Kategorie: / Książki

Aros.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Aros.pl
5 / 5 2019-03-24

wszystko ok, polecam ten dyskont.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-13

Najlepsze ceny na książki !

5 / 5 2019-03-06

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-01

Polecam

5 / 5 2019-02-28

Szybko, tanio. Jestem zadowolona.

5 / 5 2019-02-27

kolejny raz jestem zadowolona:)

5 / 5 2019-02-21

Ok super

5 / 5 2019-02-21

kolejny raz jestem zadowolona:)

5 / 5 2019-02-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-18

Wszystko ok, polecam

4 / 5 2019-02-15

Ok:-)

5 / 5 2019-02-15

Jestem zadowolony

3 / 5 2019-02-12

PROFESJONALNA OBSŁUGA. Szybkie zrealizowanie zamówienia.

5 / 5 2019-02-07

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-02-06

100% satysfakcji.

5 / 5 2019-02-05

Szybko sprawnie bardzo dobra vwspółpraca

5 / 5 2019-02-01

Polecam zakupy

5 / 5 2019-01-30

Profesjonalizm

5 / 5 2019-01-29

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2019-01-24

Robię w Arosie zakupy od lat, nigdy nie miałem żadnego problemu z zamówieniem. Zawsze z czystym sumieniem polecam Aros.pl

5 / 5 2019-01-23

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-17

bez zastrzeżen

5 / 5 2019-01-11

Robię w Arosie zakupy od lat, nigdy nie miałem żadnego problemu z zamówieniem. Zawsze z czystym sumieniem polecam Aros.pl

4 / 5 2019-01-11

Uwielbiam robić zakupy w tym sklepie gdyż jest ogromny wybór i bardzo atrakcyjne ceny.Sklep godny polecenia .

5 / 5 2019-01-09

Super

5 / 5 2019-01-08

Wszystko na konkretnym poziomie.

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-01-05

Moje zakupy w Aros zawsze oceniam bardzo dobrze. I tym razem też jestem zadowolona.

5 / 5 2019-01-02

Sprawnie :)

5 / 5 2019-01-02

Jak zawsze - szybko, profesjonalnie, bez żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Szybko sprawnie tanio

4 / 5 2018-12-29

Konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-12-28

Polecam.

5 / 5 2018-12-24

polecam innym zamówić książkę na arosie..

1 / 5 2018-12-21

Aros sprzedaje produkty, ktorych nie ma na stanie.

5 / 5 2018-12-20

Polecam.

5 / 5 2018-12-16

ok jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-12-14

Super

5 / 5 2018-12-09

Polecam

5 / 5 2018-12-06

Książki dostarczane są bardzo szybko, a w razie opóźnienia przekazywana jest informacja do klienta.

4 / 5 2018-11-30

Książki dotarły w dobrej jakości.

5 / 5 2018-11-28

Super

4 / 5 2018-11-26

Zgodnie w opisem, ale opakowanie ponadrywane, książki widoczne

5 / 5 2018-11-21

Pole am

5 / 5 2018-11-12

Dobra cena. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-31

Szybka wysyłka, dobra cena!

5 / 5 2018-10-22

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-10-14

polecam zakupy w tym sklepie szybka obsługa przesyłka zapakowana solidnie

5 / 5 2018-10-13

Bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-13

Nigdy się nie zawiodłam odnośnie zamówienia

5 / 5 2018-10-08

Robię w aros.pl zakupy już nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Jak zawsze zadowolona z zakupów i dzieci też!

5 / 5 2018-10-06

Jak zawsze - szybko, profesjonalnie, bez żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2018-10-05

zadowolony klient

5 / 5 2018-10-03

Polecam!

5 / 5 2018-09-26

Polecam

5 / 5 2018-09-20

Wszystko w porządku, nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2018-09-14

Polecam.

5 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-13

Pole am

4 / 5 2018-09-05

Super

5 / 5 2018-09-04

Bardzo rzetelna i szybką realizacja, oczywiście będę kontynuować z wielką przyjemnością kolejne zamówienia. Polecam jako wybraną sprzedaż wymarzonych tytułów.

5 / 5 2018-09-04

Wszystko ok.polecam

4 / 5 2018-09-04

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-02

Wszystko OK - serdecznie dziękuję!

5 / 5 2018-09-01

Polecam

5 / 5 2018-08-30

Profesjonalna obsługa.Polecam

4 / 5 2018-08-28

wszystko ok

4 / 5 2018-08-20

Konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-08-20

polecam innym zamówić książkę na arosie..

5 / 5 2018-08-20

profesjonalna obsluga

4 / 5 2018-08-19

Profesjonalna obsługa. Przestańcie mnie spamować prośbą o wystawienie opinii. Polecam korzystanie z usług wszystkim swoim znajomym.

5 / 5 2018-08-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-14

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2018-08-07

Jak zawsze szybkie i bezproblemowe zakupy :))))

5 / 5 2018-08-05

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-29

Polecam!

5 / 5 2018-07-29

Wszystko ok. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-23

wszystko ok, polecam ten dyskont.

5 / 5 2018-07-23

Jestem bardzo zadowolona.Przystępna cena książki.

5 / 5 2018-07-14

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-07-08

Jestem bardzo zadowolona z obsugi w tym sklepie .

5 / 5 2018-07-03

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-06-20

Szybka profesjonalna transakcja Polecam

5 / 5 2018-06-16

Polecam

5 / 5 2018-06-11

Szybko. Tanio. Sprawnie

5 / 5 2018-05-31

Super dzięki

4 / 5 2018-05-22

Profesjonalnie i szybko . Zakupy w Arosie to przyjemność.

5 / 5 2018-05-22

Jak zawsze szybkie i bezproblemowe zakupy :))))

1 / 5 2018-05-21

Aros sprzedaje produkty, ktorych nie ma na stanie.

5 / 5 2018-05-15

Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam w 100%.

3 / 5 2018-05-13

PROFESJONALNA OBSŁUGA. Szybkie zrealizowanie zamówienia.

5 / 5 2018-05-10

Kocham!

5 / 5 2018-05-09

Bardzo rzetelna i szybką realizacja, oczywiście będę kontynuować z wielką przyjemnością kolejne zamówienia. Polecam jako wybraną sprzedaż wymarzonych tytułów.

4 / 5 2018-05-09

Polecam bardzo!

5 / 5 2018-04-30

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-28

Zamówienie zrealizowano w iście sprinterskim tempie. Zamówione produkty dotarły w doskonałym stanie. Polecam korzystanie z usług sklepu Aros.

5 / 5 2018-04-22

Dobre ceny i bardzo szybka dostawa. Napewno skorzystam ponownie.

4 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyslnie

5 / 5 2018-04-18

polecam

5 / 5 2018-04-17

Robię w aros.pl zakupy już nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Jak zawsze zadowolona z zakupów i dzieci też!

5 / 5 2018-04-17

Duży wybór produktów, profesjonalna obsługa, szybka dostawa, jak dla mnie idealnie :D

5 / 5 2018-04-14

profesjonalna obsluga

4 / 5 2018-04-14

Ok:-)

4 / 5 2018-04-10

Przydałoby się poprawić czas kompletowania zamówienia, ale to mogło być jednorazowe opóźnienie ale przy tej ilości asortymentu i super cenach jest to wybaczalne.

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsluga.

4 / 5 2018-04-09

Polecam.

5 / 5 2018-04-04

Super sklep, na pewno skorzystam jeszcze nie raz

5 / 5 2018-04-04

Zawsze stąd zamawiam, Aros jest szybki, ekonomiczny i doskonały jakościowo

5 / 5 2018-03-30

jestem zadowolony

5 / 5 2018-03-25

Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-03-21

Szybka wysyłka, dobra cena!

5 / 5 2018-03-12

Szybciutka dostawa=)

5 / 5 2018-03-10

Wszystko w porządku, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-09

Polecam!

5 / 5 2018-03-04

W 100%polecam

4 / 5 2018-03-04

bez opini

4 / 5 2018-03-02

Wszystko jak najlepiej

5 / 5 2018-02-25

Szybko, sprawnie wygodnie.

5 / 5 2018-02-22

Sprawnie :)

4 / 5 2018-02-18

Nie mam uwag,tylko droga dostarczenia spod poznańskich Komornik do odbiorcy jest za długa

5 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-14

super szybko i dokładnie

4 / 5 2018-02-10

Jak zwykle wszystko szybko, sprawnie i bez problemów

4 / 5 2018-01-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-28

Jestem bardzo zadowolona z jakości usług.

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalizm

5 / 5 2018-01-17

Wszystko super. Niskie ceny szybka przesyłka

5 / 5 2018-01-15

Pole am

5 / 5 2018-01-11

Najlepsze ceny na książki !

5 / 5 2018-01-08

WSZYSTKO OK. NAJWYŻSZA JAKOŚĆ OBSŁUGI.

5 / 5 2018-01-05

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-01-01

Najlepsza strona na jakiej kiedykolwiek kupowałam

5 / 5 2018-01-01

super ceny szybka wysylka

5 / 5 2017-12-29

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2017-12-29

Sklep został już polecony znajomym i napewno skorzystam jeszcze raz wkrótce

5 / 5 2017-12-27

Polecam zakupy

4 / 5 2017-12-27

bez opini

5 / 5 2017-12-26

W 100%polecam

5 / 5 2017-12-22

zadowolony klient

4 / 5 2017-12-20

Wszystko w porządku, jestem zadowolona, drobne przesunięcie w czasie jeśli chodzi o wysyłkę, ale tylko o 1 dzień.

4 / 5 2017-12-13

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-11

zadowolony klient

4 / 5 2017-12-10

Aros jak zwykle wywiązał się szybko i sprawnie, nawalił trochę RUCH dostarczając przesyłkę po dwóch dniach. Ale wybaczam RUCHOWI, mając nadzieję, że to tylko jednorazowy przypadek. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-08

Profejsonalna w kazdym obszarze

5 / 5 2017-12-06

Wszystko ok. Polecam!!!

4 / 5 2017-12-05

Szybko, sprawnie, tanio i bez problemu

5 / 5 2017-12-04

Polecam.

5 / 5 2017-12-04

Sklep,który wszystkim polecam.

5 / 5 2017-11-22

Polecam wszystkim zakupy a Aros.

4 / 5 2017-11-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-10

Zamówienie zrealizowano w iście sprinterskim tempie. Zamówione produkty dotarły w doskonałym stanie. Polecam korzystanie z usług sklepu Aros.

5 / 5 2017-11-10

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Szybko, tanio. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-11-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-31

Polecam wszystkim współprace z Aros

5 / 5 2017-10-31

Super dzięki

4 / 5 2017-10-30

Szybko, sprawnie, tanio i bez problemu

4 / 5 2017-10-28

Produkt zgodny z zamówieniem, sprawna realizacja usługi.

5 / 5 2017-10-25

Szybka profesjonalna transakcja Polecam

5 / 5 2017-10-23

Szybko sprawnie ..pani z obsługi znalaLa rozwiazanie w patowej sytulacji -polecam !!!!

5 / 5 2017-10-22

Polecam wszystkim współprace z Aros

4 / 5 2017-10-18

Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Zamówienie gotowe do odbioru już następnego dnia po jego złożeniu! Nie mam zastrzeżeń co do jakość i wyglądu książki, która przyszła. Cena także chyba najniższa w porównaniu do pozostałych sprzedawców. Polecam

5 / 5 2017-10-17

Polecam.

5 / 5 2017-10-14

Polecam

5 / 5 2017-10-11

Wszystko super

5 / 5 2017-10-10

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-10-10

Super wszystko, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-10-08

Najlepsza strona na jakiej kiedykolwiek kupowałam

5 / 5 2017-10-08

Książki dostarczane są bardzo szybko, a w razie opóźnienia przekazywana jest informacja do klienta.

5 / 5 2017-10-06

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-01

Aros jak zwykle niezawodny :) szybka i bezproblemowa realizacja, dostawa już na następny dzień, żadnych problemów! To nie mój pierwszy zakup w tym sklepie, i na pewno nie ostatni!

5 / 5 2017-09-26

Polecam.

5 / 5 2017-09-24

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-09-23

jak zawsze ok

5 / 5 2017-09-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-21

Świetny sklep.

4 / 5 2017-09-18

Konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-09-16

Szybko, tanio i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-09-10

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-09-03

Polecam wszystkim zakupy a Aros.

5 / 5 2017-08-29

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-28

profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-08-17

Super

5 / 5 2017-08-13

polecam

5 / 5 2017-08-09

Wszystko OK - serdecznie dziękuję!

4 / 5 2017-08-07

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-08-01

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-07-29

Wszystko na konkretnym poziomie.

5 / 5 2017-07-29

Jak zwykle wszystko świetnie :)

5 / 5 2017-07-26

Super

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-07-12

bez opini

5 / 5 2017-07-11

Szybko sprawnie bardzo dobra vwspółpraca

5 / 5 2017-07-11

Profesjonalna obsługa! Przeslylka byla do odebrania juz na drugi dzien! Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Kocham!

5 / 5 2017-07-07

Ksiazki na 2 dzien, niska cena, wszystko jak powinno

4 / 5 2017-07-02

Polecam bardzo!

Rzetelne opinie o Aros.pl

Aros.pl

Siedziba
Modlniczka

WWW
http://www.aros.pl

Email
-

Telefon
12 396 54 81

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie