Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród

ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO ELŻBIETA SZYĆKO Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO ELŻBIETA SZYĆKO
5 / 5 2021-09-01

Firma montowala w moim domu uzdaczniacz wody co pokazuja dokumenty oraz karta gwarancyjna. Gwarancja sie skonczyla a ja prosilem o servinsanta. Oczywiscie chcialem uczciwie oplacic za wykonana prace. Probowalem kilka razy i nic. Nie polecam ten firmy i postanowilem ta zabawke wyrzucic i kupic cos innego z dobra obsluga. Nie polecam tej firmy. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-08

Szybkość wykonanej usługi bardzo mnie zadowoliła

5 / 5 2018-07-29

Polecamy firmę "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-05-29

Prosimy o wystawienie referencji

2018-02-19

Prosimy o wystawienie referencji

2018-02-15

Firma "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

2017-12-24

Prosimy o wystawienie referencji

2017-12-13

Firma Armar prosi o wystawienie referencji.

5 / 5 2017-10-25

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

2017-08-11

Prosimy o wystawienie referencji

2017-06-11

Firma "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

2017-04-10

Firma "ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO, ELŻBIETA SZYĆKO" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

Rzetelne opinie o ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO ELŻBIETA SZYĆKO

ARMAR S.C. MAREK SZYĆKO ELŻBIETA SZYĆKO

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.uzdatnianie.webnode.com

Email
[email protected]

Telefon
+4871354-01-51

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie