Kategorie: / Książki / Ogród / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci

Arsson.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 7
opinie o Arsson.pl
5 / 5 2019-02-02

ZDECYDOWANIE POLECAM w tym sklepie dokonałam zakupu kratek angielskich - transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie ,obługa miła i fachowa, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-12-05

Bardzo szybka realizacja zlecenia. Towar zgodny z opisem w 100%.Miły kontakt telefoniczny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-19

Miła i szybka obsługa, fachowe doradztwo. Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Fantastyczna, miła obsługa.Pomocna w składaniu zamówienia.Super udany zakup.Dziekuję i....polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-03-04

POLECAM W 100%. ZAKUPIŁEM U NICH PIECYK ŻELIWNY WOLNOSTOJĄCY - TOWAR SUPER, MIŁA OBSŁUGA I DOSTAWA W 1 DZIEŃ. TAKIE INTERNETOWE ZAKUPY TO PEŁNA PRZYJEMNOŚĆ.

5 / 5 2017-06-21

Wzorowa współpraca, zamówione materiały dostarczone szybko na adres dostawy, fachowa pomoc i doradztwo podczas montażu.

5 / 5 2017-05-07

SAME POZYTYWY !!! TOWAR ŁADNIEJSZY NIŻ NA ZDJĘCIU. SZYBKA WYSYŁKA. KONTAKT TELEFONICZNY BEZ ZARZUTU.

2017-04-24

Zakupy w Ogrody Markiewicz to czysta przyjemnosc. Fachowa porada, blyskawiczna reakcja, fantastyczny konktakt, towar pierwsza klasa. Bez naciagania, bez kantow, za to z zaangazowaniem w potrzeby klienta. Zdecydowanie polecam !!!

Rzetelne opinie o Arsson.pl

Arsson.pl

Siedziba
Mrągowo

WWW
http://www.arsson.pl

Email
[email protected]

Telefon
508 069 262 502 264 297

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie