Kategorie: / Dom

Arnotpol.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.00
opinie o Arnotpol.pl
5 / 5 2019-03-20

Chyba jestem pierwszym klientem oceniającym sklep, lecz z mojej strony mogę tylko powiedzieć super pod każdym względem:). PS. Towar nawet lepiej wygląda niż na zdjęciach.

2018-08-29

Sklep nie uznaje reklamacji. Pomimo posiadania paragonu zakupu żądają karty gwarancyjnej której nie otrzymałem w sklepie internetowym gdzie kupowałem kran. Poza tym sprzedawca w sklepie internetowym poinformował mnie że paragon wystarczy, a dział reklamacji Arnotpol twierdzi, że bez karty gwarancyjnej nic nie zrobią.

2018-08-04

Niestety z przykrością nie mogę polecić zwrotów ze sklepem. Miesiąc temu, po kilku dniach od zakupu odesłałam towar i do tej pory nie otrzymałam ani wiadomości a tym bardziej zwrotu pieniędzy.

2018-05-01

OMIJAĆ JAK NAJDALEJ Arogancka obsługa ,produkty posiadają wady o których sprzedawca nie informuje (strasznie głośny szum wody w głowicy niosący się po całym domu-nie do zaakceptowania) brak możliwości wymiany lub zwrotu.Proszę o zwrócenie uwagi na warunki gwarancji - totalna porażka.Sprzedający wciska te buble w kilku sklepach internetowych.

2018-04-01

Omijać ten sklep szerokim łukiem ,uprzejmi są tylko przy kupnie natomiast jeśli chodzi o reklamację totalna porażka ,arogancja niekompetencja i przeciąganie reklamacji w nieskończoność.A i tak nigdy nie zrealizują reklamacji zawsze winny jest konsument. Chyba lubi taką zabawę z klientem .Życzę żeby ta firma upadła I nie marnowali czasu nabywcom.

1 / 5 2018-03-04

Brak kontaktu do działu reklamacji.

2017-11-22

w 100% zgadzam się z poprzednikami, nie należy nic kupować w tym sklepie, sprzedają chińską tandetę i nie uznają reklamacji.

2017-09-05

Dramat!!! Sprzedać towar to jedno, ale obsługa po sprzedażowa to drugie i tu to kuleje. Sklep w ogóle nie współpracuje z Klientem, robią łaskę że naprawiają wadliwe produkty nie chcą przesłać skanów dokumentów twierdząc że je mają a kopie zgubił kurier. Chore!!! OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!

2017-05-24

Sklep nie uznaje reklamacji. Wymiana towaru to jakaś kpina. Pracownik sklepu Pan Patryk traktuje klienta jak intruza. Krzyczy, jest nie uprzejmy, wręcz straszy ale twierdzi, że nikt mu nic nie zrobi bo nie ma ludzi do pracy, a szefem sklepu jest ON.

Rzetelne opinie o Arnotpol.pl

Arnotpol.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.arnotpol.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie