Kategorie: / Dom

Arsmeble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arsmeble.pl
5 / 5 2019-03-01

Dobry kontakt, miła, fachowa obsługa. Nie ma problemu z indywidualnym zamówieniem. Mały minus za przekładany dwukrotnie termin dostawy. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i szczerze mogę polecić zakupy w ArsMeble.

5 / 5 2018-10-01

Witam, Sklep dobrze poradził sobie z zamówieniem. Towar przyjechał do mnie kurierem po upływnie kilku dni- to jest mało jak na realizacje tego typu. Polecam i pozdrawiam ze stolicy!

5 / 5 2018-09-29

Kupiłam łóżko ZET, ze skrzynią. Rewelacja , piękne. Najbardziej mnie zauroczył wysoki zagłówek..bardzo wygodny, przy czytaniu książek jak i oglądaniu telewizji. Wykonanie na czas. Montaż sprawny./ mili panowie/. Przyjmującą zamówienia p. Grażyna , bardzo kompetentna i sympatyczna. Polecam bardzo firmę Ars Meble za solidność i uprzejmość. ł

2018-08-25

Efekt końcowy na plus. Aczkolwiek troszkę się przeciągnęła dostawa. Nie mniej teraz świetnie się wysypiam, na porządnym łóżku i materacu, więc mogę wystawić ocenę pozytywną ;).

5 / 5 2018-07-11

Polecam sklep internetowy ARSmeble.Solidna robota bardzo jestem zadowolona z zakupionego łóżka i materaca fajnie się śpi.SOLIDNA FIRMA POLECAM INNYM.

5 / 5 2018-07-03

Szybko, sprawnie i bez problemów. Sklep godny polecenia. Terminy dotrzymane.

5 / 5 2018-06-20

Gorąco polecam. Doskonały kontakt towar dostarczony zgodnie z złożonym zamówieniem. Dziękuję za szybki i sprawny montaż wykonany przez miłych fachowców.Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-10

Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z moimi potrzebami. Łóżko spełnia w pełni moje oczekiwania. Montaż łóżka odbył się sprawnie. jedynym mankamentem było to iż dostarczenie łóżka +materac + szafka przyłóżkowa - realizacja zamówienia przedłużyła się o tydzień i dostawa odbyła się w sobotę po południu. Generalnie jestem zadowolony. Opinia pozytywna mimo wspomnianych mankamentów natury logistycznej. Może należałoby się nad tym zastanowić? Powodzenia i dziękuję.

5 / 5 2017-12-28

Szczerze polecam. Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Zamówione przeze mnie łóżko PAX jest piękne. Pozdrawiam panią Grażynę :)

2017-12-05

PORAŻKA!!! Zamówiłem łóżko REM ,zagłówek miał mieć listwę w kolorze naturalnym, jest cały zabejcowany:( Dwóch panów dostarczyło łóżko, ale żaden się nie pokwapił żeby pomóc wnieść do mieszkania-zostawili na zewnątrz i pojechali. I piętro-nie wysoko ale kobieta musiała wnosić sama!Materac 160X200 choćby ze względu na gabaryty łatwiej wnosić we dwoje-przykro bo pieniądze niemałe,a poziom obsługi beznadziejny.

5 / 5 2017-09-18

Polecam

5 / 5 2017-07-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego w ArsMeble łóżka i materaca. Jakośc wykonania badzo dobra, zgodna z moimi oczekiwaniami. Obsługa bardzo miła, profesjonalna, cierpliwa, kontakt ze sklepem rzeczowy. Dostawa do domu również bardzo sprawna. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-01

polecam!!! Bardzo miła i kompetentna obsługa, fachowa pomoc w wyborze produktu , o sklepie dowiedziałam się z polecenia i bardzo się cieszę z wyboru

5 / 5 2017-04-29

To już mój trzeci zakup w sklepie i drugi niestandardowy. Szczerze polecam. Jakość mebli super, bezproblemowa komunikacja z Panią Grażyną i nie było żadnych problemów w dostosowaniu mebla do moich potrzeb rozmiarowych (nie poniosłam za to żadnych dodatkowych opłat). Raz jeszcze polecam.

5 / 5 2017-04-06

Dobre sklepy i obsluge poznaje sie na podstawie powstalych problemow i sposobow ich rozwiazania. Ze strony sklepu nie bylo zadnych problemow, natomiast przesylka nie przeszla calkiem zgodnie z planem. Jako, ze lozko bylo wysylane za granice ciezko bylo tak naprawde ustalic, ktora z trzech firm transportowych odpowiada za opoznienia. Jednak dzieki znaczacej pomocy milej Pani z Ars Meble, opoznienie w dostawie udalo sie zniwelowac do dwoch dni. Podsumowujac: Polecam za jakosc wykonania lozka oraz bardzo profesjonalna obsluge klienta.

Rzetelne opinie o Arsmeble.pl

Arsmeble.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie