Kategorie: / Pozostałe

Armaland.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Armaland.pl
2019-03-22

Co mogę napisać nie miałem kontaktu osobistego z sklepem wybrałem towar dałem do koszyka i kupiłem no dostawałem informację co się dzieje z towarem fajna sprawa, na pewno nie jest to moja pierwsza jak i ostania rzecz jaką kupiłem w tym sklepie

2019-03-17

6 dni i 6 telefonów żeby się dowiedziec że towar na który wystawili proformę mogę otrzymać za trzy tygodnie...

5 / 5 2019-03-16

W porządku, względnie szybko, komunikacja mailowa, bardzo miła obsługa przy odbiorze. Przy zamówieniu na stronie internetowej byłem zmuszony wykupić "obligatoryjną usługę opakowania towaru kruchego" - niepotrzebną przy odbiorze osobistym. Mimo iż nic o tym nie wspominałem sami z siebie uparli się zwrócić mi te 10 zł. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-13

Jestem zadowolona z dostawy. Kupiłam zlewozmywak Franke. Towar dostarczony sprawnie, bardzo dobrze zapakowany. Nie mam uwag.

5 / 5 2019-03-05

Nie ma co się rozwodzić. Wszytko szybko i sprawnie jak być powinno.

5 / 5 2019-03-01

To była pierwsza tranzakcja. Jestem bardzo zadowolony. Zamówienie załatwiono bardzo szybko, sprawnie i zgodnie ze specyfikacją. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i sprawnie- polecam

2019-02-27

Jestem pod wrażeniem. Pierwszy raz robilem zakupy w tym sklepie i opinie mam bardzo pozytywną. Towar po zamówieniu miałem na drugi dzień dostarczony.

5 / 5 2019-02-05

Zakupiony towar bardzo dobrej jakości. Sklep godny polecenia. Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2019-02-04

Po raz pierwszy kupowałem w tym sklepie i nie powiem o nim źle. Zakupiony towar przybył szybko i w całości.

5 / 5 2019-01-22

Wszystko porządnie opakowane. Dodatkowe usługi(wiercenie otworu na baterię do zlewu) nie opóźniły wysyłki.Przesyłka dotarła do mnie szybciej, niż się spodziewałam. Polecam.

5 / 5 2019-01-21

Polecam sklep, wszystko na czas z pełną informacja o terminie dostawy

5 / 5 2019-01-18

Szybka i profesjonalna obsługa.

3 / 5 2019-01-14

Termin dostawy został ustalony na 2.5 tygodnia, w przeddzien dostawy przełozono termin na następny tydzien, potem przełożono termin realizacji o kolejne 2 dni a na końcu stwierdzono że nie wiadomo kiedy i czy w ogóle towar zostanie dostarczony. Pracownicy udzielali nierzetelnych informacji, w razie ponownych kontaktów telefonicznych unikali odbierania telefonu. Zdecydowanie odradzam ten sklep ze względu na niesolidność, nierzetelność i ignorancję klienta.

5 / 5 2018-12-12

Szybka wysyłka i wspaniały kontakt. Polecam sklep.

2018-12-12

Całość realizacji przebiegła bez problemu - bardzo dobra komunikacja. Pozdrawiam

2018-11-26

Trzeci miesiąc oczekuję na dostarczenie mi śrub do montażu bidetu, który u nich kupiłem, a miały być w komplecie. Przestano też odpowiadać na moje telefony i maile. Wogóle zamówienie realizowano przez trzy miesiące wymawiając się trudnościami, choć pieniądze wpłaciłem po tym jak mi powiedziano, że wszystko będzie za dwa tygodnie. Uważajcie, bo są nierzetelni i kłamią w sprawie terminów realizacji zamówień. Można stracić przez nich nerwy. Faktycznie miło rozmawiają przez telefon, ale jak coś zaczyna się dziać z dostawą to nabierają wody w usta, a ponadto można zauważyć, że nie wiedzą za bardzo co mieli dostarczyć.

5 / 5 2018-11-19

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-07

Polecam, wszystko sprawnie i szybko.

2018-11-05

Transakcja przeiegła bez zarzutu.Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-11-03

Jest to już mój nie pierwszy zakup w tym sklepie, wszystko solidnie, szybko i bez zbędnych formalności jak w niektórych sklepach internetowych. Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-02

Rewelacyjna współpraca tym sklepem, realizaja szybka i bezproblemowa. Gorąco polecam.

3 / 5 2018-11-01

Szczerze odradzam korzystanie z usług tej firmy.Niesolidność, niekompetencja, ignorancja zobowiązań wobec klienta.dostawa nieterminowaReklamacja trwa od marca 2008 roku.

3 / 5 2018-10-22

Bardzo się zawiodłem na tym sklepie. Zależało mi na zestawie szafka łazienkowa + umywalka. Istotne dla mnie było aby umywalka nie miała otworu na armaturę, znalazłem taki zestaw w Armaland. Przed złożeniem zamówienia i rejestracją wysłałem mail\\\\\\'a czy sklep posiada towar, który chcę zamówić.Po otrzymaniu potwierdzenia złożyłem zamówienie w sklepie i dopisałem adnotację, że zależy mi na umywalce bez otworu na armaturę. Otrzymałem potwierdzenie zamówienia ze sklepu. Towar otrzymałem tydzień po potwierdzeniu zamówienia. Okazało się, że umywalka posiada otwór, i wtedy się zaczęło... złożyłem reklamację 20.11.2008 a pieniądze zwrócono dopiero 18 grudnia, niestety Amraland nie zwrócił mi do dziś obiecanych kosztów transportu.Często robię zakupy w internecie, ale z takim podejściem do klienta spotkałem się po raz pierwszy, zdecydowanie odradzam.

5 / 5 2018-10-20

Świetna komunikacja ze sklepem. Natychmiastowe powiadomienia email o stanie zamówienia, zaksięgowaniu wpłaty, terminie przesyłki itd. Polecam skorzystanie z opcji odbioru przesyłki w paczkomacie Inpost (jeśli jest blisko Waszego domu). Koszt to zaledwie 7 zł. Towar zamówiony 2.02 już 4.02 był do odbioru w wybranym przeze mnie paczkomacie. Polecam!

5 / 5 2018-10-17

Jak dla mnie super realizacja, sklep spisał się na medal, kurier też bardzo miły. Pozdrawiam całą obsługę

2018-10-16

Bardzo przejrzysta oferta

5 / 5 2018-10-08

Dobry kontakt. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-25

super szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-09-14

wszystko załatwione szybko i sprawnie, dobrze i kompletnie zapakowany towar, konkretne dodatkowe informacje udzielone telefonicznie

5 / 5 2018-09-12

Sklep rzetelny. Towar musiał być ściągany z zagranicy, firma zadzwoniła, czy nadal chcę go zakupić i poczekać około 2 tygodni. Programator był już po tygodniu. Polecam.

5 / 5 2018-09-03

Duży pozytyw. Wszystko sprawnie i szybko, miło i konkretnie. Dobra informacja o zamówieniu. Polecam

5 / 5 2018-09-02

super rewelacja szybka i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-09-01

Baterię zlewozmywakową Franke Jurori zamówiłem we wtorek po godz. 22, a w środę rano o 9:05 dostałem mejla, że towar jest gotowy do odbioru (odbiór osobisty z magazynu we Wrocławiu). Towar zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie. Polecam gorąco! To był mój 3 zakup w armalandzie i zawsze wszystko było OK.

2018-08-25

Bardzo długi czas realizacji zamówienia (znacznie dłuższy niż w innych sklepach). Dostarczenie niekompletnego zamówienia, nie mogę się doprosić o dostawę reszty. Utrudniony kontakt - odkładają słuchawkę, nie odpowiadają na e-maile. Zastanawiam się poważnie nad zwrotem towaru jako niezgodnego z umową.

5 / 5 2018-08-24

polecam ten sklep wszystko na 10+

5 / 5 2018-08-21

Szybko, zgodnie z opisem, bezproblemowo.

2018-08-17

Dostawa w uzgodnionych terminach. Bardzo dobry kontakt z sprzedawcami.

5 / 5 2018-08-13

Szybka przesyłka. Wszystkie informacje nt. zamówienia na bieżąco wysyłane e-mailem. Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-08

Zamówiony towar zgodny z opisem, cena atrakcyjna, realizacja - ekspresowa (od czasu złożenia zamówienia do odbioru osobistego minęło 13 godzin!). To już była moja piąta transakcja z armalandzie - wszystko zawsze było OK. Gorąco polecam armaland.pl !!!

5 / 5 2018-07-30

Wszystko ok. Reakcja na zamówienie ekspresowa.

5 / 5 2018-07-27

Polecam ten sklep, bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Szybka informacja o realizowanej przesyłce. Zamówiony towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-07-19

Wszystko szybko profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-07-14

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko w pełni profesjonalny sposób. Na pierwotnie wybrany produkt okazało się, że trzeba chwilę poczekać wobec czego zaproponowano mi podobny produkt innego producenta. Przelewu dokonałem popołudniu, wysyłka dnia następnego, dzień później otrzymałem produkt. Miła i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-07-12

Zamawiailiśmy w sklepie: wannę, umywalkę z szafką, stelaż podtynkowy, sedes, deskę sedesową, przycisk do wc. Dobry kontakt ze sklepem. Czekaliśmy ok. tygodnia na dostawę (wszystko w jednej przesyłce). Do reklamacji oddaliśmy deskę - skaza produkcyjna. W ciągu tygodnia otrzymalismy nową.

5 / 5 2018-07-12

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, na temat, bezpiecznie. Towar zgodny z opisem i zamówieniem.

5 / 5 2018-07-06

Nie mam miłego doświadczenia ze sklepem, najpierw dostalam towar inny niż zamówiłam, pózniej mimo pierwszej pomyłki nie otrzymałam kompletnego zestawu do zlewozmywaka, przez co znów musiałam kontaktować się ze sklepem. Osoba realizująca zamówienie musiała być naprawdę nieprzytomna. Ale mimo wszystko gdyby nie pomocna i sympatyczna Pani zajmująca się reklamacjami i jej naprawde szybkie działanie - byłabym naprawdę wściekła. Natomiast osobie, która obsługiwała moje zamówienie należy się solidny minus!

5 / 5 2018-07-06

Super szybka dostawa!!!towar zgodny z opisem ,polecam!!!

5 / 5 2018-06-24

Ekspresowa przesylka/kurier. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam tego Sprzedającego.

5 / 5 2018-06-16

Był to juz nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zwykle wszystko doskonale. Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Jak dla mnie rewelka. Wszystko zrealizowane szybko, bez zbędnych pytań udziwnień i opóźnień. Zamawiałem wannę, którą kurier z DPD dowiózł w 1,5 dnia po zamówieniu. Polecam i na pewno wrócę.

5 / 5 2018-05-18

Bardzo dobry kontakt, potwierdzanie każdego etapu zamówienia, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-16

Bardzo rzetelne podejście do klienta. Polecam.

5 / 5 2018-05-14

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Szybkość działania do tej pory przeze mnie niespotykana. Zamówienie we wtorek o 15 a towar we środę o 11 już dojechał. Polecam.

5 / 5 2018-04-29

Polecam sklep. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

2018-03-29

Bardzo dobry Sprzedawca - godny polecenia. Za dopłatą zlew przyjechał z nawierconym otworem na baterię a więc był gotowy do montażu od zaraz.

2018-03-27

SSS czyli super solidny sklep. Kupiłem przepływowy ogrzewacz wody firmy Siemens, zamówiłem w niedzielę wieczorem a we wtorek z samego rana już był kurier z przesyłką. Wcześniej kontaktowałem się telefonicznie w sprawie wyboru ogrzewacza - konsultant bardzo miły, znający się na tym co sprzedaje, potrafił doradzić. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-03-23

Odradzam robienia zakupów w tym sklepie, zdecydowanie szkoda czasu i nerwów nawet jeśli skusi kogoś cena. Paczka, którą otrzymałem była fatalnie zapakowana, a towar zniszczony. Nie twierdzę, że w każdym przypadku byłoby jak u mnie, jednak po co ryzykować?

5 / 5 2018-03-11

Polecam ten sklep w 100%, wszystko tak jak byc powinno;) pozdrawiam

5 / 5 2018-03-03

Bezproblematycznie, dobry kontakt, telefoniczny, szybka wysyłka.

2018-02-09

Pozytywna.

2018-01-23

Sklep godny zaufania skorzystam z jego usług na pewno nie jeden raz.

5 / 5 2018-01-10

Szybka i terminowa dostawa. Bez najmniejszych kłopotów. Sklep godny polecenia.

2017-12-27

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jest to mój kolejny zakup i na pewno kupię tu jeszcze raz.

5 / 5 2017-12-24

Ekspresowo i fachowo. Polecam

2017-12-01

reakizacja zamówienia terminowa

5 / 5 2017-11-29

jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-28

Przesyłka doszła szybko dobrze zapakowana. Niestety nie uzywalam jeszcze zlewu więc nie wiem jak sie bedzie sprawował jednak wyglada super.

5 / 5 2017-11-26

Bardzo polecam sklep. Od chwili zamówienia byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia. Dostawa bardzo szybka, towar dobrze zapakowany. Pozytyw na 100%

5 / 5 2017-11-26

Towar dostarczony bardzo szybko, dobrze zapakowany i bez uszkodzen

5 / 5 2017-11-20

Superszybcy,polecam.

5 / 5 2017-11-19

SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA,PRODUKT DOBRZE ZAPAKOWANY.POLECAM!

5 / 5 2017-11-02

super, polecam

5 / 5 2017-09-27

szczerze polecam

5 / 5 2017-09-24

Armaland to to najlepszy sklep internetowy z którego kiedykolwiek korzystałem. Kupiłem u nich zlew BLANCO STATURA. Pracownik Armaland zadbał, aby zlewozmykal doszedł na czas, ściągnął go od producenta oraz zamówił elementy dodatkowego, które nie były w standarcie. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-09-08

Szybka i rzetelna obsługa. Pracownicy bardzo pomocni i życzliwi. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-08-29

bardzo miła, szybka oblsuga

5 / 5 2017-08-28

Wszystko na najwyższym poziomie polecam

5 / 5 2017-08-25

Solidny sklep, towar jak najbardziej zgodny z opisem oraz b.szybka dostawa. Polecam gorąco:)

2017-08-13

może i nieekspresowo ale nie ma na co narzekać - ogólnie sklep godny polecenia

5 / 5 2017-08-04

Sklep zasługuje na pochwałę ze względu na szybkość działania i niezwykle miłą obsługę. Chciałbym często korzystać z tego sklepu gdyby rozszerzył asortyment towarów i wprowadził możliwość zapłaty kartą kredytową.

5 / 5 2017-07-23

zamowienie i dostawa sprzetu blyskawiczna .Szczeze polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-13

szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, polecam sklep!!

5 / 5 2017-06-20

Polecam.

5 / 5 2017-06-09

polecam

2017-05-29

Od zamówienia do realizacji - kilka dni. Bezproblemowo. Obsługa w zasadzie bezosobowa, bo nie było potrzeby. Towar zamówiony - towar otrzymany.

5 / 5 2017-05-28

Jestem zadowolony z obsługi

5 / 5 2017-05-22

Szybka realizacja i terminowa dostawa. Atrakcyjne ceny. Polecam!

2017-05-04

Bardzo dobry kontakt. Miłe zaskoczenie co do terminu realizacji.

2017-04-21

Nie zamierzam wychwalać, bo to było normalne w klasowych sklepach internetowych. Zamówiłem wczoraj pojemnościowy podgrzewacz wody Ariston . Do wieczora sklep informował mnie o wszelkich krokach, żeby zakończyć - że dziś suszarkę będę miał. I MAM.Tyle. Sklep mi się sprawdził. Jak będę miał kupować, to kupię u nich

5 / 5 2017-04-14

Sklep zasługuje na dużo lepszą ocenę niż aktualna w tym serwisie. Moje zamówienie zrealizowali szybko i dobrze. Doskonały kontakt, po prostu polecam :)

5 / 5 2017-04-12

Najlepsza obsługa oraz szybkość transakcji z jaką kiedykolwiek się spotkałam ! Same plusy, Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-04-02

Świetny sklep, super ceny, wszystko zgodne z opisem, towar świetnie zapakowany w idealnym stanie. Bardzo polecam ten sklep maja super ceny i oferują naprawdę szybką dostawę zakupionego produktu. Polecam

Rzetelne opinie o Armaland.pl

Armaland.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.armaland.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie