Kategorie: / Pozostałe

Armaland.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Armaland.pl
0 / 5 2019-03-22

Nie było mi dane spotkać się osobiście ze sklepem, więc postanowiłem zamówić towar online, dodałem go do koszyka i dokonałem zakupu. Otrzymywałem regularne aktualizacje dotyczące postępu związanego z moim zamówieniem, co było bardzo fajne. Na pewno nie była to pierwsza ani ostatnia rzecz, którą zakupiłem w tym sklepie.

0 / 5 2019-03-22

Nie miałem możliwości osobiście skontaktować się ze sklepem, więc wybrałem produkty, umieściłem je w koszyku i dokonałem zakupu. Otrzymywałem informacje na temat statusu mojego zamówienia, co było świetne. Bez wątpienia to nie pierwszy ani ostatni raz, kiedy coś kupuję w tym sklepie.

2019-03-17

6 dni i 6 telefonów żeby się dowiedziec że towar na który wystawili proformę mogę otrzymać za trzy tygodnie...

5 / 5 2019-03-16

Przyzwoicie szybko, kontakt przez e-mail, obsługa przy odbiorze była bardzo miła. Kiedy dokonałem zamówienia online, musiałem nabyć "konieczną usługę pakowania delikatnych przedmiotów" - co okazało się niepotrzebne, ponieważ odbierałem zamówienie osobiście. Mimo że nie wspominałem o tym, sami zdecydowali się zwrócić mi te 10 złotych. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-13

Jestem zadowolona z dostawy. Kupiłam zlewozmywak Franke. Towar dostarczony sprawnie, bardzo dobrze zapakowany. Nie mam uwag.

5 / 5 2019-03-05

Nie ma co się rozwodzić. Wszytko szybko i sprawnie jak być powinno.

5 / 5 2019-03-01

To była pierwsza tranzakcja. Jestem bardzo zadowolony. Zamówienie załatwiono bardzo szybko, sprawnie i zgodnie ze specyfikacją. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i sprawnie- polecam

2019-02-27

Jestem pod wrażeniem. Pierwszy raz robilem zakupy w tym sklepie i opinie mam bardzo pozytywną. Towar po zamówieniu miałem na drugi dzień dostarczony.

5 / 5 2019-02-05

Zakupiony towar bardzo dobrej jakości. Sklep godny polecenia. Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2019-02-04

Po raz pierwszy kupowałem w tym sklepie i nie powiem o nim źle. Zakupiony towar przybył szybko i w całości.

5 / 5 2019-01-22

Całe zamówienie zostało starannie zapakowane. Dodatkowe usługi, takie jak wiercenie otworu na baterię do zlewu, nie spowodowały opóźnienia w wysyłce. Przesyłka dotarła do mnie szybciej, niż się spodziewałam. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-22

Wszystko zostało odpowiednio zapakowane. Dodatkowe usługi, takie jak wiercenie otworu na baterię do zlewu, nie spowodowały opóźnienia w wysyłce. Paczka dotarła do mnie szybciej, niż się spodziewałam. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-21

Polecam sklep, wszystko na czas z pełną informacja o terminie dostawy

5 / 5 2019-01-18

Szybka i profesjonalna obsługa.

3 / 5 2019-01-14

Początkowo ustalono, że towar zostanie dostarczony po 2.5 tygodniach, jednak na dzień przed dostawą termin został przesunięty na kolejny tydzień. Następnie został przesunięty jeszcze o 2 dni, a ostatecznie pracownicy stwierdzili, że nie wiedzą, kiedy lub czy w ogóle towar zostanie dostarczony. Przy kolejnych kontaktach telefonicznych pracownicy udzielali nieprawdziwych informacji i unikali odbierania telefonów. Odradzam ten sklep ze względu na brak solidności, nieuczciwość i lekceważenie klienta.

5 / 5 2018-12-12

Szybka wysyłka i wspaniały kontakt. Polecam sklep.

2018-12-12

Całość realizacji przebiegła bez problemu - bardzo dobra komunikacja. Pozdrawiam

0 / 5 2018-11-26

Już od trzech miesięcy czekam na dostawę śrub do przykręcenia zakupionego u nich bidetu, które powinny być w komplecie. Niestety, firma przestała odpowiadać na moje telefony i e-maile. Całe zamówienie trwało aż trzy miesiące, a firma wymawiała się na trudności, pomimo tego, że wcześniej zapewniali, że wszystko będzie gotowe w ciągu dwóch tygodni. Trzeba uważać, ponieważ firma jest bardzo niestabilna i kłamie w kwestii terminów realizacji zamówień. Naprawdę trudno z nimi współpracować, gdyż rozmowy telefoniczne są miłe, ale kiedy trzeba działać zaczynają się problemy a ich pracownicy nie wiedzą, co mieli dostarczyć. To bardzo frustrujące.

5 / 5 2018-11-19

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-07

Polecam, wszystko sprawnie i szybko.

2018-11-05

Transakcja przeiegła bez zarzutu.Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-11-03

To już kolejny raz, gdy kupuję w tym sklepie. Wszystko jest dobrze zrobione, sprawnie i bez żadnych zbędnych formalności, jak to ma miejsce w niektórych innych sklepach internetowych. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-11-02

Rewelacyjna współpraca tym sklepem, realizaja szybka i bezproblemowa. Gorąco polecam.

3 / 5 2018-11-01

Szczerze nie polecam korzystania z usług tej firmy. Są niesolidni, niekompetentni i ignorują swoje zobowiązania wobec klientów. Dostawa jest nieterminowa, a reklamacja trwa już od marca 2008 roku.

3 / 5 2018-10-22

Bardzo byłem rozczarowany tym sklepem, ponieważ chciałem kupić zestaw szafki łazienkowej i umywalki. Ważne dla mnie było, aby umywalka nie miała otworu na baterię, ale udało mi się znaleźć taki zestaw w Armaland. Przed złożeniem zamówienia i rejestracją w sklepie wysłałem maila, aby upewnić się, czy mają towar, który chcę zamówić. Po otrzymaniu potwierdzenia, złożyłem zamówienie i dodałem uwagę, że chcę umywalkę bez otworu na baterię. Otrzymałem potwierdzenie zamówienia od sklepu, a towar dostałem tydzień później. Okazało się jednak, że umywalka miała otwór, co wywołało problemy. Złożyłem reklamację 20 listopada 2008 roku, ale pieniądze zwrócono dopiero 18 grudnia. Niestety, Armaland nie zwrócił mi obiecanych kosztów transportu do dzisiaj. Często kupuję rzeczy przez internet, ale nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem do klienta. Zdecydowanie odradzam ten sklep.

5 / 5 2018-10-20

Komunikacja ze sklepem była doskonała. Natychmiast dostawałem powiadomienia email dotyczące statusu mojego zamówienia, potwierdzenia wpłaty i planowanego terminu dostawy. Gorąco polecam skorzystanie z opcji odbioru przesyłki w paczkomacie Inpost, jeśli znajduje się on w pobliżu waszego domu. Całość kosztowała zaledwie 7 złotych. Zamówiony towar z dnia 2 lutego był już dostępny do odbioru w wybranym przezemnie paczkomacie już 4 lutego. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-17

Jak dla mnie super realizacja, sklep spisał się na medal, kurier też bardzo miły. Pozdrawiam całą obsługę

2018-10-16

Bardzo przejrzysta oferta

5 / 5 2018-10-08

Dobry kontakt. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-25

super szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-09-14

wszystko załatwione szybko i sprawnie, dobrze i kompletnie zapakowany towar, konkretne dodatkowe informacje udzielone telefonicznie

5 / 5 2018-09-12

To jest naprawdę porządny sklep. Produkt, który kupiłem, trzeba było sprowadzić z innego kraju. Firma skontaktowała się ze mną, żeby zapytać, czy nadal jestem zainteresowany zakupem i czy jestem gotowy zaczekać około 2 tygodnie. Produkt został dostarczony już po upływie tygodnia. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-09-12

Ten sklep jest godny zaufania. Produkt, który chciałem zakupić, musiał zostać sprowadzony z innego kraju. Firma skontaktowała się ze mną, pytając, czy nadal chcę go kupić i czy jestem gotowy poczekać około dwóch tygodni. Po tygodniu otrzymałem już zamówiony programator. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-03

Duży pozytyw. Wszystko sprawnie i szybko, miło i konkretnie. Dobra informacja o zamówieniu. Polecam

5 / 5 2018-09-02

super rewelacja szybka i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-09-01

Zamówiłem baterię do zlewozmywaka Franke Jurori we wtorek po godzinie 22, a już w środę rano o 9:05 dostałem wiadomość e-mail, że towar jest gotowy do odebrania (moje osobiste odebranie z magazynu we Wrocławiu). Produkt jest zgodny z opisem i został kupiony w bardzo dobrej cenie. Szczerze polecam! Przedstawiona sytuacja była moim trzecim zakupem w sklepie Armaland i za każdym razem wszystko było w porządku.

0 / 5 2018-08-25

Czas oczekiwania na wykonanie zamówienia jest niezwykle długi w porównaniu do innych sklepów. Dodatkowo, otrzymałem tylko część zamówionego towaru, a nie mogę uzyskać informacji na temat dostawy pozostałej części. Komunikacja z obsługą klienta jest utrudniona - osoby odkładają słuchawkę lub nie odpowiadają na moje e-maile. Przymierzam się do zwrócenia towaru jako niezgodnego z zawartą umową.

5 / 5 2018-08-24

polecam ten sklep wszystko na 10+

5 / 5 2018-08-21

Szybko, zgodnie z opisem, bezproblemowo.

2018-08-17

Dostawa w uzgodnionych terminach. Bardzo dobry kontakt z sprzedawcami.

5 / 5 2018-08-13

Szybka przesyłka. Wszystkie informacje nt. zamówienia na bieżąco wysyłane e-mailem. Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-08

Zamówiony produkt zgodny z opisem, cena bardzo atrakcyjna, a realizacja przyspieszona (od momentu złożenia zamówienia do odbioru osobistego minęło tylko 13 godzin!). Jestem już zaznajomiony z zakupami w armalandzie, i zawsze wszystko było w porządku. Szczerze polecam armaland.pl!

5 / 5 2018-07-30

Wszystko ok. Reakcja na zamówienie ekspresowa.

5 / 5 2018-07-27

Polecam ten sklep, bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Szybka informacja o realizowanej przesyłce. Zamówiony towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-07-19

Wszystko szybko profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-07-14

Zamówienie zostało wykonane w pełni profesjonalny sposób bardzo szybko. Okazało się, że wybrany przeze mnie produkt nie był dostępny od razu, więc zaproponowano mi podobny produkt innego producenta, ale musiałem na niego chwilę poczekać. Przelew został dokonany w popołudnie, a wysyłka odbyła się następnego dnia. Ostatecznie produkt został dostarczony do mnie dzień później. Obsługa była miła i skuteczna.

5 / 5 2018-07-12

W sklepie zamówiliśmy różne produkty do łazienki, takie jak wanna, umywalka z szafką, stelaż podtynkowy, sedes, deska sedesowa i przycisk do wc. Mieliśmy dobry kontakt ze sklepem. Czekaliśmy około tygodnia na dostawę, która zawierała wszystkie zamówione przedmioty w jednym przesyłce. Niestety, deska sedesowa miała wadę produkcyjną, więc zwróciliśmy ją w ramach reklamacji. W ciągu tygodnia otrzymaliśmy nową deskę jako zastępstwo.

5 / 5 2018-07-12

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, na temat, bezpiecznie. Towar zgodny z opisem i zamówieniem.

5 / 5 2018-07-06

Moje doświadczenie z tym sklepem nie było przyjemne. Najpierw otrzymałam inny towar niż zamówiłam, a potem mimo poprzedniej pomyłki brakowało mi części do zestawu do zlewozmywaka. Zmuszona byłam ponownie skontaktować się ze sklepem, z czego byłam bardzo niezadowolona. Osoba, która zajmowała się realizacją mojego zamówienia, musiała być bardzo niekompetentna. Jednakże, dzięki pomocnej i miłej Pani, która zajmowała się reklamacjami oraz jej szybkiej reakcji, nie byłam aż tak wkurzona. Jednak, obsługa mojego zamówienia zasługuje na solidny minus.

5 / 5 2018-07-06

Super szybka dostawa!!!towar zgodny z opisem ,polecam!!!

5 / 5 2018-06-24

Ekspresowa przesylka/kurier. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam tego Sprzedającego.

5 / 5 2018-06-16

Był to juz nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zwykle wszystko doskonale. Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Moim zdaniem było świetnie. Wszystko zostało zrealizowane szybko, bez zbędnych pytań lub jakichkolwiek opóźnień. Zamówiłem wannę, którą kurier z firmy DPD dostarczył w ciągu 1,5 dnia od złożenia zamówienia. Gorąco polecam i na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-06-07

Według mnie to było świetne. Wszystko zostało zrealizowane szybko, bez zbędnych pytań czy dodatkowych przeszkód. Zamówiłem wannę, którą kurier z DPD dostarczył w ciągu półtora dnia od zamówienia. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-05-18

Bardzo dobry kontakt, potwierdzanie każdego etapu zamówienia, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-16

Bardzo rzetelne podejście do klienta. Polecam.

5 / 5 2018-05-14

Transakcja została przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie. Działanie było tak szybkie, że wcześniej nie spotkałem się z czymś takim. Zamówienie zostało złożone we wtorek o godzinie 15, a towar dotarł już w środę o godzinie 11. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-29

Polecam sklep. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

2018-03-29

Bardzo dobry Sprzedawca - godny polecenia. Za dopłatą zlew przyjechał z nawierconym otworem na baterię a więc był gotowy do montażu od zaraz.

0 / 5 2018-03-27

Nazywam ten sklep Super Solidny Sklep (SSS). Zakupiłem nowy ogrzewacz wody firmy Siemens, a zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem. Już we wtorek z samego rana kurier dostarczył mi przesyłkę. Wcześniej kontaktowałem się z konsultantem telefonicznie, aby uzyskać poradę dotyczącą wyboru ogrzewacza. Był on niezwykle miły i dobrze zorientowany w tym, co sprzedaje. Śmiało polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie.

3 / 5 2018-03-23

Nie polecam dokonywania zakupów w tym konkretnym sklepie, ponieważ to tylko strata czasu i nerwów, nawet jeśli ktoś czyni to z powodu atrakcyjnej ceny. Moja paczka została przesyłana w sposób fatalny, a zamówiony towar był zniszczony. Nie twierdzę, że w każdej sytuacji miałoby być tak samo, ale po co ryzykować?

5 / 5 2018-03-11

Polecam ten sklep w 100%, wszystko tak jak byc powinno;) pozdrawiam

5 / 5 2018-03-03

Bezproblematycznie, dobry kontakt, telefoniczny, szybka wysyłka.

2018-02-09

Pozytywna.

2018-01-23

Sklep godny zaufania skorzystam z jego usług na pewno nie jeden raz.

5 / 5 2018-01-10

Szybka i terminowa dostawa. Bez najmniejszych kłopotów. Sklep godny polecenia.

2017-12-27

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jest to mój kolejny zakup i na pewno kupię tu jeszcze raz.

5 / 5 2017-12-24

Ekspresowo i fachowo. Polecam

2017-12-01

reakizacja zamówienia terminowa

5 / 5 2017-11-29

jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-28

Przesyłka doszła szybko dobrze zapakowana. Niestety nie uzywalam jeszcze zlewu więc nie wiem jak sie bedzie sprawował jednak wyglada super.

5 / 5 2017-11-26

Jednakże ten sklep jest niezwykle godny polecenia. Już od momentu złożenia zamówienia utrzymywano mnie na bieżąco, przekazując informacje o etapach realizacji. Łączące zamówienie dotarło bardzo prędko, a towar został starannie zapakowany. W pełni mogę potwierdzić, że jest to wyjątkowo pozytywna transakcja.

5 / 5 2017-11-26

Towar dostarczony bardzo szybko, dobrze zapakowany i bez uszkodzen

5 / 5 2017-11-20

Superszybcy,polecam.

5 / 5 2017-11-19

SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA,PRODUKT DOBRZE ZAPAKOWANY.POLECAM!

5 / 5 2017-11-02

super, polecam

5 / 5 2017-09-27

szczerze polecam

5 / 5 2017-09-24

Armaland jest doskonałym sklepem online, którego używałem. Zakupiłem od nich zlew BLANCO STATURA. Pracownik Armaland zadbał o terminową dostawę zlewozmywaka, sprowadził go od producenta i zamówił również dodatkowe akcesoria, które nie były w zestawie standardowym. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-09-08

Szybka i rzetelna obsługa. Pracownicy bardzo pomocni i życzliwi. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-08-29

bardzo miła, szybka oblsuga

5 / 5 2017-08-28

Wszystko na najwyższym poziomie polecam

5 / 5 2017-08-25

Solidny sklep, towar jak najbardziej zgodny z opisem oraz b.szybka dostawa. Polecam gorąco:)

2017-08-13

może i nieekspresowo ale nie ma na co narzekać - ogólnie sklep godny polecenia

5 / 5 2017-08-04

Sklep należy docenić za swoją sprawność i niezwykle profesjonalną obsługę. Gdyby sklep poszerzył swoją ofertę produktową oraz umożliwił płatność kartą kredytową, chętnie byłbym ich częstym klientem.

5 / 5 2017-08-04

Sklep zasługuje na uznanie za swoją efektywność i niezwykle przyjazną obsługę. Byłbym częstym klientem, gdyby poszerzył swoją ofertę i umożliwił płatność kartą kredytową.

5 / 5 2017-07-23

zamowienie i dostawa sprzetu blyskawiczna .Szczeze polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-13

szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, polecam sklep!!

5 / 5 2017-06-20

Polecam.

5 / 5 2017-06-09

polecam

2017-05-29

Od zamówienia do realizacji - kilka dni. Bezproblemowo. Obsługa w zasadzie bezosobowa, bo nie było potrzeby. Towar zamówiony - towar otrzymany.

5 / 5 2017-05-28

Jestem zadowolony z obsługi

5 / 5 2017-05-22

Szybka realizacja i terminowa dostawa. Atrakcyjne ceny. Polecam!

2017-05-04

Bardzo dobry kontakt. Miłe zaskoczenie co do terminu realizacji.

0 / 5 2017-04-21

Nie mam zamiaru chwalić, ponieważ to było typowe dla sklepów internetowych. Wczoraj zamówiłem podgrzewacz wody Ariston o dużej pojemności. Sklep informował mnie przez cały dzień o postępach w realizacji zamówienia i dziś dotarła do mnie suszarka. Jestem bardzo zadowolony z tego sklepu i będę tam kupować w przyszłości.

5 / 5 2017-04-14

Sklep zasługuje na dużo lepszą ocenę niż aktualna w tym serwisie. Moje zamówienie zrealizowali szybko i dobrze. Doskonały kontakt, po prostu polecam :)

5 / 5 2017-04-12

Najlepsza obsługa oraz szybkość transakcji z jaką kiedykolwiek się spotkałam ! Same plusy, Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-04-02

Ten sklep jest doskonały, ma niesamowite ceny, wszystko jest zgodne z opisem, a towar jest doskonale zapakowany i w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam ten sklep, ma świetne ceny i oferuje naprawdę szybką dostawę produktu. Warto go polecić.

5 / 5 2017-04-02

Ten sklep jest naprawdę świetny - mają tam świetne ceny, a wszystko jest zgodne z opisem. Natomiast należy dodać, że towar jest świetnie zapakowany i w idealnym stanie. Szczerze polecam ten sklep, ponieważ mają oni super atrakcyjne ceny oraz oferują naprawdę szybką dostawę zakupionych produktów.

Rzetelne opinie o Armaland.pl

Armaland.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.armaland.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie