i tym podobnych sklepach. Wart polecenia

2018-05-19

bardzo dobry

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-05-18

bardzo dobra obsługa , szybka realiziacja

5 / 5 2018-05-06

Transakcja błyskawiczna. Polecam gorąco:)0

5 / 5 2018-05-05

Sklep bardzo solidny, terminowa dostawa i wszystko takie jakie miało być. polecam

2018-05-01

Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Dołożyła wszelkich starań aby zdążyć z zamówieniem na czas. Kupowanie tu to czysta przyjemność i to bez wychodzenia z domu :)

5 / 5 2018-04-24

OK

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalne obsługa, dobry kontakt. Dosyć długi czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-03-16

Szybkość przesyłki dość wolna, ale to było wcześniej podane, że musimy na grzejnik czekać około 6 tygodni. 2 lata temu też korzystaliśmy z usług sklepu i nie można narzekać wszystkie produkty dojechały bez zastrzeżeń, co prawda umywalka nie pasowała do szafki ale bardzo sprawnie zostało to załatwione. Nie można narzekać na obsługę.

2018-03-07

spoko

5 / 5 2018-03-06

Polecam. Atrakcyjna cena, możliwość odbioru i sprawdzenia towaru na miejscu. Myślę, że przy wysyłce też było by bez problemowo.

5 / 5 2018-02-28

OK

5 / 5 2018-01-29

Super sklep polecam !

2018-01-23

Obsługa na najwyższym poziomie.

2018-01-11

Pomimo tego że w pierwszym mailu dostałem odpowiedź że na zakupiony towar będę czekał miesiąc, następnego dnia dostałem wiadomość że jednak taki produkt jest gdzieś na magazynie w Krakowie i wysyłka była błyskawiczna.

5 / 5 2018-01-02

Są ok

5 / 5 2017-12-24

Sklep z wyjątkową,profesjonalną i miłą obsługą.Chętnie będę robić w nim dalsze zakupy i szczerze polecam wszystkim.Super sklep w 300 %

2017-12-10

sklep z dużym wyborem asortymentu w atrakcyjnych cenach, dobre opisy produktów na stronie internetowej, podanie produktów współgrających z wybranym produktem

5 / 5 2017-12-04

dostawa do punktu odbioru - lepiej samemu zadzwonic/napisac czy towar juz czeka na odbior bo chyba zapomnieli poinformowac. Poza tym sklep ok bez zarzutow, polecam

2017-12-03

Rewelacja pod każdym względem!

2017-12-01

duży wybór, konkurencyjne ceny, możliwość odbioru osobistego

2017-11-03

doceniam, że można odebrać w wybranym punkcie, w dowolnym czasie.

5 / 5 2017-10-28

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-27

szybko i w dobrej cenie - tak jak chciałem

2017-10-26

Sklep godny polecenia.

2017-10-14

miła obsługa, zamówiony towar odebrałem następnego dnia

2017-10-07

towar bardzo dobry, dostawa w ciągu 2 dni roboczych. Bardzo dobrze oceniam sklep.

5 / 5 2017-09-30

Armadeo jak zwykle spisał się na medal. Szybka realizacja zamówienia, produkty spełniają moje oczekiwania pod każdym względem. Gorąco polecam każdemu ten sklep:)

5 / 5 2017-09-21

Bezproblemową transakcja. Polecam sprzedawcę

2017-09-12

Zamówienie zostało zrealizowane terminowo. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.

5 / 5 2017-08-28

Pierwszy raz korzystałem z usługi tego sklepu ale mogę stwierdzić , że działają szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-28

Wszystko szybko i sprawnie, polecam!

2017-08-26

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2 / 5 2017-08-24

Poziom obsługi klienta jest tragiczny. Zero informacji, że dostawa zostanie przełożona na inny dzień. Jednego dnia mówią, że zlecenia nie można dzielić i wysyłać w dwóch wysyłkach innego dnia stwierdzają, że wyślą jednak część żeby nie opóźniać dostawy oczywiście nie informując o tym. Szkoda nerwów. Nie polecam!!!

2017-08-17

czas oczekiwania dość długi ale realizacja dobra. Ekspresowa reklamacja pewnej pomyłki z detalami

5 / 5 2017-08-14

Wszystko zostało załatwione bardzo sprawnie i bez usterek. Towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Polecam.

2017-08-09

ogólnie polecam, dobry kontakt, rzeczowe informacje, sprawne załatwienie zamówienia. Sensownie funkcjonujacy system informatyczny obsługujacy zamówienie. Gdyby tylko na koncie w sklepie informacje o zamówieniu częściej się zmieniały (brakuje mi np. infa o tym, że przelew za produkt został zaksięgowany)

5 / 5 2017-08-08

Polecam, dobre ceny i świetne produkty. Profesjonalny sklep a do tego świetna obsługa.

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna obsługa oraz bardzo miłe i fachowe podejście do tematu.Na pewno tu wrócę!!

2017-07-31

B.dobra

5 / 5 2017-07-21

Bardzo miła obsługa polecam

5 / 5 2017-07-11

sprawnie i bezproblemowo - polecam!

5 / 5 2017-07-03

ok

5 / 5 2017-06-24

Szybka i rzetelna realizacja zamówienia. Miła obsługa. Kompetencje.

2017-06-09

Sklep godny polecenia, zakupy bezproblemowe, obsługa sklepu jest bardzo pomocna w doborze produktów. Zakupy w takim sklepie to sama przyjemność

5 / 5 2017-05-30

Polecam każdemu. A w szczególności kobietom, które niestety czasami wysyłane przez remontowych fachowców nie mają pojęcia co miały kupić . Bardzo uczciwe i profesjonalne podejście do klienta. Fachowa dorada.Co warto podkreślić - towar wyciągany jest z kartonu i sprawdzany przez klienta czy nie ma jakiś wad. Tego chyba nie ma w żadnym innym sklepie. POLECAM

5 / 5 2017-05-28

Wszystko sprawnie i jeśli trzeba dłużej czekać na realizację zamówienia to uczciwie jest podana wcześniej informacja. Profesjonalnie.

2017-05-25

Najgorszy sklep z jakim się spotkałem. Kupiłem szafkę pod umywalkę. Po otrzymaniu szafki, która była uszkodzona, złożyłem reklamację w tej sprawie. Po długiej korespondencji została ona odrzucona. Sprawa ciągnęła się bardzo długo, ale dopiero po wynajęciu prawnika i skierowaniu sprawy do sądu, sklep zdecydował się zwrócić pieniądze za uszkodzoną szafkę. Próbując wcisnąć mi uszkodzoną szafkę, musiałem ponieść dodatkowe koszty, żeby udowodnić swoją rację. Nie róbcie tam zakupów. Dodatkowo przestrzegam przed punktem odbioru w Gdańsku. Innego razu gdy coś u nich zamówiłem i chciałem sprawdzić, pracownik wręcz prawie żądał, żebym dał pieniądze przed sprawdzeniem czegokolwiek, bo "Jak będzie coś nie tak, to je zwrócę". Jakaś kpina, żeby płacić za coś czego nie można sprawdzić pod kątem uszkodzeń. Czas realizacji zamówienia został przekroczony. Samo pakowanie przesyłki jest również beznadziejne, nie dziwie się, że potem są uszkodzenia.

5 / 5 2017-05-22

szybka wysyłka, dobre ceny

5 / 5 2017-05-13

ok

Rzetelne opinie o Armadeo.pl

Armadeo.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.armadeo.pl

Email
[email protected]

Telefon
512 762 336

Komórka
531 333 031

Infolinia
-

Logowanie