Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Odzież i Obuwie / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka

Arsamandi.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 45
opinie o Arsamandi.pl
5 / 5 2019-03-12

Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym. Sprawna i bezproblemowa obsługa w dodatku elastyczna na zmiany zamowien. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

wszystko. Super. Bardzo szybka i dyskretna wysyłka. Polecam

2019-02-16

Wszystko w porządku. Przesyłka trwała dosyć długo ale fajne jest to, że sklep tego nie ukrywa w żaden sposób. Tyle ile było deklarowane tyle wyszło (wliczając w to okres świąteczny i noworoczny). Zaletą sklepu jest to, że mają praktycznie najniższe ceny tych samych produktów w porównaniu z i innymi sklepami.

2019-02-02

Mogę z czystym sumieniem polecić zakupy w tym sklepie internetowym. Przesyłka była dostarczona błyskawicznie a przedmiot był zgodny z opisem zamieszczonym na stronie internetowej.

5 / 5 2019-01-06

Duży wybór produktów, opisy produktów wystarczające.Cena konkurencyjna Szybka i fachowa realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-01

Bardzo profesjonalnie jesteśmy mail'owo informowani o postępie naszego zamówienia. Również telefoniczne potwierdzenie zakupu przebiegło bardzo miło, elegancko i tak jak miało być.

2018-12-30

Co oferują to wysyłają bez przykrych niespodzianek ;-) . Jedynym mankamentem do którego można by mieć zastrzeżenia to termin dostawy . Okażmy jednak zrozumienie bo święta i sylwester to zawsze gorący okres ... Ogólnie polecam towar się na prawdę sprawdza ;-)))))

5 / 5 2018-12-23

Miła szybka obsługa.Polecam gorąco

2018-11-21

fatalna obsługa zamówienia 22 dni

2018-10-12

nie pierwszy raz kupuje coś w tym sklepie i napewno nie ostatni!

5 / 5 2018-09-28

Szybko i sprawnie! Polecam!

5 / 5 2018-09-09

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Zamówienie nr 75115529. Jestem bardzo zadowolony z zakupionego towaru. Ponadto sklep ce***e się dużym asortymentem, rewelacyjną obsługą klienta oraz szybką dostawą. Gorąco polecam wszystkim!

5 / 5 2018-09-01

profesjonalna obsługa,bardzo dobry kontakt,terminowo i dyskretnie, bardzo polecam,towar wysokiej jakości

5 / 5 2018-08-18

Zamówienie nr 75220134 szybko sprawnie towar jak w opisie kolejny zadowolony klient na pewno będę kupować w tym sklepie.Serdeczne dzięki.

5 / 5 2018-07-17

Bez zastrzeżeń, wszystko dokładnie tak, jak powinno być. Polecam.

5 / 5 2018-06-27

ok

5 / 5 2018-06-08

Bardzo dobry kontakt telefoniczny + e-mailowy . Bardzo miła w głosie osoba - Szybka dostawa . POLECAM

5 / 5 2018-06-08

Zamowienie nr 74258328. Szybki transport i realizacja, towar zgodny z opisem. Jednym slowem polecam.

5 / 5 2018-06-05

Przesyłka dostarczona szybko, towar starannie zapakowany - POLECAM WSZYSTKIM !!!

5 / 5 2018-06-05

pomyłkowo otrzymałam przesyłke nie do mnie, jednak zaraz otrzymałam telefon z uzgodnieniem terminu wymiany na właciwa przesyłke,zadnych dodatkowych opłat,wymamiana z reki do reki (błedy wszedzie mogą sie zdarzy, wazne jest jednak umiejętnosc ich załatwienia - dlatego polecam)

5 / 5 2018-06-03

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Szybko, sprawnie, dyskretnie. POLECAM!

5 / 5 2018-05-27

jestem bardzo zadowolony z usług sklepu i polecam go innym.

5 / 5 2018-05-21

Sprawnie, profesjonalnie, bez żadnych uwag.

2018-04-22

Zamówienie nr 75204272 (Wibrujące jajo Ultra 7 Remote Control Vibrating Egg). Bezproblemowa realizacja zakupów. Kontakt e-mail bez zarzutów, w błyskawicznym tempie. Wysyłka błyskawiczna w bezpiecznym i niesugerującym opakowaniu, a każdy etap realizacji dostępny na stronie. Przy okazji miłe gratisy. Zachęcam do korzystania z oferty tego sklepu.

2018-04-06

Jakość zakupionego towaru bardzo wysoka, całość zapakowana w gustowne pudełka. Wysyłka niemalże błyskawiczna. Na pewno nie jest to ostatni zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-01

miła obsługa, szybkośc ,rzetelnośc a przede wszystkim pomoc pracownika w przypadku niejasności. Nie pierwszy raz składałam zamówienie i nie ostatni. materiały solidne i wszystko wygląda tak jak na obrazku! gorąco polecam ten sklep,

5 / 5 2018-03-24

Witam Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Ars Amandi.pl Przesyłka taka jak jak zamówienie czas dostawy taki jak określa sklep. Polecam bardzo ten sklep i zakupy w nim On-line. Buldozer

5 / 5 2018-03-19

jestem bardzo zadowolona z produktu jaki zakupiłam i jakości obsługi tego sklepu. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-29

sklep ARSAMANDI oceniam bardzo pozytywnie,wszystko na duży +,obsługa bardzp miła i profesjonalna,kontaktowano się ze mną telefonicznie,gdyż wysłałam nieprawidłowo zamówienie,bardzo to doceniam,z wymianą towaru wogóle nie robiono żadnego problemu.Pani po drugiej stronie słuchawki jest przemiła i konkretnie pomaga rozwiązać problem np.z wymianą towaru,płatnościa.

5 / 5 2018-01-05

Sklep godny polecenia!!!! błyskawiczna, dyskretna przesyłka, miła i sprawna obsługa!!!Polecam Wszystkim Bardzo Gorąco!! pozdrawiam :)

5 / 5 2018-01-01

Bardzo szybko ,dyskretnie.realizacja zamówienia błyskawiczna potwierdzenie telefoniczne i fachowa kobieca obsługa.Gorąco polecam dla wstydliwych. 74404110

5 / 5 2017-12-30

Szybka wysyłka, miła obsługa telefoniczna i dodatkowo- gratis niespodzianka! Sklep godny polecenia ! Na pewno tu wrócę. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-12-26

Polecam sprzedawce profesjonalne załatwienie transakcji .Produkty nowe i jakość gatunek I

5 / 5 2017-12-17

bardzo dobra obsługa: szybkie, rzetelne, z wciąż aktualizowanymi danymi, dotyczącymi zamówienia i przesyłki. Produkt dobrze zapakowany, nie nosi znamion, których należałoby się wstydzić przy dzieciach, no i dobrej jakości przede wszystkim - i dokładnie taki, o jakim myślałem. polecam.

5 / 5 2017-12-09

Polecam wszystkim. Super obsługa: szybki czas realizacji i wysyłki, dobrze zapakowany produkt a tak przystępnych cen produktów mogą pozazdrościć inne w tej branży (sam porównywałem w kilku i tu wychodzi najtaniej).

2017-11-27

bogaty i interesujący asortyment.

2017-11-26

Nie mam żadnych uwag co do sklepu internetowego arsamandi jeśli chodzi o zaopatrzenie uważam że jest naprawdę wystarczające i można przebierać, wybierać w produktach a wysyłka ekspresowa, kontakt z obsługą bardzo dobry ;)

5 / 5 2017-11-15

Pozytywna, poza dlugim czasem relaizacji zamowienia; wszystko ok :D

5 / 5 2017-11-09

Jakość zakupionego towaru bardzo wysoka, całość zapakowana w gustowne pudełka. Wysyłka niemalże błyskawiczna. Na pewno nie jest to ostatni zakup w tym sklepie. bardzo zadowolony klient

2017-10-20

ArsAmandi.pl to swietny sklep internetowy ma bardzo duzy asortyment a zamowiona u nich paczka juz po paru dniach trafila w moje rece:D

5 / 5 2017-10-20

Superszybka przesyłka, towar rewelacyjny. Szczerze polecam zakupy !

5 / 5 2017-09-30

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i do tego paczka tak dyskretna, ze sam niebyłem do konca pewien od kogo to ;).

5 / 5 2017-09-21

Sklep oceniam celująco. Kontakt ze sklepem telefoniczny b.dobry. Przesyłka dotarła błyskawicznie około 2,5 dnia za pobraniem pocztą. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

2017-08-22

Przesyłka już na drugi dzień i to pocztą.

5 / 5 2017-08-14

świetne produkty, rewelacyjny kontakt ze sklepem, w miarę szybka dostawa - polecam!

5 / 5 2017-08-12

Chciałem złożyć zamówienie w innym sklepie internetowym ale po miesiącu zbywania mnie podziękowałem im za współpracę, bazując na opiniach tego serwisu zamówienie złożyłem w http://arsamandi.pl. Telefon na drugi dzień od przemiłej Pani z potwierdzeniem zamówienia, potem informację na bieżąco, przesyłka gratis, prezent w paczce z zamówionymi rzeczami. Czego chcieć więcej? POLECAM!

5 / 5 2017-07-30

Uwazam sklep za jeden z najszybciej działających sklepów z jakimi miałam do czynienia w ciagu ostatnich kilkunastu miesięcy. Nawet nie pomyslałam o tym by upomniec się o towar bo już był u mnie:) Wielki pozytyw, towar zgody z opisem, polecam.

5 / 5 2017-07-24

Polecam ! Asortyment wysokiej jakości, szybka, bardzo dyskretna i świetnie zapakowana przesyłka. Świetna obsługa klienta. Szczególnie warto zasięgnąć informacji telefonicznej. Przy okazji : wielkie dzięki za pomoc, w dokonaniu wyboru dla pani z obsługi sklepu.

5 / 5 2017-06-28

Świetny sklep, duży wybór, przesyłka ekspresowo dotarła. Polecam

5 / 5 2017-06-24

Zamówienie nr 74488047, to była moja najlepsza decyzja ;) Sklep w pełni wywiązał się ze swoich zadań, szczerze polecam!

5 / 5 2017-06-22

POLECAM

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, dyskrecja, produkty pełnowartościowe, wykonane z dobrych materiałów, bardzo duży wybór

2017-06-02

Miły kontakt telefoniczny, e-mailowy i ogólnie polecam. Same superlatywy zarówno o produktach jak i o sklepie!

2017-05-29

Wspaniale przeprowadzona transkacja. Pełna rekomendacja, świetny sklep !!!!

2017-05-16

Świetne ceny, expresowa przesyłka, towar zgodny z opisem .

5 / 5 2017-05-06

ok

2017-04-06

Miło i sprawnie, dobry kontakt ze sprzedawcami

5 / 5 2017-04-05

Polecam zakupy w ArsAmandi :-)

5 / 5 2017-04-01

Super

Rzetelne opinie o Arsamandi.pl

Arsamandi.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://arsamandi.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie