Kategorie: / Budownictwo / Transport i logistyka / Usługi

ARMATECH Sp z o.o. Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 11
opinie o ARMATECH Sp z o.o.
5 / 5 2019-02-07

Od 2003 roku współpracujemy z Armatech Sp. z o.o. W tym czasie LIDEX Centrum Tłumaczeń i Obsługi Konferencji wykonał dla firmy ponad 100 tłumaczeń pisemnych. Na podstawie dotychczasowej współpracy chcemy potwierdzić, że Armatech za wykonane usługi płaci niezwykle terminowo, a bardzo często płatności wpływają na nasze konto z dużym wyprzedzeniem. Współpraca układa się bardzo harmonijnie i doceniamy profesjonalny kontakt oraz dużą sprawność organizacyjną w Armatech. Tak więc, z pełną świadomością możemy rekomendować firmę Armatech jako partnera solidnego i godnego zaufania.

5 / 5 2018-11-27

Z firmą Armatech współpracujemy od wielu lat. Bardzo sobie cenimy współpracę z rzetelnymi firmami, które dbają o swoich kontrahentów płacąc im za wykonane usługi w terminie. Firma Armatech jest właśnie taką firmą. Od początku naszej współpracy płatności były dokonywane zawsze w terminie.

5 / 5 2018-07-05

Firma godna polecenia - rzetelna i uczciwa

5 / 5 2018-06-20

Od paru lat współpracuję z tą firmą. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu jaki prezentuje. Nie mogę, nawet jakbym chciał, nic uszczypliwego napisać :) polecam!

4 / 5 2018-02-18

Obsługa na poziomie dobrym. Cena normalna. Można polecać.

5 / 5 2018-01-25

W dotychczas realizowanych projektach, firma "ARMATECH" Sp. z o.o. wykazała się terminowością regulowania należności za wykonane zlecenia. Polecamy firmę jako wiarygodnego partnera biznesowego.

5 / 5 2018-01-10

Super obsługa, polecam

5 / 5 2017-07-27

Nasze kontakty handlowe sięgają 2003r. i przez cały okres współpracy spółka nie odnotowała opóźnień płatniczych.

5 / 5 2017-05-26

Szybkość wykonanej usługi bardzo mnie zadowoliła

5 / 5 2017-04-22

Współpraca układa się bezkonfliktowo. Firma sama i rzetelnie dba o to, aby nie posiadać żadnych zaległości płatniczych w stosunku do swoich kontrahentów. To obecnie bardzo rzadka cecha, nie mówiąc już o tym że współpraca pomiędzy naszymi firmami obejmowała najtrudniejszy bodajże okres: czas kryzysu. Ta firma w pełni zasługuje na pierwsze miejsce w rankingu konkursu o tytuł "Rzetelnej firmy". Polecam współpracę z nimi. Nie zawiedziecie się...

5 / 5 2017-03-26

Solidni i sprawi, krótko - polecam!

Rzetelne opinie o ARMATECH Sp z o.o.

ARMATECH Sp z o.o.

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.armatech.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48225452800

Komórka
-

Infolinia
+48225452800

Logowanie