Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Aromadream.pl Opinie Klientów

4.85/5.00 - ilość ocen: 67
opinie o Aromadream.pl
3 / 5 2022-01-22

Dwa razy zamawiałem zapachy. Wszystko było ok. Ceny niespecjalne, asortyment średni.

2019-03-20

Zamówiłam w tym sklepie perfum NARCISO RODRIGUEZ ,który okazał się podróbką.Pan poradził mi spryskiwać nim kartkę ,ponieważ na sobie nie czuję bo się przyzwyczaiłam(po spryskaniu 2h wcześniej:)))Żenujące.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

2019-03-19

Bez uwag.

5 / 5 2019-03-14

Nie mam na co narzekać, cena bardzo dobra (najlepsza w sieci), przesyłka dobrze zapakowana, ubezpieczona, więc nić perfumie nie groziło ze strony pocztowców ;) 100% zadowolenia i polecam wszystkim!

5 / 5 2019-02-24

wszystko OK. Polecam!

5 / 5 2019-02-07

Wszystko załatwione szybko i przyjemnie. Bardzo dobre ceny. Polecam :)

5 / 5 2019-01-18

Sklep mogę z czystym sumieniem polecić, naprawdę dobra cena w porównaniu z drogeriami, do tego produkt oryginalny, a nie podróbka jakich wiele w internecie. Do tego towar świetnie zapakowany i szybko doręczony.

2 / 5 2019-01-04

Opinie klienta: Kupiłem w sklepie Aroma Dream Gucci Pour Homme II ale moim zdaniem ten sklep sprzedał mi podróbę bo zapach znika po 2 godzinach, Pan prezes Zarządu Paweł Stelmach zasłania się tajemnicą handlową i nie chce podać źródeł pochodzenia, jako konsument powinienem mieć możliwość otrzymania informacji czy kosmetyk jest legalny i posiada atest. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-12-24

Perfumy oryginalne, odebrałam dzisiaj osobiście. Z czystym sumieniem polecam :)

5 / 5 2018-12-19

Transakcja bardzo profesjonalna od początku do końca. Błyskawiczna wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-12-02

Sklep rzetelny, szybki, doskonaly kontakt klient- sklep. Szeroka game produktow w bardzo atrakcyjnych cenach. Wybralam dostawe Paczkomaty InPost. Od zamowienia po 46 godzinach odebralam. Jest to swietny sposob dostawy.

5 / 5 2018-11-13

polecam sklep! Super obsługa i bardzo dobre produkty! Oby tak dalej!!! Powodzenia! Ja na 100% wrócę jako wierny klient!;-)

5 / 5 2018-11-12

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka przesyłka. Polecam w 100 %

5 / 5 2018-11-09

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Jestem zadowolona z ceny zamówionego produktu , bo była bardzo konkurencyjna w stosunku do innych sklepów. Szczerze polecam :-)

5 / 5 2018-11-06

Polecam, szybka dostawa, dobrze zapakowana przesyłka, perfumy oryginalne.

5 / 5 2018-10-27

Szybka realizacja, dobre ceny, oryginalne produkty. Polecam !

2018-10-25

Właśnie zakupiłem Loewe 7. Świetna cena, ,świetna obsługa, świetny kontakt no i produkt ! Duża piątka z plusem. Na pewno skorzystam w przyszłości. Zdecydowanie polecam!

2018-10-22

Towar, czas dostawy i kontakt ze sklepem bez zarzutu. Perfumy w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2018-10-06

napisze wprost nic dodać nic ująć sklep na 6 wszystko na czas obsługa super

5 / 5 2018-09-28

Jestem zadowolona w 100%. Perfumy doszły w przeciągu 48 godzin, dobrze zapakowane i oryginalne. Szczerze polecam

5 / 5 2018-09-26

Mogę polecić zakup w sklepie internetowym aromadream.eu, zamówiony zapach Issey Miyake L'Eau D'Issey edt 100ml jest oczywiście produktem oryginalnym do tego w dobrej cenie. Szybka obsługa, wysyłka oraz bardzo dobry kontakt i pakowanie produktu pozwala mi z czystym sumieniem wystawić ocenę pozytywną.

5 / 5 2018-09-04

Poprzednio przez wiele lat kupowałem w innych sklepach bardziej popularnych ale do ostatnich dostaw miałem zastrzeżenia i stąd postanowiłem zaryzykować i zrobić zakupy w Aroma Dream. Nie zawiodłem się a wprost przeciwnie, jestem bardzo zadowolony. Produkty oryginalne, bardzo szybka realizacja zamówienia (przez paczkomat InPost), ceny konkurencyjne.

5 / 5 2018-08-22

Super sprzedawca. Wysylka blyskawiczna:) Towar oryginalny, solidnie zapakowany. Kontakt mailowy rewelacyjny- wiedzialam o dokladnym terminie wysylki i kolejnych etapach "podrozy" mojego prezenciku dla ukochanego. Firma solidna i polecam 100%

5 / 5 2018-08-19

Szybko, miło i rzetelnie.

5 / 5 2018-08-14

Wszystko w najlepszym porządku. Trafiłem do sklepu z porównywarki ponieważ wybrany zapach mieli najtaniej. Przesyłkę odebrałem osobiście następnego dnia. Polecam

2018-08-08

ok. wszystko jak trzeba.

5 / 5 2018-08-04

nie wiem kto pisze pochlebne opinie o tym sklepie ale chyba sam właściciel lub irytujący i bezczelny jego pracownik. Przesyłkę owszem dostałam bardzo szybko ale było to raczej zasługa Poczty Polskiej a nie samego sklepu. Po pierwsze nie otrzymałam produktu oryginalnego tylko ordynarna podróbę, która nawet nie leżała obok oryginału. Przy spełnieniu wszystkich procedur wymaganych regulaminem i prawem polskich odstąpiłam od umowy . Zwrot pieniędzy otrzymałam po tygodniu dopiero mojej osobistej interwencji bez kosztów przesyłki. na moje pytanie dlaczego tak odpowiedział że wysyłają bez kosztów wysyłki wówczas gdy produkt jest otworzony. w tym miejscu chciałam zaznaczyć że dokonałam zakupu TESTERA. Produkt (jak zapewnia sam sprzedający) nie posiada oryginalnego opakowania i może nie posiadać korka! ZENADAAAAAA!!!! NIGDY NIKOMU NIE POLECIŁABYM TEGO SKLEPU

5 / 5 2018-08-02

ok

5 / 5 2018-07-28

Perfumy dobrze zapakowane doszły już następnego dnia. Dobra obsługa i super zapach.

5 / 5 2018-07-14

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem a paczkę otrzymałem po dwóch dniach. Polecam i zachęcam do współpracy.

2018-07-13

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-07-09

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście sprzedawcy do klienta, szybka i dobrze zapakowana paczka. Napewno skorzystam jeszcze raz. Polecam

2018-06-29

Niezgodność otrzymanego produktu z zamawianym. Brak możliwości wymiany, bo w ofercie była pomyłka.

5 / 5 2018-06-19

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-06-13

Miałem lekkie obawy przed moim pierwszym zakupem w tym sklepie, ale na szczęście mylne. Świetny towar (solidnie zapakowany w kartonik), błyskawiczna przesyłka. Jestem w 100% zadowolony i z przyjemnością tu wrócę.

2018-06-13

Najniższa cena, błyskawiczna dostawa, produkt wygląda na prawdziwy. Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-05-18

kontakt, wysyłka, wszystko OK. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-05-12

Rewelacyjna obsluga, bardzo szybki kontakt, dobre ceny :D POLECAM.

2018-05-03

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-05-02

Perfumy Dobrze zapakowane i co najważniejsze Oryginalne! Bardzo szybka przesyłka. Miła obsługa. Polecam Bardzo!

5 / 5 2018-04-07

Bardzo dziękuję za dostarczenie perfum w tak krótkim czasie jestem bardzo zadowolona! Uważam, że firma jest bardzo kompetentna!!!

5 / 5 2018-04-05

Godne polecenia, wszystko na jak najwyższym poziomie. Produkt ogryginalnie zapakowany, dostawa szybka.

5 / 5 2018-03-28

Super! Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia, duży wybór, niskie ceny. Polecam!

2018-03-27

Realizacja to prawdziwy ekspres, do tego dodać fachową obsługę i mamy świetny sklep.

5 / 5 2018-03-27

Super sklep, mega szybka wysyłka Polecam

5 / 5 2018-03-25

pełen profesjonalizm, świetne ceny, perfumy bez zarzutu

5 / 5 2018-03-22

Bardzo dobry i solidny sklep, bardzo szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-13

Sklep mogę z czystym sumieniem polecić, naprawdę dobra cena w porównaniu z drogeriami, do tego produkt oryginalny, a nie podróbka jakich wiele w internecie. Do tego towar świetnie zapakowany i szybko doręczony. Zakupiłem Wodę i deo Paco Rabanne Black XS dla mężczyzn. Dziękuje i obiecuję być wiernym klientem.

5 / 5 2018-03-05

Polecam perfumerię. Szybko, tanio i bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-02-23

transakcja przebiegła sprawnie, jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam

5 / 5 2018-02-22

Szybko i sprawnie a dodatkowo wybrane przez mnie perfumy mieli najtaniej. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-02-16

Świetny kontakt, bardzo dobra oferta, błyskawiczna wręcz realizacja zamówienia (pomimo "gorącego" okresu przedwalentynkowego). Perfumy bez najmniejszych zastrzeżeń - dobrze zabezpieczone, fabrycznie zapakowane, oryginalne i do tego najtaniej w sieci (pomijam oferty z Allegro z licznymi mizernym podróbkami). Polecam, mój aktualny typ nr. 1 pośród perfumerii internetowych (ze względu na świetne ceny i obsługę na wysokim poziomie!)

5 / 5 2018-02-16

Wszystko poszło szybko i sprawnie. Kupiłam tester i jestem zadowolona. polecam

5 / 5 2018-02-01

Bardzo miły kontakt, błyskawiczna przesyłka !! Towar ok. Polecam wszystkim !!

5 / 5 2018-01-18

Polecam ten sklep,dobry kontakt szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-15

Miła obsługa, szybka wysyłka, produkt oryginalny w dobrej cenie. Polecam!

5 / 5 2018-01-08

Szybki kontakt i odbiór. Super cena.

5 / 5 2018-01-03

Sklep jest godny polecenia!! bardzo miła obsługa,paczka bardzo dobrze zapakowana, szybko i orginalnie:)

2018-01-02

Kupowałam dwukrotnie z odbiorem osobistym. Miłą obsługa, towary oryginalne.

5 / 5 2017-12-21

Kontakt ze sklepem wzorcowy, tak samo jak szybkość dostawy i warunki zakupu. Polecam wszystkim bez najmniejszych oporów.

5 / 5 2017-12-19

Polecam sklep w 100%. Rewelacyjny kontakt, super szybka przesyłka i perfumy świetne.

2017-12-12

Z całym przekonaniem mogę zarekomendować ten sklep, a to z kilku powodów. Po pierwsze mają przystępne ceny. Po drugie, towar który widnieje na stronach internetowych rzeczywiście jest w sprzedaży. Poza tym realizują zamówienia rzeczywiście błyskawicznie.

2017-11-19

Chciałbym polecić sprzedającego, bardzo udana transakcja, nie mam żadnych zastrzeżeń i z pewnością wrócę po kolejne zakupy.

2017-11-12

Transakcja przebiegła niezwykle sprawnie. Podoba mi się również zainteresowanie klientem :)

5 / 5 2017-11-08

Polecam wszystkim niezdecydowanym. Nie mam żadnych zastrzeżeni co do oryginalności perfum. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Ceny konkurencyjne! Przy ponownych zakupach perfum będzie to pierwszy sklep, który odwiedzę. Ps. A firmie AromaDream dziękuję za dołączone gratisy :-)

5 / 5 2017-10-14

super !

5 / 5 2017-10-09

Zakupiłam wodę perfumowana znanej marki - tester i pragnę szczerze polecić wszystkim niezdecydowanym sklep AromaDream. Towar jest zgodny z opisem na stronie sklepu. Z pewnością jest to produkt oryginalny. Zapakowany w sposób profesjonalny - bezpieczny. Perfumy za pośrednictwem InPost otrzymałam praktycznie na drugi dzień po wpłacie. kontakt telefoniczny z właścicielem miły i rzeczowy. Proponowane ceny są naprawdę konkurencyjne. W opakowaniu upominek. POLECAM

3 / 5 2017-10-01

Z przykrością muszę stwierdzić,że już po raz drugi zostałem w pewnym sensie przez tą firmę oszukany. Po raz pierwszy tłumaczono się pomyłką pracownika i nie otrzymałem zamówionych testerów bo po prostu ich nie było a wczoraj po raz wtóry kiedy okazało się ,że zamówionych testerów nie ma w magazynie pomimo, że były wyszczególnione na stronie firmy. Właściciel głupiutko tłumaczy mi się moim brakiem szczęścia!! a co z tego wynika dla mnie? po raz drugi zrobiono ze mnie wariata. właściciel obiecuje , że postara się znaleźć dla mnie owe testerki na jutro po czym cisza...głowę schował w piaseczek! ale pupa jeszcze wystaje drogi panie! Trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny, słowa i zachowania. stanowczo odradzam tę firmę.

5 / 5 2017-09-17

Swietny kontakt, dobre ceny i blyskawiczna wysylka. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-09-10

Sklep naprawdę godny polecenia. Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Przesyłka ekspresowa, perfum zapakowany idealnie, a co najważniejsze Perfum w 100% oryginalny. Gorąco polecam i na pewno nie raz jeszcze zaówienie złożę :)

5 / 5 2017-08-23

Perfum dotarł jest taki jak zawsze. Szybko sprawnie i jeszcze mały gratis. Super jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-08-05

Zamówiłem perfumy w sobotę wieczorem, w poniedziałek były do odebrania. Odebrałem osobiście, wszystko gra. Miło, rzeczowo, szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-08-02

Wszystko tak jak należy. Jestem zadowolony z perfum jak i z kontaktu z obsługą sklepu. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam!

2017-07-31

Serdecznie polecam sklep, świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar pierwszej jakości! Z pewnością wrócę na kolejne zakupy :)

2017-07-15

sprawnie, bez zastrzeżeń

2 / 5 2017-07-02

Zakupiłem Kenzo Power. Po dokładnym rozpakowaniu w domu i porównaniu z oryginałem okazało się że jest to ordynarna podroba. Zwykła najtańsza woda kolońska. Nie polecamy tego sklepu, oszusci, omijać z daleka.

5 / 5 2017-06-25

Szybka, sprawna i porządna obsługa.

5 / 5 2017-06-22

Polecam sprzedawcę. Dobre ceny i kontakt bez zarzutu.

5 / 5 2017-06-20

Sprawna obsługa, dobra jakość towaru! POLECAM!!! Sprawdzony sprzedawca!

5 / 5 2017-05-25

Konkretny sklep, szybki kontakt, natychmiastowy odbiór

5 / 5 2017-05-17

Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-05-08

Długo zastanawiałam się nad zakupem w tej perfumerii. Nie byłam pewna, czytałam opinie, zaglądałam na wszelakie fora. Bałam się, że wyrzucę kupę kasy w błoto i będę musiała bawić się w reklamowanie produktu. Ostatecznie zdecydowałam się i zamówiłam wersję TESTER ukochanego zapachu. Obiecałam sobie, że jeśli wszystko będzie w porządku to podzielę się tym z innymi. Paczka dotarła do mnie szybko w idealnym stanie (dołączono nawet próbkę). Zapach jest jak najbardziej oryginalny, nie różni się niczym od tego w drogerii stacjonarnej. W tej kwestii można być spokojnym. Zdecydowanie polecam ten sklep, szczególnie, że ceny są bardzo atrakcyjne :)

2017-04-13

ZAMÓWIŁEM wodę toaletową znanej marki.Po odbiorze przesyłki okazało się produkt jest bardzo kiepską podróbką1Nie polecam tego sklepu pomimo że oferują najniższe ceny.

5 / 5 2017-04-04

Profesjonalizm stuprocentowy, błyskawiczna dostawa a co najważniejsze, to perfumy są ORYGINALNE!!

Rzetelne opinie o Aromadream.pl

Aromadream.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aromadream.pl

Email
[email protected]

Telefon
514200959

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie