Kategorie: / Dom

Armaturasanitarna.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Armaturasanitarna.com
5 / 5 2019-03-25

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-22

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa, pomocny sprzedawca

5 / 5 2019-03-19

Polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalna i bardzo miła obsługa,towar zgodny z opisem,szybka wysylka. Polecam każdemu.

5 / 5 2019-03-17

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-11

bezproblemowo i szybko

5 / 5 2019-03-09

Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-03-06

Szukałem tej części już bardzo długo i straciłem nadzieję że gdziekolwiek ją kupie

5 / 5 2019-03-05

Dobry kontakt, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2019-03-01

Wszystko ok, tylko zamawiałem inny przekrój a dostałem inny. Generalnie nawet dobrze się stało ale niewątpliwie jest to drobne niedopatrzenie

4 / 5 2019-02-24

Transakcja była szybka i przyjemna, towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-23

polecam zakupy w tym sklepie, dostawa ekspresowa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-31

Jak najbardziej polecam !!

5 / 5 2019-01-27

świetny kontakt i fachowa pomoc

5 / 5 2019-01-24

Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2019-01-17

Polecam sklep, miałem przyjemność się dowiedzieć że ten sklep wie że klientem jest się cały czas a nie tylko do czasu wysyłki zakupów.

5 / 5 2019-01-16

pofesionalizm

5 / 5 2019-01-08

pomyślnie dobra komunikacja ze sprzedającym

5 / 5 2019-01-08

Akcja błyskawica, od zamówienia do odbioru 27 godzin, wszystkim polecam, gratuluję tak sprawnej konkurencyjności w stosunku do marketów budowlanych.

5 / 5 2019-01-04

Wszystko OK !!!!Błyskawiczna przesyłka.Towar zgodny z zamówieniem.Wspaniały kontakt e-mail.TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!

5 / 5 2019-01-02

Fast delivery, good quality.

5 / 5 2019-01-01

Bardzo udana transakcja.

5 / 5 2018-12-29

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-12-28

Rewelacyjnie

5 / 5 2018-12-25

Nic dodać nic ująć gwiazdki mówią same za siebie

5 / 5 2018-12-22

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-12-19

Szybko, sprawnie i uprzejmie

5 / 5 2018-12-14

Profesjonalna obsługa, produkt dobrze opisany, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-12

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-10

OK dobra

5 / 5 2018-12-09

Koszt wysyłki mógłby być niższy.

3 / 5 2018-12-07

Od strony merytorycznej obsługa ok, natomiast w przesyłce były ulotki reklamowe , żeby nie powiedzieć propagandowe, jakiegoś filmidłą Brauna i jeszcze jakiejś gazety bodajże - robi się jak w PRL-u. Widocznie firma ma "misję" Tylko, że ja płaciłam za przesyłkę, więc dlaczego dostaję coś czego nie chcę? Nie mam ochoty by mnie w ten sposób agitowano, więc sorry, więcej nie skorzystam z usług. Wydaje mi się, że biznes powinien być wolny od polityki

5 / 5 2018-12-05

Szybko sprawnie, duży wybór, polecam.

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalna obsługa. Szybko i na czas.

4 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-30

Przyjemność zakupów. Dokładny opis towaru. Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-11-22

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem - wzorowo.

5 / 5 2018-11-20

super super

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-18

wszystko OK

5 / 5 2018-11-11

złożyłem zamówienie na odpływ który składał się z dwóch różnych zestawów sprzedawca zadzwonił do producenta i ogarnął temat jestem zadowolony polecam.

4 / 5 2018-11-09

Polecam!

5 / 5 2018-11-08

polecam

5 / 5 2018-10-30

Totalny EXPRES !!! Polecam każdemu.:)

5 / 5 2018-10-21

Superrrr

5 / 5 2018-10-21

wszystko ok

5 / 5 2018-10-20

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany,dostawa szybka, obsługa kurierska bardzo dobra . Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-19

Sklep świetnie działający! A przesyłka piorunująco szybka!. Tak trzymać. Polecam

5 / 5 2018-10-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-06

Jak najbardziej POLECAM !!!

5 / 5 2018-09-28

Bardzo zaskoczyło mnie tempo realizacji zamówienia. Czas dostawy rewelacyjny! Polecam!

5 / 5 2018-09-27

Polecam Bardzo

5 / 5 2018-09-27

Pełen profesjonalizm. Towar wysokiej jakości zgodny z opisem, Polecam.

4 / 5 2018-09-24

Super

5 / 5 2018-09-21

sprawnie

5 / 5 2018-09-14

Bardzo sprawne zakupy

5 / 5 2018-08-30

profesjonalna obsługa i szybka realizacja

5 / 5 2018-08-30

dostawa ok polecam

5 / 5 2018-08-30

Szybko sprawnie i fachowo.

4 / 5 2018-08-26

Jestem zadowolona z zakupów. Mogę polecić ten sklep innym.

5 / 5 2018-08-25

polecam

5 / 5 2018-08-16

Bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-16

Szybka przesyłka,pływak z zaworem działa bez problemu,metalowy gwint.

5 / 5 2018-08-14

obsługa profesonalna

5 / 5 2018-08-10

Wkład pasował.

4 / 5 2018-08-09

Terminową realizacja i właściwy zgodny z zamówieniem produkt. Polecam

3 / 5 2018-08-06

ok .....

5 / 5 2018-08-04

bezproblemowy kontakt, realizacja szybka i bezproblemowa, sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2018-08-02

Pierwszy raz korzystaem z usług tego sklepu.Jestem bardzo zadowolony przesyłka błyskawicznie dotarła.Produkt dokładnie taki jak w opisie .

5 / 5 2018-08-01

OK jest

5 / 5 2018-07-24

Super

5 / 5 2018-07-18

Polecam

5 / 5 2018-07-04

Szybka obsługa klienta pełen profesjonalizm obsługi wszystkim znajomym oraz klientom polecam FIRMĘ. Dziękuje i Pozdrawiam Klient...

4 / 5 2018-06-29

Przesyłka wysłana bardzo szybko

5 / 5 2018-06-28

polecam

5 / 5 2018-06-26

Szukałem w tym sklepie elementu do spłuczki starego modelu i znalazłem w rozsądnej cenie. Dobry kontakt ze sprzedawcą, przesyłka dotarła szybko, zamówiony element spłuczki nówka, zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-06-10

Dobrze

5 / 5 2018-06-07

Jak najbardziej polecam. Bardzo dobry kontrahent, szybka wysyłka, markow towar.

5 / 5 2018-06-03

Polecam

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa klienta dobry szybki rzeczowy kontrakt

5 / 5 2018-05-26

Wspaniały kontakt ze sprzedającym .Kupiłem automat spłukujący i po otrzymaniu okazało się że zmówiłem błędny z za krótkimi ciągadłami .Wymiana mejlowa i odesłaliśmy do Sklepu parę rodzai wraz z wyczerpującym opisem co pomogło nam wybrać właściwy . Zakup trafiony -klient bardzo zadowolony .Polecamy

5 / 5 2018-05-25

wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-03

Profesjonalna obsługa szybka i przyjemna. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-24

Zadowolony.

5 / 5 2018-04-01

Super obsluga. Fachowe doradztwo. Bardzo polecam Firma idealna.

4 / 5 2018-03-26

Wszystko z strony sprzedawcy OK tylko poczta polska ma to.............. nawet awizo nie zostawili .

5 / 5 2018-03-24

Realizacja wzorowa

4 / 5 2018-03-22

polecam

5 / 5 2018-03-20

polecam ten sklep >fachowosc doradztwo bez zarzutow.Szybkosc realizacji b dobra

5 / 5 2018-03-16

Szybka dostawa ,zakup zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-13

Szybko i profesjonalnie. Towar taki jak opisywano, już zamontowany i znakomicie się spisuje. Polecam.

5 / 5 2018-03-11

Super obsługa

5 / 5 2018-02-28

Bardzo dobra firma. Polecam wszystkim zainteresowanym takimi wyrobami

5 / 5 2018-02-26

Wszystko super! Polecam.

5 / 5 2018-02-24

Wszystko ok. Polecam.

4 / 5 2018-02-20

Towar zgodny z opisem wysyłka szybka .Polecam.

5 / 5 2018-02-19

Polecam. Szybko profesjonalnie

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalne podejście do klienta. Fachowa obsługa i szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-02-14

Profesjonalna obsługa, polecam.

4 / 5 2018-02-13

Wszystko ok, tylko 5 dni na dostawę to przesada

5 / 5 2018-02-11

Ekspresowa realizacja a towar najwyższej jakości

5 / 5 2018-02-08

Cena dobra, szybka dostawa Ok !

5 / 5 2018-02-08

Szybko skorygowano moją pomyłkę popełnioną podczas zamawiania. Realizacja błyskawiczna. Bardzo, bardzo polecam.

5 / 5 2018-01-29

Sprawna obsługa, szybka wysyłka. Polecam.

4 / 5 2018-01-27

błyskawicznie

5 / 5 2018-01-18

Szybka dostawa ok polecam

5 / 5 2018-01-18

Super!

5 / 5 2018-01-14

Szybko zwięzłe i na temat polecam dziś zamawiasz jutro masz

5 / 5 2018-01-07

Szybko, sprawnie, tak trzymać !!!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko na najwyższym poziomie!polecam

5 / 5 2018-01-06

Szybko, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-12-31

POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. SZYBKO-SOLIDNIE- BEZPIECZNIE

5 / 5 2017-12-27

B. sprawnie . Komunikacja na 5 . Polecam.

4 / 5 2017-12-20

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo. Dobra cena. Polecam.

5 / 5 2017-12-20

Towar zgodny z opisem , bardzo dobry kontakt telefoniczny , rzeczowa informacja dotycząca kupowanego towaru a jest to ważne przy zakupach internetowych.

5 / 5 2017-12-14

Polecam

5 / 5 2017-12-12

Jestem bardzo zadowolony z jakości i szybkości obsługi bardzo polecam

5 / 5 2017-12-11

Pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-11

Znalazłem produkt zamówiłem, na drugi dzień miałem towar w domu... profesjonalna firma, szybka wysyłka.... POLECAM

4 / 5 2017-12-07

Polecam wszystkim!!

4 / 5 2017-12-07

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-02

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2017-12-01

OKI

5 / 5 2017-12-01

wszystko należycie , towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-03

Szybko i wszytko takie jak w opisie.

5 / 5 2017-10-31

polecam tego sprzedawcę

4 / 5 2017-10-28

Szeroki asortyment, więc jest z czego wybierać. Dobre ceny. Bieżąca informacja od sprzedawcy o etapach zamówienia. Polecam

1 / 5 2017-10-26

1. Zaplacilam za express 9/8 13:00 (dostawa 1 dzien) a wyslal Pan Marcin Pelc, wlasciciel sklepu, zwykla/standart dostawa. Otzymam, moze w 15- 16/8. Ciekawe czy zwrot otzymam? 2. Rozmowa telefoniczna z wlascicielem, byla ok. 75-80% o religji a nie o produkcie co mnie interesowal. 3. Absolutnie wjecej nic nie kupje w tym "sklepie", jezeli Pan Marcin nie ureguluje mych strat i klienta przeprosi. Izabella Szwecja.

5 / 5 2017-10-25

super szybko, sprawnie

5 / 5 2017-10-23

Polecam.

5 / 5 2017-10-22

PROFESJONALNA OBSŁUGA, BARDZO POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SZYBKO I BEZ PROBLEMÓW

5 / 5 2017-10-20

Fachowa , kulturalna i bardzo pomocna obsługa. Dostawa zamówionego towaru ekspresowa (24 godz.)Z radością polecam!!!

5 / 5 2017-10-20

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej poleciłbym ten sklep innym osobom.

4 / 5 2017-10-20

szybko i sprawnie

4 / 5 2017-10-14

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-10-14

Bardzo dobry sprzedawca, otrzymałam towar błyskawicznie, mechanizmy : spłuczkowy + napełniający działają bardzo dobrze, kontakt ze sprzedawcą bardzo szybki, dostawa przebiegła bez żadnego problemu. Dziękuję

5 / 5 2017-10-02

Bardzo szybka wysyłka idealny produkt profesjonalna obsługa polecam Paweł

5 / 5 2017-09-22

Dobry fachowy kontakt Polecam

5 / 5 2017-09-21

Polecam zakupy w tej firmie.

4 / 5 2017-09-18

Zakup udany, wszystko sprawne. Przed zakupem konsultacja telefoniczna ze sklepem, uprzejmy sprzedawca. Cała transakcja przebiegła bez żadnych problemów .

5 / 5 2017-09-05

Polecam

5 / 5 2017-08-26

polecam

4 / 5 2017-08-25

Ogólnie 4 z +

5 / 5 2017-08-24

polecam. towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-24

Wszystko odbyło się sprawnie

5 / 5 2017-08-16

Perfekcja w wykonaniu. Polecam

5 / 5 2017-08-13

Wszystko na najwyższym poziomie. Cena, jakość i szybkość to główne atuty tej firmy

5 / 5 2017-08-10

Szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-08

Sklep na piątkę!

5 / 5 2017-08-08

Polecam

5 / 5 2017-07-25

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-07-19

kupiłem : Przyłącze elastyczne 3/4" GIGANT Wąż w oplocie stalowym wężyk nakrętno-wkrętny VERO 120, 150, 200, 250 cm w mojej miejscowości nie ma możliwości zakupienia takiego węża. Sklep przygotował moje zlecenie do wysłania tego samego dnia, a zamawiałem grubo po godzinie 18:00. Spełnił moje prośby co do zapakowania produktu. Ponad to wąż sprawia wrażenie naprawdę solidnego, w porównaniu do tych dostępnych w marketach budowlanych różnych sieci. Oplot jest naprawdę porządny, a końcówki solidne i dobrze spasowane z całością. Polecam zarówno sklep jak i sam wąż.

5 / 5 2017-07-16

super

5 / 5 2017-07-10

PolecAm wszystkim.

4 / 5 2017-07-10

Jestem zadowolony z zakupu. Produkt zgodny z opisem. Szybko wysłany. Moim zdaniem opakowanie powinno być solidniejszego - na szczęście przesyłka dotarła bez uszkodzeń.

5 / 5 2017-07-08

Profesjonalna obsługa transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie polecam wszystkim tego sprzedającego

5 / 5 2017-06-28

B.dobrze

1 / 5 2017-05-12

Niestety transakcja nie doszła do skutku. Zrezygnowałem z zamówienia po zapłaceniu 24 zł za dwie przesyłki. W adresie, w numerze kodu nieprawidłowa była jedna cyfra więc przesyłka nie dotarła do mnie i wróciła do nadawcy czyli do sklepu. Sklep twierdzi, że podałem błędny kod, ja twierdzę, że pomyłka nastąpiła w sklepie ponieważ adres podawałem przez autouzupełnianie z chrome i potem sprawdzałem procedurę a system nie pokazywał błędnego zapisu. Wysłałem zrzut ekranu do sklepu ale zażądali kolejnych 24 zł za przesyłkę więc zrezygnowałem z zamówienia.

5 / 5 2017-05-04

Towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-30

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkiego kontaktu ze sprzedawcą i świetna jakość towaru, który zamówiłam.

5 / 5 2017-04-24

Wg zamówienia , polecam

5 / 5 2017-04-17

Wszystko w najlepszym porządku polecam.

5 / 5 2017-04-04

Polecam

Rzetelne opinie o Armaturasanitarna.com

Armaturasanitarna.com

Siedziba
Dąbrowa Tarnowska

WWW
http://www.armaturasanitarna.com

Email
[email protected]

Telefon
602174393

Komórka
602174393

Infolinia
-

Logowanie