Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Art-srebro.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Art-srebro.pl
2019-03-21

wszystko w porządku, biżuteria piękna, kupujący przychylny

2019-03-18

Obsługa na bardzo wysokim poziomie jak u przedwojennego jubilera! Wyroby zachwycające kunsztem i jakością wykonania. Realizacja zamówienia ekspresowa (dosłownie).

5 / 5 2019-03-04

Polecam.

5 / 5 2019-02-26

Rzetelny sprzedawca,świetny kontakt.Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.Polecam z czystym sumieniem!

2019-02-22

Fantastyczny sklep, przygotowanie i dostawa błyskawiczne, jeżeli cokolwiek można pisać to tylko same sympatyczne opinie. Kontakt z Właścicielem na bieżąco.

5 / 5 2019-01-21

Generalnie nie lubię wystawiać opinii - jak dla mnie strata czasu! W tym przypadku gorąco polecam - szybko sprawnie, produkt wysokiej klasy - w rzeczywistości lepiej wygląda niż na zdjęciu, rewelacyjnie zapakowany, świetny kontakt ze sprzedającym. I zabrzmiało jak auto reklama a jestem tylko zwykłym szarym klienetem.

5 / 5 2019-01-02

zamówienie zrealizowano szybko, miła i fachowa obsługa

5 / 5 2018-12-30

Transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem. Expresowa przesyłka.Bardzo dobry kontakt e-mailowy.POLECAM!!

5 / 5 2018-12-18

Genialna obsługa klienta! Możliwość świetnego porozumiewania się ze sprzedawcą. Wyrów robi wrażenie! Wygląda lepiej niż na zdjęciach. Nie mam zaufania do zakupów przez internet aczkolwiek produkty "kwant-art" bardzo gorąco polecam! :)

5 / 5 2018-12-04

Bardzo sprawnie i na czas. Produkt taki jak oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-17

Bardzo miła obsługa. Znakomity kontakt ze sprzedającym. Towar dobrej jakości, zgogny z opisem. Szybka i sprawna dostawa Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-11-11

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, grzechotka zgodna z opisem. Polecam tego sprzedawcę.

2018-09-24

Wielki pozytyw, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalna i szybka obsługa. Kompetencja i fachowość.

2018-08-09

bardzo dobra

5 / 5 2018-04-28

Dokładna informacja o statusie zamówienia, szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-03-14

Szybki i miły kontakt, ekspresowa wysyłka (minęło lekko 24h jak towar był munie pomimo iż sklep deklaruje 3 dni), jakość - SUPER

5 / 5 2017-12-20

Szczerze polecam,bardzo szybka dostawa,pełny profesjonalizm

2017-12-16

Ja jestem pod wrażeniem jakości wykonywanych produktów, kontaktu z Państwem- wracam tu kolejny raz i kolejny raz jestem zachwycona - produkt jest zawsze w 100% zgodny z opisem a w rzeczywistości jeszcze piękniejszy :) Pozdrawiam, pięknie dziękuję i do następnego razu.

2017-12-03

Opinia może być tylko pozytywna:)

5 / 5 2017-11-28

Zamówiony smoczek na chrzciny po prostu CUDO lepiej prezentuje się na żywo niż na zdjęciu polecam w 100% świetny pomysł na oryginalny prezent.

2017-11-22

Sprzedawca błyskawicznie odpowiadał na e-maile i w obiecanym terminie przesłał zamówioną biżuterię w pięknych pudełkach. Obdarowane osoby były zachwycone

5 / 5 2017-11-15

Pięknie wykonana biżuteria, ciekawe i niepowtarzalne wzory. Warto kupować biżuterię w tym sklepie. Doceniam szczególnie indywidualne podejście do klienta. Polecam!

5 / 5 2017-11-14

Szybko, sprawnie- bez zarzutów, bardzo miła współpraca sprzedający -kupujący.

5 / 5 2017-10-21

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym + możliwość obejrzenia przedmiotu przed zakupem. Polecam serdecznie, bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz produkty wysokiej jakości :)

5 / 5 2017-10-21

Doskonały sklep. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Szybka i profesjonalna przesyłka. Nie zawaham się skorzystać ponownie. Polecam :)

5 / 5 2017-10-02

Firma "KWANT JAROSŁAW KOSIEDOWSKI" jest naszym dostawcą półfabrykatów oraz wyrobów do produkcji biżuterii z naturalnego bursztynu bałtyckiego. W czasie realizowania wspólnych przedsięwzięć firma "KWANT" dała się poznać jako rzetelny partner,przewidywalny i wywiązujący się ze swoich zobowiązań. W stosunkach handlowych firma ce***e się wysokim stopniem profesjonalizmu i stałą gotowością do rozwijania współpracy. W naszej opinii jest godna polecenia jako partner handlowy.

5 / 5 2017-09-20

polecam. srebro dobrej jakosci, bursztyn piekny, piasek pustyni slodziutki, no szybka i tania wysylka. jaszcze raz polecam!

5 / 5 2017-09-20

Bardzo profesjonalny i rzetelny sprzedawca,uczciwe podejście do klientów,rzetelny przepływ informacji aż do momentu wysyłki zakupionego towaru.Godny Polecenia.

5 / 5 2017-09-09

Przystępna cena, szybka realizacja zamówienia, oprócz etui otrzymałam torbę na prezent. Będę polecała Państwa firmę ponieważ zasługuje na uznanie:)

5 / 5 2017-08-21

Cała transakcja to wzór do naśladowania dla wielu sprzedających ---- aż miło wystawić pozytywny komentarz. Szybko, sprawnie w miłej atmosferze domowych zakupów. Serdecznie polecam

2017-08-11

Kamea ,zakupiona w Bałtyckiej Galerii Bursztynu "KWANT"Jarosław Kosiedowski ,to istne dzieło sztuki jubilerskiej.Obsługa i kontakt ,- doskonały.Z przyjemnością wrócę do tego SKLEPU po następne zakupy.

5 / 5 2017-07-27

Profesjonalne działanie, szybko , miło , polecam.

2017-07-26

Sklep godny polecenia, transakcja przebiegla blyskawicznie i bezprobleowo. Dobry kontakt ze sprzedajacym.

2017-07-13

Wystawić opinię firmie "KWANT"-Jarosław Kosiedowski to czysta przyjemność. Firma może być WZOREM obsługi klienta.

5 / 5 2017-06-21

Bardzo wiarygodna firma, kulturalna i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-20

Po raz kolejny kupuję w tym sklepie. Jak zwykle miło, szybko, profesjonalnie! Szczerze polecam!

5 / 5 2017-04-14

Wszystko OK! Polecam

Rzetelne opinie o Art-srebro.pl

Art-srebro.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.art-srebro.pl

Email
[email protected]

Telefon
502 567 705

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie