Kategorie: / Dom

Arolbud.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arolbud.pl
2019-01-25

Muszę pochwalić podejście sklepu do klienta. Zamówione tynki zostały dostarczone zgodnie z umowa do 5 dni..

2018-12-17

Bardzo dobre okna z nawiewnikiem FTP-V

5 / 5 2018-12-12

Bardzo dobry styropian elewacyjny - szybka realizacja zamówienia, dostawa do domu. Polecam

5 / 5 2018-12-02

Bardzo szybka obsługa, towar 100% zgodny z opisem Jesteśmy bardzo zadowoleni z dokonanych zakupów

5 / 5 2018-11-16

sprawna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-15

zdecydowanie polecam - szybko, sprawnie. fachowa obsługa

2018-08-30

Espresowa realizacjia zamówień, wielki szacun dla sprzedawcy za zaangażowanie.

5 / 5 2018-08-28

Ekspresowa wysyła, ledwo wysłałem przelew a towar na drugi dzień był u mnie na drugim końcu Polski... polecam

5 / 5 2018-08-18

Polecam w 100%!!! Wszystko zgodnie z umowa. Towar zgodny z zam. na drugi dzień. Bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2018-03-21

Wszystko przebiegło poprawnie. Zamówiony topwar został dostarczony zgodnie z ustaleniami. Trochę miałam obaw, bo firma prowadzi biuro sprzedaży ale towar dotarł na drugo dzień do nas. Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-02-23

Znakomity sklep towar najwyższej jakości, szybko sprawnie bez problemów. Miła i fachowa obsługa - polecam !!!

2018-02-09

Bardzo ciekawa oferta i bardzo atrakcyjne ceny

5 / 5 2017-10-13

Super sprawnie i bezpicznie. Polecam sprzedającego. Szybka dostawa, serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-28

Bardzo pozytywna.Profesjonalna obsługa,szybkość realizacji zamówienia zapewnia pełny komfort zakupów. Sklep godny polecenia innym zainteresowanym.

5 / 5 2017-06-19

Duży wybór, szybka realizacja, dostawa do domu Polecam

5 / 5 2017-05-25

"Transakcja bezproblemowa. Towar jak w opisie. Pewny kontrahent. Bardzo dziękuję i gorąco polecam!"

Rzetelne opinie o Arolbud.pl

Arolbud.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.arolbud.pl/geko

Email
-

Telefon
+48604259959

Komórka
791229950

Infolinia
-

Logowanie